Originally Posted by
sabb
Προσπθώ να βρω ισοτιμία στο διάλογο μια και είμαι μέρος αγέλης και κατά τα υπονοούμενα σου γελοίος, ανήθικος , άσοφος, υπηρέτης του συστήματος και όλα αυτά που μπόρεσες να διακρίνεις στις λίγες αράδες που έγραψα για να συμμετάσχω στο θέμα σου και που ωστόσο ο μωρός δεν μπόρεσα να αντιληφθώ πως έπρεπε a priori να συμφωνώ μαζί σου για να μην θεωρούμαι όλα τα παραπάνω. Πιστεύεις πως πρέπει να σου απευθύνω τον λόγο μετά από όλα όσα καλά λόγια μπόρεσες να βρεις για όλους όσους εσύ θεωρείς απόκληρους της ζωής με το σεις και με το σας και με οξφόρδεια προφορά ? Ή στην ομήγυρη σου η φράση που θεωρείς άτοπη για να ειπωθεί από έναν 50άρη , κάνει τζιζ ? Ή πρέπει να μιλάω σαν τον Άνθιμο για να με προσέξεις ?
Βγάζεις χολή για όσους είναι μεγαλύτεροι από εσένα, και καλά κάνεις γιατί είναι η δική μου γενιά που έφερε τον κόσμο στο χείλος του γκρεμού, αλλά πρέπει να ξέρεις πως όλοι δεν είναι βολεμένοι και παρτάκηδες, και όταν κάποιος αγωνίζεται τα διπλά χρόνια της δικής σου ζωής και παραπάνω, να αντιμετωπίσει με ευθύνη τις αντιξοότητες που ούτε κατά διάνοια μπορείς να φανταστείς πως στον κόσμο τον δικό μου υπάρχουν, όταν μέσα στην απόγνωση πρέπει να σκέφτομαι και το μέλλον των παιδιών μου και την επιβίωση τους σ' ένα θολό οικονομικό τοπίο, μη μου φορτώνεις αστείες ενοχές για την φράση που θεωρείς κατώτερη του επιπέδου σου ....
Σκέψου τι έχεις πει εσύ γι όλους τους άλλους , πριν κάνεις κριτική για το τι έχουν πει οι άλλοι...
ΥΓ Μάλλον δεν κατάλαβες πως δεν έχω ανάγκη να με πάρεις σοβαρά και φυσικά δεν ψάχνω για γυναίκα στο φόρουμ για να με πάρει κι αυτή σοβαρά, το θέμα δεν είναι δικό μου κι ούτε είπα πως μ'αρέσουν οι μικρότερες ή οι μεγαλύετερες..Μου φτάνει αυτή που έχω, μη σου πω πως είναι και πάρα πολλή..