Την επόμενη μέρα ρε μαμώτο. Ειμαι πολύ "down"
Printable View
Θεματοθέτη, θα μπορούσες να κάνεις και το ερωτηματολόγιο σε κλίμακα Likert
π.χ. "Πόσο σου αρέσει να τρολλάρεις?"
Καθόλου, Λίγο, Έτσι και έτσι, Πολύ, Συνέχεια
Επαναλαμβάνω ότι πιο νοσηρό από το νοσηρό, είναι η νοσηρή ενασχόληση με κάτι που εξ αρχής κρίνουμε ως νοσηρό.
Γιατί ο εμπαιγμός η ειρωνεία και ο σαρκασμός προς το πρόσωπο που κρίνεται ως νοσηρό; Γιατί η ενασχόληση μαζί του; Μήπως μας αρέσει να υπάρχει κάποιος που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτεροι από εκείνον και πιο αποδεκτοί; Κάποιος που με τις ευλογίες της πλειοψηφίας μπορούμε να ξεσπάμε την οργή μας σε αυτόν και να δείχνουμε δημόσια πόσο μάγκες είμαστε;
Από αυτή την Ρωμαϊκή αρένα, πόσα αρπαχτικά θα περάσουν να δαγκώσουν τον «ηττημένο» ;
Πριν την χολή, την οργή, την εξυπνάδα και τα ατυχή ευφυολογήματα, υπάρχει η ανωτερότητα της ώριμης απόρριψης. Η αποχή. Η αδιαφορία.
Η έλλειψη ουσίας έχει πάρει επικές διαστάσεις πλέον.
Λυπάμαι. Υποτίθεται ότι είμαστε σε φόρουμ υποστήριξης που η ψυχική ευαισθησία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να περισσεύει. Ούτε το βλέπω, ούτε το νιώθω, ούτε το αισθάνομαι.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
προς ληθη-γιατι ειναι πιο νοσηρο να κρινεις τους νοσηρους χωρις να γραφεις τι σε ταλαιπωρει ,εκτος και αν οντως μπηκες σε φορουμ συνεικεσιων
γιατι μπηκες ληθη σε ενα φορουμ ψυχολογιας και γιατι ασχολεισαι με νοσηρους?
γιατι εισαι εδω αφου δεν σου αρεσει?εγω πχ τη βρισκω εδω εχω καταθεσει προβληματα μου κατα καιρους.εσυ γιατι?
θα σου προτεινα απλα να απαντησεις στην ερωτηση μου χωρις να αραδιασεις διαφορες φιλοσοφιες
σε ξαναρωταω με κεφαλαιΑ
ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ?
Ποια είσαι πάλι εσύ ουφ
Η ΑΛΟΜΠΑΡ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΝΙΚ
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ
ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
what a fuck:P
Πάρε την χολή σου από πάνω μου και μη φοβού Μιριάμ, δεν θα σου πάρει κανείς την τιάρα από το κεφάλι, ούτε το ρολάκι που επιλέγεις να παίζεις.1000 καλοί χωρούν! Σε ενοχλώ; Τι να κάνω; Είναι η φτιάξη μου τέτοια. Έχω εκτόπισμα.
Αν και κανονικά δεν απαντώ σε τέτοιου είδους δευτερες συμπεριφορές, αναίτιας επίθεσης, πάρε να έχεις τα γιατί σου : http://www.e-psychology.gr/forum/sho...θάνω/page7
είναι συν+κίνηση σωστά :P just a typo το κεφάλι μου έγινε κοτόπουλο μπροστά στο pc. Τι ήθελε και έβρεξε σήμερα να πάρει
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης/παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.