Results 61 to 75 of 79
Thread: Δεν με θέλει κανένας άντρας!
-
31-10-2024, 22:40 #61
Ναι, δυστυχώς οι τιμές των ενοικίων είναι απλησίαστες για ένα άτομο και με κάτω από 500 ευρώ δε βρίσκεις αξιοπρεπές διαμέρισμα. Υπάρχουν όμως και ευκαιρίες, ιδίως αν κάνει κανείς αποταμίευση όσο ζει με τους γονείς του.
Το θέμα είναι αν το δελφίνι έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να πάει σε έναν δικό της χώρο.
Μια συμφοιτήτριά μου ήταν με το παλιό ημερολόγιο και σήμερα έχει 6 παιδιά, στα 18 έκανε το πρώτο. Τους παντρεύουν με άτομα από την ίδια εκκλησία πολύ μικρούς και απαγορεύουν τις προγαμιαίες σχέσεις και την αντισύλληψη.
Πολύ καταπιεστικό περιβάλλον, πρέπει να δεις το "ωδίνες" από το ου φονεύσεις του Κοκκινόπουλου. Ή την υπόθεση του παλαιοχριστιανού που τα παιδιά του μεγάλωναν σε σπηλιά και δεν τα έστελνε στο σχολείο, επειδή όπως είπε "δε διδάσκουν χριστιανικά πράγματα".
- 01-11-2024, 11:12 #62
μαλιστα δεν με βρισκεις σοβαρο ......τα δικαωματα των γυναικων εχουν λυθει εδω και καποιες δεκαετιες . επειδη δεν ξερεις που πανε τα 4 , απλα αναμασας οτι μοδατο βγαινει στο διαδικτυο απο συγκεκριμενες ομαδες , ψηφους , κλπ ....η ισοτητα , το δικαιωμα στην εργασια , το εκλογικο δικαωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι εχουν λυθει πολλα πολλα πολλα χρονια . οποτε ο φεμινισμος που γραφεις δεν ειναι κανενα κινημα , ειναι μια μπουρδα που ειχε θαφτει 10ετιες και βγηκε τωρα ο παλαιοληθικος νεοφεμινισμος με διαφορες μορφες ...αλληλεγγυης και πατριαρχια ( αλλη μπουρδα ) . δεν μου λες επειδη εισαι ψαγμενη , τα μισα παιδια και παραπανω εδω και πολλα χρονια μεγαλωνουν με την μητερα ( λογω διαζυγιων ) . αρα δεν υπαρχει πατριαρχικο περιβαλλον , ΑΛΛΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ . συνεχιζω επειδη δεν ειμαι σοβαρος και φαλλοκαρατης και θελω να συνεχιζω να σε εκνευριζω , δεν μου λες το ΣΕΞ ειναι κακο πραγματακι η΄κακο ? γιατι λοιπον να ποινικοποιειται το σεξ ? και επειδη και πλαι δεν ειμαι καθολου σοβαρος εγω βλεπω οτι πλεον οι γυναικες βρισκουν δοτες σπαρματος και κανουν παιδια χωρις την υπαρξη πεους . αρα για ποια πατριαρχικη κοινωνια μιλαμε και φεμινισμο ? ο νεοφεμινισμος ηρθε για να κουμπωσει τα λαοτκι πλας να μας κανουν μαθηματα. επειδη λοιπον ειμαι στρεητ , μ αρεσει το σεξ με γυναικες ....οταν βγεις απο την πλανη που σου εχουν σερβιρει ...οτι το σεξ ειναι πατριαρχικο καταλοιπο θα συνεχιζεις να βασανιζεσαι . αυτο ελειπε να μπλεξω βιολογικα το ωαριο ( τα αυγα σου ) με το σπερμα .
01-11-2024, 11:19 #63
ελα ρε φεμιναρα . παλι με το πουλι μου ασχολεισαι? λοιπον το αναλφαβητο πουλακι μου , εχει γραψει οτι υπαρχει και το χαπι που παιρνει η αλλη οταν της αρεσει να ρεει το σπερμα μεσα της , χωρις εγκυμοσυνη . επειδη λοιπον ειμαι και σαβαρομαμης κατ εσε , δεν ανεφαρθηκα για ασθενειες καθως κατι μικροβια τα κολλας και με την χρηση του προφυλακτικου καθως τα υγρα της γυναικας και ειδικα στην σταση ανεβοκατεβαινεις πανω κατω , στο π*λι μου , ρεεουν πανω μου . και επειδη σταζουν ολες με την παρτη μου , αλλαζω σεντονια συχνα . τι να μας πεις και εσυ που τρως ,οταν τον τρως μεταξυ νετφλιξ και πατατας τηγανητης απο το ι-φουντ !
α και που σαι , κολλας και μικς απο την ξαπλωστρα και την αμμο που απλωνεις των κ*λο σου , να βγαλεις μερικες σελφι στο ινστα ( οχι για εσενα , για τις αλλες με τα μπικινι )
01-11-2024, 11:23 #64
μα φυσικα θα μπεις με συναινεση . αυτα ειναι αυτονοητα ! το ζητημα δεν ειναι οτι θα μπω εγω με συναινεση , αν θα δωσω εγω συναινεση να μπω , οταν με πρηζουν να τις π*δηξω ! και επειδη δεν εχω συναινεσει σε πολλες γυναικες να μπω , ξερω τι λεω . δεν θα μου μαθεις εσυ , λοιπον την αλφα βητα ! εχω εκνευρισει πολλες αναρχοφεμιν και στο τελος αφου δεν πηδιομαστε με βγαζουν , χουντα , φαλλοκρατη , ανωμαλο , γκευ , mikropoulaki , peosxorisstisi κλπ ....
01-11-2024, 11:28 #65
σου απαντησα και σου ξαναπαντω sis μου . η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ειναι και απο τις δυο μεριες . πρεπει να συναινεσω και εγω να γινει η πραξη , οχι μονο το θηλυκο απεναντι μου και για να στο παω πιο μακρυα επειδη ειμαι ωραιο peos πρεπει να συναινεσω και εγω οταν ενας γκευ μου ζηταει την <<παρεα μου >> ..να τα λεμε και ΑΥΤΑ , οχι μονο οσα συμφερουν . αρα ανακιεφαλαιωσω , η συναινεση για μενα ειναι και εγω οταν την δινω . η εννοια να τον χωσω , δεν ειναι δικια μου , ειναι οταν κ**λωνει η αλλη και μου λεει ...ΧΩΣΤΟΝ ΜΟΥ , να ξερουμε τι λεμε .
υγ . για αυτο ειμαι νομπελιστας !
01-11-2024, 11:43 #66
λοιπον αγορια , ( δεν λεω αρσενικα ) γιατι εδω στην πλατφορμα δεν υπαρχουν πολλα ...οταν βλεπετε εξω , μπικινια , κολλαν με κ**λαρες στον θεο , να καταπολεμησετε τα αρχαιγονα ενστικτα και να σκεφτειτε τον φεμινισμο και τα λοτακι πλας .
και ειδικα οταν σας λενε οι real γυναικες , θελω να χορεψω πανω στους κοιλιακους σου , μην δωστε συναινεση γιατι θα παρεξηγηθουν εδω μεσα τα πολιτικαλ κορρεκτ ακαουντ !
ΟΧΙ ΜΗ - ΜΗ - ΜΗ ....
01-11-2024, 20:29 #67
Είστε όλες υπέροχες τα νέα τα κορίτσια είναι καταπληκτικά για τα αγόρια δεν ξέρω πάντως απορώ κι εγώ ΠΩΣ βγηκατε έτσι μπράβο κ πάλι μπράβο έχω μείνει μαλακας πάντα πίστευα στα κορίτσια αλλά τώρα το πέτυχε το κράτος δεν έχω τι άλλο να πω στρώστε κατάσταση με τα αγόρια ΤΗΣ ηλικίας σας
01-11-2024, 20:32 #68
Επίσης με τα ψυχολογικά δεν τελειώνει η ζωή αρχίζει αλλιώς αλλάζει περιμένεις τέσσερα πέντε χρονάκια κ συνεχίζεις κι εγώ πίνω καφέ κ τσιγάρο
01-11-2024, 20:34 #69
Στρατό να δείτε τι γίνεται
11-11-2024, 22:40 #70
Λοιπον τωρα θυμηθηκα αυτο το ποστ. Και πρεπει να απαντησω γιατι αλλιως θα σκασω χαχα. Τα δικαιωματα των γυναικων εχουν λυθει αλλα στα χαρτια. Οταν ακομα υπαρχουν ανθρωποι (και των 2 φυλων) και λενε οτι οι δουλειες του σπιτιου ειναι υποχρεωση της γυναικας, τοτε πιστεψε με θελουμε ΠΟΛΥ δουλεια ακομα και ο φεμινισμος ειναι απαραιτητος. Επισης οι γυναικες ναι μεν μπορουν να ψηφισουν, να δουλεψουν κλπ αλλα ακομα θα υποστουν διακρισεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ λογω του φυλου τους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα τα σεξιστικα σχολια που δεχτηκε η Καμαλα Χαρρις στις εκλογες (δεν θελω καθολου να σχολιασω ποιος απο τους 2 υποψηφιους θα ηταν πιο ικανος πλανηταρχης ας μην το παμε καθολου πολιτικα). Ειναι δυνατον να λενε οτι επειδη ειναι γυναικα ειναι υπερβολικα συναισθηματικη για μια τετοια θεση η οτι οταν εχει περιοδο θα τα κανει ολα ωπα; Που η γυναικα ειναι 60 χρονων. Δηλαδη βιολογικα δεν στεκει καθολου αυτο. Επισης οσο δεν μπορω να βγω στο δρομο χωρις να μου επιτεθει κανεις και μετα να το ριξει στα ρουχα μου, δεν εχω ΟΛΑ τα δικαιωματα που πρεπει να εχω. Αρα ο φεμινισμος χρειαζεται. Δεν σου λεω για υπερβολικο φεμινισμο που οριακα θελει να εξαφανισει την υπαρξη των ανδρων. Αυτο φυσικα και ειναι λαθος.
Αν δεν με ξερεις γενικα σαν ανθρωπο δεν μπορεις να λες οτι δεν ειμαι ψαγμενη. Δεν πιστευω οτι διαβαζω στο ιντερνετ. Οποτε αυτο το επιχειρημα αστο. Επισης σπουδαζω κατι κοινωνικο (δεν θα πω ακριβως τι) και ολο αυτο με το φεμινισμο και τα κινηματα τα τρωω στη μαπα 3 χρονια τωρα. Οποτε πιστεψε με ξερω πολυ καλα και περι τινος προκειται ο φεμινισμος και να διακρινω τον καλο απο τον κακο φεμινισμο.
Αυτο με τα διαζυγια, αλλη αξιολυπητη αποψη. Κανονικα θα επρεπε να θαυμασεις τον καθε ανθρωπο που αποφασιζει να μεγαλωσει μονος του το παιδι του λογω συνθηκων γιατι ειναι κατι υπερβολικα δυσκολο, ακομα και με 2 γονεις και ολο το σοϊ μη σου πω. Αντι να ανησυχεις για τα προτυπα που θα εχει το καθε αγνωστο για εσενα παιδι, ανησυχησε για τα προτυπα που "δινεις" εσυ. Θα μπορουσες να αποτελεις θετικο προτυπο για τους γυρω σου (μπορει να επηρεασεις και ενα παιδι μονογονεϊκης οικογενειας και να του μαθεις να συμπεριφερεται πιο "αντρικα" αφου το εχεις τοσο αχτι. Το σκεφτηκες αυτο καθολου;)
Το ξερω οτι το κανεις μονο και μονο για να με εκνευρισεις και αυτο δειχνει φουλ ανωριμοτητα αλλα αλλο τοσο ανωριμη ειμαι και εγω που το συνεχιζω. Αλλα με τρωει ο κ*λος μου δεν μπορωω. Παμε παλι τα αυτονοητα γιατι μαλλον εχεις iq μπανανας. Το σεξ ΔΕΝ ποινικοποιεται. Το σεξ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ποινικοποιειται. Ψαξε το και στο Συνταγμα. Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να σταματησουμε το σεξ (και αν το πει κανεις, κανσελ χαχα). Αν μια γυναικα θελει να κανει παιδι μονη της ειναι δικαιωμα της. Αν δεν ηταν δεν θα της παρεχοταν αυτη η δυνατοτητα. Επισης το οτι η επιστημη εχει προχωρησει τοσο πολυ ειναι καλο καποιες φορες. Σκεψου ενα ζευγαρι (με το ανδρικο και το θηλυκο προτυπο κανονικα) να μη μπορει να αποκτησει παιδι (ενω θελει) επειδη δεν μπορει ο αντρας. Τοτε αν και οι 2 συμφωνουν με αυτο γιατι να μη προχωρησουν σε μια τετοια διαδικασια; Επισης ειναι και το αλλο. Καποιες γυναικες ειδαν και αποειδαν με τους αντρες που τους ετυχαν αλλα δεν ηθελαν να χασουν την ευκαιρια να κρατησουν ενα δικο τους παιδι στην αγκαλια τους. Γιατι να μην το προσπαθησουν ετσι; Ο φεμινισμος δεν εχει σχεση με τη λοατκι κοινοτητα. Ο φεμινισμος ειναι για τις γυναικες ενω η λοατκι κοινοτητα ειναι για οσους δεν ειναι στρεϊτ. Αλλα πραγματα διεκδικει το ενα αλλα πραγματα το αλλο. Τελος ευχαριστω για την υπενθυμιση οτι το ωαριο ειναι τα "αυγα" αλλα αυτο το ξερω εδω και αρκετο καιρο καθως παντα διαβαζα στο σχολειο.
11-11-2024, 22:45 #71
11-11-2024, 22:49 #72
α καλα.. τσαμπα σαλιο χαλας. ο τζοβανης δεν γνωριζει βασικες εννοιες. θα παισεις συζητηση για τον φμινισμο, νομιζεις.
αυτος νομιζει οτι δεν ειναι μισογυνης επειδη φαντασιωνεται οτι πηδαει γυναικες...
11-11-2024, 22:54 #73
12-11-2024, 00:28 #74
12-11-2024, 00:32 #75