Results 61 to 75 of 169
-
25-12-2010, 18:39 #61
Προσπθώ να βρω ισοτιμία στο διάλογο μια και είμαι μέρος αγέλης και κατά τα υπονοούμενα σου γελοίος, ανήθικος , άσοφος, υπηρέτης του συστήματος και όλα αυτά που μπόρεσες να διακρίνεις στις λίγες αράδες που έγραψα για να συμμετάσχω στο θέμα σου και που ωστόσο ο μωρός δεν μπόρεσα να αντιληφθώ πως έπρεπε a priori να συμφωνώ μαζί σου για να μην θεωρούμαι όλα τα παραπάνω. Πιστεύεις πως πρέπει να σου απευθύνω τον λόγο μετά από όλα όσα καλά λόγια μπόρεσες να βρεις για όλους όσους εσύ θεωρείς απόκληρους της ζωής με το σεις και με το σας και με οξφόρδεια προφορά ? Ή στην ομήγυρη σου η φράση που θεωρείς άτοπη για να ειπωθεί από έναν 50άρη , κάνει τζιζ ? Ή πρέπει να μιλάω σαν τον Άνθιμο για να με προσέξεις ?
Βγάζεις χολή για όσους είναι μεγαλύτεροι από εσένα, και καλά κάνεις γιατί είναι η δική μου γενιά που έφερε τον κόσμο στο χείλος του γκρεμού, αλλά πρέπει να ξέρεις πως όλοι δεν είναι βολεμένοι και παρτάκηδες, και όταν κάποιος αγωνίζεται τα διπλά χρόνια της δικής σου ζωής και παραπάνω, να αντιμετωπίσει με ευθύνη τις αντιξοότητες που ούτε κατά διάνοια μπορείς να φανταστείς πως στον κόσμο τον δικό μου υπάρχουν, όταν μέσα στην απόγνωση πρέπει να σκέφτομαι και το μέλλον των παιδιών μου και την επιβίωση τους σ' ένα θολό οικονομικό τοπίο, μη μου φορτώνεις αστείες ενοχές για την φράση που θεωρείς κατώτερη του επιπέδου σου ....
Σκέψου τι έχεις πει εσύ γι όλους τους άλλους , πριν κάνεις κριτική για το τι έχουν πει οι άλλοι...
ΥΓ Μάλλον δεν κατάλαβες πως δεν έχω ανάγκη να με πάρεις σοβαρά και φυσικά δεν ψάχνω για γυναίκα στο φόρουμ για να με πάρει κι αυτή σοβαρά, το θέμα δεν είναι δικό μου κι ούτε είπα πως μ'αρέσουν οι μικρότερες ή οι μεγαλύετερες..Μου φτάνει αυτή που έχω, μη σου πω πως είναι και πάρα πολλή..[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
- 25-12-2010, 18:40 #62
25-12-2010, 18:40 #63
εσύ helvete είσαι αγνός και εκτός αγέλης? εσύ δεν στιγματίζεις ολόκληρες ομάδες μόνο και μόνο επειδή έχουν κάτι που θες κι εσύ? (εννοώ τους 35-40 ετών άνδρες που αποκάλεσες "απόκληρους"....)
α, σχετικά με αυτό που με ρωτάς πιο πάνω, φυσικά εννοώ την πνευματική ένταξη.
25-12-2010, 18:40 #64
Ε,ενταξει,ειναι θεμα λεξιλογιου!Ας μην τρωγομαστε σε αυτο.Εγω λεγοντας αγελη,δινω καθαρα αρνητικη σημασια.Για τις παραταξεις που ειπες,αν καποιος π.χ. θελει να γραφτει στη ΔΑΠ και ειναι οντως οπαδος της,τοτε εχουμε και πνευματικη ενταξη.Αν ειναι ομως μονο για να περναει καλα,ενω ας πουμε ειναι αναρχικος,τοτε εντασσεται σωματικα.Παλι βεβαια σκεφτεται λαθος,διοτι εκμεταλλευεται ανθρωπους!Παλι κανει ριζικο λαθος!
25-12-2010, 18:43 #65
μπράβο βρε sabb, που αρκείσαι σε μια γυνάικα. Εγώ στην ηλικία μου θα ήθελα πολλές πάντως. Να έχω ένα χαρέμι και να με ταίζουν σταφύλι και έρωτα.
25-12-2010, 18:52 #66
Ολα αυτα που λες τα σεβομαι,δεν κριτικαρω κατ'αναγκην ολους τους αλλους,κριτικαρω τον λανθασμενο τροπο σκεψης τους!Τωρα για τις κακουχιες που λες οτι περασες,το εχουμε ξανακουσει και αυτο απο αλλους μεγαλυτερους γερολυκους!!Βασικα οσα λες,ειναι χιλιοειπωμενα,τα εχω ακουσει αμετρητες φορες.Συνηθιζονται απο ανθρωπους που δεν μπορουν να στηριξουν τις αποψεις τους σε λογικα επιχειρηματα και πανε στο συναισθημα!Λοιπον,δεν μετρουν αυτα που λες,ξερεις γιατι?Γιατι αν καποιος περασει οπως ειπες απο κακουχιες,δυσκολα εφηβικα χρονια λογω δικτατοριας κτλ. απο αυτο δεν επεται οτι ειναι και ηθικος!Ξερω απειρα παραδειγματα ανθρωπων που ηταν και καλα "σκληραγωγημενοι" αλλα εχουν ζησει ζωη γεματη απληστια και ανηθικοτητα!Και να σου επισημανω και ενα αλλο ψεμα που αναφερεις.Λες οτι ανησυχεις για το μελλον των παιδιων σου και προφανως εν γενει των νεοτερων.Απανταω:μαλλον οσοι το κανετε αυτο δεν το κανετε με σωστο τροπο.Αν μεταδιδατε σωστες αρχες στα παιδια σας,λογικες κι οχι συμφεροντολογικες,τοτε ολα θα ηταν βηματα πιο μπροστα!Δεν το κανατε ομως.Εκει φταιτε!!Και κατι αλλο.Θα ελεγα οτι σε εχω παρει αρκετα σοβαρα.Μαλιστα μου θυμιζεις μερικυος γνωστους μου μεγαλυτερους φιλους-συγγενεις στους οποιους μιλαω.Τους επισημαινω συνεχεια τα λογικα λαθη που κανουν,τις αχρηστες αξιες που μεταδιδουν.
25-12-2010, 18:54 #67
25-12-2010, 18:54 #68
Γούστα είναι αυτά...
Οι τρόικες και τα κωλο-μνημόνια δεν αφήνουν περιθώρια - τουλάχιστον σε μένα - να έχω τέτοιου είδους επιθυμίες. Πρέπει να πληρώσω τον ΦΠΑ γύρω στα 20 χιλιάρικα, την επόμενη εβδομάδα και προς το παρόν δεν έχω ούτε τα μισά. 20 μισθούς και δώρα που πλήρωσα προχτές, μου ακύρωσαν κάθε διάθεση για σταφύλια κι έρωτες και αρκούμαι στην πεζή πραγματικότητα...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
25-12-2010, 18:55 #69
ναι οχι μονο εσυ.
25-12-2010, 18:55 #70
Λοιπον φανταζομαι οτι η μεγαλυτερη μαζα των ανθρωπων αποτελειται απο την αγελη...ας σηκωσει λοιπον το χερι οποιος δεν ειναι στην αγελη.
Πως νοειται λοιπον η αγελη...και πανω σε τι καθοριζεται?
Καποιοι εχουν την ταδε φιλοσοφια ειναι η αγελη των ταδε , καποιοι ανηκουν σε κομμα ειναι η αγελη των ταδε , καποιοι προτιμουν φρουτοκρεμες νουνου ειναιη αγελη της εταιρειας ταδε , καποιος ανηκει σε καποια θρησκεια αρα ειναι σε αυτη την αγελη , καποιος
εχει ταδε ηλικια ανηκει σε αυτην την αγελη.
Με ποια βαση μιλαμε για αγελη και ποιος ειναι εξω απο την αγελη?
Περιττο να πω οτι δεν διαβασα πολλα γιατι δεν εβγαζα και νοημα και δεν καταλαβα τι σχεση εχουν ολα αυτα με τις προτιμησεις του αντιθετου φυλου?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 18:57 #71
εν στιγματιζω τους 35αρηδες επειδη εχουν κατι που δεν εχω.Στιγματιζω οσους σκεφτονται ανηθικα και παραλογα!Ειτε ειναι 15 ειτε 25 ειτε 90.Απλως ανεφερα καποια περιστατικα 40αρηδων,ενταξει δεν σκεφτονται ολοι ανηθικα![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-12-2010, 18:58 #72
Και φυσικα,αν παρατηρησατε,αρκετοι απο εδω μεσα αναφερονται στον συντροφο τους λες και ειναι αντικειμενο(θα ηθελα κι αλλη,μου φτανει μια κτλ.)κατι το οποιο προκυπτει εξ'ορισμου απο την αγελαια φυση.Ειναι η σεξουαλικη μεταχειριση του ανθρωπου ως μεσο ικανοποιησης,τιποτα παραπανω!Αδυναμες σχεσεις,που φθειρονται ευκολα,ανικανοτητα βαθυτερης ενωσης.Το κακο ειναι ομως οτι προσπαθουν να πεισουν πως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Οτι δηλαδη ο,τι και να γινει,αυτη ειναι η φυση των πραγματων!Αυτο ειναι ανεκδοτο ομως.
25-12-2010, 19:01 #73
25-12-2010, 19:02 #74
Οχι,δεν ειναι αυτη η αρχικη προυποθεση!Επισης δεν ειναι αναγκαια προυποθεση ουτε το να μην ανηκεις στην αγελη!Αναγκαια προυποθεση ειναι να μην μεταχειριστεις τον συνανθρωπο σαν μεσο.Αυτη ειναι η αναγκαια.Αυτο τωρα επεκτεινεται σε πολλους "τομεις".Και ναι,η απιστια αυτο σημαινει στη ριζα της.Μεταχειριζεσαι τον αλλον σαν μεσο.Γιάυτο και ειναι ανηθικη!
25-12-2010, 19:03 #75