Λίγη παρατηρητικότητα μόνο....
Printable View
Λίγη παρατηρητικότητα μόνο....
Lacry tora pou to kaloskeftomai,exei dikio i niah. Prepei oposdipote na peis sto giatro sou ti exeis kanei gia na mporei n' axiologisei sosta tin exelixi tis astheneias. Den prepei na tou kriveis pragmata. Ta lsd kai oi malakies epireazoun tin diataraxi.
Κι εγω υπηρξα κι ισως ακομα σ εναν βαθμο,ειμαι αυτοκαταστροφικη.Αυτο φαινονταν ομως σε αλλου ειδους συμπεριφορες,οπως π.χ. αυτα με τα καθαρτικα και τους εμετους που αναφερει κι ο χουντινι απο κατω.Τις ουσιες τις επαιρνα καθαρα για να φτιαχνω το κεφαλι μου ή να ξεφευγω απ την πολλη σκεψη.Επισης εκεινη την περιοδο δεν ενιωθα οτι θελω να βοηθηθω,ουτε ειχα ψαχτει για θεραπεια,ουτε ακολουθουσα καποια αγωγη.Εν παση περιπτωσει αποφασιζεις ποιον απ τους δυο δρομους ακολουθεις γιατι αυτα τα δυο δεν συνδιαζονται..Διαλεγεις και παιρνεις.Δεν μπορεις να πινεις παραισθησιογονα και μετα να παραπονιεσαι,εφοσον εκ των προταιρων ξερεις τι κανεις κι οτι θα ξεφυγεις.Εκει σκαλωνω εγω.
Σοφη παρατηρηση καθως πασχω απο συνδρομο πολλαπλης προσωπικότητας.
Οι εναλλαγες γινονται σε δευτερολεπτα.Μπαινω ως χουντινι και γραφω την αποψη μου κι εναλλασομαι σε νιαχ για να συμφωνησω μαζι μου. Ευγε ;ρ
Ναι δεν διαφωνω, σιγουρα πολλες συμπεριφορες πυροδοτουν μια ασθενεια.
Απλα λεω οτι ο ελεγχος δεν ειναι παντα ακριβως στο χερι μας. Στον γιατρο μου εγω προσωπικα τα λεω ολα. Σχεση με ναρκωτικα δεν εχω.
Εχω αλλες αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες κατα καιρους. το σταματω εδω. δεν διαφωνω παντως μαζι σας hoodini και remedy. απλα λεω οτι υπαρχει μια ορμη μεσα, που στον αρρωστο μοιαζει δεν ξερω αυτοκτονικη καμια φορα, μπορει να θελει να φτασει σε σημειο που να κανει του αλλους να τον σταματησουν. μπορει να θελει οντως καταβαθος να μπει σε ψ... εγω ετσι το βιωνα πανω σε εξαρση...
Λακρυ αν δεν εχεις μιλησει στον γιατρο γι αυτα που κανεις, νομιζω οτι πρεπει να του τα πεις. Και δεν ξερω ακριβως τι παιρνεις. Αλλα καπου διαβασα για lsd. Πραγματικα αν παιρνεις τρυπακια τα φαρμακα ειναι δωρο αδωρον. Δηλαδη λογικοτατο να εισαι μιαου και δυο και βαλε (οπως λεει κι ο Αρκας) :p
E koita min to parexigisoume ki ayto, mporei na parapempei stin agapi tis gia tis gates :D :D
εκτος αυτων αχινε
τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι καραμελες...
οταν καποιος παει στον ψυχιατρο γιατι εχει δυσλειτουργικη συμπεριφορα, προβληματα, κρισεις, κρυβει ομως και μια χρηση ουσιων, που μπορει να μην πυροδοτει απλα μια σθενεια, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΙΤΙΑ για την δυσλειτουργικη συμπεριφορα μαζι με τον χ-ψ χαρακτηρα, και οδηγηθει ο γιατρος με λαθος πληροφοριες να δωσει μια σακουλα ψυχοφαρμακα για δεν ξερω κι εγω ποσο καιρο, μετα ξεκιναει μια σιτορια, οπου δεν ξερεις που ειοναι η αρρωστια, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ, η αν υπ-αρχει μια προβληματικη συμπεριφορα, φασρμακοληψια του σκοτωμου κι ενας φαυλος κυκλος απο κει και περα χωρις αρχη και τελος...
λακρυμοζα μου που χαθηκες?
ανησυχω...
ελπιζω να εισαι καλυτερα.
δωσε please ενα σημειο ζωης.
Αμελι εσυ πως εισαι? Εγω μια ετσι μια αλλιως. Γενικα καλα, αλλα εχω πολλες πολλες ζαλαδες κι ο γιατρος μου μειωσε λιγο τα abilify την τελευταια φορα...
σχετικα καλα ειμαι αχινε μου.
εχω βεβαια τα σκαμπανεβασματα μου αλλα σε γενικες γραμμες καλα θα ελεγα.
και μενα μου μειωσε αισθητα το αντιψυχωσικο.
χαιρομαι που εισαι καλα.
για την λακρυ ανησυχω.
εχεις επικοινωνησει μαζι της?
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα Αμελι μου, μην ανησυχεις. :-)
Φανταζομαι θα ξαναμπει συντομα.