ετσι για κλεισιμο https://www.youtube.com/watch?v=0ZV0GGOl0go
Printable View
ετσι για κλεισιμο https://www.youtube.com/watch?v=0ZV0GGOl0go
You've spent a life time stuck in silence
Afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song?
Read more: Emeli Sande - Read All About It (PtIII) Lyrics | MetroLyrics
https://www.youtube.com/watch?v=Ftow0Rf8W5w
αφιερωμενο
στην τσακαλοπαρεα εδω μεσα
https://www.youtube.com/watch?v=MuNzEkWrw44
λεγε να βαζω
Έται μπράβο να σας κάνω να γελάτε και να σκέφτεστε τι κυκλοφορεί στον κόσμο..... Είμαι και κλόουν :-)
ΟΣΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΝΗΜΗ
Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΑ ΓΙΝΕΙ
ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ
ΚΑΘΕ ΡΟΥΧΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ
ΚΑΘΕ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΡΙΚΟ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
ΞΥΠΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΟΛΩΣΟΥΜΕ
ΤΩΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΙΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΟΥΝΕ
ΘΑ ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΑ, ΠΕΖΑ
ΚΑΙ ΝΑ...
ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΣΑ ΘΗΛΙΑ
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΠΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ
ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΕΙΝ ΑΡΚΕΤΗ
ΚΙ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ
ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ
ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΕΙΝ' Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΚΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠ' ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΕΝΕΙ
ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΗ
ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΕΙ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ
ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΗΛΩΝΟΥΝ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΙΚΡΙΑ
ΚΑΘΕ ΓΕΥΣΗ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΟΣΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ
ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΣΤΕΙΑ
ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΖΗΛΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΤΡΟΠΑΙΑ
ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΟΡΝΕΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ
ΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ
ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ
ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ
ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΚΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ
ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΝ ΠΡΩΙ
ΚΑΘ' ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΕΙΝ Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ
ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΣ
ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
ΕΙΝ Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ
εγω πρωσοπικα δε γελαω μαζι σου γελαω με την κατασταση
εισαι μια φυσιολογικη κοπελα τησ ηλικιασ σου
και θα σε βγαλουν τρελλη
εμενα αμα δε σ χουν πει μ εχουν στην απεξω ειμαι το μαυρο προβατο τ φορουμ γι αυτο γελαω
εγω πιστευω οτι απλα δεν ενιωθε πραγματα....και οτι ηταν πολυ ευκολο να χαθει!!!! γιατι οι ανδρες οταν αγαπουν πραγματικα δνε φευγουν ευκολα απο τη σχεση...το φταιξιμο δνε ειναι δικο σου σε καμια περιπτωση αλλα δικο του...εσυ του εδωσες οτι ωραιοτερο ειχες ομως αυτος δνε το εκτιμισε λογω ηλικιας....πιστευω οτι απλα δνε εισασταν στο σωστο timing....
συμβουλη γενικα προσ ολουσ και ισχυει και για μενα
μην μιλατε με ηλιθιουσ θα σασ ριξουν στο επιπεδο τουσ και θα σασ νικησουν
το συμπαν και η ηλιθιοτητα ειναι απειρα και για το συμπαν δεν ειμαι σιγουροσ
αινσταιν
συνεχιστε και εγω θα το χρωματιζω
pergamonto θεσ να μιλησουμε σοβαρα;
γιατι δε θελεισ αμα ηθελεσ θα εβγαζα θεσ να τουσ πουμε μερικα κολπα να τουσ κουφανουμε
σε ευχαριστω που υπαρχεισ ετσι απλα
επειδη θελω να δω το επιπεδο μου εισαι μονο 30;
εγω νομιζα οτι αντιστοιχω σε 50αρη
Pergamonto, μάλλον ειχα λάθος. Δεν έπεσες σε ανασφαλή που κραταει καποια καβαντζα απο φοβο μήπως δεν βρει κατι καλύτερο μέχρι να βρει κάτι καλύτερο!
Έπεσες σε εναν, όπως μου τον χαρακτηρισες, καλοπερασάκια, το ερμηνευω, που, λόγω εμπειριας και του χαρακτηρα του, ξερει τον τρόπο να χειρίζεται (μεταχειρίζεται) όμορφα τις κοπέλες με χάδια, φιλια, show και σεξ ώστε να τον αγαπήσουν και να κανουν όνειρα γι αυτον. Σκοπος τους ειναι απλα να περασουν όμορφα επειδη στη σκεψη τους δεν παίζει κάτι σοβαρο γι αυτες (αυτο ξερουν να το κρυβουν) και αμα βαρεθουν και πεθυμησουν άλλη πάνε παρακατω.
Ότι λαμπει δεν ειναι πάντα χρυσό! Απλά μέχρι να ειμαστε καπως πιο σιγουροι για τον αλλο κραταμε κάποιο χωρο ασφαλειας για εμας (να που η ασφάλεια δουλευει σωστα!!). Ετσι, δεν του γινόμαστε δεδομένοι (εδω θα συμφωνεις μαζι μου πως ήταν το λάθος σου!!). Επειδή εμείς οι άντρες όσο κι αν γουσταρουμε μια γυναικα, αμα αυτη γινει εναντι μας δεδομένη την υποτιμάμε. Ανεβαινει στην εκτίμηση μας όταν μας βαζει σε κυνηγι, δείχνοντας μας (ειτε το εννοει ειτε όχι) πως δεν ειναι δεδομενη. Εν πάσει περιπτωσει, εσυ επεσες σε καλοπερασακια όπως το αναλύσαμε.
Και για να τον θυμασαι τοσο καιρο μετα παει να πει πως ήξερε τον τροπο και σου αφησε την αριστη εντυπωση, κι απ την αλλη εσυ εισαι άπειρη από σχέσεις και έρωτες, γι αυτο βρήκε τετοιο έρεισμα μεσα σου η καλή αυτη εντυπωση που ηξερε να δινει.
Ελπίζω να εργαζεσαι ή να σπουδαζεις, να βγαινεις έξω, να εχεις φίλες, χόμπι κλπ, απλα για να κατευθυνεται η σκεψη σου αλλου και ισως γνωρισεις τοτε κατι καλό για σενα.
"Να σου πω πως πραγματικά πιστεύω πως όλοι θα με αφήσουν μόνη μου, με τις φιλίες δεν το έχω τόσο έντονα όσο με τους άνδρες αλλά και εκεί το έχω.... Προσπαθώ να το καταπολεμήσω αλλά όταν γνωρίζω κάποιον που μου αρέσει αρκετά και δείχνει και αυτός ενδιαφέρον, σκέφτομαι ''πόσο θα μείνει και αυτός μαζί μου;;;''
ανασφάλειες... πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου...
"Μπορούσε να πει απο την αρχή οτι θέλει χαλαρά πράγματα μαζί μου-σκέτο σεξ, για να ήξερα και εγω που βρίσκομαι.. Δεν είναι κακό, μου το έχουν πει και άλλοι που είναι ξεκάθαροι εξ'αρχής! Μα ούτε εγω λέω οτι ήταν ερωτευμένος μαζί μου αλλά ήταν ενθουσιασμός που του ξεφούσκωσε!"
εννοείται πως δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ειλικρινείς ούτε μπορούν να μπουν στην θέση του άλλου για να καταλάβουν πως ο άλλος χρειάζεται εξηγήσεις και να ξέρει που πατάει. Όπως σου έχω ξαναπεί όμως αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι έλεγε τότε δεν το εννοούσε -έστω κι' αν τα έλεγε από ενθουσιασμό-. Μετά ξενέρωσε για λόγους που δεν μπορεί κανείς να ξέρει και για λόγους που 99% δεν φταις εσύ και την έκανε. Το τελευταίο είναι κατακριτέο, άξιζες μια εξήγηση.
"Τότε λες οτι έφταιγε επειδή όπως φάνηκε δεν ήταν ξεκάθαρος μαζί μου, εε;;;"
δες τα προηγούμενα. Έφταιγε που την έκανε χωρίς εξήγηση.
"Μπορεί να τον ''τράβαγα'' μόνο σωματικά και με κανέναν άλλον τρόπο... Ίσως να μην είμαι και κάτι καλό και αξιόλογο, όμως..."
και πάλι ανασφάλειες. Αν ήθελε να είναι μαζί σου μόνο για το σεξ, να στο έλεγε χωρίς πολλά μεγάλα λόγια.
"ΜΑΖΟΧΑ..... "
ισχύειι αλλά δεν το λέω ειρωνικά :ρ Απλά πρέπει να ξεκολλήσεις, σε ταλαιπωρεί πολλύ καιρό!
σωστη η μουν. συμφωνω.
Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν να μην ξανασχοληθώ πάλι με αυτό το θέμα, μιας και μου την είπαν χθες κάποια άτομα λες και δεν ξέρω και μόνη μου οτι είμαι κολλημένη...
Αλλά είναι αγένια να μην απαντήσω αλλά θα έχω και άλλες ενοχες οτι κάποιος μου είπε κάτι για το πρόβλημά μου και εγω τον έγραψα...
Δεν σηκώνεις την ειλικρίνεια και αγνοείς την επείγουσα ανάγκη να δουλέψεις με τον εαυτό σου.
1ον το φορουμ δεν είναι για κρίνουμε
2ον είναι για συμβουλές και εάν του αρέσουν του εκάστοτε θεματοθέτη τις ακολουθεί.,ούτε για υποδείξεις...
Τώρα στο θέμα...
Οντως ισχύει ότι μια μεγαλύτερη ,ειδικά άμα είναι και ωραία, σε ανεβάζει άμα την "ρίξεις"
Επίσης εσύ ? του είπες τίποτα για οικογένεια και για παιδιά?του πέταξες τίποτα τέτοιο?
Τώρα το ότι δεν σ έδωσε καμία απάντηση στον χωρισμό και εξαφανίστηκε το θεωρώ γελοιό πραγματικά...
Και κάτι ακόμα η σχέση σας ήταν καλοκαίρι?
Μα την ειλικρίνεια θέλω σε όλα στην ζωή μου αλλά δεν χρειάζεται να επιτίθεται κάποιος ή να γίνεται ειρωνικός όταν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτά που λέει... Και επίσης, όποιος θέλει σχολιάζει, όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται να μπαίνει σε κανέναν κόπο...
Αν σου πω οτι εμφανισιακά φαινόμουν μικρότερη απο αυτόν;; Και αυτός πιο μεγάλος για την ηλικία του, μέχρι να μάθω πόσο είναι και να έχω κάποιους ενδοιασμούς...
Οχι δεν του είπα ποτέ για οικογένεια και παιδιά, αυτός μου έλεγε για τα ανήψια του που ήταν βρέφη και εγω ήμουν πολύ χαλαρή και ήρεμη σε αυτό το θέμα...
Η σχέση μας ήταν απο αρχές Φεβρουαρίου-τέλη Μαϊου... Θα σκεφτείς τώρα πιθανόν ήθελε να ζήσει τους έρωτες του καλοκαιριού...
+1000 στο οποιος δεν θελει, ας μην διαβαζει, ας μην σχολιαζει.
αν ηθελε να ζησει τους ερωτες του καλοκαιριου, θα επανερχοταν τον χειμωνα.
αυτος οχι μονο δεν επανηλθε ενω ηξερε οτι τον θελεις, αλλα ουτε καν απαντουσε στα μηνυματα σου.
δεν κολλαει το θεμα του καλοκαιριου..
Το διατύπωσα λάθος:μπορεί να ήθελε να γλιτώσει απο εμένα αλλά μπορεί όντως να ήθελε να ζήσει και κάποιον έρωτα το καλοκαίρι και για αυτό να έγινε ελεύθερο πουλί,χαχαχα...
Δεν ξέρω αν τον/τους έζησε, δεν ξέρω αν είναι με κάποια κοπέλα και πόσο χρονικό διάστημα και πίστεψέ με ποτέ δεν του ζήτησα να επιστρέψει ή δεύτερη ευκαιρία ή οτιδήποτε άλλο, άσε που ήξερε κιόλας πως ακόμα και να έλιωνα για αυτόν δεν θα δεχόμουν να γυρίσει εφόσον είχε φύγει.... Εγω αυτό που ζητούσα ήταν απλά μια εξήγηση...
με την εμμονη που εχεις ακομα μαζι του, πιστευω οτι θα τον αφηνες να γυρισει, αλλα δνε ειναι αυτο το θεμα μας, μιας και δεν προεκυψε.
με το υπολοιπο, ξαναγυρναμε στο ιδιο που ηδη ειπαμε.
αν εφυγε για να ζησει με τον ερωτα του, δεν εχει σημασια, εφοσον μετα ειτε συνεχισε μαζι της ειτε με καποια αλλη.
αυτο πουε χει σημασια ειναι οτι η απομακρυνση του απο επικοινωνια μαζι σου, ειναι σταθερη. δεν εδειξε σημεια ενδιαφεροντος ουτε μετα το καλοκαιρι, ουτε μετα τον χειμωνα.
οποτε, δεν μας νοαιζει τι κανει και με ποια. ας παει στο καλο.
Αν επέστρεφε τις πρώτες μέρες, ναι θα το ήθελα... Εφόσον πέρναγε ο καιρός, δεν περίμενα κάτι....
Όχι δεν μας νοιάζει τι κάνει στην ζωή του.... Αλλά μου έχει κολλήσει η ρημάδα η εξήγηση...
Και μια φορά φίλος μου, μου είπε χαρακτηριστικά ''έχεις γλιτώσει απο έναν εγωιστή αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα... θα το καταλάβεις με τον καιρό και θα τον ευγνομωνείς που έφυγε..''
Και ναι μου έχει κολλήσει η εξήγηση επειδή δεν με βρήκε στον δρόμο, ούτε είμαι καμιά π...να στην ψυχή και στο κορμί, για να φερθεί έτσι..... Και ίσως αυτό είναι που πονάει περισσότερο.... Αλλά είπαμε, αυτό μπορούσε και ήθελε και αυτό έκανε....