ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ Ν' ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΠΟΤΕ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ;;; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
    Senior Member
    η αλήθεια είναι πως δε το έχω ψάξει k πολύ ποτε μειώνεται k αν μειώνεται.
    αλλα εντάξει σιγά, αφού στο προφίλ σου υπάρχουν όλες οι θετικές ανατροφοδότησης..

Senior Member
    Εσύ απ' ότι βλέπω παλιά είσαι ε; Τι σ' έφερε εδώ; (αν επιτρέπεται)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Κι εμενα μου μειωθηκε. Μαλλον ειναι του φορουμ καινουρια ρυθμιση απο τους αντιμινιστρειτορς.

Senior Member
    e στην αρχή είχα κάποιο πρόβλημα γκομενικό, όχι τραγικό (όπως το σκέφτομαι τώρα) γιατί το ξεπέρασα.

τα τελευταία 2χρ. έχω ένα "θέματάκη" με τον αυτοτραυματισμό (κόψιμο). άκρη δε βγάζω βασικά από τι το έχω, σε γιατρό δε πάω. tespa...

αλλα γενικά μου αρέσει που και που να διαβάζω κάποια θέματα εδώ.
    και αν βρεθώ σε τρελή απελπισία ξέρω ότι κάπου μπορώ να γράψω που θα έχω μια ανταπόκριση.

Senior Member
    Mας δουλευει ο αντμιν με την θ.α. Δεν την καταργουν τελειως να ησυχασουμε; Αυτο θα γινεται καθε τοσο ρισετ; Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. χαχαχαχα
    επισης αν ειναι να την ξαναφτιαξουν, ας βαλουν και το αντιθετο, να φαινεται ποση θ.α. εχει δωσει κιολας το μελος. Αλλιως @@. Προτιμω να απενεργοποιηθει για τον λογαριασμο μου.

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συντηρητικούρα, παραδοσοπληξία, θεοκυρατσοτροφία, φασισμός και ελληνικές πατριδολαγνείες/πατριδογνωσίες/πατριδοπαπαρίες, μισαλλοδοξίες, μυαλό κατευθυνόμενο, μυαλό άψαχτο, υποκρισία, να θέλει να αρέσει σ' όλες/όλους, έλλειψη αυθεντικότητας, ψεύτικη επίδειξη συναισθηματικότητας, δίχως να συνοδεύεται από πράξεις, εξουσιοποταγές, τίμα-μαμά-μπαμπά, σεξιστικές αντιλήψεις ή ακόμη χειρότερα σεξιστικές συμπεριφορές, να θεωρεί τα ζώα κατώτερα από τον άνθρωπο, να πιστεύει στη ράτσα, στην τιμή, στα σύνορα, στο έθνος, στο κράτος, να σχολιάζει αρνητικά ομάδες μειονοτικές, να πετάει ρατσιστικά αστεία χαχανίζοντας σαν ηλίθιος, να μην θεωρεί απαραίτητο να ενδιαφερέται για κάτι πέρα από ό,τι του δίδαξαν, να μην ξέρει καν τι σημαίνει ελιτισμός, όταν το λες να σε ρωτάει αν είναι οι γνωστές φρυγανιές, να φοράει λουσάτα ρούχα, ή να έχει ακριβό αμάξι και να πιστεύει ότι αυτό του προσθέτει κύρος, να θεωρεί αυτονόητο ότι δίχως καλλιέργεια αρκεί να έχει μεγάλο πούτσο, η βαρβατίλα στη συμπεριφορά, η αγένεια απέναντι σε εργαζομένους όταν πάει να ψωνίσει, να φάει, ή οτιδήποτε, εκεί μπορώ άνετα να λούσω με αναψυκτικό ή μπύρα, ανάλογα τι υπάρχει μπροστά μου, να κάνει το σταυρό του όταν περνάει μπροστά από εκκλησία, δλδ για ελλάδα κάθε δύο-τρία λεπτά περίπου, να ψηφίζει, να είναι οργανωμένος σε κόμμα και να περηφανεύεται κιόλας γι αυτό, να πιστεύει τα λόγια κάθε ξεπουλημένου, να βλέπει σίριαλς και τρας τιβί και ειδήσεις καναλιών, όταν περνάει μπροστά από μετανάστες να σχολιάζει φύλα την τσάντα σου, ή γεμίσαμε βρωμιά και πορνεία, να θεωρεί τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Άδωνι μορφωμένα άτομα και σεβαστά, να πιστεύει ότι η επιτομή της θηλυκότητας είναι η Μανωλίδου, και τι χαριτωμένα μαγειρεύει με ανοιχτό μπούστο κατά προτίμηση, να σε ρωτάει συνέχεια τι σκέφτεσαι τώρα και αν με αγαπάς, να χρειάζεται λεξικό της νεοελληνικής για την κλειτορίδα, να πιστεύει ότι χρειάζεται να απελαθούν οι "λαθρομετανάστες", να είναι μαλάκας με περικεφαλαία, αλλά περήφανος που ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλλην και να βγάζει οργή όταν τον λένε οι αδερφούλες ομοφυλόφιλο, να πιστεύει ότι είναι δικαίωμά του να μου πιάσει τον κώλο δίχως να του δώσω το οκ, και να πιστεύει ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να βρίζει, να καπνίζει, να μιλάει κοφτά, να περιμένει με αγωνία αν θα αρέσεις στο σόι του, να περιμένει με αγωνία το ματς την Κυριακή, να προτιμά μπουζούκια, να θέλει πρώτο τραπέζι πίστα σε μπουζούκια, να κάνει καμάκι στη λουλουδού, να υποτιμά τη νοημοσύνη μου, ή να με ξενερώνει πιστεύοντας ότι τον πιστεύω όταν με κολακεύει για να του πάρω πίπα.

Δεν τελειώνει ο κατάλογος ούτε αύριο, ούτε μετά το 2012 που θα εξαφανιστούμε σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, των παπαροκάδων, και των μάγιας.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ! ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ¨) ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΕ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ Η'ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ! ΤΟ ΧΕΙΣ¨)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Mας δουλευει ο αντμιν με την θ.α. Δεν την καταργουν τελειως να ησυχασουμε; Αυτο θα γινεται καθε τοσο ρισετ; Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα. χαχαχαχα
    επισης αν ειναι να την ξαναφτιαξουν, ας βαλουν και το αντιθετο, να φαινεται ποση θ.α. εχει δωσει κιολας το μελος. Αλλιως @@. Προτιμω να απενεργοποιηθει για τον λογαριασμο μου.
    carrie, σκέφτομαι ότι θα υπήρχε αρχικά μια μάλλον θετική σκέψη για να μπει και να υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα θετικής ανατροφοδότησης σε ένα τέτοιο χώρο,
    ΟΜΩΣ, ναι, τα νούμερα σε πολλές περιπτώσεις ίσως να μεταφράζονται ή και να αποκτούν, τελικά, άλλη σημασία από αυτή που θα έπρεπε..

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συντηρητικούρα, παραδοσοπληξία, θεοκυρατσοτροφία, φασισμός και ελληνικές πατριδολαγνείες/πατριδογνωσίες/πατριδοπαπαρίες, μισαλλοδοξίες, μυαλό κατευθυνόμενο, μυαλό άψαχτο, υποκρισία, να θέλει να αρέσει σ' όλες/όλους, έλλειψη αυθεντικότητας, ψεύτικη επίδειξη συναισθηματικότητας, δίχως να συνοδεύεται από πράξεις, εξουσιοποταγές, τίμα-μαμά-μπαμπά, σεξιστικές αντιλήψεις ή ακόμη χειρότερα σεξιστικές συμπεριφορές, να θεωρεί τα ζώα κατώτερα από τον άνθρωπο, να πιστεύει στη ράτσα, στην τιμή, στα σύνορα, στο έθνος, στο κράτος, να σχολιάζει αρνητικά ομάδες μειονοτικές, να πετάει ρατσιστικά αστεία χαχανίζοντας σαν ηλίθιος, να μην θεωρεί απαραίτητο να ενδιαφερέται για κάτι πέρα από ό,τι του δίδαξαν, να μην ξέρει καν τι σημαίνει ελιτισμός, όταν το λες να σε ρωτάει αν είναι οι γνωστές φρυγανιές, να φοράει λουσάτα ρούχα, ή να έχει ακριβό αμάξι και να πιστεύει ότι αυτό του προσθέτει κύρος, να θεωρεί αυτονόητο ότι δίχως καλλιέργεια αρκεί να έχει μεγάλο πούτσο, η βαρβατίλα στη συμπεριφορά, η αγένεια απέναντι σε εργαζομένους όταν πάει να ψωνίσει, να φάει, ή οτιδήποτε, εκεί μπορώ άνετα να λούσω με αναψυκτικό ή μπύρα, ανάλογα τι υπάρχει μπροστά μου, να κάνει το σταυρό του όταν περνάει μπροστά από εκκλησία, δλδ για ελλάδα κάθε δύο-τρία λεπτά περίπου, να ψηφίζει, να είναι οργανωμένος σε κόμμα και να περηφανεύεται κιόλας γι αυτό, να πιστεύει τα λόγια κάθε ξεπουλημένου, να βλέπει σίριαλς και τρας τιβί και ειδήσεις καναλιών, όταν περνάει μπροστά από μετανάστες να σχολιάζει φύλα την τσάντα σου, ή γεμίσαμε βρωμιά και πορνεία, να θεωρεί τον Πρετεντέρη, την Τρέμη και τον Άδωνι μορφωμένα άτομα και σεβαστά, να πιστεύει ότι η επιτομή της θηλυκότητας είναι η Μανωλίδου, και τι χαριτωμένα μαγειρεύει με ανοιχτό μπούστο κατά προτίμηση, να σε ρωτάει συνέχεια τι σκέφτεσαι τώρα και αν με αγαπάς, να χρειάζεται λεξικό της νεοελληνικής για την κλειτορίδα, να πιστεύει ότι χρειάζεται να απελαθούν οι "λαθρομετανάστες", να είναι μαλάκας με περικεφαλαία, αλλά περήφανος που ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλλην και να βγάζει οργή όταν τον λένε οι αδερφούλες ομοφυλόφιλο, να πιστεύει ότι είναι δικαίωμά του να μου πιάσει τον κώλο δίχως να του δώσω το οκ, και να πιστεύει ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να βρίζει, να καπνίζει, να μιλάει κοφτά, να περιμένει με αγωνία αν θα αρέσεις στο σόι του, να περιμένει με αγωνία το ματς την Κυριακή, να προτιμά μπουζούκια, να θέλει πρώτο τραπέζι πίστα σε μπουζούκια, να κάνει καμάκι στη λουλουδού, να υποτιμά τη νοημοσύνη μου, ή να με ξενερώνει πιστεύοντας ότι τον πιστεύω όταν με κολακεύει για να του πάρω πίπα.

Δεν τελειώνει ο κατάλογος ούτε αύριο, ούτε μετά το 2012 που θα εξαφανιστούμε σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, των παπαροκάδων, και των μάγιας.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης/

Senior Member
    Καλά, πως μιλάς έτσι?
    που νομίζεις ότι είσαι?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

μιλαω οπως μιλανε καποιοι εδω μεσα!!!!δεν ημουνα εγω αυτος που μιλησε για πιπες!!!!!οποιος εχει μυαλο καταλαβαινει!!!!εγω μια διαπιστωση εκανα στην κυρια που ειχε στο μυαλο της τις πιπες!!!!εσυ γιατι παρεξηγησε????μηπως μυγιαζεσαι???προσεχτε πως μιλατε κ τι γραφεται για να μην την ακουτε!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by babis1925 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Κανείς δε μυγιάζεται Μπαμπη.
    Ο κάθε χρήστης εδώ μέσα από τη στιγμή που δεν προσβάλλει τον άλλον έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του.
    Αντιθέτως εσύ, ήσουν και ειρωνικός και προσβλητικός.
    Καλύτερα λοιπόν εσύ να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι.
    Διότι η καφρίλα δε γίνεται από όλους ανεκτή.
    Στο παρεάκι σου μπορείς να μιλάς όπως νιώθεις. Εδώ όμως, είμαστε κι άλλοι, οπότε οφείλεις να σέβεσαι.

ανοιξε τα ματια σου κ δεν ποιος εγραψε για πιπες πρωτος!!!δευτερον η κυρια δεν ειρωνευται τους αντρες?τι κανει?οταν τα καταλαβεις αυτα τα δυο που ανεφερα κ δεν εχω δικιο τοτε ξαναμιλαμε !!!ανοιξε τα ματια σου κ ξαναδιαβασε τα!!!

Senior Member
    Το θέμα δεν είναι να ανοίξω τα μάτια μου εγώ αλλά εσύ το μυαλό σου.
    Το θέμα έλεγε "τι δε σας αρέσει σε έναν άντρα". Και είπε απλά τι δεν της αρέσει.
    Για σένα μιλούσε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by babis1925 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Εσύ απ' όλο αυτό το κατεβατό, στην πίπα κόλλησες? Πολύ λιγούρης βρε αδερφέ μου!

Senior Member
    εγω δε θα άντεχα τη μιζέρια.. δε ξερω αν ειναι ακριβως αυτο που σκέφτομαι , αλλά για παραδειγμα να μη κλαίει τη μοίρα του εννοώ πιο πολύ, επίσης κατι παραπλήσιο αυτού (ίσως πιο υποφερτό) η γκρίνια! Αυτά δεν τα αντέχω καθόλου, με τίποτα :\ και μαλλον επειδή εγώ δεν είμαι έτσι, δε γκρινιαζω , δε κλαίγομαι που δεν εχουμε χρήματα (γενικά και ειδικά) και δε θα άντεχα τετοιο αρνητισμό..

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast