Originally Posted by
glafkos
Καλημερα Sublime,
τωρα ξυπνησα και με το ποστ σου μου εφερες στο μυαλο ασχημες αναμνησεις .Θα προσπαθησω να ειμαι πολυ φιλικος μαζι σου και συγνωμη εαν καποια στιγμη σε νευριασω.
Αν διαβασεις το πρωτο ποστ μου μπηκα εδω γιατι ειχα σχεση με καποια κοπελλα με συμπεριφορες σαν την δικια σου.Ακου λοιπον να σου πω εγω πως ενιωθα αν αντρας σε παρομοια κατασταση με την δικια σου ....ΜΑΛΑΚΑΣ
ξερεις γιατι??? γιατι το να μου λεει η κοπελλα μου οτι με χρειαζετε δεν μου ελεγε τιποτα το ηξερα και εκανα πολλα για αυτην απλα ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕ εσυ εκτιμας οτι κανει ο φιλος σου για εσενα??. Λες σε ενοχλει που μιλαει με την κολλητη του απο το δημοτικο ,γιατι να σε ενοχλει ? πρεπει να ξεκοψει με το παρελθον του γιατι γνωρισε εσενα ? και ποια εισαι εσυ που πρεπει να το κανει αυτο ?? το εχεις κανει εσυ για αυτον σημαντικο για αυτον περα απο το να του πριζεις τα αρχιδια για την αλλη ??Σε πληροφορο λοιπον οτι αμα θελει να παει θα παει και εσυ δεν θα παρεις χαμπαρι ,αυτος ηταν αληθηνος απο την αρχη μαζι σου και σου ειπε οτι εχει μια κολλητη και εσυ αντι να το εκτημισεις αρχισες να τον ζηλεθεις .Ξερεις τι ζηλευεις ?? την επικοινονια που εχει μαζι τις ,την κατανοηση ,τιν παρηγορια,την ασφαλεια και πολλα ακομα .Εσυ του εδωσες κατι απο ολα αυτα ετσι ωστε να εχει αναγκη εσενα για ολα αυτα και οχι την φιλι του?? Μπα και ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω εσυ απλα το μονο που θες ειναι να ζητας απο αυτον να σου δινει χωρις να δινεις εσυ τιποτα ουτε καν να μπεις στην σκεψη για να δωσεις.Λες μου ειπε να φυγω και οτι δεν εχεις που να πας ΒΕΒΑΙΑ !!!!! γιατι θα πρεπει και για αυτο να το σκεφτει ο φιλος σου και οχι εσυ????απο το κλαμα μπαινεις στην οργη αν το σκεφτεις κανεις σαν μωρο και οχι σαν εφηβος-ενηληκος να κατσεις να συζητησεις δηλαδη τι κανουν τα μωρα ?? κλαινε οταν τους περνουν το παιχνιδακι και οταν ο αλλος δεν το δινει πισω θυμωνουν και οταν καταλαβενουν το λαθος τους μαθαινουν απο αυτο και προσπαθουνε να μην το ξανακανουν .Συγνωμη που θα στο πω αλλα εσυ κοιτας την ΠΑΡΤΗ σου και μονο αυτη δεν σε απασχολει ο συντροφος σου αλλα το που θα μεινεις ,οτι τον χρειαζεσε ,να μην μιλαει με κανεναν αλλα εσυ να πσαχνεις παρεα σε καθε δυσκολη και οχι να συζητας.
Συγνωμη αν σε κουρασα και εαν ημουνα εριστικος αλλα μου ηρθαν μνημες και ενιωσα οτι ημουνα εγω στην θεση του και εχω περασει τα ιδια και ισως χειροτερα απο μια κοπελλα που δεν εκτημουσε ουτε τον ιδιο τον ΕΑΥΤΟ τις
ξεκινα να αγαπας τον εαυτο σου και να μην νιοθεις αχρηστη ,αρχισε να μιλας μαζι του,εξηγησε του τι σε ενοχλει και ακουκαι τι ενοχλει και αυτον φιλτραρε το και συζητηστε και ολα καλα θα πανε αρκει να δουλεψεις πανω στην σχεση σου και μην περιμενεις ολα να γινουν απο αλλους μεγαλη κοπελλα εισαι
Οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε ολοι να σε βοηθησουμε ειτε με σκληρα λογια ειτε με χαδια .Αρκει να εισαι ετοιμη να δεχτεις τα σκληρα λογια αλλα και τα χαδια