Printable View
εγω βλεπω οτι εστω και ασυναισθητα αρχιζεσ να του βαζεισ κανονεσ ψιλοδεσμευτικουσ για σκεψου λιγο ακομα για το επομενο βημα σε κανα μηνα αναλογα πωσ θα παει εσυ απο οτι καταλαβα εχεισ μεινει στο με θελει γιατι με θελει αν με θελει κλπ υπαρχει και το θα τον κανω να με θελει δεν ξερω αν το χεισ ακουσει κοινωσ δε χρειαζεται να σε ριξει αυτοσ μπορεισ να τον ριξεισ κι εσυ για να στο πω να με καταλαβεισ εσυ του λεσ οτι θα βρισκοσαστε και λεσ του δωσα κατι που θελει το σωστο ειναι κερδισα κατι που θελω θα βρισκομαστε στην ουσια το πηρατε απο την αρχη ασυναισθητα οπωσ παντα
Quote:
Originally posted by chr1986
Προσπάθησε να κρατήσει λίγο χαρακτήρα βρε krino..:) Τόσα της έχει κάνει!!:)
σαν ποσα να εκανε δλδ?
Αυτο το πακετο κραταμε ολοι χαρακτηρα και παιζουμε τις κουμπαρες,
το βρισκω πολυ παιδικο.
Και στην τελικη πολυ ταλαιπωρια μου βγαζει.
δεν ειναι ετσι βρε συ... απλωσ καμια φωρα ειναι η χημεια τοσο δυνατη..που απλωσ θελυομε καποιον παει και τελειωσε.. μπορει να εχουμε σπαστει μαζι του..μπορει να στεναχωριομαστε αλλα τι να κανεισ οταν ταραζεται το μυαλο και το κορμι σου οταν βλεπεισ καποιον που σου αρεσει παρα πολυ?..δεν ελεγχεται αυτο..Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Προφανώς της κοπέλας της αρέσει αυτό το φτύσιμο και η συμπεριφορά ειδάλλως δεν θα κολλούσε μαζί του. Ειλικρινά σου δηλώνω με βεβαιότητα Gothic πως με το που σου δείξει πραγματικό ενδιαφέρον ο άνθρωπος αυτός θα ξενερώσεις και θα χάσεις τα αισθήματα σου απέναντι του. Συνήθως έτσι γίνεται.
τον θελει γι αυτο του το εδωσε το κινητο...Quote:
Originally posted by Boltseed
Εχεις γινει μαριονετα αν δεν το εχεις καταλαβει ηδη..
Ξερεις τι, εσυ περιεγραψες τα γεγονοτα απο την σκοπια σου. Παμε λιγο να τα δουμε απο την δικια του ματια...
Σε εχει οποτε αυτος γουσταρει. Σου ακυρωνει ραντεβου με δικαιολογιες νηπιαγωγειου στυλ \"με πηρε ο υπνος\" επειδη ξερει οτι δεν θα αντιδρασεις και οτι εισαι ελαστικη. Ειτε εισαι σε σχεση μαζι του ειτε οχι για αυτον ειναι το ιδιο και ξερει οτι με τον εναν η με τον αλλο τροπο τελικα στο δωματιο του θα καταληξεις..
... και μετα αναρωτιεσαι τι ακριβως θελει?
Δε θελει κατι συγκεκριμενο, το εχει ηδη...
θα συνεχισεις να του το δινεις?
Ξερεις κατι, δεν σου φερεται αυτος ασχημα ετσι επειδη το θελει, εσυ του δινεις το δικαιωμα να το κανει αυτο αφου ξερει οτι εισαι του χεριου του και σε κανει οτι θελει.
Για ποιον λογο του εδωσες το καινουριο σου κινητο? Μπορουσες απλα να του αρνηθεις... δεν ειναι κακο...
ειναι πολυ απλο πιστεψε πωσ ισωσ μετα απο καιρο να την θελει και αυτοσ πραγματικα..
για μια ελπιδα ζουμε σε αυτεσ τισ ηλικιεσ..:):):) δεν θυμασαι?
Quote:
Originally posted by Gothly
δικιο εχετε σε αυτα που λετε ..δε λεω..
δε προκειτε να παω σπιτι του γιατι όντως εχετε δικιο.
απλα πολυ προσποιηση.. η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται να το βλεπει-κοινως δε νιωθει τιποτα..
τον αριθμο τον εδωσα γιατι μου\'πε \"παρε με τηλ καμια μερα\"
κ τον κοιταω..κ λεει \"εχεις τον αριθμο μου ε?\"
κ λεω \"οχι\"
ε κ βγαζω το κινητο να γραψω τον δικο του αριθμο κ μου λεει
\"αργεις.. εχω να κανω κ μπανιο\" κ του δινω να το γραψει αυτος κ εκανε αναπαντητη. ετσι πηρε τον αριθμο μου.τεσπα..λεπτομερειες λιγο.
παντως δε με πηρε τηλ. κ καλυτερα..αλλά καποια στιγμη θα παρει.
ακου αργεισ... απαπαπαπα απαπαπαπα τι τυποσ ειναι αυτοσ... -σιγα πεσ του ποιοσ εισαι και μιλασ ετσι .... θα σου κρυωσει το νερο στον θερμοσυφωνα,......ουστ...
Quote:
adzik ετσι ακριβως ειναι.. αυτο σκεφτομαι κ εγω απο μεσα μου γιατι κ να σου πω.. αν περιμενω δηλαδη συνεχεια τον πριγκιπα να κανω σχεση τοτε θα ειμαι συνεχεια μονη μου..
κ όπως ειπες δεν ελεγχεται..
όλοι δεν το εχουν νιωσει λιγο πολυ? νομιζω ναι..
ακριβως ετσι ειναι,
εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι τα κορδελακια,
του στυλ δεν απανταω στο τηλεφωνο....
Εντάξει Gothly, για να λέμε και αλήθειες δεν είναι ακριβώς πρίγκιπας ο τύπος, ούτε πλησιάζει.. Είπαμε, σε ζητήματα καρδιάς δε μπορείς να κάνεις και πολλά. krino, όταν θέλεις κάποιον-α και δεν κάθεται το θέμα εφαρμόζεις διάφορες τακτικές, αυτό είναι όλο. Προσπαθείς να δεις αντιδράσεις. Δε λέω ότι είναι η super αντιμετώπιση του θέματος αλλά όταν ο άλλος σε τρελαίνει με τη συμπεριφορά του και τον θέλεις, δοκιμάζεις τα πάντα.
Quote:
δοκιμάζεις τα πάντα.
οπως και να χασεις τα παντα ε?
η δεν το γνωριζεις αυτο?
Όταν είσαι έτοιμος να ρισκάρεις φυσικά, είσαι έτοιμος και να χάσεις.
πες τα Gothly πες τα!!:D
Quote:
krino μου φαινεται πιο πολυ παρεξηγηθηκες εσυ που δε του απαντουσα παρα αυτος...
δε μου ειπε κ τιποτα βασικα μονο που ειμαι κ τετοια...
δεν επαθε κ τιποτα να σου πω..
εγω γιατι δεχομαι τα αρνητικα του άλλου?
κ επρεπε να δει κ αυτος πως ειναι να μη με εχει καθε λεπτο που με θελει..
Εγω για να παρεξηγηθω, λιγο δυσκολο.....
Εκεινο που θελω να σου πω ομως και αυτο κρατησε το, προς βοηθεια σου, ειναι οτι η ιστορια των σχεσεων βασιζεται στην αρνητικη τους χροια,
σε παρεξηγησεις, σε υπονοουμενα και σε δημιουργιες που στηνει το μυαλο οταν αφηνει την φαντασια να δουλεψει.
Εισαι ενα τυχαιο δειγμα μιας τυπικης ιστοριας αναμεσα σε πολλες που τα κυρια χαρακτηριστικα τους ειναι στοιχεια απο τα παραπανω.
Οι ανθρωποι για ανεξηγητους λογους που φτανουν τα ορια του μαζοχισμου, μπερδευουν τοσο ασχημα την ζωη τους χτιζωντας ολοι ενα ακομα σκαλοπατι προς την δυστυχια τους.
Ετσι θελω να σου πω, οτι και στην δικη σου ιστορια δεν εχεις κανει λαθη μονη σου, αλλα βοηθησες σε ολα αυτα.
Αν θες να αποκτησεις ηρεμια και αυτοπεποιθηση στην ζωη σου απορριψε τις γυναικειες τακτικες (και ο συντροφος σου τα πολυ χαι αντριλικια και ζοριλικια) και φροντισε να εισαι αληθινη και απαιτητικη σαν ανθρωπος οσο και ξεκαθαρη με τα θελω σου οχι μονο στον εαυτο σου αλλα και οποιον τον αφορα.
Οταν γουσταρεις στο μελλον ενα τυπο, φροντισε οχι μονο να το μαθει, αλλα και να μαθεις και εσυ εξισου αν βρισκεις ανταποκριση.
Οταν δεις οτι υπαρχουν θολες εικονες και δεν μπορεις να τις καθαρισεις κλεισε ηρεμα το κεφαλαιο και ανοιξε καινουριο.
Σε ολο αυτο ομως πρεπει να εισαι εντελως καθαρη για να απαιτεις και εσυ το ιδιο.
Δεν εχει σημασια αν θα βρεις την ιδια ανταποκριση αλλα αν εσυ θα κανεις αυτο που πρεπει.
Φαντασου τελικα οτι σε ολη αυτη την περιπετεια, θα αρχιζες μια σχεση με απειρα ουτως η αλλως προβληματα, αν τελικα καταφερνες κατι, θα ελυνες ενα απο τα χιλιαδες που επονται.
Προσπαθησε λοιπον να κανεις την ζωη σου ευκολη και μην της βαζεις περισσοτερα ζορια απο αυτα που ηδη εχεις.....
:)
τα πα εγω....Quote:
πες τα Gothly πες τα!!:D
:P