Results 61 to 75 of 146
-
09-09-2020, 10:01 #61
Όχι κανεις λάθος είπα ότι αυτα που αναφέρει το θεμα ειναι ανοησίες. Παράδειγμα πες η γυναίκα μου ειναι 110 κιλα με 550 χοληστερίνη ειναι ωριμότητα να το αφήσω ασχολίαστο και ειναι ανώριμο να την βαλω στη διαδικασία να σκεφτεί ότι πως θα ειναι μετα απο 10 Χρονια θα ζει; Για πες μου ποιο υποδηλώνει υπευθυνότητα και ωριμότητα; Το να της χτυπήσω καμπανάκι για το αυριο η το να την αφήσω οπως ειναι με άγνωστες συνέπειες στο μέλλον;
- 09-09-2020, 10:07 #62
Τώρα μάλιστα, έτσι κάνουμε συζήτηση που εξηγείς γιατί διαφωνείς! :) Ίσως να μην κατάλαβα καλά πριν, αυτό το δέχομαι.... Και σ' αυτό το κομμάτι έχεις δίκιο, αν μιλάμε για τέτοιες ακραίες καταστάσεις... Υποθέτω ότι το άρθρο αναφέρονταν σε φυσιολογικές καταστάσεις αλλιώς τουλάχιστον το συγκεκριμένο κομμάτι είναι όντως χαζό...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-09-2020, 15:52 #63
Αυτό που λες τώρα έχει να κάνει με θέμα υγείας. Το άρθρο σε κείνο το σημείο εννοεί ότι ένας ώριμος άνδρας δε βλέπει τη σύντροφό του σαν ένα αντικείμενο και ούτε θεωρεί ότι ανεβαίνει η αξία του έχοντας ωραία αντικείμενα να κυκλοφορεί να τον βλέπουν οι άλλοι κ να τρέφει το εγώ του. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που θέλουν μια ωραία γυναίκα να κυκλοφορούν και όσο πιο ωραία είναι η γυναίκα τόσο περισσότερο πιστεύουν ότι αξίζουν. Βλέπουν τη γυναίκα σαν αντικείμενο κ της λένε κάνε τα μαλλιά σου έτσι θα σου πάνε περισσότερο βάλε αυτά τα ρούχα θα είσαι πιο ωραία, έχεις κάνει λίγο κοιλιά η έχεις κάνει κυτταρίτιδα κοκ. Αυτοί είναι οι ρηχοι άντρες που λέμε. Και ρηχος και ώριμος δεν πάνε μαζί.
09-09-2020, 16:13 #64
Η διαφορα του ώριμου με τον ανώριμο ειναι πως ο ανώριμος τα λέει χωρίς την συγκατάβαση της ενώ ο ώριμος θα τα πει επειδη η ίδια τον ρώτησε και θα τα πει με τροπο πχ σου λέει η αλλη αχ δεν μου κανει αυτο το παντελόνι δηλαδή το γνωρίζει ότι πάχυνε και θα της πει και εγω μωρε εχω παχύνει δεν ξεκινάμε κάτι παρέα να κάψουμε καμία θερμίδα; Ειναι καποια πράγματα που μεταξύ δυο ατόμων ώριμων ατόμων συμβαίνουν χωρίς ζόρι γιατι βοηθάει η καθημερινότητα. Πχ μπορεί κάποιο βραδυ να κοιτάξουν σε ενα περπάτημα τις βιτρίνες παρέα και χάριν συζητήσεως η γυναίκα να πάρει την άποψη του άνδρα γιατι η ίδια τον ρώτησε. Ο ανώριμος απο την αλλη μπορεί να της το πει οπως να ναι η και να το απαιτήσει ακομα
09-09-2020, 19:10 #65
Κάτι προσπαθεί να πει το άρθρο, αλλά μένει σε επίπεδο Cosmopolitan. Ώριμος άντρας (άνθρωπος γενικότερα) είναι αυτός που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί με σεβασμό στην προσωπικότητα της γυναίκας. Είναι αυθεντικός και δεν είναι διπρόσωπος και "όπου φυσάει ο άνεμος". Αναγνωρίζει τα λάθη του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Τον ενδιαφέρει η γνώμη που έχουν οι άλλοι γι αυτόν, αλλά όχι σε σημείο να παραβεί τις αρχές του για να είναι αρεστός.
09-09-2020, 19:14 #66
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-09-2020, 19:19 #67
Εγω δεν απαντω δεν εχω ωριμασει αρκετα :P Πλακα κανω, πιστευω και εγω στο political correct αλλα ως ενα σημειο. Καιριο ρολο παιζει να περνας καλα μαζι του, να γελας, να ταιριαζεται ... και ας ειναι και λιγο παιδαριωδεις σε μερικα πραγματα και ζντουινγκ σε αποψεις σε αλλα ... η ωριμανση κρατα μια ολοκληρη ζωη και ακομα μαθαινουμε.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
09-09-2020, 19:23 #68
09-09-2020, 19:31 #69
κατ αρχην εδω πρεπει να πουμε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια γυναικων εχει μια πολυ πολυ θολη εικονα του τι ειναι η ωριμοτητα σε εναν αντρα, και αυτο το καταλαβαινουμε ολοι μας απο τις επιλογες τους.
δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι μικρες πολυ σπανια τα φτιαχνουν με νεαρους της ηλικιας τους αλλα με πολυ μεγαλυτερους που θεωρουν ωριμους και πιο σοβαρους αλλα βεβαια τα αποτελεσματα δεν τις δικαιωνουν.
μεγαλυτερες δεν βαζουν και ιδιαιτερα μυαλο για αυτο βλεπυμε συχνα γυναικες να παντρευονται αντρες που τις κερατωνουν η τις πλακωνουν στους μπατσους κτλ κτλ και ευελπιστουν οτι με καποιον τροπο θα τους αλλαξουν κτλ κτλ για αυτο σχεδον παντα το διαζυγιο το ζητα η γυναικα αυτη δηλαδη που δεν ειχε τα ματια να δει ποιον διαλεγε συνηθως λογω βλακειας της.
απο την μερια τους οι αντρες δεν εχουν τετοιες εκπληξεις ειναι πολυ πιο προσεχτικοι στις επιλογες τους
09-09-2020, 19:39 #70
09-09-2020, 19:42 #71
Αυτο συμβαινει στις κοπελες που ειναι απο βιαιες οικογενειες! και δυστυχως ο μπαμπας ειναι οπως κι ο συζηγος τους! Αυτο γινετε διοτις οταν βλεπει σαν παιδακι τον μπαμπα να χτυπαει την μαμα της - οπου ουτες αυτη αντιδρα! ,κι με χαμογελα προσπαθει να το χαλαρωσει- το παιδακι,το κοριτσακι δεν εχει αισθηση του ηθικου! ουτες του σωστου! ,οτι βλεπουν γυρο τους το ρουφαν ως δεδομενο! Οταν πηγαιν σχολειο ,δεν θα ξεχασω μια κουβεντα με εναν φιλο συμαθητη ,οπου στην κουβεντα του εφυγε οτι ο μπαμπας του εχθες πριν βαρεσει την μανα του ! κι πανω που το ελεγε σαν κατις απλο! θυμαμαι οπου ταραγμενος πεταγομαι κι τον ρωταω! "χτυπαει την μανα σου ο μπαμπα σου ρε ??? αυτος μου απαντησαι με χαλαρο τροπο και με περιεργεια "γιατι ρε συ, ο δικος σας δεν χτυπαει την μανα σας?? συγουρα το κανει, αφου πρεπει να την χτυπας ωστε να μαθαινει τα λαθοι της! ετσι παει "" Αυτο που μου ειπε το πιστευε!! εγω νομιζα οτι εκανε χαβαλε!! οταν ομως καταλαβα οτι το πιστευε του εφερα αρνηση!, αυτος?? πωτες δεν πιστεψε οτι ο δικος μου δεν χτυπαει την μανα μου!! νομιζε οτι ελεγα ψεματα,κι εγω κι τα αλλα παιδια που ρωταγαμε για να δει οτι κανει λαθος!!! τρομακτικο! αλλα ετσι ειναι, οταν το κοριτσακι λοιπον εβλεπε να τρωει ξυλο η μανα της περασαι στο υποσυνειδητο της οτι ειναι φυσιολογικο! κι θα γινετε και σε εμενα σαν βρω εναν ανδρα! ετσι λοιπον, αν δεν την χτυπαει το αγορι της δεν γινεται ανδρας της! δυστυχως αυτα υπαρχουν, μονο με την ψυχαναλυση ισως!!! γιατρευτει!!
09-09-2020, 19:45 #72
09-09-2020, 19:47 #73
09-09-2020, 19:50 #74
Να δω πόσες βλακείες θ' ακούσω ακόμα... Εγώ έχω φάει ξύλο στο παρελθόν, μάντεψε λοιπόν τι ζητούσα από την πρώην σχέση μου: να μην μου φωνάζει καν γιατί νόμιζα ότι θα με χτυπήσει κι αυτός, είχα συνδέσει τις φωνές με το ξύλο αλλά όταν είδα ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση τότε μπόρεσα να εμπιστευτώ απόλυτα, στην αντίθετη περίπτωση θα είχα φύγει, όχι να τον παντρευτώ κιόλας... Σκεφτείτε λίγο πριν μιλήσετε, άλλο γυναίκα κι άλλο παιδάκι του δημοτικού...
09-09-2020, 19:53 #75
Έτσι να νομίζεις για να ξεγελιέσαι αν θέλεις... Εσύ θα χάσεις... Ένα θα σου πω, έχω απορρίψει άντρα σε κλαμπ γιατί μου έτριβε στα μούτρα ότι έχει περιουσία ε συγγνώμη αλλά αν το μόνο που έχεις να παρουσιάσεις σαν αξιόλογο είναι τα λεφτά σου λες και μιλάς σε γυναίκα που κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα, άστο να πάει, προφανώς δεν έχεις άλλες σημαντικότερες αρετές από τα φράγκα...