Οποτε τωρα δε θες απλα σεξ, αυτος δεν ειναι για τπτ περισσοτερο, και εσυ στεναχωριεσαι!
Printable View
Οποτε τωρα δε θες απλα σεξ, αυτος δεν ειναι για τπτ περισσοτερο, και εσυ στεναχωριεσαι!
...............
................
Οχι καπως, ακριβως ειναι!!
.................
11 σελιδες για το αν θα κανεις σεξ ή οχι βρε καιτυ ελεος. πηγαινε να ξεδωσεις κι ολας, παρτουζες θελει παρτουζες δωστου, εσυ εισαι που θα το διασκεδασεις, μη το βλεπεις αρνητικα το θεμα, ουτε χρειαζεται να σκεφτεσαι το μετα αν θα σε θελει σοβαρα. αντε κι αμα θελησεις κανεναν για παραπανω βοηθεια φωναξε μας, λολ. :)
.............................
δεν ειναι θεμα πριξιματος δικου μου, οσο το οτι εσυ προβληματιζεσαι χωρις λογο. μαθετε να δεχεστε αυτα που μπορει και θελει να σας προσφερει ο αλλος, οχι να φανταζεστε τα δικα σας παραπανω. κι αμα δεν σας καλυπτουν/ταιριαζουν να προχωρατε αμεσα, οχι να κολλατε και να αναρωτιεστε γιατι δε σας βλεπει σοβαρα και λοιπα. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι για να εχουμε ιδιες προταιρεοτητες. μπορει αυτος να βαζει πρωτα το καλο σεξ και μετα να θελει τη σχεσουλα του, θα του το αρνηθεις λοιπον απλα γι'αυτο ?
................................
ε αμα δε δοκιμασεις δε προκειται να μαθεις. και να στο ξεκαθαρισει αυτος απ'το ξεκινημα οτι θελει σχεση, και να κανετε σεξ και να ειναι χαλια ή απλα να μη ταιριαζεται, μετα θα το μετανιωσεις εσυ που ηθελες σχεση μαζι του. γι'αυτο τραβα με το σκεπτικο πας απλα να περασεις καλα να ξεδωσεις, κι αμα στη συνεχεια ταιριαζεται και κατσει και σχεση, τοτε οκ. διαφορετικα δε προκειται να πεθανεις, απλα προχωρας παρακατω, τοσο δυσκολο σου ειναι να βρεις αλλον ?
...................
δύσκολο και να πας παρακάτω όταν συντηρείς μέσα σου την εμμονή! γιατί απ' την στιγμή που τίθεται
θέμα του πως θα τον ξεπεράσεις, σημαίνει πως έγινε εμμονή Καίτη μου!
οι ανασφάλειες Καίτη σε μπλοκάρουν! Εγώ θα προχωρούσα μ' αυτόν έστω και μόνο για την γνωριμία..
γιατί να μένεις με την απορία τελικά! Κι αν κάτι δεν μ' άρεσε τότε θα τον απέρριπτα. Άντε δώσε μια ευκαιρία
δεν χάνεται κι ο κόσμος με το να βγεις μια φορά, για να δεις τι μέρος του λόγου είναι...
Η αλήθεια είναι πως μια γνωριμία δεν θα έβλαπτε... Το έχει ζητήσει να συναντηθείτε? (ελπίζω να μην έχει προτείνει να πάτε κατευθείαν σε κανένα ξενοδοχείο! :p ) Γιατί αν δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα 'συνάντηση', ίσως δεν ενδιαφέρεται ούτε για σεξ ούτε για σχέση, αλλά μόνο για το μπλα-μπλα γύρω από το σεξ. Υπάρχουν αρκετοί με τέτοια προτίμηση στο διαδίκτυο.
Κατά τ' άλλα, όντως ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις και προτεραιότητες. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος που με το καλημέρα μιλά για φαντασιώσεις στο σεξ, δεν σε βλέπει σοβαρά η δεν ενδιαφέρεται γενικά για σοβαρή σχέση. Είναι γεγονός βέβαια ότι συχνά υπάρχει ψευτο-ηθική και υποκρισία γύρω από αυτά τα θέματα, αλλά εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Οπότε όταν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου σε όσα επιθυμείς, θα προσελκύσεις και άτομα που επίσης νιώθουν καλά με τον εαυτό τους :)
ΚΕΝΟ, Να μια φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
Γιατί βρε να μην καλέσει και εμάς!! Ο τύπος είναι καλύτερος μας δλδ?? και εμάς από το ίντερνετ μας ξέρει όπως κι αυτόν, άρα τι την χαλάει να μας βάλει κι εμάς στη λίστα! βέβαια, η διαφορά μας με τον τύπο είναι ότι αυτός ξέρει με ωραία λογάκια να εγκλωβίζει τη γυναικεία φαντασία. την Καιτη όμως την έχει ήδη εγκλωβίσει ψυχή τε και σώματι. Κατα τα λοιπά (δλδ αμα εξαιρεσουμε το μπλα μπλα του) πάω στοίχημα ότι ειμαστε καλύτεροι του.
Με τις πολλές που είχε αυτη την επικοινωνία, μπορει και ταυτοχρονα με την Καιτούλα, απέκτησε όλη αυτη τη μοναδική εμπειρία. Κι απ την αλλη η Καιτη με την εξάρτηση που κατάφερε να της προκαλέσει να πιστευει ότι βρηκε τον άντρα της ζωης της.
20 μέρες κάνουμε όλη αυτη τη συζήτηση! Σε εχω συμβουλέψει αρκετα ήδη και συγκεκριμένα, δεν χρειαζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια!
Μια ανασφαλής υπεραναλυτική γυναίκα που εφτασε στο σημειο να πιστευει πως άμα τον κάνει delete θα ρθει το χάος στη ζωη της κι απ την άλλη ο πεπειραμένος στα γυναικεία εγκεφαλικά παιχνίδια για την άλλη μια φορά αυτοεπιβεβαίωση του.
βασικα προσπαθω να μη μπαινω σε διαδικασια συγκρισης, καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος. αλλα ας μην επαναλαμβανομαστε οντως, καταλαβαινω οτι η καιτυ νιωθει να απειλειται με δυο αγνωστους αντρες που την θελουν -αρχικα τουλαχιστον- για σεξ, ενω αυτη βλεπει πιο ρομαντικα ισως τον εναν απ'τους δυο. σ'αυτη τη περιπτωση απλα προχωρας παρακατω. ριξε το delete λοιπον καιτυ και ψαξε αλλον.
Μιας και ο τιτλος του θεματος ειναι "Απορια για αντρες" θα πω κι εγω την δικη μου "απορια"....
Ειναι παραλογο να ειμαι σε σχεση και να ζηταω να βαζει ο αλλος προφυλακτικο?Γιατι το παιρνετε τοσο στραβα...???????
Και ΑΜΑΝ ΠΙΑ με αυτο το τριπακι της εμπιστοσυνης.....Εγω νιωθω χειροτερα που πρεπει να το ζηταω....
μαλακιες, οσοι το κανουν με προφυλακτικο παραπανω απο μηνα, δειχνει κομπλεξικη γκομενα που φοβαται. κι αν ειναι μονο φοβια μη μεινει εγκυος, ας παει να παρει χαπια αντισυλληψης, σιγα το θεμα.
Αν και πιστευω οτι η απορια σου ειναι ρητορικη καθως φρονω οτι ξερεις ηδη την απαντηση (φανταζομαι οτι εκφραζεις απλως την αγανακτηση σου), λεω ν'ανταποκριθω...
Λοιπον, σε καθε ερωτικη συνευρεση ειναι απαραιτητη η χρηση προφυλακτικου! Τοσες και τοσες καμπανιες/διαλεξεις γινονται κι ακομα πολλοι δε λενε να βαλουνε μυαλο!
Δεν ειναι μοναχα για την αποφυγη εγκυμοσυνης καθως υπαρχουν κι αλλοι τροποι για την προληψη της αλλα γιατι ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος αποφυγης των ΣΜΝ (Σεξουαλικως Μεταδιδομενων Νοσηματων)! Ολα αυτα περι εμπιστοσυνης ειναι μοναχα για να προκληθουν ψευτοηθικα διλημματα και δεν πρεπει να λαμβανονται υποψιν!
Οταν με το καλο, σταθεροποιηθεις σε μια σχεση κι επιθυμεις να μεινεις εγκυος τοτε ειναι απολυτα κατανοητο να μην χρησιμοποιησεις προφυλακτικο! Σε καθε αλλη περιπτωση ομως να επιμενεις και να το ζητας φυσικα γιατι δεν ειναι καθολου παραλογο!
@ΚΕΝΟ Πως οριζεις το "λιγο καιρο μετα"?Γιατι 3 μηνες μετα εγω το θεωρω πολυυυ λιγο καιρο...
@ALIA ναι περισοοτερο ρητορικη ειναι η ερωτηση.Αλλα τι γινετε αν ο αλλος δε δεχετε με τιποτα?Μπορεις να πεις ή βάζεις ή τερμα?
Οποτε πιο καλα καθολου σεξ ΠΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Τοτε θα συμφωνησω μαζι σου!
Θα ηταν βεβαια συνετο να μην παιζουμε την κολοκυθια με τις λεξεις γιατι δεν ειναι ολες οι ωρες για πλακιτσα, ειδικα οταν μιλαμε για τοσο σοβαρα θεματα οπου γινεται "μαχη" απ'τους ειδικους επιστημονες να τοποθετησουν στη συνειδηση των ανθρωπων τη χρηση του προφυλακτικου στις ερωτικες συνευρεσεις! Ειναι ενα θεμα καθαρα σωστης σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης οπου θα πρεπει να παρεχεται απο την εναρξη της εφηβειας στα σχολεια αλλα τωρα ανοιγω κι εγω ενα ευρυτερο θεμα...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
http://4.bp.blogspot.com/-dZRaGINIhx...00/tattoo2.jpg
Πάντως, μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν φυσιολογική σεξουαλική ζωή και δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό. Εκτός να μιλάμε για ιερόδουλες (για να μην το πω χοντρά).