απορια για τους ανδρες - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 229
    Banned
    11 σελιδες για το αν θα κανεις σεξ ή οχι βρε καιτυ ελεος. πηγαινε να ξεδωσεις κι ολας, παρτουζες θελει παρτουζες δωστου, εσυ εισαι που θα το διασκεδασεις, μη το βλεπεις αρνητικα το θεμα, ουτε χρειαζεται να σκεφτεσαι το μετα αν θα σε θελει σοβαρα. αντε κι αμα θελησεις κανεναν για παραπανω βοηθεια φωναξε μας, λολ. :)

Senior Member
    .............................
    Last edited by kaity; 29-05-2012 at 18:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    αν σε πρηζω τοσο μην το διαβαζεις.οποιος θελει συμμετεχει γι αυτο οι σελιδες.δεν ειναι το θεμα να κανω σεξ ενταξει?εγω λεω πως νιωθω τωρα.οκ ειμαι υπεραναλυτικη αλλα τι να κανουμε.....και η βοηθεια στην παρτουζα μας μαρανε .εδω εμπλεξα τα μπουτια μου μονη μου:o
    Παιδια σαν την μοναξια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ουτε "που ησουν", ουτε "τι εκανες", ουτε "που ειναι τα λεφτα σου", ουτε "γτ κανεις μπανιο πριν βγεις". Μην ψαχνεστε και θα νοιωσετε μεγαλη δυναμη μεσα σας.

Banned
    αν σε πρηζω τοσο μην το διαβαζεις.οποιος θελει συμμετεχει γι αυτο οι σελιδες.δεν ειναι το θεμα να κανω σεξ ενταξει?εγω λεω πως νιωθω τωρα.οκ ειμαι υπεραναλυτικη αλλα τι να κανουμε.....και η βοηθεια στην παρτουζα μας μαρανε .εδω εμπλεξα τα μπουτια μου μονη μου:o
    δεν ειναι θεμα πριξιματος δικου μου, οσο το οτι εσυ προβληματιζεσαι χωρις λογο. μαθετε να δεχεστε αυτα που μπορει και θελει να σας προσφερει ο αλλος, οχι να φανταζεστε τα δικα σας παραπανω. κι αμα δεν σας καλυπτουν/ταιριαζουν να προχωρατε αμεσα, οχι να κολλατε και να αναρωτιεστε γιατι δε σας βλεπει σοβαρα και λοιπα. δεν ειμαστε ολοι ιδιοι για να εχουμε ιδιες προταιρεοτητες. μπορει αυτος να βαζει πρωτα το καλο σεξ και μετα να θελει τη σχεσουλα του, θα του το αρνηθεις λοιπον απλα γι'αυτο ?

Senior Member
    ................................

Banned
    αυτο το σημειο ειιναι που προσπαθω να ξεκαθαρισω .αλλα εχω δικαιωμα να εχω επιφυλαξεις.δε διαφωνω σε αυτα που λες παντως
    ε αμα δε δοκιμασεις δε προκειται να μαθεις. και να στο ξεκαθαρισει αυτος απ'το ξεκινημα οτι θελει σχεση, και να κανετε σεξ και να ειναι χαλια ή απλα να μη ταιριαζεται, μετα θα το μετανιωσεις εσυ που ηθελες σχεση μαζι του. γι'αυτο τραβα με το σκεπτικο πας απλα να περασεις καλα να ξεδωσεις, κι αμα στη συνεχεια ταιριαζεται και κατσει και σχεση, τοτε οκ. διαφορετικα δε προκειται να πεθανεις, απλα προχωρας παρακατω, τοσο δυσκολο σου ειναι να βρεις αλλον ?

Senior Member
    ...................

Senior Member
    δύσκολο και να πας παρακάτω όταν συντηρείς μέσα σου την εμμονή! γιατί απ' την στιγμή που τίθεται
    θέμα του πως θα τον ξεπεράσεις, σημαίνει πως έγινε εμμονή Καίτη μου!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    οι ανασφάλειες Καίτη σε μπλοκάρουν! Εγώ θα προχωρούσα μ' αυτόν έστω και μόνο για την γνωριμία..
    γιατί να μένεις με την απορία τελικά! Κι αν κάτι δεν μ' άρεσε τότε θα τον απέρριπτα. Άντε δώσε μια ευκαιρία
    δεν χάνεται κι ο κόσμος με το να βγεις μια φορά, για να δεις τι μέρος του λόγου είναι...
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    Η αλήθεια είναι πως μια γνωριμία δεν θα έβλαπτε... Το έχει ζητήσει να συναντηθείτε? (ελπίζω να μην έχει προτείνει να πάτε κατευθείαν σε κανένα ξενοδοχείο! :p ) Γιατί αν δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα 'συνάντηση', ίσως δεν ενδιαφέρεται ούτε για σεξ ούτε για σχέση, αλλά μόνο για το μπλα-μπλα γύρω από το σεξ. Υπάρχουν αρκετοί με τέτοια προτίμηση στο διαδίκτυο.

Κατά τ' άλλα, όντως ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις και προτεραιότητες. Οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος που με το καλημέρα μιλά για φαντασιώσεις στο σεξ, δεν σε βλέπει σοβαρά η δεν ενδιαφέρεται γενικά για σοβαρή σχέση. Είναι γεγονός βέβαια ότι συχνά υπάρχει ψευτο-ηθική και υποκρισία γύρω από αυτά τα θέματα, αλλά εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Οπότε όταν εσύ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου σε όσα επιθυμείς, θα προσελκύσεις και άτομα που επίσης νιώθουν καλά με τον εαυτό τους :)

Quote Originally Posted by KENO View Post
    11 σελιδες για το αν θα κανεις σεξ ή οχι βρε καιτυ ελεος. πηγαινε να ξεδωσεις κι ολας, παρτουζες θελει παρτουζες δωστου, εσυ εισαι που θα το διασκεδασεις, μη το βλεπεις αρνητικα το θεμα, ουτε χρειαζεται να σκεφτεσαι το μετα αν θα σε θελει σοβαρα. αντε κι αμα θελησεις κανεναν για παραπανω βοηθεια φωναξε μας, λολ. :)
    ΚΕΝΟ, Να μια φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
    Γιατί βρε να μην καλέσει και εμάς!! Ο τύπος είναι καλύτερος μας δλδ?? και εμάς από το ίντερνετ μας ξέρει όπως κι αυτόν, άρα τι την χαλάει να μας βάλει κι εμάς στη λίστα! βέβαια, η διαφορά μας με τον τύπο είναι ότι αυτός ξέρει με ωραία λογάκια να εγκλωβίζει τη γυναικεία φαντασία. την Καιτη όμως την έχει ήδη εγκλωβίσει ψυχή τε και σώματι. Κατα τα λοιπά (δλδ αμα εξαιρεσουμε το μπλα μπλα του) πάω στοίχημα ότι ειμαστε καλύτεροι του.
    Με τις πολλές που είχε αυτη την επικοινωνία, μπορει και ταυτοχρονα με την Καιτούλα, απέκτησε όλη αυτη τη μοναδική εμπειρία. Κι απ την αλλη η Καιτη με την εξάρτηση που κατάφερε να της προκαλέσει να πιστευει ότι βρηκε τον άντρα της ζωης της.
    20 μέρες κάνουμε όλη αυτη τη συζήτηση! Σε εχω συμβουλέψει αρκετα ήδη και συγκεκριμένα, δεν χρειαζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια!
    Μια ανασφαλής υπεραναλυτική γυναίκα που εφτασε στο σημειο να πιστευει πως άμα τον κάνει delete θα ρθει το χάος στη ζωη της κι απ την άλλη ο πεπειραμένος στα γυναικεία εγκεφαλικά παιχνίδια για την άλλη μια φορά αυτοεπιβεβαίωση του.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ΚΕΝΟ, Να μια φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!
    Γιατί βρε να μην καλέσει και εμάς!! Ο τύπος είναι καλύτερος μας δλδ?? και εμάς από το ίντερνετ μας ξέρει όπως κι αυτόν, άρα τι την χαλάει να μας βάλει κι εμάς στη λίστα! βέβαια, η διαφορά μας με τον τύπο είναι ότι αυτός ξέρει με ωραία λογάκια να εγκλωβίζει τη γυναικεία φαντασία. την Καιτη όμως την έχει ήδη εγκλωβίσει ψυχή τε και σώματι. Κατα τα λοιπά (δλδ αμα εξαιρεσουμε το μπλα μπλα του) πάω στοίχημα ότι ειμαστε καλύτεροι του.
    Με τις πολλές που είχε αυτη την επικοινωνία, μπορει και ταυτοχρονα με την Καιτούλα, απέκτησε όλη αυτη τη μοναδική εμπειρία. Κι απ την αλλη η Καιτη με την εξάρτηση που κατάφερε να της προκαλέσει να πιστευει ότι βρηκε τον άντρα της ζωης της.
    20 μέρες κάνουμε όλη αυτη τη συζήτηση! Σε εχω συμβουλέψει αρκετα ήδη και συγκεκριμένα, δεν χρειαζεται να επαναλαμβάνω τα ίδια!
    Μια ανασφαλής υπεραναλυτική γυναίκα που εφτασε στο σημειο να πιστευει πως άμα τον κάνει delete θα ρθει το χάος στη ζωη της κι απ την άλλη ο πεπειραμένος στα γυναικεία εγκεφαλικά παιχνίδια για την άλλη μια φορά αυτοεπιβεβαίωση του.
    δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια τοτε .οποτε μην επαναλαμβανεις τα ιδια

Banned
    βασικα προσπαθω να μη μπαινω σε διαδικασια συγκρισης, καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος. αλλα ας μην επαναλαμβανομαστε οντως, καταλαβαινω οτι η καιτυ νιωθει να απειλειται με δυο αγνωστους αντρες που την θελουν -αρχικα τουλαχιστον- για σεξ, ενω αυτη βλεπει πιο ρομαντικα ισως τον εναν απ'τους δυο. σ'αυτη τη περιπτωση απλα προχωρας παρακατω. ριξε το delete λοιπον καιτυ και ψαξε αλλον.

Μιας και ο τιτλος του θεματος ειναι "Απορια για αντρες" θα πω κι εγω την δικη μου "απορια"....
    Ειναι παραλογο να ειμαι σε σχεση και να ζηταω να βαζει ο αλλος προφυλακτικο?Γιατι το παιρνετε τοσο στραβα...???????
    Και ΑΜΑΝ ΠΙΑ με αυτο το τριπακι της εμπιστοσυνης.....Εγω νιωθω χειροτερα που πρεπει να το ζηταω....

Banned
    Quote Originally Posted by b.m View Post
    Μιας και ο τιτλος του θεματος ειναι "Απορια για αντρες" θα πω κι εγω την δικη μου "απορια"....
    Ειναι παραλογο να ειμαι σε σχεση και να ζηταω να βαζει ο αλλος προφυλακτικο?Γιατι το παιρνετε τοσο στραβα...???????
    Και ΑΜΑΝ ΠΙΑ με αυτο το τριπακι της εμπιστοσυνης.....Εγω νιωθω χειροτερα που πρεπει να το ζηταω....
    οχι δεν ειναι στις αρχες, αλλα νταξ μετα απο λιγο καιρο μαζι, μπορει να δειχνει οντως ελλειψη εμπιστοσυνης.

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast