η αλήθεια είναι πως δε το έχω ψάξει k πολύ ποτε μειώνεται k αν μειώνεται.
αλλα εντάξει σιγά, αφού στο προφίλ σου υπάρχουν όλες οι θετικές ανατροφοδότησης..
Printable View
η αλήθεια είναι πως δε το έχω ψάξει k πολύ ποτε μειώνεται k αν μειώνεται.
αλλα εντάξει σιγά, αφού στο προφίλ σου υπάρχουν όλες οι θετικές ανατροφοδότησης..
Εσύ απ' ότι βλέπω παλιά είσαι ε; Τι σ' έφερε εδώ; (αν επιτρέπεται)
Κι εμενα μου μειωθηκε. Μαλλον ειναι του φορουμ καινουρια ρυθμιση απο τους αντιμινιστρειτορς.
e στην αρχή είχα κάποιο πρόβλημα γκομενικό, όχι τραγικό (όπως το σκέφτομαι τώρα) γιατί το ξεπέρασα.
τα τελευταία 2χρ. έχω ένα "θέματάκη" με τον αυτοτραυματισμό (κόψιμο). άκρη δε βγάζω βασικά από τι το έχω, σε γιατρό δε πάω. tespa...
αλλα γενικά μου αρέσει που και που να διαβάζω κάποια θέματα εδώ.
και αν βρεθώ σε τρελή απελπισία ξέρω ότι κάπου μπορώ να γράψω που θα έχω μια ανταπόκριση.
Mας δουλευει ο αντμιν με την θ.α. Δεν την καταργουν τελειως να ησυχασουμε; Αυτο θα γινεται καθε τοσο ρισετ; Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. χαχαχαχα
επισης αν ειναι να την ξαναφτιαξουν, ας βαλουν και το αντιθετο, να φαινεται ποση θ.α. εχει δωσει κιολας το μελος. Αλλιως @@. Προτιμω να απενεργοποιηθει για τον λογαριασμο μου.
carrie, σκέφτομαι ότι θα υπήρχε αρχικά μια μάλλον θετική σκέψη για να μπει και να υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα θετικής ανατροφοδότησης σε ένα τέτοιο χώρο,
ΟΜΩΣ, ναι, τα νούμερα σε πολλές περιπτώσεις ίσως να μεταφράζονται ή και να αποκτούν, τελικά, άλλη σημασία από αυτή που θα έπρεπε..
Καλά, πως μιλάς έτσι?
που νομίζεις ότι είσαι?
μιλαω οπως μιλανε καποιοι εδω μεσα!!!!δεν ημουνα εγω αυτος που μιλησε για πιπες!!!!!οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει!!!!εγω μια διαπιστωση εκανα στην κυρια που ειχε στο μυαλο της τις πιπες!!!!εσυ γιατι παρεξηγησε????μηπως μυγιαζεσαι???προσεχτε πως μιλατε κ τι γραφεται για να μην την ακουτε!!!!
Κανείς δε μυγιάζεται Μπαμπη.
Ο κάθε χρήστης εδώ μέσα από τη στιγμή που δεν προσβάλλει τον άλλον έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του.
Αντιθέτως εσύ, ήσουν και ειρωνικός και προσβλητικός.
Καλύτερα λοιπόν εσύ να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι.
Διότι η καφρίλα δε γίνεται από όλους ανεκτή.
Στο παρεάκι σου μπορείς να μιλάς όπως νιώθεις. Εδώ όμως, είμαστε κι άλλοι, οπότε οφείλεις να σέβεσαι.
ανοιξε τα ματια σου κ δεν ποιος εγραψε για πιπες πρωτος!!!δευτερον η κυρια δεν ειρωνευται τους αντρες?τι κανει?οταν τα καταλαβεις αυτα τα δυο που ανεφερα κ δεν εχω δικιο τοτε ξαναμιλαμε !!!ανοιξε τα ματια σου κ ξαναδιαβασε τα!!!
Το θέμα δεν είναι να ανοίξω τα μάτια μου εγώ αλλά εσύ το μυαλό σου.
Το θέμα έλεγε "τι δε σας αρέσει σε έναν άντρα". Και είπε απλά τι δεν της αρέσει.
Για σένα μιλούσε?
εγω δε θα άντεχα τη μιζέρια.. δε ξερω αν ειναι ακριβως αυτο που σκέφτομαι , αλλά για παραδειγμα να μη κλαίει τη μοίρα του εννοώ πιο πολύ, επίσης κατι παραπλήσιο αυτού (ίσως πιο υποφερτό) η γκρίνια! Αυτά δεν τα αντέχω καθόλου, με τίποτα :\ και μαλλον επειδή εγώ δεν είμαι έτσι, δε γκρινιαζω , δε κλαίγομαι που δεν εχουμε χρήματα (γενικά και ειδικά) και δε θα άντεχα τετοιο αρνητισμό..