Ας γνωριστούμε καλύτερα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    πετράν, το τσίπουρο μαζί με βιάγκρα δεν σε χαλάει; :p

Την επόμενη μέρα ρε μαμώτο. Ειμαι πολύ "down"

Senior Member
    Θεματοθέτη, θα μπορούσες να κάνεις και το ερωτηματολόγιο σε κλίμακα Likert

π.χ. "Πόσο σου αρέσει να τρολλάρεις?"

Καθόλου, Λίγο, Έτσι και έτσι, Πολύ, Συνέχεια

Senior Member
    Επαναλαμβάνω ότι πιο νοσηρό από το νοσηρό, είναι η νοσηρή ενασχόληση με κάτι που εξ αρχής κρίνουμε ως νοσηρό.
    Γιατί ο εμπαιγμός η ειρωνεία και ο σαρκασμός προς το πρόσωπο που κρίνεται ως νοσηρό; Γιατί η ενασχόληση μαζί του; Μήπως μας αρέσει να υπάρχει κάποιος που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτεροι από εκείνον και πιο αποδεκτοί; Κάποιος που με τις ευλογίες της πλειοψηφίας μπορούμε να ξεσπάμε την οργή μας σε αυτόν και να δείχνουμε δημόσια πόσο μάγκες είμαστε;

Από αυτή την Ρωμαϊκή αρένα, πόσα αρπαχτικά θα περάσουν να δαγκώσουν τον «ηττημένο» ;

Πριν την χολή, την οργή, την εξυπνάδα και τα ατυχή ευφυολογήματα, υπάρχει η ανωτερότητα της ώριμης απόρριψης. Η αποχή. Η αδιαφορία.

Η έλλειψη ουσίας έχει πάρει επικές διαστάσεις πλέον.

Λυπάμαι. Υποτίθεται ότι είμαστε σε φόρουμ υποστήριξης που η ψυχική ευαισθησία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να περισσεύει. Ούτε το βλέπω, ούτε το νιώθω, ούτε το αισθάνομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Επαναλαμβάνω ότι πιο νοσηρό από το νοσηρό, είναι η νοσηρή ενασχόληση με κάτι που εξ αρχής κρίνουμε ως νοσηρό.

Γιατί ο εμπαιγμός η ειρωνεία και ο σαρκασμός προς το πρόσωπο που κρίνεται ως νοσηρό; Γιατί η ενασχόληση μαζί του; Μήπως μας αρέσει να υπάρχει κάποιος που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτεροι από εκείνον και πιο αποδεκτοί; Κάποιος που με τις ευλογίες της πλειοψηφίας μπορούμε να ξεσπάμε την οργή μας σε αυτόν και να δείχνουμε δημόσια πόσο μάγκες είμαστε;

Από αυτή την Ρωμαϊκή αρένα, πόσα αρπαχτικά θα περάσουν δαγκώσουν τον «ηττημένο» ;

Πριν την χολή, την οργή, την εξυπνάδα και τα ατυχή ευφυολογήματα, υπάρχει η ανωτερότητα της ώριμης απόρριψης. Η αποχή. Η αδιαφορία.

Η έλλειψη ουσίας έχει πάρει επικές διαστάσεις πλέον.

Λυπάμαι. Υποτίθεται ότι είμαστε σε φόρουμ υποστήριξης που η ψυχική ευαισθησία και η ενσυναίσθηση θα έπρεπε να περισσεύει. Ούτε το βλέπω, ούτε το νιώθω, ούτε το αισθάνομαι.

Sofia? Weird? Anwnimi?

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

προς ληθη-γιατι ειναι πιο νοσηρο να κρινεις τους νοσηρους χωρις να γραφεις τι σε ταλαιπωρει ,εκτος και αν οντως μπηκες σε φορουμ συνεικεσιων
    γιατι μπηκες ληθη σε ενα φορουμ ψυχολογιας και γιατι ασχολεισαι με νοσηρους?
    γιατι εισαι εδω αφου δεν σου αρεσει?εγω πχ τη βρισκω εδω εχω καταθεσει προβληματα μου κατα καιρους.εσυ γιατι?
    θα σου προτεινα απλα να απαντησεις στην ερωτηση μου χωρις να αραδιασεις διαφορες φιλοσοφιες
    σε ξαναρωταω με κεφαλαιΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ποια είσαι πάλι εσύ ουφ

Η ΑΛΟΜΠΑΡ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΝΙΚ
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ
    ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    Η ΑΛΟΜΠΑΡ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΝΙΚ
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ
    ΖΩ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!

Ποια από όλες!?

Αμάν κάθε καλοκαίρι της τρολάρας γίνεται!

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

what a fuck:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    προς ληθη-γιατι ειναι πιο νοσηρο να κρινεις τους νοσηρους χωρις να γραφεις τι σε ταλαιπωρει ,εκτος και αν οντως μπηκες σε φορουμ συνεικεσιων
    γιατι μπηκες ληθη σε ενα φορουμ ψυχολογιας και γιατι ασχολεισαι με νοσηρους?
    γιατι εισαι εδω αφου δεν σου αρεσει?εγω πχ τη βρισκω εδω εχω καταθεσει προβληματα μου κατα καιρους.εσυ γιατι?
    θα σου προτεινα απλα να απαντησεις στην ερωτηση μου χωρις να αραδιασεις διαφορες φιλοσοφιες
    σε ξαναρωταω με κεφαλαιΑ
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ?
    Πάρε την χολή σου από πάνω μου και μη φοβού Μιριάμ, δεν θα σου πάρει κανείς την τιάρα από το κεφάλι, ούτε το ρολάκι που επιλέγεις να παίζεις.1000 καλοί χωρούν! Σε ενοχλώ; Τι να κάνω; Είναι η φτιάξη μου τέτοια. Έχω εκτόπισμα.

Αν και κανονικά δεν απαντώ σε τέτοιου είδους δευτερες συμπεριφορές, αναίτιας επίθεσης, πάρε να έχεις τα γιατί σου : http://www.e-psychology.gr/forum/sho...θάνω/page7

Senior Member
    είναι συν+κίνηση σωστά :P just a typo το κεφάλι μου έγινε κοτόπουλο μπροστά στο pc. Τι ήθελε και έβρεξε σήμερα να πάρει
    Last edited by PETRAN; 12-06-2011 at 18:55.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης/παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast