ωραια μενει να συμφωνησει η Ρεα να ανεβει απο πειραια
Printable View
ωραια μενει να συμφωνησει η Ρεα να ανεβει απο πειραια
Να΄μαι κι εγώ!!!Πριν λίγο τελείωσα την δουλειά και βλέπω μπασκετάκι τώρα(Αρμάνι-Εφές Πίλσεν)!
Γάτος,Fleur,Ρέα είναι μέσα για το Meeting!Και εγώ φυσικά που το πρότεινα,είμαι μέσα.
Ρέα,Πειραιώτισσα,εσένα πως θα σε βολέψουμε τώρα?Θέλεις να έρθει κάποιος να σε πάρει,θες να έρθεις μόνη σου?
Βασικά εγώ μιας που τα χιλιόμετρα τα κάνω για πλάκα,θα ερχόμουν να σε πάρω απο Πειραιά αλλά μιας που είναι λογικό να μη με ξέρεις και να φοβάσαι,λογικά ΔΕΝ θα θες.
Όσα και να έχουμε γράψει εδω μέσα,δεν ξέρουμε τι είναι 100% ο καθένας!Συνεπώς ας φθάσουμε ατομικά στο σημείο της συνάντησης!
Πχ η Fleur μπορεί να θέλει να με κολλήσει Λύσσα,δεν αποτελεί κι αυτό μία πιθανότητα???;)
Χα χα πλάκα κάνω!
Εγώ θα συναντήσω την fleur τελευταίος, γιατί ως γάτος, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσω υποτροπή. :( :p
βλεπετε οτι κραταω επιπεδο και δεν απαντω. κανονιστε ας πει και το Ρεακι λοιπον που βολευει. αν την βολευει κανενα κεντρικο μετρό.
Σταύρο βλεπω οτι παιρνεις τα ρισκα σου χαχαχαχααχααχ. γατε να εμβολιαστεις πριν. αντε ενας ενας :Ρ
χαχα θα φροντίσω για εμβόλιο και θα κάνω και μια έξτρα αγωγή για να μην σας κολλήσω τσιμπούρια. :p
ναι να "φλιταριστείς" κιολας καλή ιδεα :p
χαχαχα... καλα θα λιωσουμε στα γελια!!... δεν υπάρχει πρόβλημα μπορω να ερθω κεντρο αν κ ειμαι λίγο ασχετη αλλα θα τα καταφερω (ελπίζω), μετα τις μεγαλες βρόχες βεβαια. Σταυρο μου σε ευχαριστω για την εξυπηρετηση, πολυ ιπποτικο εκ μερους σου..:o
Να΄σαι καλά Ρέα!
Καλημέρα παιδιά!Πως είμαστε σήμερα?
Εγώ συνεχίζω να έχω τις μυικές συσπάσεις αλλά και πονοκεφάλους αλλά πλέον δεν δίνω και τόση σημασία.
Μετά και την Μαγνητική,Όγκος δεν υπάρχει.Σκπ δεν είναι επίσης.Ούτε και χάνω μυική δύναμη,και καλά σημάδι από Als...!
Άρα δεν πα να γα@@@@@,έχω σταματήσει να δίνω και τόσο σημασία στα συμπτώματα αυτά!
Εγώ χθες δεν είχα τόσους ψυχαναγκασμούς για κάποιον παράξενο λόγο. Σήμερα πάλι, αισθάνομαι πως έχω κάτι πετάξει στα σκουπίδια και έχω μια παρόρμηση να τα ψάξω. Θα σκέφτομαι πως δεν έχει λογική βάση η ιδεοληψία μου και θα προσπαθήσω να μην ψάξω σήμερα τίποτα. Θα αποφύγω και τις βαριές εργασίες επίσης.
καλημέρα σε ολους Σταύρο, η Μαγνητική αποκλειει τις ασθενειες αυτές. οποτε φτανει τωρα. σε ξαναπιανει αργοτερα. Γάτε οχι να μην ψαξεις και τι να πεταξες δηλαδη; αστο ξεχνα το. Ρεα πως είσαι; εγώ εβαλα χθες λιγο μπεταντιν. νομιζω οτι ξεκοκκινησε καπως. επισης ρε παιδια μου μοιαζει σαν σπυρακι, ειναι δυνατον να με τσιμπησε κατι εκει;;
Ναι φυσικά και μπορεί να σε τσίμπησε κάτι!Εμένα πχ με έχουν ξεσκίσει τα κουνούπια,ακόμα και σήμερα!
Βέβαια,και για να μη ξεχνιόμαστε Fleur,η Λύσσα παραμενει το επικρατέστερο σενάριο!!!Δεν θέλω να σου δίνω ψεύτικες ελπίδες!;)
:mad:ΧΜΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
Xα χα!Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχεις ερεθισμό στο σημείο εισόδου του ιού,που δεν έχεις..
Πυρετό δεν ανέβασες.Και να ανεβάσεις στο μέλλον,δεν μου λέει κάτι.Διοτί η μισή Ελλάδα ανεβάζει πυρετό τον Χειμώνα.
Επίσης κοντεύει μήνας και ακόμα δεν έχεις νοσήσει..Η πλειοψηφία πάνω στον μήνα,έχει αρρωστήσει.
χθες εκλεισε μήνας. :Ρ ενταξει αλλα λεει μεχρι 8 εβδομαδες που σημαινει 2 μήνες....χμφφφφ η αληθεια ειναι οτι αν εμφανιστεί ανθρωπος στην αθήνα με λύσσα θα γραφτεί στο γκινες, απο τη στιγμή που δεν υπαρχουν κρουσματα σε ζωα
επισης παιζει το ματι μου κατα διαστηματα εδω και μερες...τι να υποψιαστω;
καλημερα στο παρεακι μου! μου φτειαχνετε την διαθεση εδω στην απομόνωση μου.. σταυρακι οι σπασμοι και οι πονοκεφαλοι, μου κανουν για παρενεργειες
Παρενέργειες από φάρμακα?Μόνο το Remeron παίρνω το βράδυ για τον ύπνο..
Μάλλον λόγω ΓΑΔ είναι...!!Ρέα γιατί απομόνωση???
Σταύρο ειμαι σίγουρη οτι ειναι απο ΓΑΔ. Τα ειχα και εγω όταν περνουσα την φαση της ΣΚΠ μεχρι ομως να βγει η μαγνητική.
Δεν βγάζεις άκρη εύκολα!Το μάτι κι αυτό από αγχώδη διαταραχή πρέπει να είναι που σου παίζει...
Έχουμε μπλέξει!!!
Καλησπερα και απο εμενα παιδια..απολαμβανω τον καιρο..:D
Κατα τα αλλα τα ιδια χωρις καμμια αλλαγη..διαθεση δεν εχω πολυ και ολο σκεφτομε διαφορα πραγματα ..
δεν ειναι τπτ το ματακι σου που παιζει fleur μου...ξέρεις τι λένε..καποιον θα δεις!..με πιανει κ μενα για 2-3 μερες κ μετα μου περναει ;)...συνεχισε με το μπενταντιν να το ψησει το παλιοσπυρακι
καλησπερα ανδρεα... τον καιρο τον απολαμβανω κ εγω ... με ηρεμει απιστευτα!!!
τι ειναι το ΣΚΠ?
μην δινεις τροφη στο πειραχτιρι μας!... χαχαχα... τρως καλα? μηπως σ λείπει καμια βιταμινη?
οχι δεν μπορω να πω οτι τρωω και πολύ καλά. μου χει κοψει και το αγχος και το λαντοζ την ορεξη. α και ΣΚΠ είναι η σκληρυνση κατα πλακας, το περνάμε ολοι σαν φοβια
απαπαπα... δεν θέλω ουτε να το σκεφτομαι! ενας παλιος μου συμμαθητης το επαθε... στα 25 του!!...δεν υπάρχει παιδια αυτο ... μην το μελεταμε...
ΙΙΙΙΙΙΙΙ ...θα σι κουπανισου μαρη... γιαντα διν τρους?? μονου τ νυχσου ξες να τρους!! πφφφφφφ ... μιτα το γατακ σιφταιγε..!!!!
