γιατί έχει και ζωή εκτός ίντερνετ.
Printable View
γουαιτ γλυκια μου,βοηθησε τον εαυτο σου..την ξερω απο τα γραπτα της,τα οποια μονο θετικα συναισθηματα σου αφηνουν..ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΟΥΑΙΤ!
και σχετικά με το αν την ξέρουμε και από χτες και τη λέμε καλή. σε γενικές γραμμές είναι μια ευγενική παρουσία μέσα στο φόρουμ, που βοηθάει όποτε της δίνεται η ευκαιρία. δεν θα κάτσουμε να κρατήσουμε και τεφτέρι, μήπως ΜΙΑ φορά έκανε λίγη πλάκα σε κάποιον. εσύ γιατί τραβάς τόσο ζόρι με το ότι η ρισέρτσερ είναι συμπαθής?
reseacher...εισαι κορυφη:)
Εγω φταιω βλακεια μου απλα απο συμπτωση μαλλον εβαλε η εξερευνιτρια αυτο το ποστ την ωρα που η γοαιτ παραπονιοταν για τις θετικες ανατροφοδοτησεις.
Και εμενα η εξερευνιτρια καλη μου φενεται οσο μπορω να καταλαβω απο αυτα που γραφει κανεις πισω απο μια οθονη.Κακη συνγκιρια
Γιατί μπορεί να με ειρωνεύεται και έχω πειραχτεί στο παρελθόν με ποστς της. Πήγαινα να γράψω σοβαρά και έβλεπα κάτι εξεφτελιστικά βιντεάκια για το θεματοθέτη, δυστυχώς δεν θυμάμαι που είπε επίσης αυτό για τον Αλέξανδρο, πείραξε κι εμένα γιατί το παιδί μας έδινε ελπίδες και αυτή τον ειρωνευότανε.
Τελοσπάντων δεν με ενδιαφέρει άλλο το θέμα κάντε ότι θέλετε δώστε αξία σε κάποιον που με ειρωνεύεται σταυρώστε με εμένα δεν πρόκειται να με πειράξει θα προσπαθήσω να μην σας παίρνω στα σοβαρά. Αν πάλι κάνω λάθος που παίζει και αυτό, δεν το έκανα επίτηδες. Τέλος. Μην μου ξαναπείτε τίποτα.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
απλά δεν είσαι μέτρο σύγκρισης γιατί είσαι πάρα πολυ παρεξηγησιάρα.
δηλαδή δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες όλοι εδώ μέσα και να μας έχει ξεγελάσει η ρισέρτσερ... δεν σου φαίνεται λογικό? σκέψου το λίγο ψύχραιμα. ρε παιδί μου, αν δεν είχες αυτό το θέμα να νομίζεις ότι όλοι σου τη λένε, θα ήσουν και γαμώ τα παιδιά.
Thanks αλλά αν είναι κάποιος ύπουλος μπορεί να τους ξεγελάσει όλους. Τελοσπάντων, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, τώρα που ξαναδιάβασα το πρώτο ποστ της μου φάνηκε ότι μάλλον το εννοούσε, απλά επειδή είχα αρνητικές εμπειρίες από τη συγκεκριμένη κοπέλα, το πίστεψα αυτό. Αν είναι λάθος ζητώ συγγνώμη, όμως δεν το έκανα επίτηδες. Να αποδειχτεί όμως ότι είναι λάθος. :mad:
Πανικούλα λέει ότι δεν μπορώ να σου στείλω γιατί κάτι έκανες δεν θυμάμαι τώρα.