S' efxaristo poly lou! :)
S' efxaristo poly lou! :)
καλα κ συ με τον οροφο!
διασημο ή μη έτσι ειναι, αλλα υπήρχαν λογοι.
παιδια φετος ειδα σε ενα βιντεακι στο ιντερνετ μια ειδηση οτι ενας τυπος επεσε στην νεα υορκη απο τον ενατο κ δεν σκοτωθηκε επειδη για ... κακη του τυχη δεν υπολογισε καλα το πηδημα κ επεσε σε ... ενα καδο με σκουπιδια! δεν φαινοτανε ο καδος γιατι ειχε χιονισει! ειναι ρεκορ πτωσης χωρις να σκοτωθεις ο ενατος (η δεκατος? δε θυμαι 100%, αλλα ενα απο τα δυο). κ το ελεγα στην ψυχ μου κ γελουσαμε κ μου ειπε κ αυτη ενα αληθινο περιστατικο με καποια συναδελφο της που επεσε απο τον τεταρτο κ επεσε πανω στο καπω αμαξιου, εκανε γκελ κ μετα επεσε στο τσιμεντο κ εσπασε μονο τις φτερνες της!
ε, πρεπει κ να σε θελει! :D
γι αυτο τα εγχειριδια αυτοκτονιας συνειστουν να πεφτετε παντα απο 7ο οροφο κ πανω, γιατι μεχρι 6ο γινονται κ ... θαυματα! :D
κ ένας αλλος έπεσε πήδηξε απο οροφο κ επεσε πανω σε ένα ποδηλατη που περνουσε απο κατω κ
σκοτωθηκε ο ποδηλατης.
το ξεφτιλισαμε!
λιυ, εσύ που άνοιξες το θεμα οφειλεις να το γυρισεις στο σοβαρο. :)
αρκτε, λολ! εχω ξεραθει λεμε! το μαυρο χιουμορ ειναι η αδυναμια μου! :D
παψε παιδί μου.....!
αν αρχισω να λεω ποσους γνωστους βρηκα μετα την αποπειρα, βγαινοντας απο εντατικη....
λες κ εδωσα ραντεβου με το παρελθον!
πηγαν αδιαβαστα τα προσωπικα δεδομενα!
δηλ καθως εβγαινες απο το νοσοκομειο αρχισες να πεφτεις πανω σε γνωστους λες κ ησουν πρωταγωνιστρια σε κωμωδια του μπαστερ κητον? [ο κωμικος ηρωας που του τυχαινουν ολες οι αναποδιες]
ο τραυματιοφορέας ήταν μέσα απο μια παρεα που εκανα παλια κ απο την ιδια περιοχή με μενα.
πού με θυμηθηκε?
με κατεβασανε για να μου αφαιρέσουν τα σχετικά σωληνακια κ πετυχαινω
τον άντρα μιας φιλης μου.
γαμωτο!
κ το κλου ήταν που η γραμματεας του ψυχίατρου ήταν παλια κολλητη φιλη.
ε τί αλλο?
ακουγεται σουρεαλ! που να το ζεις κιολας...!!
νομιζω οτι γελασαμε αρκετα αποψε! :)
Εγώ δεν έχω κάνει απόπειρα μέχρι τώρα.. αλλά όλο και ζορίζουν τα πράγματα... όταν θα τη κάνω θα είναι μια και καλή....