ειχες πει πως θα αποχωρησεις.ψαξτο.και ρωταω.γιατι το ειχες πει τοτε,για να σε λυπηθουμε;
Printable View
ειχες πει πως θα αποχωρησεις.ψαξτο.και ρωταω.γιατι το ειχες πει τοτε,για να σε λυπηθουμε;
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Χαχαχα εκτος τοπου και χρονου και παλι. Αν καποιος ηθελε να μαθει τον λογο θα ρωτουσε. Το κανεις μονο εσυ γιατι σου αρεσει να σερνεσαι απο πισω μου αλλα θα στο ξαναπω. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ
σωπα ρεεεεεεεεε
δεν σου αρεσουν οι αντρες?
καλε τι κριμα.....
για τα ηξεις αφιξεις θα πεις κατι?
Quote:
Originally posted by Empneustns
φερε το ποστ εδω να το δουμε.
Λογια του καθενος δεν μου κανουν.
Τα γραπτα μου υπαρχουν.
Και θα σου λυσω οτι απορια εχεις.
Σοβαρες απαντησεις παντα εδινα μονο σε ατομα που αξιζαν. Οποιος θελει το καταλαβαινει
Quote:
Σοβαρες απαντησεις παντα εδινα μονο σε ατομα που αξιζαν. Οποιος θελει το καταλαβαινει
εδω σε ρωτανε κατι,
μην κανεις τη παπια....
Η νομιζεις οτι θα καθονται ολοι σουζα να παιζουν με την παρτη σου?
Εσυ με ρωτας και οχι καποιο ατομο που αξιζει. Και φυσικα σε φτυνω καταμουτρα τοση ωρα αλλα εσυ λες οτι βρεχει
εσυ λες δηλαδη πως δεν εχεις πει πως θα αποχωρησεις;αν μου απαντησεις σε αυτη την ερωτηση θα το ψαξω να το δεις να το χαρειςQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Τα γραπτα μου υπαρχουν.
Quote:
Εσυ με ρωτας και οχι καποιο ατομο που αξιζει. Και φυσικα σε φτυνω καταμουτρα τοση ωρα αλλα εσυ λες οτι βρεχει
δεν ξερω γιατι κανεις την παπια και κανεις οτι δεν βλεπεις....
Λυπαμαι που με αναγκαζεις να κανω κατι τετοιο,
Quote:
Originally posted by NikosD.
Ολα_ειναι_δανεικα,
κατέληξες στη διαγραφή σου από την κοινότητα?
Αν ναι, να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία και να κλείσουμε αυτό το θέμα που έχει παρει τόσο ανούσια τροπή?
ΥΓ. Κι αν όχι, πάλι θα πρότεινα να κλείσουμε αυτό το θέμα.
Quote:
εσυ λες δηλαδη πως δεν εχεις πει πως θα αποχωρησεις;αν μου απαντησεις σε αυτη την ερωτηση θα το ψαξω να το δεις να το χαρειςQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Τα γραπτα μου υπαρχουν.
ψαξε οτι νομιζεις και φερε την συζητηση να την δουμε,
οπως καταλαβαινεις φυσικα και δεν εχω προβλημα.
δανεικε,
μηπως θες λιγο χρονο να το σκεφτεις???
δεν ειναι κακο....
κρινο απαντησε,το ξερουμε οτι δεν εχεις προβλημα,απλα απαντησε,το ειπες η δεν το πες;
περιμενε να βρω το ποστ να σου πω με ακριβεια τι ειπα αφου τρωγεσε.
Στον Νικο εχω απαντησει με u2u κουασιμοδε αν και προφανως δεν ειχε δει το ποστ που ηδη ειχα κανει
Ναι, οπως απάντησα και στο προσωπικό μήνυμα, δεν είχα δει την επιλογή σου/απόφαση σου.
Κλείνω λοιπόν μόνο το παρόν θέμα μιας και δεν έχει λόγο ύπαρξης.