μπροκ....δεν μπορείς να υποθέσεις πως ΘΑ ήσουν αν ερωτευόσουν.....:)
Printable View
μπροκ....δεν μπορείς να υποθέσεις πως ΘΑ ήσουν αν ερωτευόσουν.....:)
μα το καταλαβαινεις αν νοιωθεις παθος για τον αλλο, τι εννοεις πως το καταλαβαινεις????
δυστυχως, οσο και να αγαπαμε τον αλλο, η αγαπη, η ασφαλεια που νοιωθουμε μαζι του, το οτι δεν εχουμε καμια διαθεση να χωρισουμε, δεν μπορει να μας φερει και ερωτα και παθος, οσο και να το θελαμε.
και συνηθως, οταν το παθος φυγει, δεν ξαναγυριζει....
δεν εχει να κανει με το αν θα λειτουργουσες ΤΩΡΑ με τον περσινο. σημασια εχει οτι λειτουργησες μαζι του ΕΠΕΙΔΗ τον ποθουσες και θα ξαναλειτουργησεις μια χαρα, μα οποιον ξαναποθησεις.
οταν γνωρισεις εναν αλλο και τον ερωτευτεις, η τον ποθησεις, θα καταλαβεις την διαφορα..
Μα και τον δικο μου ποθουσα και ποθω μερικες φορες....
ξεχασα να σημειωσω πως δεν μπορω επισης, επειδη μ ρχονται στο μυαλο μου οι γονεις μου. δεν ξερω πως γιατι. η μανα μ ειναι εξοχικο με την αδερφη μ κ ο πατερας μ ηρθε σμρ και θελω να τον δω ενω εχω 3 μερες. δεν θελω αλλους μονο τον μπαμπα και την μαμα μου γιατι εχω εντυπωση πως ειμαι αορατη και δεν χρησιμευω για κανεναν ενω πριν κατι μερες ειχα την αλλη αποψη!
broken..κατι παιζει στη σχεση σου..στο χω ξαναπει..2.5 χρονια δεν ειναι πολλα για να αρχιζεις να ρουτινιαζεις με τον συντροφο σου..πιστευω πως δε σε γεμιζει και απλα νιωθεις ασφαλεια και ο τροπος που μιλας για εκεινον καποιες φορες δειχνει πως δε τον εχεις σε υποληψη..φοβαμαι πως εχεις βολευτει..τον αγαπας δε λεω..αλλα φοβασαι να μη γνωριζεις κανενα χειροτερο...και μονο το γεγονος οτι γινεται θεμα προβληματισμου σου καθημερινα..θεωρω πως δε πολυγουσταρεις...
ειχα σχεση καποτε με ενα παιδι ο οποιος ηταν τρελα ερωτευμενος μαζι μου παρολο που ειχε καταθλιψη..του συνεστησα το το γιατρο μου επαιρνε αγχολυτικα κλπ..εμεις κατα τη διαρκεια χωρισαμε γιατι εγω δεν ημουν ερωτευμενη..μετα απο εμενα γνωρισε μια κοπελα την οποια την ηθελε χλιαρα..και ελεγε πως δε μπορω να ερωτευτω απο τα χαπια..ομως μετα απο καιρο βρηκε μια κοπελα και ειναι ακομα μαζι και μου φαινονται μια χαρα..θεωρω πως τα χαπια καμια φορα ειναι δικαιολογια..επισης και το χασις λενε μετα απο χρονια χρηση δημιουργει επιπλοκες στο συναισθημα..που αν θυμαμαι καλα εχεις βαλει θεμα με το χορτο...σκεψου πως το συναισθημα ξεκιναει απο τον εγκεφαλο...!
τεσπα δεν ειμαι ειδικος..αλλα επειδη εχω περασει απο σχεσεις που δε με γεμιζαν..εκανα αυτο ακριβως το πραγμα..το συζητουσα καθημερινα και εψαχνα εναν λογο για να μεινω..να με πεισω πως ολα ειναι καλα στη σχεση μου και ολα αυτα γτ φοβομουν να φυγω..η χαμηλη αυτοεκτιμηση...πολλες φορες...το δεσιμο...και η ελλειψη αποφασιστικοτητας μπορουν να αποβουν καταστροφικες για τη ζωη μας...να κανεις οτι θα σε κανει χαρουμενη..αλλα αληθινα χαρουμενη!
θα το καταλαβαινα αν δεν γελουσα και δεν περνουσα καλα μαζι του. ομως γελαω και περναω καλα και κανουμε πραγματα.......αμα ρουτινιαζα μαζι του δεν θα ταν αλλιως?
αγάπη μου, είναι διαφορετικό να περνάς καλά με το φίλο σου και ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό να είστε έξω μαζί και συ να σκέφτεσαι πότε θα γυρίσετε σπίτι να κάνετε σεξ..:ρ
σκεψου το αλλιως: με τους φίλους μας ρουτινιάζουμε?
Δεν είμαστε όμως ερωτευμένοι μαζί τους, ούτε τους ποθούμε σεξουαλικά...
εγω με καποιους που ρουτινιαζα παντως βαριομουνα ο,τι κ αν καναμε
ama de se xalagane kapoioi filoi sou broken,tote nomizw h apanthsoula einai mesa sou!!!
χαχ οκ θα την πεσω στην θεοφανια στεγνα