Εξαφάνιση... Δειλία ή γράψιμο; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 281
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    +1000 στο οποιος δεν θελει, ας μην διαβαζει, ας μην σχολιαζει.
    αν ηθελε να ζησει τους ερωτες τουκαλοκαιριου, θα επανερχοταν τον χειμωνα.
    αυτος οχι μονο δεν επανηλθε ενω ηξερε οτι τον θελεις, αλλα ουτε καν απαντουσε στα μηνυματα σου.
    δεν κολλαει το θεμα του καλοκαιριου..
    Το διατύπωσα λάθος:μπορεί να ήθελε να γλιτώσει απο εμένα αλλά μπορεί όντως να ήθελε να ζήσει και κάποιον έρωτα το καλοκαίρι και για αυτό να έγινε ελεύθερο πουλί,χαχαχα...
    Δεν ξέρω αν τον/τους έζησε, δεν ξέρω αν είναι με κάποια κοπέλα και πόσο χρονικό διάστημα και πίστεψέ με ποτέ δεν του ζήτησα να επιστρέψει ή δεύτερη ευκαιρία ή οτιδήποτε άλλο, άσε που ήξερε κιόλας πως ακόμα και να έλιωνα για αυτόν δεν θα δεχόμουν να γυρίσει εφόσον είχε φύγει.... Εγω αυτό που ζητούσα ήταν απλά μια εξήγηση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Περγαμοντο... View Post
    Το διατύπωσα λάθος:μπορεί να ήθελε να γλιτώσει απο εμένα αλλά μπορεί όντως να ήθελε να ζήσει και κάποιον έρωτα το καλοκαίρι και για αυτό να έγινε ελεύθερο πουλί,χαχαχα...
    Δεν ξέρω αν τον/τους έζησε, δεν ξέρω αν είναι με κάποια κοπέλα και πόσο χρονικό διάστημα και πίστεψέ με ποτέ δεν του ζήτησα να επιστρέψει ή δεύτερη ευκαιρία ή οτιδήποτε άλλο, άσε που ήξερε κιόλας πως ακόμα και να έλιωνα για αυτόν δεν θα δεχόμουν να γυρίσει εφόσον είχε φύγει.... Εγω αυτό που ζητούσα ήταν απλά μια εξήγηση...
    με την εμμονη που εχεις ακομα μαζι του, πιστευω οτι θα τον αφηνες να γυρισει, αλλα δνε ειναι αυτο το θεμα μας, μιας και δεν προεκυψε.
    με το υπολοιπο, ξαναγυρναμε στο ιδιο που ηδη ειπαμε.
    αν εφυγε για να ζησει με τον ερωτα του, δεν εχει σημασια, εφοσον μετα ειτε συνεχισε μαζι της ειτε με καποια αλλη.
    αυτο πουε χει σημασια ειναι οτι η απομακρυνση του απο επικοινωνια μαζι σου, ειναι σταθερη. δεν εδειξε σημεια ενδιαφεροντος ουτε μετα το καλοκαιρι, ουτε μετα τον χειμωνα.
    οποτε, δεν μας νοαιζει τι κανει και με ποια. ας παει στο καλο.

Banned
    Μα την ειλικρίνεια θέλω σε όλα στην ζωή μου αλλά δεν χρειάζεται να επιτίθεται κάποιος ή να γίνεται ειρωνικός όταν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτά που λέει... Και επίσης, όποιος θέλει σχολιάζει, όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται να μπαίνει σε κανέναν κόπο...

Αν σου πω οτι εμφανισιακά φαινόμουν μικρότερη απο αυτόν;; Και αυτός πιο μεγάλος για την ηλικία του, μέχρι να μάθω πόσο είναι και να έχω κάποιους ενδοιασμούς...
    Οχι δεν του είπα ποτέ για οικογένεια και παιδιά, αυτός μου έλεγε για τα ανήψια του που ήταν βρέφη και εγω ήμουν πολύ χαλαρή και ήρεμη σε αυτό το θέμα...

Η σχέση μας ήταν απο αρχές Φεβρουαρίου-τέλη Μαϊου... Θα σκεφτείς τώρα πιθανόν ήθελε να ζήσει τους έρωτες του καλοκαιριού...
    Και πως σ χώρισε?

με την εμμονη που εχεις ακομα μαζι του, πιστευω οτι θα τον αφηνες να γυρισει, αλλα δνε ειναι αυτο το θεμα μας, μιας και δεν προεκυψε.
    με το υπολοιπο, ξαναγυρναμε στο ιδιο που ηδη ειπαμε.
    αν εφυγε για να ζησει με τον ερωτα του, δεν εχει σημασια, εφοσον μετα ειτε συνεχισε μαζι της ειτε με καποια αλλη.
    αυτο πουε χει σημασια ειναι οτι η απομακρυνση του απο επικοινωνια μαζι σου, ειναι σταθερη. δεν εδειξε σημεια ενδιαφεροντος ουτε μετα το καλοκαιρι, ουτε μετα τον χειμωνα.
    οποτε, δεν μας νοαιζει τι κανει και με ποια. ας παει στο καλο.
    Αν επέστρεφε τις πρώτες μέρες, ναι θα το ήθελα... Εφόσον πέρναγε ο καιρός, δεν περίμενα κάτι....
    Όχι δεν μας νοιάζει τι κάνει στην ζωή του.... Αλλά μου έχει κολλήσει η ρημάδα η εξήγηση...
    Και μια φορά φίλος μου, μου είπε χαρακτηριστικά ''έχεις γλιτώσει απο έναν εγωιστή αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα... θα το καταλάβεις με τον καιρό και θα τον ευγνομωνείς που έφυγε..''

Και ναι μου έχει κολλήσει η εξήγηση επειδή δεν με βρήκε στον δρόμο, ούτε είμαι καμιά π...να στην ψυχή και στο κορμί, για να φερθεί έτσι..... Και ίσως αυτό είναι που πονάει περισσότερο.... Αλλά είπαμε, αυτό μπορούσε και ήθελε και αυτό έκανε....

Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Και πως σ χώρισε?

Το γράφω Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Η Κ Ε...... Δεν απάντησε ποτέ σε τίποτα....

Banned
    Το γράφω Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Σ Τ Η Κ Ε...... Δεν απάντησε ποτέ σε τίποτα....
    Μου φαίνεται αδιανόητο....

Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει τπτ?να έχει κάποια αρρώστια?να του βάλαν λόγια άλλοι για οτιδήποτε?

Επίσης στο μέρος του είχες πάει?βγαίνατε κανονικά?

Quote Originally Posted by superboy13 View Post
    Μου φαίνεται αδιανόητο....

Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει τπτ?να έχει κάποια αρρώστια?να του βάλαν λόγια άλλοι για οτιδήποτε?

Επίσης στο μέρος του είχες πάει?βγαίνατε κανονικά?

Τόσο γομάρι που είναι δεν έχει πάθει τίποτα, ζει και βασιλεύει.... Ναι βγαίναμε κανονικά...

Banned
    Τόσο γομάρι που είναι δεν έχει πάθει τίποτα, ζει και βασιλεύει.... Ναι βγαίναμε κανονικά...
    ντάξει και άλλη να είχε βρει ,δεν θα σ έστελνε στην χειρότερη ένα μήνυμα?Αυτό δεν μου κολλάει.....
    Υπάρχουν και ακραία σενάρια...αλλά καλύτερα να μην αρχίσουμε να τα λέμε :p

Senior Member
    ψαξτε ανθρωπουσ που να εχουν νοημα εγω αδειασα δεν εχω να προσφερω κατι αλλο
    σασ φιλω γλυκα και καλο μου ταξιδι εκει που θα παω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ψαξτε ανθρωπουσ που να εχουν νοημα εγω αδειασα δεν εχω να προσφερω κατι αλλο
    σασ φιλω γλυκα και καλο μου ταξιδι εκει που θα παω
    να κατσεις εκει που καθεσαι παντελη

Senior Member

Senior Member
    συγνωμη, αφου εφυγε χωρις κουβεντα και δεν απαντησε ποτε σε τπτ και μενετε και μακρια, που ξερεις οτι ζει?

Senior Member
    να κατσεις εκει που καθεσαι παντελη
    κοιτα ρεμ εγω επρεπε να αποδειξω οτι περασα καποια πραγματα στη ζωη μου
    οι μεν λεγαν οτι τα περασα και οι δεν οτι δεν τα περασα
    αποφασισανε λοιοπν να τα ξαναπερασω για να δουνε
    τα ξαναπερασα και εφτασα στα ιδια σημεια δεν υπαρχει κατι αλλο να δω
    οποτε λογικα γραφουμε επιλογο

Senior Member

Page 14 of 19 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast