OΠΩΣ ΔEN ΣAΣ APEΣOYN AYTOI ΠOY ΣAΣ THN ΠEΦTOYN, KATA ΔHΛΩΣH ΣAΣ, ETΣI KAI EΣEIΣ ΔEN APEΣETE ΣE AYTOYΣ ΠOY ΘEΛETE.
ETΣI EINAI AYTA :-)
Printable View
OΠΩΣ ΔEN ΣAΣ APEΣOYN AYTOI ΠOY ΣAΣ THN ΠEΦTOYN, KATA ΔHΛΩΣH ΣAΣ, ETΣI KAI EΣEIΣ ΔEN APEΣETE ΣE AYTOYΣ ΠOY ΘEΛETE.
αναρωτιεμαιQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ποση σχεση μπορει να εχει η δικαιοσυνη με τον πονο ενος ανθρωπου.....
θεωρεις οτι αν οντως ισοτιμα απορριπτει και απορριπτεται η κοπελα απο υποψηφιους συντροφους, αυτο θα επρεπε να της ειναι αρκετο για να νοιωσει καλυτερα τωρα που ποναει και ειναι τοσο απογοητευμενη απο την ζωη της?
εσυ οταν σε παραταει καποια κοπελα με την οποια εισαι πολυ ερωτευμενος, νοιωθεις χαρουμενος επειδη ισως καποτε ειχες παρατησει κι εσυ καποια αλλη?
ΠOIOΣ ANAΦEPΘHKE ΣE XΩPIΣMO? EIΔEΣ NA ΓPAΦΩ KATI TETOIO?
Ναι αλλά άμα στην πέφτουν οι πολύ άσχημοι και δεν βρίσκεις κάποιον στα μέτρα σου αυτό δεν είναι αδικία;;
σε απορριψη αναφερθηκες.Quote:
ΠOIOΣ ANAΦEPΘHKE ΣE XΩPIΣMO? EIΔEΣ NA ΓPAΦΩ KATI TETOIO?
το ερωτημα μου παραμενει.δεν αλλαζει κατι.
αλλαξε την λεξη χωρισμος με την λεξη,απορριψη...
TO NA BPEIΣ KAΠOION ΣTA METPA ΣOY EINAI YΠOKEIMENIKO.
H OYΣIA, AΠEYΘYNOMAI KAI ΣTIΣ ΔYO, EINAI ΠΩΣ OΠΩΣ AΠOPPIΠTETAI KAΠOION EΠEIΔH ΔEN EINAI ΣTA METPA ΣAΣ ETΣI ΓINETAI KAI ANTIΣTPOΦA.
TO AN EINAI ΣΩΣTO H\' ΛAΘOΣ EINAI MIA AΛΛH IΣTOPIA KAI ΠPOΣΩΠIKA ΠIΣTEYΩ OTI EPΩTEYEΣAI THN KAPΔIA KAI OXI THN EMΦANIΣH. OΠOTE OΛA AYTA ME TA \'METPA\' TA ΘEΩPΩ ΛAΘOΣ
διαφωνωQuote:
TO NA BPEIΣ KAΠOION ΣTA METPA ΣOY EINAI YΠOKEIMENIKO.
H OYΣIA, AΠEYΘYNOMAI KAI ΣTIΣ ΔYO, EINAI ΠΩΣ OΠΩΣ AΠOPPIΠTETAI KAΠOION EΠEIΔH ΔEN EINAI ΣTA METPA ΣAΣ ETΣI ΓINETAI KAI ANTIΣTPOΦA.
TO AN EINAI ΣΩΣTO H\' ΛAΘOΣ EINAI MIA AΛΛH IΣTOPIA KAI ΠPOΣΩΠIKA ΠIΣTEYΩ OTI EPΩTEYEΣAI THN KAPΔIA KAI OXI THN EMΦANIΣH. OΠOTE OΛA AYTA ME TA \'METPA\' TA ΘEΩPΩ ΛAΘOΣ
η ουσια ειναι οτι αυτη τη στιγμη, η φιλη που μας γραφει ποναει αφορητα και θα ειχε νοημα να της λεγαμε κατι για να νοιωσει καλυτερα και οχι να ανοιξουμε μια θεωρητικη συζητηση για την επιθυμια και την απορριψη...
AΠANTHΣA ΣTO ΠOΣT THΣ LIBPA KAI OXI THΣ MONAXIKHΣ. AYTO ΓIA AΠOΦYΓH ΠAPEΞHΓHΣEΩN :-).
Άσχετο, κι εγώ πονάω αφόρητα γιατί περνάω ακριβώς τα ίδια και διαφωνώ με όλα είναι δανεικά.
ΓENIKA ΔEN MOY APEΣEI NA ΠAPAΠONIEMAI OTAN KANOYN AYTA ΠOY EXΩ HΔH KANEI EΓΩ.
AΠOΨH MOY KAI ΔEN THN ΛEΩ ΓIA NA ΣYMΦΩNHΣOYME OYTE NA KAYΓAΔIΣOYME :-)
Μα το θέμα είναι ότι εμείς τους απορρίπτουμε γιατί δεν είναι στα μέτρα μας, ενώ εμάς μας απορρίπτουν ακόμα και αν είναι στα μέτρα μας ή πιο κάτω.......!!
ειναι δικαιο δλδ να την πεφτουν αναλογης ομορφιας ανθρωποι ο ενας στον αλλον?Quote:
Originally posted by libpa
Ναι αλλά άμα στην πέφτουν οι πολύ άσχημοι και δεν βρίσκεις κάποιον στα μέτρα σου αυτό δεν είναι αδικία;;
αισθανεσαι αδικημενη αν σου την πεσει ενας αντρας που θεωρεις ασχημο?
Ελα ντε η φύση ξέρει τι κάνει θα είμαστε οι ωραίοι και οι άσχημοι για να μην πω κάτι χειρότερο.Να σου πω ποια είναι η αδικία; να πάρεις έναν άσχημο να υστερεί γενικώς στην εμφάνιση να είσαι μια χαρά να στο λένε οι άλλοι να το βλέπεις στον καθρέφτη και να μην σε υπολογίζει.Απο την άλλη βλέπεις κάτι χαζοβιόλες ασχημομούρες και έχουν κούκλους να είναι σωστοί οικογενειάρχες να σέβονται την μάνα των παιδιών τους και να σου έρχεται να ουρλιάξεις.Πάντα η ομορφιά μετράει τι να πούμε ψέμα;να έχεις δίπλα σου ενα ωραίο σύντροφο και όχι εναν κουασιμόδο, αλλά σε βάθος χρόνου βλέπεις ότι η εσωτερική ομορφιά μένει.Δεν είπαμε να τον βλέπεις και να ανατριχιάζεις αλλά ενας συνηθισμένος άνθρωπος που προφανώς σου είναι συμπαθής, φρόντισε να τον γνωρίσεις καλύτερα να δεις τον χαρακτήρα του τα ενδιαφέροντά του γιατί ο Μπραντ Πίτ είναι σπάνιο είδος.Εδώ μιλάμε αρχίζουν να σπανίζουν οι πραγματικοί άνδρες καταλαβαίνεις τι εννοώ.Παιδιά γιατί τόσοι μπάϊ,γκέϊ και γενικώς κάπως;τι φταίει; μου το έχουν πεί πολλά κορίτσια
Δεν νιώθω αδικημένη συνήθως κολακεύομαι όποιος και να μου την πέσει αλλά προτιμώ κάποιον να είναι κανονικός. Εντάξει τώρα δεν πρέπει να είναι η ομορφιά το παν, αλλά τυχαίνει να είναι. Συμφωνώ με γιώτα.Quote:
Originally posted by Sofia
ειναι δικαιο δλδ να την πεφτουν αναλογης ομορφιας ανθρωποι ο ενας στον αλλον?
αισθανεσαι αδικημενη αν σου την πεσει ενας αντρας που θεωρεις ασχημο?
Quote:
Originally posted by anoiksi
Δεν υπαρχει αλλη λυση στην φαση που βρισκεσαι κατα την αποψη μου, παρα να προσπαθησεις να μην σκεφτεσαι...αυτο το διαστημα οτι και να σκεφτεις, οσο θυμο και μισος και αν εχεις μεσα σου δεν θα σε βοηθησει να δεις καθαρα και να αποφασισεις τι πρεπει να κανεις...εγω σε αυτην την φαση παντως ζω την μοναξια μου, χωρις να μιλαω πια και μαζευοντας δυναμεις...Με βοηθανε πολυ τα βιβλια ειδικα αυτα τα ψυχολογικα, που ασχολουνται με συμπεριφορες, με την απορριψη, με χωρισμους, με την ψυχοσυνθεση, αλλα αυτα τα απλα που σου λενε να ξυπνας και να λες οτι εισαι ομορφη...χαχα...κριμα ειμαι...αλλα δεν ειναι βασικα η αναγκη μου αυτη...αυτο που αναζητω ειναι να κατανοησω, να καταλαβω την ανθρωπινη συμπεριφορα ωστε να μπορεσω να διωξω αυτο που δεν με κανει να νιωθω καλα, να καταλαβω γιατι εγινε οτι εγινε και εφοσον δεν μπορω να το συζητησω ψαχνω να βρω τις λυσεις στα βιβλια...απο εκει και περα μπορω να σου πω σημερα Παρασκευη μερα που λατρευω να βγαινω εξω δεν βγηκα παρα τα παρακαλια απο τους φιλους μου...οχι γιατι θα ηταν ολοι ζευγαρια, αλλα γιατι δεν νιωθω εγω καλα με εμενα...δεν νιωθω ομορφη (καλα ποτε δεν το ενιωθα, αλλα τωρα νιωθω τελειος το αντιθετο), ουτε συμπαθητικη, ουτε φιλικη...ασχετα με τι πραγματικα βλεπουν οι αλλοι...αρα αυτο ερχεται απο μεσα μας...οταν θα νιωσουμε εμεις καλα, θα μας νιωθουν και οι αλλοι καλα...εκτος αν θελησουμε να τους κανουμε να νιωθουν οτι ειμαστε τελεια...Παρε χρονο για τον εαυτο σου και μην βιαζεσαι...αφεσου στον πονο και στην μοιρολατρεια, αφεσου στο θυμο και κλαψε...να φυγουν ολα απο μεσα σου και υστερα οταν πραγματικα νιωσεις ελευθερη απο τα δεσμα εισαι πιστευω ετοιμη να κανεις πραγματα για σενα...να φτιαξεις τον εαυτο σου...ειτε ειναι αυτο να χασεις τα 5 κιλα που λες οτι σε ενοχλουσαν, ειτε να πηγαινεις καθε σαββατο στο κωμμωτηριο (λεω εγω τωρα)δωσε χρονο σε σενα να ανταπεξελθεις και να διωξεις την θλιψη απο μεσα σου να ξανανιωσεις οτι ζεις και υστερα αποφασισε να κανεις πραγματα πραξεις...τωρα δεν θα μπορεσεις και θα απογοητευτεις...Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μην κουρδιζεις τα ιδια και τα ιδια και να βρεις (εγω το προσπαθω τουλαχιστον μεσω των βιβλιων) να δεις που εφταιξες και που σκεφτηκες λαθος...επισης αυτα θα σου απαληνουν και τον πονο που νιωθεις...γιατι θα σε βαλουν σε αλλο τροπο σκεψης...
Δεν ξερω αν ειναι βοηθητικα αυτα που σου λεω, εγω παντος αυτο προσπαθω τωρα...να βγαλω τις απαντησεις μονη μου...νομιζω οτι δεν μου εμεινε και τιποτα αλλο...
Καλή μου φίλη...
Σ\'ευχαριστώ πολύ για τις σκέψεις σου...Ίσως να έχεις δίκιο...Να \"κλειστώ\" για λίγο στον εαυτό μου...!Ξέρεις τι όμως...το κάνω εδώ και πολλά χρόνια αυτό...Η διαφορά μας είναι η εξής...Είπες,είναι Παρασκευή και παρ\'όλα τα παρακάλια φίλων...Εγώ δεν έχω φίλους!!!Δεν με παρακαλάει ποτέ κανείς...Μόνο η αδερφή μου είναι φίλη μου...Αλλά και αυτή έχει την οικογένειά της...Δεν μπορεί να ασχολείται όλη την ώρα μαζί μου...Μόνο εγώ αν παρακαλέσω κάποιες ας πούμε φίλες (2 στον αριθμό)...αλλά δεν παρακαλάω...δυστυχώς ή ευτυχώς δεν παρακαλάω ποτέ!Όχι από εγωισμό αλλά από ντροπή!Κάθε φορά σκέφτομαι \"ναι σιγά με \'μένα θα θέλουν να βγουν\".Βλέπεις στη συμπεριφορά μου είμαι πάντα ψυχρή και μελαγχολική...άρα δεν είμαι και το κελεπούρι της παρέας...!Ούτε εγώ θα με διάλεγα!
Αυτή τη στιγμή που σου τα γράφω αυτά τα δάκρυ κυλάει ποτάμι!Δεν μπορώ να το ελέγξω...!Και πάλι είναι Σάββατο βράδυ,μόνη μου...χωρίς να με θυμηθεί κανείς και χωρίς να έχω το θάρρος να πάρω κάποιον εγώ ένα τηλέφωνο...όχι πια...Και σκέφτομαι,μπράβο μου...ωραία τα έχω καταφέρει...Μοναχική για μια ζωή!