Βαρέθηκα να απογοητεύομαι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 75 of 75
    Senior Member
    ιωαννη... το μονο σου λαθοσ ειναι το \'\'ίχες πει ότι έψαχνες να βρεις μια κοπέλα με ηθικές αρχές που να κάνει για σπίτι, μετά γράφεις (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ότι είχε προηγούμενη σχέση και έρωτες. Αυτά πως συμβαδίζουν?\'\'

ελεοσ βρε συ... σε ποιον αιωνα ζεισ για να εχεισ παλαιοληθικεσ αντιληψεισ???.... πρεπει να εινια παρθενα η γυναικα για να εχει ηθικεσ αρχεσ και να κανει για σπιτι??η να ειναι καλο ..ισοροποιημενο , συνηδιτοποιημενο και ωριμο ατομο?

εσυ παρθενα θα παντρευτεισ?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Originally posted by Adzik
    ιωαννη... το μονο σου λαθοσ ειναι το \'\'ίχες πει ότι έψαχνες να βρεις μια κοπέλα με ηθικές αρχές που να κάνει για σπίτι, μετά γράφεις (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ότι είχε προηγούμενη σχέση και έρωτες. Αυτά πως συμβαδίζουν?\'\'

ελεοσ βρε συ... σε ποιον αιωνα ζεισ για να εχεισ παλαιοληθικεσ αντιληψεισ???.... πρεπει να εινια παρθενα η γυναικα για να εχει ηθικεσ αρχεσ και να κανει για σπιτι??η να ειναι καλο ..ισοροποιημενο , συνηδιτοποιημενο και ωριμο ατομο?

εσυ παρθενα θα παντρευτεισ?
    Ευχαριστώ για τα όσα γράφεις!

Αυτό το ερώτημα :έψαχνες να βρεις κλπ δεν αφορά εμένα αλλά το φίλο μας τον pverno. Το ερώτημα απευθυνεται σ αυτόν με βάση τα όσα έχει γράψει. Δεν είναι θέσεις δικές μου αλλά δικές του.

Τώρα όσον αφορά εμένα θα προτιμούσα παρθένα αν αυτό ειναι εφικτό.
    Το να μην είναι παρθένα δε με πειράζει φτάνει σ΄όλα τ άλλα να με γεμίζει. Συμφωνώ μαζί σόυ ότι μπορεί να μην είναι παρθένα και να χει αρχές και να κάνει για σπίτι.
    Για να σου πω να ξέρεις γνώρισα κοπέλες που ήξερα σίγουα ότι ήταν παρθένες αλλά υστερούσαν σε πολλά άλλα σαν χαρακτήρες και σα γυναίκες πχ δύστροπες, κλειστές, περίφανες κλπ.

Με τα υπόλοιπα μου ερωτήματα συμφωνείς;
    γιάννης

ιωαννη...αν βρεις παρθένα σώθηκες αγόρι μου...σε δυο-τρια χρόνια θα έχει φτάσει το κέρατο στην βραζιλία....:)

ΥΓ. Έλεος. Τι απόψεις είναι αυτές?

Θεοφανία,
    είναι η διάκριση μεταξύ εφικτού και ευκταίου.
    σου είπα έτυχα να γνωρίσω και τέτοιες αλλά υστερούσαν στα υπόλοιπα.
    σημασία έχει η κοπέλα να δείχνει αφοσίωση, πίστη και αγάπη και να με γεμίζει σε όλα. άμα έχει αυτά δε με νοιάζει αν είναι παρθένα
    γιάννης

Senior Member
    Ίσως θέλεις μία παρθένα γιατί μαζί της δε θα φοβάσαι τόσο.Θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής.Προέρχεται από φόβο η επιλογή σου,όχι από κλειστομυαλιά,προσωπική μου άποψη.Λόγω της απειρίας σου,μία άπειρη γυναίκα θεωρείται λιγότερο"απειλητική".Δεν είναι κακό να ομολογούμε τους φόβους μας.Σημείωση:κι εγώ μαθαίνω απ'αυτά που γράφω,μη νομίζεις πως κάνω κήρυγμα,είναι ένα είδος συνομιλίας και με τον εαυτό μου.Γιατί κι εγώ διστάζω να ομολογήσω τους φόβους μου,λες και"πρέπει"νά'μαι πάντα άτρωτη(obsessive compulsive style δα)λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ίσως θέλεις μία παρθένα γιατί μαζί της δε θα φοβάσαι τόσο.Θα αισθάνεσαι πιο ασφαλής.Προέρχεται από φόβο η επιλογή σου,όχι από κλειστομυαλιά,προσωπική μου άποψη.Λόγω της απειρίας σου,μία άπειρη γυναίκα θεωρείται λιγότερο"απειλητική".Δεν είναι κακό να ομολογούμε τους φόβους μας.Σημείωση:κι εγώ μαθαίνω απ'αυτά που γράφω,μη νομίζεις πως κάνω κήρυγμα,είναι ένα είδος συνομιλίας και με τον εαυτό μου.Γιατί κι εγώ διστάζω να ομολογήσω τους φόβους μου,λες και"πρέπει"νά'μαι πάντα άτρωτη(obsessive compulsive style δα)λολ
    Πράγματι στο βάθος είναι ο φόβος και η απειρία ως αποτέλεσμα του φόβου.

Από την άλλη όμως είναι και κάτι που δεν εξαρτάται από τον ίδιο τον άντρα. Μπορεί μια γυναίκα σα χαρακτήρας να μην είναι πιστή. Να έχει δίπλα της κα΄ποιο που να μπορεί να την ικανοποιήσει σεξουαλικά, συναισθηματικά, οικονομικά και οτιδήποτε άλλο με τον καλήτερο τρόπο και καλήτερα απ όλους αλλά να μην μπορεί να μείνει σταθερή, και ίσως και να μην το δείχνει αυτό.

Είναι και το ότι η απειρία της γυναίκας και η ασφάλεια ότι είναι παρθένα δημιουργούν ένα αίσθημα βεβαιότητας, να βλέπεις τη γυναίκα όσο πιο δεδομένη γίνεται, δηλαδή πιστή. Και άρα λιγότερο απειλητική, να μπορείς να την ελέγξεις, να μη σου προκαλεί άγχος και φόβο ότι θα σε απατήσει ή θα τη χάσεις.

Η προτίμηση στο να είναι παρθένα σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι θα απέρριπτα κάποια επειδή δεν είναι. Ίσως και να την έβρισκα πολύ καλήτερη από μια παρθένα και να την προτιμούσα.
    γιάννης

Senior Member
    Κι ομως, αν ειναι παρθενα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να θελησει να γνωρισει και να βιωσει κατι καινουριο, παρα μια κοπελα που εχει χορτασει την ερωτικη ζωη, εχει βαρεθει τα παιχνιδια και θελει εναν σοβαρο ανδρα διπλα της για το υπολοιπο της ζωης της... Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου..

Banned
    Γνώμη μου είναι ότι έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη στις ερωτικές σχέσεις, έχουν πολύ διαφορετική σημασία και μεγαλύτερη σταθερότητα, όταν είναι αποτέλεσμα συνειδητής επιλογής. Ενώ όταν είναι αποτέλεσμα άγνοιας, απειρίας, ρομαντικής εξιδανίκευσης κλπ (όπως συχνά συμβαίνει σε άτομα 'παρθένα'), είναι πολύ πιο εύθραυστες... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ευχαριστώ για τα όσα γράφεις!

Τώρα όσον αφορά εμένα θα προτιμούσα παρθένα αν αυτό ειναι εφικτό.
    Το να μην είναι παρθένα δε με πειράζει φτάνει σ΄όλα τ άλλα να με γεμίζει. Συμφωνώ μαζί σόυ ότι μπορεί να μην είναι παρθένα και να χει αρχές και να κάνει για σπίτι.
    Για να σου πω να ξέρεις γνώρισα κοπέλες που ήξερα σίγουα ότι ήταν παρθένες αλλά υστερούσαν σε πολλά άλλα σαν χαρακτήρες και σα γυναίκες πχ δύστροπες, κλειστές, περίφανες κλπ.

Με τα υπόλοιπα μου ερωτήματα συμφωνείς;
    λοιπον, ειχα μια φιλη (με την οποια τα σπασαμε), η οποια ηταν περιπου ετσι, κλειστη, ντροπαλη, απελπιστικα ευγενικη, περηφανη (να ζητησει βοηθεια? οχι φυσικα, καλυτερα να πεθαινε!), ψυχοπονιαρα, μαλλον παρθενα (δεν τολμησα να τη ρωτησω), ηθελε αγαπη κ πανω απ ολα αγαπη, αιωνια πιστη κ αφοσιωση (" τι ησουνα 2,5 χρονια με εναν αντρα κ σου ελεγε θα δουμε πως θα παει κ οσο παει? α εγω τον αντρα τον θελω αιωνια πιστη κ αφοσιωση..."), επισης χιουμορ μηδεν, ειχε φορτικη κ αυταρχικη μητερα (εγω το ειχα περασει το τεστ ως ενα εξαιρετικο κ πολυ καλο παιδι, μεχρι που βριστηκαμε μεσω εμαιλ κ με απειλησε (η μήτηρ) οτι θα με παει σε δικηγορο!!), υγιεινη διατροφη, περιπετεια μηδεν, ασφαλεια 100% κλπ

μηπως θες να σου στειλω το εμαιλ της? μπορει να ταιριαζετε!! μην της πεις το ονομα μου, γιατι μπορει να βρεθω στα δικαστηρια!!!:rolleyes:

τελικα καποιο correlation θα πρεπει να υπαρχει αναμεσα στο "παρθενα" που ζητας απο τη μια μερια, κ στα "δυστροπη, κλειστη, περηφανη".

συγγνωμη, μια που δεν τα εχει ολα αυτα, πολυ απλα δεν ειναι παρθενα! (στα...30 της)
    Last edited by Lou!; 12-11-2010 at 15:22.

Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    λοιπον, ειχα μια φιλη (με την οποια τα σπασαμε), η οποια ηταν περιπου ετσι, κλειστη, ντροπαλη, απελπιστικα ευγενικη, περηφανη (να ζητησει βοηθεια? οχι φυσικα, καλυτερα να πεθαινε!), ψυχοπονιαρα, μαλλον παρθενα (δεν τολμησα να τη ρωτησω), ηθελε αγαπη κ πανω απ ολα αγαπη, αιωνια πιστη κ αφοσιωση (" τι ησουνα 2,5 χρονια με εναν αντρα κ σου ελεγε θα δουμε πως θα παει κ οσο παει? α εγω τον αντρα τον θελω αιωνια πιστη κ αφοσιωση..."), επισης χιουμορ μηδεν, φορτικη κ αυταρχικη μητερα (εγω το ειχα περασει το τεστ ως ενα εξαιρετικο κ πολυ καλο παιδι, μεχρι που βριστηκαμε μεσω εμαιλ κ με απειλησε (η μήτηρ) οτι θα με παει σε δικηγορο!!), υγιεινη διατροφη, περιπετεια μηδεν, ασφαλεια 100% κλπ

μηπως θες να σου στειλω το εμαιλ της? μπορει να ταιριαζετε!! μην της πεις το ονομα μου, γιατι μπορει να βρεθω στα δικαστηρια!!!:rolleyes:

τελικα καποιο correlation θα πρεπει να υπαρχει αναμεσα στο "παρθενα" που ζητας απο τη μια μερια, κ στα "δυστροπη, κλειστη, περηφανη".

συγγνωμη, μια που δεν τα εχει ολα αυτα, πολυ απλα δεν ειναι παρθενα! (στα...30 της)
    Φαίνεται δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα μου μηνύματα, που γράφω ότι απέρριψα παρθένες!!
    Άμα ήθελα τώρα θα ήμουν παντρεμένος με μια απ αυτές!!

Γνώρισα και κοπέλες που δεν ήταν, ήταν όμως πολύ καλοί χαρακτήρες και εμφανίσιμες αλλά αυτές δεν ήθελαν να προχωρήσουμε κάτι.

Ίσως αυτό που έγγραψα για παρθένες να αφορά το ιδεατό, το τέλειο που ίσως σπάνια το βρίσκεις.
    Σημασία για μένα έχει η αγάπη η αληθινή, η αλληλοβοήθεια, η εμπιστοσύνη, η τρυφερότητα. Ίσως και αυτά να ακούγονται γελοία αλλά δε ξέρω με ποιο άλλο τρόπο μια σχέση θα άντεχε στο χρόνο.
    γιάννης

Senior Member
    Γιάννη μου,δώσε λίγη σημασία σε αυτό που έγραψες σε παραπάνω ποστ σου"να μπορείς να την ελέγξεις".
    Για μένα εκεί έγκειται το θέμα όλο,αυτό είναι το ζουμί του.Πόσο οι φόβοι μας μας κάνουν να θέλουμε να ελέγχουμε τα πάντα,να γινόμαστε ελεγκτικοί,δικαστικοί,τυπο λάτρες,να μη μπορούμε να βγούμε από τους κανόνες,από τα μέτρα και τα σταθμά που τα θέτει ο φόβος μας.Ο φόβος μας,ο νομοθέτης μας.Κι εμείς τα πειθήνιά του όργανα.Αχ βαχ,που θα μας πάει,θα τη βρούμε την άκρη όμως ρε!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ίσως αυτό που έγγραψα για παρθένες να αφορά το ιδεατό, το τέλειο που ίσως σπάνια το βρίσκεις.
    Σημασία για μένα έχει η αγάπη η αληθινή, η αλληλοβοήθεια, η εμπιστοσύνη, η τρυφερότητα. Ίσως και αυτά να ακούγονται γελοία αλλά δε ξέρω με ποιο άλλο τρόπο μια σχέση θα άντεχε στο χρόνο.
    Γιατί όμως για εσένα το 'ιδεατό και το τέλειο' συμπεριλαμβάνουν και την παρθενιά? Αν έγραφες ότι το 'ιδεατό' για σένα είναι να είναι π.χ. ξανθιά/μελαχρινή/ψηλή/κοντή/ζουμερή κλπ...εκέι δεν θα έλεγα τίποτα, γιατί αυτό μπορεί απλά να είναι θέμα γούστου. Νομίζω ότι η rain έχει πολύ δίκιο και χρειάζεται να σκεφτείς λίγο τι είδους ανασφάλεια ή φόβος ή ανάγκη για έλεγχο σε κάνει να προτιμάς μια παρθένα.

Ναι σίγουρα, δεν είναι το πιο σημαντικό, αυτά που γράφεις πιο πάνω βεβαίως είναι πολύ σημαντικά για μια σχέση και δεν ακούγονται καθόλου γελοία.

Στο ιδεατό ναι περιλαμβάνονται όλα αυτά που γράφεις συν η παρθενιά

Όσον αφορά τα περί φόβου, ελέγχου κλπ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ δε θα θελα ποτέ να μοιράζομαι τη γυναίκα μου με άλλο.

Από την άλλη φαίνεται ότι δεν προσέξατε αυτό που έγραψα πιο πάνω, ότι μου έτυχαν παρθένες και τις απέρριψα.

Άρα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο αυτό που τελικά μετρά για μένα είναι να μη μοιράζομαι τη γυναίκα μου με κανέναν άλλο.
    γιάννης

Senior Member
    εννοεις οτι σε ενοχλει κ αν στο παρελθον της ειχε παει με αλλους? "δεν μοιραζομαι τη γυναικα μου με κανεναν αλλο" στον χρονο τον παροντα? η κ τον παρελθοντα? γιατι ακομα κ αν μια παλια μας σχεση εχει ληξει, κουβαλαμε καποια πραγματα απ αυτην, με τον ιδιο τροπο που κουβαλαμε γενικοτερα παλιες εμπειριες απο το παρελθον μας (αναμνησεις).

Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    εννοεις οτι σε ενοχλει κ αν στο παρελθον της ειχε παει με αλλους? "δεν μοιραζομαι τη γυναικα μου με κανεναν αλλο" στον χρονο τον παροντα? η κ τον παρελθοντα? γιατι ακομα κ αν μια παλια μας σχεση εχει ληξει, κουβαλαμε καποια πραγματα απ αυτην, με τον ιδιο τροπο που κουβαλαμε γενικοτερα παλιες εμπειριες απο το παρελθον μας (αναμνησεις).
    Εννοώ από τη στιγμή που τα φτιάχνουμε και όσο θα μαστε μαζί.
    δεν με ενοχλεί το παρελθόν.
    εννοώ όσο θα ναι μαζί μου.
    γιάννης

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345