εχει ο SATAN ηθελες να πεις
Εχω μια απορια τα παρελκομενα για την εκκλησια του SATAN τα βρισκεις στο Jumbo η τα παιρνετε απο καπου αλλου?
Printable View
Ασφαλώς και δε θα την έκανες αυτή τη δουλειά. Θέλει κότσια. Κι αφού θέλεις να με πείσεις πως ενώ μισείς τον πατέρα σου, σε δέρνει, σε έχει διώξει εσύ εξακολουθείς να παίρνεις το χαρτζηλίκι - κάτι σα τις μίζες της Siemens ένα πράμα - έ, τα κατάφερες ρε συ... θα πειστώ. Και ξέρεις γιατί;... γιατί λέω να μη μαλακιστώ άλλο βασικά και να πάω για τούφες.
Και στην τελική, αφού η κόκα είναι ο Θεός σου όλα είναι μια χαρά... άσε που θα καταφέρεις να γίνεις και 37 κιλά και να πεθάνεις επειδή φοβάσαι να αυτοκτονήσεις. Σούπερ.
Ά, και με την ευκαιρία, χρόνια πολλά Τζων και Ιωάννη.
Ντισέκσιον με έπεισες για όλα. Και σου εύχομαι να μη πεινάσεις ποτέ για να δεις τη γλύκα... ουστ είπαμε;... άντε, ουστ μου...:)...
"εχει ο SATAN ηθελες να πεις".
Γιατί μου χαλάς το χιούμορ βραδυάτικο;... Θεός δεν είν' κι αυτός;... εδώ "Μαρία λεν την Παναγιά, Μαρία λεν κι εμένα", λολ!... άντε καληνύχτες!...
το χαρτζιλικι δεν ειναι απο τον πατερα μου ειναι απο την μανα μου αλα μιας που ειπε να ερθει στο σπιτι ξανα εγω του το ζητησα ασκετο αν δεν μου εδωσε ουτε 1 ευρο αλα επειδη χρειαζομαι λευτα ναι ριχνω τα μουτρα μου, αλα το κακο ειναι πως ενας σουρομενος κ μια μαστουρομενη δεν θα βρουν ποτε συνεννοηση γιαυτο τσακοθικαμε αν κ ενιωσα λιγω καλα γιατι ο πατερας μου ηταν πολυ πιο χαλια απο μενα κ εγω μπροστα του εμιαζα νηφαλια χα χα χα χα χα αφου επεσε κ απο της σκαλες κ γελαγα ε μετα λογικο ηταν οτι θα με εδιοχνε απο το σπιτι ο μαλακας !
η καλυτερη κιθαριστας που εχει υπαρχει στο metal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!