Originally Posted by
Lou!..
λοιπον, ειχα μια φιλη (με την οποια τα σπασαμε), η οποια ηταν περιπου ετσι, κλειστη, ντροπαλη, απελπιστικα ευγενικη, περηφανη (να ζητησει βοηθεια? οχι φυσικα, καλυτερα να πεθαινε!), ψυχοπονιαρα, μαλλον παρθενα (δεν τολμησα να τη ρωτησω), ηθελε αγαπη κ πανω απ ολα αγαπη, αιωνια πιστη κ αφοσιωση (" τι ησουνα 2,5 χρονια με εναν αντρα κ σου ελεγε θα δουμε πως θα παει κ οσο παει? α εγω τον αντρα τον θελω αιωνια πιστη κ αφοσιωση..."), επισης χιουμορ μηδεν, φορτικη κ αυταρχικη μητερα (εγω το ειχα περασει το τεστ ως ενα εξαιρετικο κ πολυ καλο παιδι, μεχρι που βριστηκαμε μεσω εμαιλ κ με απειλησε (η μήτηρ) οτι θα με παει σε δικηγορο!!), υγιεινη διατροφη, περιπετεια μηδεν, ασφαλεια 100% κλπ
μηπως θες να σου στειλω το εμαιλ της? μπορει να ταιριαζετε!! μην της πεις το ονομα μου, γιατι μπορει να βρεθω στα δικαστηρια!!!:rolleyes:
τελικα καποιο correlation θα πρεπει να υπαρχει αναμεσα στο "παρθενα" που ζητας απο τη μια μερια, κ στα "δυστροπη, κλειστη, περηφανη".
συγγνωμη, μια που δεν τα εχει ολα αυτα, πολυ απλα δεν ειναι παρθενα! (στα...30 της)