ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 77
    μπροκ....δεν μπορείς να υποθέσεις πως ΘΑ ήσουν αν ερωτευόσουν.....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μα βεβαια δεν ειναι οπως στην αρχη με τον δικο μ τα χω 2,6 χρονια. σκεφτομαι και ο αλλος να μου ερχοταν τωρα ισως παλι να μην ηθελα. θα το κανα αλλα καψα δεν θα ειχα. πως ξεχωριζεις αμα εχεις προβλημα με την ηδη υπαρχουσα σχεση σου η αν ειναι γενικο? δεν ξερω. αν ηταν αυτος το θεμα δεν θα το καταλαβαινα?
    μα το καταλαβαινεις αν νοιωθεις παθος για τον αλλο, τι εννοεις πως το καταλαβαινεις????

δυστυχως, οσο και να αγαπαμε τον αλλο, η αγαπη, η ασφαλεια που νοιωθουμε μαζι του, το οτι δεν εχουμε καμια διαθεση να χωρισουμε, δεν μπορει να μας φερει και ερωτα και παθος, οσο και να το θελαμε.
    και συνηθως, οταν το παθος φυγει, δεν ξαναγυριζει....

δεν εχει να κανει με το αν θα λειτουργουσες ΤΩΡΑ με τον περσινο. σημασια εχει οτι λειτουργησες μαζι του ΕΠΕΙΔΗ τον ποθουσες και θα ξαναλειτουργησεις μια χαρα, μα οποιον ξαναποθησεις.

οταν γνωρισεις εναν αλλο και τον ερωτευτεις, η τον ποθησεις, θα καταλαβεις την διαφορα..

Senior Member
    Μα και τον δικο μου ποθουσα και ποθω μερικες φορες....
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    ξεχασα να σημειωσω πως δεν μπορω επισης, επειδη μ ρχονται στο μυαλο μου οι γονεις μου. δεν ξερω πως γιατι. η μανα μ ειναι εξοχικο με την αδερφη μ κ ο πατερας μ ηρθε σμρ και θελω να τον δω ενω εχω 3 μερες. δεν θελω αλλους μονο τον μπαμπα και την μαμα μου γιατι εχω εντυπωση πως ειμαι αορατη και δεν χρησιμευω για κανεναν ενω πριν κατι μερες ειχα την αλλη αποψη!

Senior Member
    broken..κατι παιζει στη σχεση σου..στο χω ξαναπει..2.5 χρονια δεν ειναι πολλα για να αρχιζεις να ρουτινιαζεις με τον συντροφο σου..πιστευω πως δε σε γεμιζει και απλα νιωθεις ασφαλεια και ο τροπος που μιλας για εκεινον καποιες φορες δειχνει πως δε τον εχεις σε υποληψη..φοβαμαι πως εχεις βολευτει..τον αγαπας δε λεω..αλλα φοβασαι να μη γνωριζεις κανενα χειροτερο...και μονο το γεγονος οτι γινεται θεμα προβληματισμου σου καθημερινα..θεωρω πως δε πολυγουσταρεις...
    ειχα σχεση καποτε με ενα παιδι ο οποιος ηταν τρελα ερωτευμενος μαζι μου παρολο που ειχε καταθλιψη..του συνεστησα το το γιατρο μου επαιρνε αγχολυτικα κλπ..εμεις κατα τη διαρκεια χωρισαμε γιατι εγω δεν ημουν ερωτευμενη..μετα απο εμενα γνωρισε μια κοπελα την οποια την ηθελε χλιαρα..και ελεγε πως δε μπορω να ερωτευτω απο τα χαπια..ομως μετα απο καιρο βρηκε μια κοπελα και ειναι ακομα μαζι και μου φαινονται μια χαρα..θεωρω πως τα χαπια καμια φορα ειναι δικαιολογια..επισης και το χασις λενε μετα απο χρονια χρηση δημιουργει επιπλοκες στο συναισθημα..που αν θυμαμαι καλα εχεις βαλει θεμα με το χορτο...σκεψου πως το συναισθημα ξεκιναει απο τον εγκεφαλο...!
    τεσπα δεν ειμαι ειδικος..αλλα επειδη εχω περασει απο σχεσεις που δε με γεμιζαν..εκανα αυτο ακριβως το πραγμα..το συζητουσα καθημερινα και εψαχνα εναν λογο για να μεινω..να με πεισω πως ολα ειναι καλα στη σχεση μου και ολα αυτα γτ φοβομουν να φυγω..η χαμηλη αυτοεκτιμηση...πολλες φορες...το δεσιμο...και η ελλειψη αποφασιστικοτητας μπορουν να αποβουν καταστροφικες για τη ζωη μας...να κανεις οτι θα σε κανει χαρουμενη..αλλα αληθινα χαρουμενη!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    θα το καταλαβαινα αν δεν γελουσα και δεν περνουσα καλα μαζι του. ομως γελαω και περναω καλα και κανουμε πραγματα.......αμα ρουτινιαζα μαζι του δεν θα ταν αλλιως?

θα το καταλαβαινα αν δεν γελουσα και δεν περνουσα καλα μαζι του. ομως γελαω και περναω καλα και κανουμε πραγματα.......αμα ρουτινιαζα μαζι του δεν θα ταν αλλιως?
    αγάπη μου, είναι διαφορετικό να περνάς καλά με το φίλο σου και ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό να είστε έξω μαζί και συ να σκέφτεσαι πότε θα γυρίσετε σπίτι να κάνετε σεξ..:ρ

σκεψου το αλλιως: με τους φίλους μας ρουτινιάζουμε?
    Δεν είμαστε όμως ερωτευμένοι μαζί τους, ούτε τους ποθούμε σεξουαλικά...

Senior Member
    εγω με καποιους που ρουτινιαζα παντως βαριομουνα ο,τι κ αν καναμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αγάπη μου, είναι διαφορετικό να περνάς καλά με το φίλο σου και ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό να είστε έξω μαζί και συ να σκέφτεσαι πότε θα γυρίσετε σπίτι να κάνετε σεξ..:ρ

σκεψου το αλλιως: με τους φίλους μας ρουτινιάζουμε?
    Δεν είμαστε όμως ερωτευμένοι μαζί τους, ούτε τους ποθούμε σεξουαλικά...
    μερικοι φιλοι μ δεν θα με χαλαγαν ;p

μερικοι φιλοι μ δεν θα με χαλαγαν ;p

λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

i want you in my bedroom ;p

i want you in my bedroom ;p
    εννοείται κοριτσάκι, πεστο και έγινε....:ΡΡΡ

Senior Member
    ama de se xalagane kapoioi filoi sou broken,tote nomizw h apanthsoula einai mesa sou!!!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    χαχ οκ θα την πεσω στην θεοφανια στεγνα

Banned
    μεχρι 1 χρονο πριν μαρεσε να το κανω. μαρεσε να το κανω και με διαφορετικους αντρες, ητανε καλα και το βρισκα καλη φαση. ομως στα τελευταια με τον δικο μου δεν θελω να το κανω καθολου. προφασιζομαι πονοκεφαλους πονοκοιλους κλπ κλπ και δεν ειναι μονο αυτο, αλλα η αληθεια ειναι πως οταν το κανω επειδη πρεπει κιολας, ποναω. νιωθω πονο στα ''τοιχωματα'' αν με πιανετε........επισης νιωθω τοσο μα τοσο κουρασμενη και νυσταζω και το βλεπω κουραστικο και αγγαρεια.προσπαθω να σκεφτω μηπως ειναι επειδη βαρεθηκα να κανω σεξ με τον γκομενο μου, ομως σκεφτικα πως ειναι να κανω με αλλον και παλι δεν με εξιταρε το θεμα. δεν μου ρχεται καν να δοκιμασω να παω με αλλον για να το διαπιστωσω. εχω χασει καθε ενδιαφερον. σκεφτομαι μην τυχον ειναι τα φαρμακα αλλα δεν το χω πει στον γιατρο γιατι δεν αντεχω αλλο να μου αλλαζει αγωγες...με εξουθενωνουν. ηδη νιωθω κουραση και υπνηλια συνεχως ενω πριν απο τα χαπια δεν κοιμομουν παρα μονο 4 φορες την μερα!

το χειροτερο ειναι πως με ανησυχει επειδη με την φωνη της λογικης κατι δεν λειτουργει σωστα στο συστημα, επειδη ειμαι νεα και πρεπει να θελω να κανω σεξ κ επειδη στο παρελθον μου ημουν ασυγκρατητη. αλλα απο την αλλη δεν με νοιαζει, εχω τοση αναισθησια μεσα μου.....εναι ενα αισθημα που ζοριζομαι ρε παιδι μ να αισθανθω ανησυχια κλπ, αλλα δεν νιωθω τπτ. ισως και γι αυτο να φταινε και παλι τα φαρμακα

εχει καποιος αλλος δει αλλαγη στην ορεξη για το σεξ και πονο κατα την πραξη, σε παρομοια κατασταση?
    περι ορέξεως κολοκυθόπιτα

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast