Θα φανεις κακια στον κυκλο σου, αν δεν παει να τα φτιαξει με καποια "φιλη" σου καλυτερα να κρατησεις το μυστικο για τον εαυτο σου.
Printable View
Λοιπόν τα είχαμε ένα χρόνο πηγαίναμε για συγκατοίκηση. Τώρα το να τα φτιάξει με κάποια από τον κύκλο μου δεν πρόκειται να γίνει, γτ ήδη έχει σχέση με αυτή με την οποία με απάτησε, η οποία είναι και 10 χρόνια μεγαλύτερη του. Απλά ντάξει είναι κάτι που αφορά και εμένα το ότι με απάτησε, οπότε δεν ξέρω αν είναι ηθικό να το μοιραστώ με κάποιους δικούς μου ανθρώπους καθώς είμαι ειλικρινής και τα μοιράζομαι όλα μαζί τους ή να μην το πω καθώς μου ζήτησε να μην το πω πουθενά και να μείνω εχεμυθη
Μετά που χωρίσαμε τα έφτιαξε μαζί της. Καλά και να το ξανά κάνει δεν με απασχολεί. Συν ότι δεν θα το πω στους κοινούς γνωστούς μας, αλλά σε πολύ δικά μου άτομα αν το πω που αυτό είναι το δίλημμα μου
ενα λαθος εκανες μονο.
οταν σου ζητησε να μην το πεις πουθενα, επρεπε να του απαντησεις οτι θα το πεις οπου θελεις αν νοιωσεις την αναγκη και δεν θα σου πει εκεινος τι θα κανεις.
και κερατας και δαρμενος, λεγεται αυτο, κοπελια. μην αφηνεις τους αλλους να σε χειριζονται ετσι. οδηγιες να δινει στους υπαλληλους του. αντε στειλτον στον διαολο που εχει και απαιτησεις.
Kαλημερα
τωρα το θετεις σωστα !
Το τι συμβαινει μεσα σε ενα ζευγαρι αφορα μονο εκεινο και κανεναν αλλον ..Αν υπηρξε απιστια θα το μοιραστεις με ενα καλο φιλο στα πλαισια της συζητησης ¨γιατι χωρισατε "
Κανενας αλλο λογος δεν υπαρχει να μοιράζεσαι πραγματα γιατι οπως ειδες υπαρχει η πεποιθηση," οτι οτι και να λες εσυ δεν θα ε πιστεψει κανενας "..
αλήθεια εχεις αναγκη να σε πιστεψει καποιος ;
Αν θες να το μοιραστεις, καλός αν το χρησιμοποιήσεις ομως για να πείσεις κάποιους για την απόφαση σου ή για να τον πικαρεις μην το κανεις ..
Αυτες ειναι ανωριμοτητες ...μια σχεση ληγει οταν το αποφασίσει εστω ενας εκ των δυο ,οποτε ο καθενας τον δρομο του ...η επομενη σχεση του απλα αν ειναι μια πολυ καλη σου φιλη μπορεις να το πεις στα πλαισια οτι ανθρωπος που απιστει ειναι αποδεδιγμενο οτι θα το ξανακανει πολλες φορες ακομα οταν του δοθει η ευκαιρια ...αλλωστε η απιστια ανασφάλεια δειχνει ...
Αγαπητή θεματοθέτρια,
δεν μπορώ να καταλάβω πως μιλάς για "σώσιμο γάμου", όταν ο σύζυγος σου λέει ότι δεν σε θέλει και μιλάει με μία άλλη γυναίκα.
Γιατί αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την ευθύνη της σχέσης και θεωρείς πως είναι ζήτημα απόφασης, όταν τα πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους
Ο σύντροφος που έχουμε δίπλα μας χρειάζεται να πληροί κάποια στάνταρς και να υπάρχουν κάποια όρια για το τι ανεχόμαστε και αισθανόμαστε καλά και τι όχι.
Αλλιώς καταλήγει να μπλέκουμε σε κακοποιητική σχέση.
Και άμα μείνεις, και αυτός συνεχίζει την ίδια στάση θα είναι κακοποιητικό.
Φοβάσαι πολύ τον πόνο και τα βάρη ενός διαζυγίου, αλλά το να μένεις σε μία σχέση όπου ο σύντροφος σου λέει τέτοια λόγια και κάνει τέτοιες πράξεις είναι πιο τραυματικό από τα πρακτικά και οικονομικά ζητήματα.
Κάνατε τον κύκλο σας σας ερωτικό ζευγάρι και είναι εντάξει, μην το τραβάτε από τα μαλλιά, μόνο και μόνο για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους.
Όταν τραβάς από τα μαλλιά μια κατάσταση, σκέψου τι καρπούς θα λάβεις.
Εάν ο σύζυγος θα σε "ήθελε αλλιώς" θα φρόντιζε να σε βοηθάει και όχι να σου παρατάει όλα τα βάρη του σπιτιού και μετά να έχει την απαίτηση να είσαι πάντα σε καλή διάθεση. Δεν είσαι polymixer.
Χρειάζεται να βγεις από τα συναισθήματα του φόβου και να δεις την κατάσταση ρεαλιστικά!
[QUOTE=vivi36;1239248]Δε ξερω θα φανει... Εγω ειμαι ομορφη ... Εχω χασει τα περιττά κιλα που ειχα απο τη στεναχωρια....
Οτι κ να γινει αυτος θα χασει..
Αυτη ειναι μια 45αρα πολυ χαλια με ρυτιδες
Εγω δεν μοιαζω ουτε 30 παντως
Επίσης να προσθέσω οτι οι σχέσεις περνανε κρισεις. Θα φανει τι θα γινει στο μέλλον