ιιι αφου διν πεινιαουουουουου
μπα παναθιμασι !!!!:mad:
οι πρωτεινες και οι βιταμίνες ενισχυουν το ανοσοποιητικο μας συστημα αυτο που χρειαζεται ο οργανισμος για να μπορει να παλευει με ιυους και μικρόβια... γιαυτο το πρωι αισθανεσαι τοσο αδυναμη ...φρόντισε καλυτερα την διατροφή σου ...ψαξτο και με τις υπερτροφες και με τις πολυβιταμινες
Eγώ εδώ και 23 μέρες παίρνω συμπλήρωμα Βιταμίνης D γιατί την είχα πολύ χαμηλά σε εξέταση αίματος.
Kάνει σπασμούς το Remeron?Για πονοκεφάλους είναι γνωστό αλλά για σπασμούς δεν το έχω ξανακούσει!
Μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο ε?
Ρέα δηλαδή για ένα καφέ μπορείς να βγεις ή το αισθάνεσαι κι αυτό σαν να ανεβαίνεις γολγοθά???
Γράφω και σβήνω συνέχεια για να μην παρεξηγηθεί η Fleur!Θα την πειράξω από κοντά γιατί ο γραπτός λόγος υστερεί σε σχέση με τον προφορικό σε τέτοιου είδους θέματα!
Καλά κι εγώ μην φανταστείς,νούμερο είμαι!Περιμένω να φτιάξει ο καιρός γιατί η Ρέα μας είπε πως δεν θέλει βροχές όταν συναντηθούμε!
Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα μας δώσει το Οκ.Αλλά δεν κόβω και φλέβα πως θα μας το δώσει!'Εχω ακούσει πως οι κοπέλες με καταγωγή από τα Bora Bora είναι λίγο παράξενες!
Fleur από ποια περιοχή της Αθήνας είσαι?
Εγώ στεναχωριέμαι/θυμώνω/αγχώνομαι εύκολα πάλι. Οπότε να με προσέχετε γιατί είμαι ένα ιδιαίτερο παιδί. :p
Ελπίζω να μην κάνετε πλάκα με τη συνάντηση, διότι προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσουμε να κάνουμε παρέα εκτός του forum. :)
Γάτε όχι δεν κανουμε πλάκα πρώτον και εγω θα ήθελα να τα πουμε όλοι μαζί απο κοντά. Απο Δευτέρα φτιάχνει ο καιρός λέει. Η Ρεα δε νομιζω να εχει πρόβλημα. Κυψέλη ειμαι αλλά δουλευω αμπελοκηπους κοντα σε μετρο οπότε όπου μου πείτε ευκολο. εσείς οι υπολοιποι; γιατι η Ρεα ξερω απο Περαία μαναμ :Ρ
ναι, παρότι το θελω πολυ και ειλικρινα με τιματε με την προσκληση σας!...ειναι γολγοθας για μενα απο χτες το σκεφτομαι και με εχει αγχωσει λίγο. καλύτερα να μην περιμενετε εμενα και να βρεθητε εσεις... ειναι νωρις ακομα για μενα για να το τολμησω ελπίζω αργότερα να μπορω να ερθω και εγω σε μια αλλη συναντηση σας. ηταν η πρωτη φορα μετα απο καιρό που μου γεννηθηκε ,εστω η επιθυμία να βγω για εναν καφε και να συναντησω ανθρωπους ξανα... αλλα η επιθυμία αργοτερα πνίγηκε με αγχος και φοβους και βλακειες κ ειλικρινα συγνωμη... νιωθω πολυ ασχημα :(....
Ρεακι μου πραγματικά δεν σε θελω να πιεσω να ερθεις εχω ερθει στη θεση σου και θελω να σκεφτεσαι την συναντηση μας σαν περισσοτερο ψυχοσυναντηση. οποτε δες το ετσι αν θελεις. προσπαθησα να στειλω ενα ομαδικο μηνυμα σε ολους σας δεν ξερω αν το καταφερα ...αλλα ρεακι ξανασκεψου το ...
Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα ρέα. Σε νιώθω πολύ. Κι εμένα είναι ο φόβος μου, να φοβηθώ ενώ θέλω τόσο πολύ. Για τη στιγμή, ευτυχώς δεν με έχει πιάσει. Εδω μπαίνουμε για να χαμογελάμε, όχι για να αισθανόμαστε άσχημα.