Originally Posted by
Paolo_1
Το ό,τι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για την προσωπικότητά τους δεν μου προκαλεί καμία απορία.Μα δεν βλέπετε ότι στη σημερινή κοινωνία μόνο η εμφάνιση αρκεί στην γυναίκα για να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές;Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι όμορφες γυναίκες όπου και να πάνε.Όλοι γίνονται χαλί για να πατήσουν αυτές.Σε καφετεριες,κλαμπ,μαγαζιά, ταξί,οπουδήποτε.Ε άμα ακούει 500 κομπλιμέντα την ημέρα από παντού και έχει την επιλογή να διαλέξει οποιονδήποτε πώς να ενδώσει σε καμάκι;Δηλαδή αν στην ίδια θέση ήταν ένας άνδρας δεν θα το έπαιζε δύσκολος και θα είχε υφάκι;Στην Ελλάδα ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες νιώθουν θεές εξαιτίας της ληγουρίας των ανδρών.Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
Πάντως ΚΕΝΟ εσύ που βρίζεις της ελληνίδες,αν είχες επιτυχία σ'αυτές και σε κυνηγούσαν και είχες συνεχή σεξουαλική ζωή θα έλεγες τα ίδια;Μήπως τότε όλα θα ήταν ωραία και καλά;Σκέψου κάποιον ο οποίος έχει τις ίδιες απόψεις με σένα αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.Αυτός λες να ψάχνει για μια που να ταιριάζουν πνευματικά;Εγώ λέω όχι κι αυτός περνάει μια χαρά.
Πάντως εγώ πλέον έχω διαπιστώσει ότι για να γνωρίσει κάποιος άνδρας γυναίκα θα το κάνει μόνο μέσω κοινών φίλων,δεν υπάρχει άλλος τρόπος,όσες ελληνίδες δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους.Γι'αυτό αν κάποιος δεν έχει φίλους ή συγγενείς που να έχουν διαθέσιμες γυναίκες μπορεί να μείνει πολύ καιρό μόνος.Έτσι εξηγείται και το ότι πολλές φορές βλέπουμε ασχημάντρες να έχουν όμορφες κοπέλες,μιας και η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο αρκεί που είναι φίλος φίλου.