Quote:
Originally posted by gian90
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείτε ότι ένα άτομο δεν πρέπει να κάνει κριτική στον εαυτό του. Μα εάν δε κάνει, πως θα εντοπίσει τα λάθη του ώστε να τα διορθώσει??
εστω, ας συμφωνησουμε,
πως εκτιμας οτι θα τα διορθωσεις λιπον, που ειναι και η ουσια?
Μιλήσατε ότι μιλάω υποθετικά. Δεν είναι υποθετικό ότι δεν εχω γκόμενα ούτε ότι δεν εχω την τόλμη να προσεγγίσω μια κοπέλα.
και αν δε κανεις κινησεις για να δειξεις οτι εισαι υποψηφιος για να θεωρησει οτι θα ηταν ευτυχισμενη κοντα σου, δεν θα εχεις και ποτε.
Ούτε ότι δεν εχω φίλους, παρέα. Δεν είναι υποθετικό ότι δε δουλεύω. Σίγουρα δεν εχω κάνει όλες τις δουλειές για να ξέρω, άλλα δεν μπορώ να κάνω τις δουλειές που απαιτούν κάποιο πτυχίο δίπλωμα ή χειρισμό μηχανήματος (εχω δοκιμάσει να τα πάρω άλλα δεν έγινε), τις δουλειές που στηρίζονται στις δημόσιες σχέσεις ή στην ανάληψη πρωτοβουλίας (γιατί είπαμε δεν είμαι ομιλητικός ούτε εχω αυτοπεποίθηση) στις δουλειές που απαιτούν δύναμη και αντοχή (είπαμε είμαι σαν πυγμαίος) και ποιες δουλειές μένουν; απλές δουλειές που έκανα και απέτυχα (σερβιτόρος, βοηθός μάγειρα έξω και στα χωράφια ,στην οικοδομή με τον πατέρα μου, ) όπως με είπαν εργοδότες και ο πατέρας μου είμαι αργός, αδεξιός, γενικά δεν κάνω για καμία δουλειά.
οποτε το εχεις παρει αποφαση οτι δεν προκειται να δουλεψεις ποτε σου, αφου υπαρχει μια τετοια συνομωσια εναντιον σου.
Παρολα αυτα, αρκετος κοσμος ηταν στην δικη σου θεση οριν γινει ενα βημα για να αλλαξει αρδην η κατασταση.
Και εδώ που τα λέμε αν έχεις τέτοιες κριτικές από το περιβάλλον μετά που κουράγιο να ψάξεις για δουλειά που μπορείς να κανείς.
σωστα.....
παρολα αυτα εχεις αναρωτηθει οτι καποια στιγμη ισως πρεπει να συντηρήσεις τον εαυτο σου γιατι πχ δεν θα εχεις να φας?
Πάντως θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου πείτε μια λίστα επαγγελμάτων που μπορώ να κάνω (δεν θέλω να μου πείτε ο άνθρωπος όλα μπορεί να τα κάνει, εγώ σημείωσα ποια δε μπορώ να κάνω).
το βιογραφικο ξερεις τι ειναι?
το οτι σε λενε γιαννη, και εισαι 20 χρονων ειναι τα μονα που εχω υποψη μου.