Χωρισμός απο απιστία - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by AL.PAN View Post
    Δεν έχω σκοπό να τον κρατήσω για φίλο. Ο προβληματισμός μου είναι για το εάν είναι σωστό να πω στον κύκλο μου ότι με απάτησε ή θα θεωρηθεί ότι δεν τον σέβομαι και δεν έχω εχεμύθεια απέναντι του
    Θα φανεις κακια στον κυκλο σου, αν δεν παει να τα φτιαξει με καποια "φιλη" σου καλυτερα να κρατησεις το μυστικο για τον εαυτο σου.

Senior Member
    Δεν έχω σκοπό να τον κρατήσω για φίλο. Ο προβληματισμός μου είναι για το εάν είναι σωστό να πω στον κύκλο μου ότι με απάτησε ή θα θεωρηθεί ότι δεν τον σέβομαι και δεν έχω εχεμύθεια απέναντι του
    εσυ, του υποσχεθηκες εχεμυθεια; κι αν ναι, γιατι;; αφου δεν σε ενδιαφερει να μεινετε φιλοι, λες ο,τι θελεις, οπου θελεις. δεν του οφειλεις ουτε λογαριασμο, ουτε εξηγησεις.. ποσο καιρο τα ειχατε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Θα φανεις κακια στον κυκλο σου, αν δεν παει να τα φτιαξει με καποια "φιλη" σου καλυτερα να κρατησεις το μυστικο για τον εαυτο σου.
    σωπα καλε... αν δεν ηθελε να μαθευτει, να μην το εκανε , ή να μην το ελεγε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σωπα καλε... αν δεν ηθελε να μαθευτει, να μην το εκανε , ή να μην το ελεγε .
    Και ποιος θα την πιστεψει; Ολοι ξερουν πως εχει τον δολο να το κανει επειδη την παρατησε. Θα φανει πως ξεκιναει ιντριγκες για εκδικηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Και ποιος θα την πιστεψει; Ολοι ξερουν πως εχει τον δολο να το κανει επειδη την παρατησε. Θα φανει πως ξεκιναει ιντριγκες για εκδικηση.
    ο,τι ναναι λες, ως συνηθως..
    το θεμα ειναι ποιος θα την πιστεψει, ή αν επιτρεπεται να το πει;;;
    τπτ δεν την δεσμευει. αν θελει ας το πει, αν δεν θελει ας μην το πει.
    οποιος θελει ας την πιστεψει.

Junior Member
    Λοιπόν τα είχαμε ένα χρόνο πηγαίναμε για συγκατοίκηση. Τώρα το να τα φτιάξει με κάποια από τον κύκλο μου δεν πρόκειται να γίνει, γτ ήδη έχει σχέση με αυτή με την οποία με απάτησε, η οποία είναι και 10 χρόνια μεγαλύτερη του. Απλά ντάξει είναι κάτι που αφορά και εμένα το ότι με απάτησε, οπότε δεν ξέρω αν είναι ηθικό να το μοιραστώ με κάποιους δικούς μου ανθρώπους καθώς είμαι ειλικρινής και τα μοιράζομαι όλα μαζί τους ή να μην το πω καθώς μου ζήτησε να μην το πω πουθενά και να μείνω εχεμυθη

Senior Member
    Λοιπόν τα είχαμε ένα χρόνο πηγαίναμε για συγκατοίκηση. Τώρα το να τα φτιάξει με κάποια από τον κύκλο μου δεν πρόκειται να γίνει, γτ ήδη έχει σχέση με αυτή με την οποία με απάτησε, η οποία είναι και 10 χρόνια μεγαλύτερη του. Απλά ντάξει είναι κάτι που αφορά και εμένα το ότι με απάτησε, οπότε δεν ξέρω αν είναι ηθικό να το μοιραστώ με κάποιους δικούς μου ανθρώπους καθώς είμαι ειλικρινής και τα μοιράζομαι όλα μαζί τους ή να μην το πω καθώς μου ζήτησε να μην το πω πουθενά και να μείνω εχεμυθη
    Αφου τα ειχε μαζι σου οταν τα εφτιαξε με κεινη, γιατι πιστευεις πως δεν θα το ξανακανει;

Junior Member
    Μετά που χωρίσαμε τα έφτιαξε μαζί της. Καλά και να το ξανά κάνει δεν με απασχολεί. Συν ότι δεν θα το πω στους κοινούς γνωστούς μας, αλλά σε πολύ δικά μου άτομα αν το πω που αυτό είναι το δίλημμα μου

Senior Member
    ενα λαθος εκανες μονο.
    οταν σου ζητησε να μην το πεις πουθενα, επρεπε να του απαντησεις οτι θα το πεις οπου θελεις αν νοιωσεις την αναγκη και δεν θα σου πει εκεινος τι θα κανεις.
    και κερατας και δαρμενος, λεγεται αυτο, κοπελια. μην αφηνεις τους αλλους να σε χειριζονται ετσι. οδηγιες να δινει στους υπαλληλους του. αντε στειλτον στον διαολο που εχει και απαιτησεις.

Marilou
    Guest
    Kαλημερα

τωρα το θετεις σωστα !
    Το τι συμβαινει μεσα σε ενα ζευγαρι αφορα μονο εκεινο και κανεναν αλλον ..Αν υπηρξε απιστια θα το μοιραστεις με ενα καλο φιλο στα πλαισια της συζητησης ¨γιατι χωρισατε "
    Κανενας αλλο λογος δεν υπαρχει να μοιράζεσαι πραγματα γιατι οπως ειδες υπαρχει η πεποιθηση," οτι οτι και να λες εσυ δεν θα ε πιστεψει κανενας "..

αλήθεια εχεις αναγκη να σε πιστεψει καποιος ;

Αν θες να το μοιραστεις, καλός αν το χρησιμοποιήσεις ομως για να πείσεις κάποιους για την απόφαση σου ή για να τον πικαρεις μην το κανεις ..

Αυτες ειναι ανωριμοτητες ...μια σχεση ληγει οταν το αποφασίσει εστω ενας εκ των δυο ,οποτε ο καθενας τον δρομο του ...η επομενη σχεση του απλα αν ειναι μια πολυ καλη σου φιλη μπορεις να το πεις στα πλαισια οτι ανθρωπος που απιστει ειναι αποδεδιγμενο οτι θα το ξανακανει πολλες φορες ακομα οταν του δοθει η ευκαιρια ...αλλωστε η απιστια ανασφάλεια δειχνει ...

Senior Member
    Αγαπητή θεματοθέτρια,
    δεν μπορώ να καταλάβω πως μιλάς για "σώσιμο γάμου", όταν ο σύζυγος σου λέει ότι δεν σε θέλει και μιλάει με μία άλλη γυναίκα.
    Γιατί αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την ευθύνη της σχέσης και θεωρείς πως είναι ζήτημα απόφασης, όταν τα πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους
    Ο σύντροφος που έχουμε δίπλα μας χρειάζεται να πληροί κάποια στάνταρς και να υπάρχουν κάποια όρια για το τι ανεχόμαστε και αισθανόμαστε καλά και τι όχι.
    Αλλιώς καταλήγει να μπλέκουμε σε κακοποιητική σχέση.
    Και άμα μείνεις, και αυτός συνεχίζει την ίδια στάση θα είναι κακοποιητικό.
    Φοβάσαι πολύ τον πόνο και τα βάρη ενός διαζυγίου, αλλά το να μένεις σε μία σχέση όπου ο σύντροφος σου λέει τέτοια λόγια και κάνει τέτοιες πράξεις είναι πιο τραυματικό από τα πρακτικά και οικονομικά ζητήματα.
    Κάνατε τον κύκλο σας σας ερωτικό ζευγάρι και είναι εντάξει, μην το τραβάτε από τα μαλλιά, μόνο και μόνο για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους.
    Όταν τραβάς από τα μαλλιά μια κατάσταση, σκέψου τι καρπούς θα λάβεις.
    Εάν ο σύζυγος θα σε "ήθελε αλλιώς" θα φρόντιζε να σε βοηθάει και όχι να σου παρατάει όλα τα βάρη του σπιτιού και μετά να έχει την απαίτηση να είσαι πάντα σε καλή διάθεση. Δεν είσαι polymixer.
    Χρειάζεται να βγεις από τα συναισθήματα του φόβου και να δεις την κατάσταση ρεαλιστικά!

Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Αγαπητή θεματοθέτρια,
    δεν μπορώ να καταλάβω πως μιλάς για "σώσιμο γάμου", όταν ο σύζυγος σου λέει ότι δεν σε θέλει και μιλάει με μία άλλη γυναίκα.
    Γιατί αναλαμβάνεις εξολοκλήρου την ευθύνη της σχέσης και θεωρείς πως είναι ζήτημα απόφασης, όταν τα πράγματα έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους
    Ο σύντροφος που έχουμε δίπλα μας χρειάζεται να πληροί κάποια στάνταρς και να υπάρχουν κάποια όρια για το τι ανεχόμαστε και αισθανόμαστε καλά και τι όχι.
    Αλλιώς καταλήγει να μπλέκουμε σε κακοποιητική σχέση.
    Και άμα μείνεις, και αυτός συνεχίζει την ίδια στάση θα είναι κακοποιητικό.
    Φοβάσαι πολύ τον πόνο και τα βάρη ενός διαζυγίου, αλλά το να μένεις σε μία σχέση όπου ο σύντροφος σου λέει τέτοια λόγια και κάνει τέτοιες πράξεις είναι πιο τραυματικό από τα πρακτικά και οικονομικά ζητήματα.
    Κάνατε τον κύκλο σας σας ερωτικό ζευγάρι και είναι εντάξει, μην το τραβάτε από τα μαλλιά, μόνο και μόνο για οικονομικούς και πρακτικούς λόγους.
    Όταν τραβάς από τα μαλλιά μια κατάσταση, σκέψου τι καρπούς θα λάβεις.
    Εάν ο σύζυγος θα σε "ήθελε αλλιώς" θα φρόντιζε να σε βοηθάει και όχι να σου παρατάει όλα τα βάρη του σπιτιού και μετά να έχει την απαίτηση να είσαι πάντα σε καλή διάθεση. Δεν είσαι polymixer.
    Χρειάζεται να βγεις από τα συναισθήματα του φόβου και να δεις την κατάσταση ρεαλιστικά!
    Θεωρώ πως ο σύζυγος μου είναι πολυ πιεσμένος και μπερδεμενος.
    Φυσικα φοβαμαι. Δεν ηθελα ποτε κατι τέτοιο στη ζωη μου....
    Εχουμε περασει μαζι πολλα. Δε διαγράφονται εύκολα ολα.
    Με την αλλη καλυπτει κενα επικοινωνιας ... Συναισθήματα δεν εχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vivi36 View Post
    Θεωρώ πως ο σύζυγος μου είναι πολυ πιεσμένος και μπερδεμενος.
    Φυσικα φοβαμαι. Δεν ηθελα ποτε κατι τέτοιο στη ζωη μου....
    Εχουμε περασει μαζι πολλα. Δε διαγράφονται εύκολα ολα.
    Με την αλλη καλυπτει κενα επικοινωνιας ... Συναισθήματα δεν εχει.
    δηλαδη, μπορει και να του αρεσεις και να κ@λωνει κι απο το μπερδεμα να σου λεει "πως εισαι ετσι" και να μην σε ακουμπαει; γιατι θα μας τρελανεις εσυ στο τελος...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δηλαδη, μπορει και να του αρεσεις και να κ@λωνει κι απο το μπερδεμα να σου λεει "πως εισαι ετσι" και να μην σε ακουμπαει; γιατι θα μας τρελανεις εσυ στο τελος...
    Δε ξερω θα φανει... Εγω ειμαι ομορφη ... Εχω χασει τα περιττά κιλα που ειχα απο τη στεναχωρια....
    Οτι κ να γινει αυτος θα χασει..
    Αυτη ειναι μια 45αρα πολυ χαλια με ρυτιδες
    Εγω δεν μοιαζω ουτε 30 παντως

Member
    [QUOTE=vivi36;1239248]Δε ξερω θα φανει... Εγω ειμαι ομορφη ... Εχω χασει τα περιττά κιλα που ειχα απο τη στεναχωρια....
    Οτι κ να γινει αυτος θα χασει..
    Αυτη ειναι μια 45αρα πολυ χαλια με ρυτιδες
    Εγω δεν μοιαζω ουτε 30 παντως
    Επίσης να προσθέσω οτι οι σχέσεις περνανε κρισεις. Θα φανει τι θα γινει στο μέλλον

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast