ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ*Τ*................. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 108
    Member
    Λίγη παρατηρητικότητα μόνο....

Senior Member
    Lacry tora pou to kaloskeftomai,exei dikio i niah. Prepei oposdipote na peis sto giatro sou ti exeis kanei gia na mporei n' axiologisei sosta tin exelixi tis astheneias. Den prepei na tou kriveis pragmata. Ta lsd kai oi malakies epireazoun tin diataraxi.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Εν (κατα πολυ) μερει συμφωνω niah. Στο γιατι το κανεις γαμωτο! Γιατι πας και το κανεις, αφου ξερεις, η απαντηση ειναι πολυ θολη και ειναι σε εναν βαθμο κομματι της ασθενειας πιστευω. Ισως γιατι θελεις κι αλλο. Θελεις πιο κατω. Θελεις ΣΚΑΤΑ. Εισαι αυτοκαταστροφικη. Πονας. Δεν ξερω, δεν δικαιολογω. Εγω που την εχω πατησει πχ. με το χασισι το αποφευγω, αλλα εχω καταχρηστικες τασεις που ξερω οτι μου κανουν κακο. Πχ πινω αρκετα. Τα λεω ολα στον γιατρο. Ειναι δυσκολο και μπερδεμενο. Δεν θελω να κρινω ευκολα, ειδικα αν δεν γνωριζω καποιον. Ειναι κι εμενα ο χαρακτηρας μου λιγακι αυτοκαταστροφικος και κατανοω καποια πραγματα. Και βιαιος συχνα. Δεν το θελω αυτο, απλα συμβαινει καμια φορα....
    Κι εγω υπηρξα κι ισως ακομα σ εναν βαθμο,ειμαι αυτοκαταστροφικη.Αυτο φαινονταν ομως σε αλλου ειδους συμπεριφορες,οπως π.χ. αυτα με τα καθαρτικα και τους εμετους που αναφερει κι ο χουντινι απο κατω.Τις ουσιες τις επαιρνα καθαρα για να φτιαχνω το κεφαλι μου ή να ξεφευγω απ την πολλη σκεψη.Επισης εκεινη την περιοδο δεν ενιωθα οτι θελω να βοηθηθω,ουτε ειχα ψαχτει για θεραπεια,ουτε ακολουθουσα καποια αγωγη.Εν παση περιπτωσει αποφασιζεις ποιον απ τους δυο δρομους ακολουθεις γιατι αυτα τα δυο δεν συνδιαζονται..Διαλεγεις και παιρνεις.Δεν μπορεις να πινεις παραισθησιογονα και μετα να παραπονιεσαι,εφοσον εκ των προταιρων ξερεις τι κανεις κι οτι θα ξεφυγεις.Εκει σκαλωνω εγω.

Quote Originally Posted by Mystic View Post
    Το έχετε καταλάβει ότι hoodini και niah είναι το ίδιο άτομο, έτσι; Talking about παθολογική συμπεριφορά. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω τα λεγόμενα τους. Εύχομαι στη Lacrymosa να μειωθεί ο πόνος της ψυχής της και να νιώσει ήρεμη ψυχικά. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να πονάει, ούτε θα κρίνω το πως το εκφράζει και αν είναι απόρροια προσωπικότητας ή ασθένειας. Ελπίζω να βρει βοήθεια.
    Σοφη παρατηρηση καθως πασχω απο συνδρομο πολλαπλης προσωπικότητας.
    Οι εναλλαγες γινονται σε δευτερολεπτα.Μπαινω ως χουντινι και γραφω την αποψη μου κι εναλλασομαι σε νιαχ για να συμφωνησω μαζι μου. Ευγε ;ρ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πιστεψε με, οτι πολλες φορες, καποιες αρρωστιες ειναι στο πλαισιο μιας συμπεριφορας, οταν αυτη δεν ελεγχεται...
    Ναι δεν διαφωνω, σιγουρα πολλες συμπεριφορες πυροδοτουν μια ασθενεια.
    Απλα λεω οτι ο ελεγχος δεν ειναι παντα ακριβως στο χερι μας. Στον γιατρο μου εγω προσωπικα τα λεω ολα. Σχεση με ναρκωτικα δεν εχω.
    Εχω αλλες αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες κατα καιρους. το σταματω εδω. δεν διαφωνω παντως μαζι σας hoodini και remedy. απλα λεω οτι υπαρχει μια ορμη μεσα, που στον αρρωστο μοιαζει δεν ξερω αυτοκτονικη καμια φορα, μπορει να θελει να φτασει σε σημειο που να κανει του αλλους να τον σταματησουν. μπορει να θελει οντως καταβαθος να μπει σε ψ... εγω ετσι το βιωνα πανω σε εξαρση...

Λακρυ αν δεν εχεις μιλησει στον γιατρο γι αυτα που κανεις, νομιζω οτι πρεπει να του τα πεις. Και δεν ξερω ακριβως τι παιρνεις. Αλλα καπου διαβασα για lsd. Πραγματικα αν παιρνεις τρυπακια τα φαρμακα ειναι δωρο αδωρον. Δηλαδη λογικοτατο να εισαι μιαου και δυο και βαλε (οπως λεει κι ο Αρκας)

Senior Member
    E koita min to parexigisoume ki ayto, mporei na parapempei stin agapi tis gia tis gates
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mystic View Post
    Λίγη παρατηρητικότητα μόνο....
    πω...ο,τι να ναι...

Junior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Σοφη παρατηρηση καθως πασχω απο συνδρομο πολλαπλης προσωπικότητας.
    Οι εναλλαγες γινονται σε δευτερολεπτα.Μπαινω ως χουντινι και γραφω την αποψη μου κι εναλλασομαι σε νιαχ για να συμφωνησω μαζι μου. Ευγε ;ρ
    χαχαχα(τωρα γελαω με τον εαυτο μου)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Ναι δεν διαφωνω, σιγουρα πολλες συμπεριφορες πυροδοτουν μια ασθενεια.
    Απλα λεω οτι ο ελεγχος δεν ειναι παντα ακριβως στο χερι μας. Στον γιατρο μου εγω προσωπικα τα λεω ολα. Σχεση με ναρκωτικα δεν εχω.
    Εχω αλλες αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες κατα καιρους. το σταματω εδω. δεν διαφωνω παντως μαζι σας hoodini και remedy. απλα λεω οτι υπαρχει μια ορμη μεσα, που στον αρρωστο μοιαζει δεν ξερω αυτοκτονικη καμια φορα, μπορει να θελει να φτασει σε σημειο που να κανει του αλλους να τον σταματησουν. μπορει να θελει οντως καταβαθος να μπει σε ψ... εγω ετσι το βιωνα πανω σε εξαρση...
    εκτος αυτων αχινε
    τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι καραμελες...
    οταν καποιος παει στον ψυχιατρο γιατι εχει δυσλειτουργικη συμπεριφορα, προβληματα, κρισεις, κρυβει ομως και μια χρηση ουσιων, που μπορει να μην πυροδοτει απλα μια σθενεια, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΑΙΤΙΑ για την δυσλειτουργικη συμπεριφορα μαζι με τον χ-ψ χαρακτηρα, και οδηγηθει ο γιατρος με λαθος πληροφοριες να δωσει μια σακουλα ψυχοφαρμακα για δεν ξερω κι εγω ποσο καιρο, μετα ξεκιναει μια σιτορια, οπου δεν ξερεις που ειοναι η αρρωστια, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ, η αν υπ-αρχει μια προβληματικη συμπεριφορα, φασρμακοληψια του σκοτωμου κι ενας φαυλος κυκλος απο κει και περα χωρις αρχη και τελος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hoodini View Post
    χαχαχα(τωρα γελαω με τον εαυτο μου)
    Καλημερα μου.Τι μου κανω?Ειμαι καλα? Που ειμαι?
    Αντε, γεια μου τωρα.
    να μαι καλα.

Senior Member
    λακρυμοζα μου που χαθηκες?
    ανησυχω...
    ελπιζω να εισαι καλυτερα.
    δωσε please ενα σημειο ζωης.

Quote Originally Posted by niah View Post
    Καλημερα μου.Τι μου κανω?Ειμαι καλα? Που ειμαι?
    Αντε, γεια μου τωρα.
    να μαι καλα.
    χιχιχι. Νιαχ, το ονομα σου εχει σχεση με γατες? Ισως ειναι ασχετη τελειως η ερωτηση, εμενα με παραπεμπει καθε φοαρα εκει(ισως επειδη μου αρεσουν πολυ οι γατες :Ρ).

Αμελι εσυ πως εισαι? Εγω μια ετσι μια αλλιως. Γενικα καλα, αλλα εχω πολλες πολλες ζαλαδες κι ο γιατρος μου μειωσε λιγο τα abilify την τελευταια φορα...

Senior Member
    σχετικα καλα ειμαι αχινε μου.
    εχω βεβαια τα σκαμπανεβασματα μου αλλα σε γενικες γραμμες καλα θα ελεγα.
    και μενα μου μειωσε αισθητα το αντιψυχωσικο.
    χαιρομαι που εισαι καλα.
    για την λακρυ ανησυχω.
    εχεις επικοινωνησει μαζι της?

Νομιζω οτι ειναι καλυτερα Αμελι μου, μην ανησυχεις. :-)
    Φανταζομαι θα ξαναμπει συντομα.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast