Originally Posted by
tziovani
μαλιστα δεν με βρισκεις σοβαρο ......τα δικαωματα των γυναικων εχουν λυθει εδω και καποιες δεκαετιες . επειδη δεν ξερεις που πανε τα 4 , απλα αναμασας οτι μοδατο βγαινει στο διαδικτυο απο συγκεκριμενες ομαδες , ψηφους , κλπ ....η ισοτητα , το δικαιωμα στην εργασια , το εκλογικο δικαωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι εχουν λυθει πολλα πολλα πολλα χρονια . οποτε ο φεμινισμος που γραφεις δεν ειναι κανενα κινημα , ειναι μια μπουρδα που ειχε θαφτει 10ετιες και βγηκε τωρα ο παλαιοληθικος νεοφεμινισμος με διαφορες μορφες ...αλληλεγγυης και πατριαρχια ( αλλη μπουρδα ) . δεν μου λες επειδη εισαι ψαγμενη , τα μισα παιδια και παραπανω εδω και πολλα χρονια μεγαλωνουν με την μητερα ( λογω διαζυγιων ) . αρα δεν υπαρχει πατριαρχικο περιβαλλον , ΑΛΛΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ . συνεχιζω επειδη δεν ειμαι σοβαρος και φαλλοκαρατης και θελω να συνεχιζω να σε εκνευριζω , δεν μου λες το ΣΕΞ ειναι κακο πραγματακι η΄κακο ? γιατι λοιπον να ποινικοποιειται το σεξ ? και επειδη και πλαι δεν ειμαι καθολου σοβαρος εγω βλεπω οτι πλεον οι γυναικες βρισκουν δοτες σπαρματος και κανουν παιδια χωρις την υπαρξη πεους . αρα για ποια πατριαρχικη κοινωνια μιλαμε και φεμινισμο ? ο νεοφεμινισμος ηρθε για να κουμπωσει τα λαοτκι πλας να μας κανουν μαθηματα. επειδη λοιπον ειμαι στρεητ , μ αρεσει το σεξ με γυναικες ....οταν βγεις απο την πλανη που σου εχουν σερβιρει ...οτι το σεξ ειναι πατριαρχικο καταλοιπο θα συνεχιζεις να βασανιζεσαι . αυτο ελειπε να μπλεξω βιολογικα το ωαριο ( τα αυγα σου ) με το σπερμα .