πειτε κατι ομορφο για μενα :) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 119
    Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Αν όμως ειρωνεύεται; Είπα ότι εμείς μπορεί να κάνουμε ένα λάθος καταλάθος και να μην το θέλουμε, αν όμως κάνει αυτή το κάνει επίτηδες και γιατί δεν γράφει τόσην ώρα;
    γιατί έχει και ζωή εκτός ίντερνετ.

Banned
    γουαιτ γλυκια μου,βοηθησε τον εαυτο σου..την ξερω απο τα γραπτα της,τα οποια μονο θετικα συναισθηματα σου αφηνουν..ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΟΥΑΙΤ!

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    γουαιτ γλυκια μου,βοηθησε τον εαυτο σου..την ξερω απο τα γραπτα της,τα οποια μονο θετικα συναισθηματα σου αφηνουν..ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΟΥΑΙΤ!
    Διάβασε πρώτα τις ειρωνίες της και άστα αυτά σε μένα δεν είμαι τρελή, τα παίρνω τα φάρμακά μου. Μάλλον είμαι πολύ έξυπνη για σας.

Senior Member
    και σχετικά με το αν την ξέρουμε και από χτες και τη λέμε καλή. σε γενικές γραμμές είναι μια ευγενική παρουσία μέσα στο φόρουμ, που βοηθάει όποτε της δίνεται η ευκαιρία. δεν θα κάτσουμε να κρατήσουμε και τεφτέρι, μήπως ΜΙΑ φορά έκανε λίγη πλάκα σε κάποιον. εσύ γιατί τραβάς τόσο ζόρι με το ότι η ρισέρτσερ είναι συμπαθής?

Senior Member
    reseacher...εισαι κορυφη:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Εγω φταιω βλακεια μου απλα απο συμπτωση μαλλον εβαλε η εξερευνιτρια αυτο το ποστ την ωρα που η γοαιτ παραπονιοταν για τις θετικες ανατροφοδοτησεις.
    Και εμενα η εξερευνιτρια καλη μου φενεται οσο μπορω να καταλαβω απο αυτα που γραφει κανεις πισω απο μια οθονη.Κακη συνγκιρια

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    και σχετικά με το αν την ξέρουμε και από χτες και τη λέμε καλή. σε γενικές γραμμές είναι μια ευγενική παρουσία μέσα στο φόρουμ, που βοηθάει όποτε της δίνεται η ευκαιρία. δεν θα κάτσουμε να κρατήσουμε και τεφτέρι, μήπως ΜΙΑ φορά έκανε λίγη πλάκα σε κάποιον. εσύ γιατί τραβάς τόσο ζόρι με το ότι η ρισέρτσερ είναι συμπαθής?
    Γιατί μπορεί να με ειρωνεύεται και έχω πειραχτεί στο παρελθόν με ποστς της. Πήγαινα να γράψω σοβαρά και έβλεπα κάτι εξεφτελιστικά βιντεάκια για το θεματοθέτη, δυστυχώς δεν θυμάμαι που είπε επίσης αυτό για τον Αλέξανδρο, πείραξε κι εμένα γιατί το παιδί μας έδινε ελπίδες και αυτή τον ειρωνευότανε.

Banned
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Εγω φταιω βλακεια μου απλα απο συμπτωση μαλλον εβαλε η εξερευνιτρια αυτο το ποστ την ωρα που η γοαιτ παραπονιοταν για τις θετικες ανατροφοδοτησεις.
    Και εμενα η εξερευνιτρια καλη μου φενεται οσο μπορω να καταλαβω απο αυτα που γραφει κανεις πισω απο μια οθονη.Κακη συνγκιρια
    εσυ μονο τα μπινελικια γραφεις ορθογραφημενα.

Banned
    Τελοσπάντων δεν με ενδιαφέρει άλλο το θέμα κάντε ότι θέλετε δώστε αξία σε κάποιον που με ειρωνεύεται σταυρώστε με εμένα δεν πρόκειται να με πειράξει θα προσπαθήσω να μην σας παίρνω στα σοβαρά. Αν πάλι κάνω λάθος που παίζει και αυτό, δεν το έκανα επίτηδες. Τέλος. Μην μου ξαναπείτε τίποτα.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Γιατί μπορεί να με ειρωνεύεται και έχω πειραχτεί στο παρελθόν με ποστς της. Πήγαινα να γράψω σοβαρά και έβλεπα κάτι εξεφτελιστικά βιντεάκια για το θεματοθέτη, δυστυχώς δεν θυμάμαι που είπε επίσης αυτό για τον Αλέξανδρο, πείραξε κι εμένα γιατί το παιδί μας έδινε ελπίδες και αυτή τον ειρωνευότανε.
    απλά δεν είσαι μέτρο σύγκρισης γιατί είσαι πάρα πολυ παρεξηγησιάρα.

δηλαδή δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες όλοι εδώ μέσα και να μας έχει ξεγελάσει η ρισέρτσερ... δεν σου φαίνεται λογικό? σκέψου το λίγο ψύχραιμα. ρε παιδί μου, αν δεν είχες αυτό το θέμα να νομίζεις ότι όλοι σου τη λένε, θα ήσουν και γαμώ τα παιδιά.

Senior Member
    Τελοσπάντων δεν με ενδιαφέρει άλλο το θέμα κάντε ότι θέλετε δώστε αξία σε κάποιον που με ειρωνεύεται σταυρώστε με εμένα δεν πρόκειται να με πειράξει θα προσπαθήσω να μην σας παίρνω στα σοβαρά. Αν πάλι κάνω λάθος που παίζει και αυτό, δεν το έκανα επίτηδες. Τέλος. Μην μου ξαναπείτε τίποτα.
    Τι εγινε αποδειχτηκες λαθος και με αυτο το τροπο ζητας συγγνωμη? Η ωριμοτητα δεν ερχεται μονη της να ξερεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    απλά δεν είσαι μέτρο σύγκρισης γιατί είσαι πάρα πολυ παρεξηγησιάρα.

δηλαδή δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκες όλοι εδώ μέσα και να μας έχει ξεγελάσει η ρισέρτσερ... δεν σου φαίνεται λογικό? σκέψου το λίγο ψύχραιμα. ρε παιδί μου, αν δεν είχες αυτό το θέμα να νομίζεις ότι όλοι σου τη λένε, θα ήσουν και γαμώ τα παιδιά.
    Thanks αλλά αν είναι κάποιος ύπουλος μπορεί να τους ξεγελάσει όλους. Τελοσπάντων, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, τώρα που ξαναδιάβασα το πρώτο ποστ της μου φάνηκε ότι μάλλον το εννοούσε, απλά επειδή είχα αρνητικές εμπειρίες από τη συγκεκριμένη κοπέλα, το πίστεψα αυτό. Αν είναι λάθος ζητώ συγγνώμη, όμως δεν το έκανα επίτηδες. Να αποδειχτεί όμως ότι είναι λάθος. :mad:

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τι εγινε αποδειχτηκες λαθος και με αυτο το τροπο ζητας συγγνωμη? Η ωριμοτητα δεν ερχεται μονη της να ξερεις.
    Είπα εγώ ότι έκανα λάθος; Είπα ότι παίζει, κανείς δεν το ξέρει αυτό. Μόνο αν μπει η ρισέρτσερ και μιλήσει ειλικρινά θα το καταλάβουμε αυτό.

Banned
    Πανικούλα λέει ότι δεν μπορώ να σου στείλω γιατί κάτι έκανες δεν θυμάμαι τώρα.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast