οχι δεν συμφωνω ...απο προσωπικη μου πειρα και ας λενε οτι θελουν τα αρθρα... η καταθλιψη παταει στα πιο χαζα κομπλεξ τους δινει μεγεθος και αξια. πάντως σε ευχαριστω που προσπαθεις να με κανεις να νιωσω καλύτερα σταυρακι !!
Printable View
Μπορεί να πατάει σε κομπλεξ,μπορεί να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό,μπορεί να μην μπορείς να ξεπερνάς καταστάσεις που άλλοι μπορούν,αλλά αυτό δεν σε καθιστά μη καλλιεργημένη και μη έξυπνη.
Μίλησα για τα 2 επίθετα συγκεκριμένα.
Απλά έχεις κάποιες ψυχικές αγκυλώσεις ας πούμε, που με τον καιρό θα τις ξεπεράσεις.
Δεν προσπαθώ να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα.Απλά το έχω διαβάσει άπειρες φορές αυτό το θέμα.
Όπως και το ότι οι έξυπνοι άνθρωποι δεν βρίσκουν ταίρι εύκολα!Αυτό το λέω στον εαυτό μου καμιά φορά ... μπας και με πείσω για την αιτία που δεν έχω παντρευτεί ακόμα.:D
Δεν θυμαμαι να αποκαλεσα κανεναν γλυφτη , κοτα , ανθρωπακι , ζωακι , τραγικουλα..
Οχι μονο διαστρεβλωνετε κατα το δοκουν τα λεγομενα του αλλου αλλα ειστε και χειριστικοι με την οποια ασθενεια σας και θελετε με το ετσι θελω να δημιουργησετε ενοχη στα υπολοιπα μελη.
Επαναλαμβανω τσαταρετε ολα τα θεματα , μας πληροφορειτε για το ποτε αδιαθετησατε , αν κοιμαστε με σουτιεν , κλπ κλπ.
Το φορουμ ειναι δημοσιο και οχι το σαλονι του σπιτιου σας , να σεβεστε και τους υπολοιπους.. δεν κανω υποδειξεις , δεν ειμαι σε θεση να κανω αλλα το εχετε παρακανει κουραζοντας τους παντες. Κατανοω την μεταξυ σας συμπαθεια και φιλια ,αυτο ειναι κατι ομορφο που μπορειτε να το κανετε μεσω πμ ή καποιου τσατ.
Παντα υπηρχαν εκρηξεις εδω μεσα και τσακωμοι , ειναι και το φορουμ τετοιο που το καθιστα ολο αυτο ψιλοφυσιολογικο . Το να διαβαζουμε ομως ποτε κλωτσησε το μωρο , ποτε βγηκε το σουτιεν και διαφορες αλλες αχρηστες πληροφοριες νομιζω οτι υποβαθμιζει την υπαρξη του. Οχι ολα αυτα δεν απτονται της ψυχολογιας.
Στο φορουμ, υπαρχουν θεματα συγκεκριμενα, υπαρχουν θεματα και γενικα. Οταν κανουμε διαλογο στο θεμα του ταδε μελους που γνωριζουμε, δεν υποχρεωνουμε τα υπολοιπα μελη να διαβαστει η εκαστοτε συνομιλια μας.
Καποιοι κλεισαμε 6 μηνο εδω και πλεον ειναι γνωστο πανω κατω το υφος και το πλαισιο, εν κατακλειδι ... δεν ειναι σε υφος φμπουκ για να βλεπει ενημερωσεις καποιος υποχρεωτικα αν γουσταρει μπαινει διαβαζει αν οχι το αφηνει.
Ασε που ο εμμηνοριακος κυκλος και η εγκυμοσυνη ειναι παραγοντες επιστημονικα αποδεδειγμενοι οτι επηρεαζουν την ψυχολογια μιας γυναικας αρα δεν ειναι εκτος κλιματος.
Οσο για το σουτιεν, ειναι βασανιστικο το να κοιμασαι με αυτο. Κανει κακο στο σχημα, στην αναπνοη, αφηνει σημαδια αντι αισθητικα και κατα κυριο λογο δε βοηθαει ιδιαιτερα... την βιομηχανια απιστευτα βοηθησε, αυξησε την ντροπη για κατι φυσικο ως κατι αισχρο και βοηθαει οταν δεν υπαρχουν φραγκα για σιλικονη να εντυπωσιαζει με λιγα....
εγω θελω να προσθεσω και κάτι άλλο, δεν είμαστε κλίκα. Οι συζητήσεις γίνονται δημόσια και μπορούν να συμμετεχουν όσοι θελουν. το κάθε καλοπροαίρετο μέλος είναι ευπρόσδεκτο...να μοιραστει το προβλημά του αλλα και την σαχλαμάρα του σε αυτές τις συζητήσεις...και να μας τιμήσει με την αληθεια του, να μην ντρεπεται και να μην κομπλαρει να συμμετεχει, οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερο και για εμας!
έχω ξαναμιλήσει για την σημασία την ψυχικής αποφόρτισης και το ποσο ωφελει αυτο σε καποιες στιγμες που πνιγόμαστε απο τα προβλήματα μας...δεν ειμαστε μονο προβλήματα, είμαστε ανθρωποι!
για οποιον δεν θελει, δεν το επιβαλλουμε ..έχεις την δυνατοτητα να μην το βλέπεις καν... δεν καταλαβαινω πως μπορει αυτο να γινει κουραστικο... αλλα ακόμα και έτσι να είναι, είμαι διαθεσιμη να το συζητησω ηρεμα και πολιτισμενα. μην ξεκινας με ειρωνίες και κακίες, μιλα μου σαν ανθρωπος ..Ρεα με κουρασε - με ενοχλησε αυτο και το άλλο..απο εκει μπορουμε να το συζητησουμε και να το λύσουμε.
τωρα οσον αφορα την μόνιμη διαφωνία με τους μοντ. πολυ πριν φτασουμε σε αυτα τα σημεία, είχα προσέξει μια απαράδεκτη ειρωνικη και αυταρχική συμπεριφορα στην επικοινωνία τους με τα μέλη και το εβρισκα πάντα πολύ ενοχλητικό. Οταν συναναστρεφεσαι με ατομα με ψυχικα προβλήματα πρεπει να τα προσεγγιζεις με σεβασμο ( καλα γενικα πρεπει ασχετα με το που απευθύνεσαι)..αλλα δεν μπορεις να φορτιζεις επιπλέον ήδη φορτισμενους ανθρωπους!..δεν με νοιαζει αν εισαι κουρασμένος ή πιεσμενος ρε φιλε ..δεν ειμαι υποχρεωμενη να ανεχομαι αυτη τη συμπεριφορά και στην τελικη ...αν δεν μπορεις να το κανεις σωστα, τραβα σπίτι σου!..ασε να το κανουν αυτοι που μπορουν..εχω προτεινει επίσης να βρεθει τροπος να βοηθησουμε και τα ιδια τα μελη όπου μπορουμε καπου για να μην φτανουμε στα εσχατα σταδια, δεν ξερω πως,αλλα τουλαχιστον είμαι διατεθημενη να το συζητησω!! δεν ειναι το τσαρδι σου εδω να τραμπουκιζεις με φιμωματα. ουτε παιδακια ειμαστε ουτε προβατακια ..απευθυνεσαι σε ευαισθητους ανθρωπους...οποτε ΩΦΕΙΛΕΙΣ να μην εισαι εριστικος - ειρωνικος-σνομπ ... ναι εκανα καπου λαθος και παρεβηκα καποιον κανονα του φορουμ ... δεν σου εβρισα την μανα!
ουτε μου κανεις καμια χαρη που βρισκομαι εδω...απαξ και το φορουμ ειναι δημοσιο..εχω δικαιωμα να ειμαι εδω. το βλέπεις οτι ειμαι καλοπροαιρετη, οτι δεν τρολάρω και οτι δεν ξεσπαω εδω μεσα ...και τα περισσοτερα λαθη μου δεν γινονται επίτηδες!...μου εχεις κανει παρατηρησεις τις οποιες εχω καταλάβει και τις εχω αποδεχτει ηρεμα χωρις να το κανω θεμα...χαλάρωσε με το υφακι σου λοιπον!
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ. οταν αποδομησαμε καποιες προκλητικες εκφρασεις της , δεχτηκαμε εκει μια εριστικη σταση απο την μοντ που μας φιμωσε κυριολεκτικα,και της εκανα καποια παρατηρηση για την συμπεριφορα της, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, πήρατε ενα ολοκληρο θεμα χωρις να ενημερωσετε κανεναν ..και για ωρες που σας ζητουσαμε καποια εξηγηση δεν απαντουσατε!..μετα πεταξατε ενα "πηγε για καθαρισμα", τι σημαινει αυτο?και πάλι χωρις να εξηγησετε... αυτα τα 2 γεγονοτα συνδεονται μεταξυ τους παρολο που θα επρεπε να ειναι ασχετα. παρε το θεμα και πήγαινε το για καθαρισμα ...αλλα εξηγησε το ..το ωφειλεις!!..μην το κανεις σαν τιμωρια επειδη "αντιμίλησα" στην μρια...γιατι ετσι το αφηνεις να φαινεται!!
ΚΑΠΑΚΙ γινεται το σκηνικο με το μελος και την λεπιδα στο χερι και χανω την μπάλα και σε παρακαλάω να με βοηθησεις και εσυ ουτε καν αντιδρας...και μετα το σβηνεις ολο αυτο το σκηνικο απο το θρεντ ...χωρις να στο ζητησει κανενανς..απλα για να μην φαινεται στα μελη η αδρανεια σου?
ΚΑΠΑΚΙ βλέπεις οτι με τρολάρει ενα αλλο μελος και δεν φιμωνεις το τρολ, φιμωνεις εμενα!..ενω ειμαι ηδη σε πολυ φορτισμενη κατασταση και ξερεις οτι εσυ εχεις ευθυνες σε αυτο. αφηνεις τα λογια του τρολ ... οτι εχω ξεφυγει και ολες τις ειρωνειες της και σβηνεις την δικη μου αντιδραση?... ενω εχω φαει παρατηρηση επειδη "τρολαρα"οπως λες το δελφινι... γιατι εγω σε ποιο πηγαδι ουρισα ? τα δικα μου τα τρολ γιατι δεν τα μαζευεις και μαζευεις πάλι εμενα? δεν πρεπει να εισαι αντικειμενικος? αντιδρω σε αυτο και προσπαθω να επιβαλλω ..αυτα που μου κοβεις γιατι ειμαι ξεκαθαρα φορτισμενη πλεον και μου ριχνεις μπαν!.. με βγαζεις και λες ψεμματα στα μελη οτι ειχα ΕΓΩ προσβλητικη συμπεριφορα... εσυ ρε μοντ δεν ειχες? μεχρι και οτι καποιο "μελος" σου ζητησε να μου ριξεις μπαν...που αυτο δεν παιζει ουτε στο εκατομυριο να εχει συμβει!!..αλλα ακομα και αν ηταν γεγονος ,δεν θα επρεπε να ηταν καν παραγοντας για να συμβει το μπαν.
αποσυρεις το μπαν και μπραβο σου γιατι ετσι και αλλιως ειναι αδικο..και συνεχιζεις να ριχνεις παρατηρησεις σε αλλο μελος της "παρεας", πάλι χωρις εξηγησεις!.. ασε ρε ανθρωπε να ηρεμισουμε λίγο!..δεν λεω να μας αφησεις να κανουμε οτι θελουμε εδω μεσα... αλλα ξεκολλα απο πάνω μας αρκετα μας ταραξες και μας αναστατωσες..αν εκανε κατι ο σταυρος που ΠΡΕΠΕΙ να φαει παρατηρηση αν μη τι αλλο καντο σωστα... πες του τον ΛΟΓΟ .. ειπες οτι εκανε διαγνωση και το κειμενο της διαγνωσης δεν του το δειχνεις.. να καταλάβει που και πως εκανε αυτο το λαθος ...γιατι το κρυβεις? και γιατι να μην υποθεσουμε πλεον μετα απο τοσους κακοχειρισμους που εχεις κανει , οτι και αυτο δεν ειναι καποιο ειδος συνεχης επιθεσης επι προσωπικου?
μπορεις να το σβησεις ή να το αγνοησεις όλο αυτο το κειμενο, δεν θα αντιδρασω, ουτε περιμενω καποια απαντηση,τις σκεψεις μου παραθετω με την ελπίδα οτι καποιος- καποια μοντ, καταφερει να δει καποια τροφη για σκεψη σε όλο αυτο και να προβληματιστει με την "πολιτικη" της διαχειρησης, και επιτελους να ληξει ολη αυτη η αντιπάραθεση ηρεμα και ομορφα και να ξεπεραστει όλο αυτο. και οι δυο πλευρες, το καλο του φορουμ σκεφτομαστε τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.
ζητω συγνωμη για το οποιο μελος "κουρασα" με ολη αυτη την αντιπαραθεση.. αλλα εδω μπαινουμε για να λέμε το προβλημα μας , και αφου αυτο ειναι ενα προβλημα μου το θεωρησα λογικο να το εκφρασω!..οποιος καταφερει να διαβασει ολο αυτο το μακρυναρι..ισως καταλάβει... δεν το επιβαλω.
εγω παλι εχω να σασ πω οτι μπηκα επιτελουσ στην κοινωνια και ολοι κοιτανε πωσ φαινεσαι ουτε τι λεσ
ουτε τι κανεισ απλα πωσ φαινεσαι γι αυτο εχω να σασ πω οτι προτιμω αυτο που κανουμε εδω μεσα
που συζηταμε ο οροσ μου ειναι να μη βρεθουμε ποτε αλλα θελω να με λετε τα προβληματα σασ
να σασ πω κι εγω μια αποψη σαν ανθρωποσ που εχει περασει ολα τα σταδια των ψυχολογικων
ολα αυτα τα χρονια και να κανουμε ωραιεσ συζητησεισ δε ξερω αν συμφωνειτε κι εσεισ
να ειμαστε ολοι χαρουμενοι
Ρεα , δεν εχει νοημα να γραφεις κατεβατα , κανενας ' ερασιτεχνης μοντ ' δεν προκειται νασχοληθει αλλο με το θεμα , θεωρησε το ενα λαθος κι απ τις δυο μεριες , των ( εραιτεχνων ) μοντ που δεν εδειξαν κατανοηση στο προβλημα σου , και ενα μερος δικο σου , που , χωρις ναχω παρακολουθησει ολη την αλληλουχια συζητησεων , καποιο κανονα θα παρεβης κι εσυ , αλλα η αντιδραση της διαχειρησης ηταν υπερβολικη . Παντα προσπαθω να ειμαι διπλωματης σε αυτες τις καταστασεις , ωστε να μην οξυνονται περισσοτερο . Τωρα , παει , τελειωσε η ιστορια !!
Ρέα,
μην το κουράζεις άλλο.
Δεν σε επαναφέραμε επειδή θεωρήσαμε άδικο τον αποκλεισμό σου.
Ευθέως σου το λέω: από εχθές, έχεις κάνει άλλες 10 παραβιάσεις όρων χρήσης. Εδώ και μια ώρα, σβήνω μηνύματα σου.
Μοιάζει να θέλεις να προσαρμοστεί το φόρουμ, στους δικούς σου κανόνες και στον τρόπο που εσύ επιθυμείς να επικοινωνείς.
Επειδή αυτό δεν θα γίνει, σου προτείνω να ξανα διαβάσεις τους όρους χρήσης και αν συμφωνείς, να τους τηρήσεις και να παραμείνεις στο φόρουμ. Ευπρόσδεκτη θα είσαι.
Εάν δε συμφωνείς με τους κανόνες του φόρουμ, καλύτερα να βρεις άλλο φόρουμ.
αποψη μου ειναι χωρισ να θελω να το παιξω ο σωστοσ εγω και οι αλλοι λαθοσ
εμενα και τα μυνηματα να μου σβησετε και να με διωξετε απλα θα μου δυσκολεψετε
τη ζωη τιποτα αλλο αλλα μερικοι καινουριοι θελουν στρωσιμο
αυτο το θεωρω σιγουρο και δεν ειναι το φορουμ το προβλημα οσο το τι θα κανουν αυτοι στη ζωη τουσ
με αυτα τα μυαλα το να καθονται στο ιντερνετ και να λενε κοτσανεσ δε θα βοηθησει κανεναν
εγω τουλαχιστον μπορει να λεω βλακειεσ αλλα δουλεια εχω παει να πει οτι για ενα κομματι
τουλαχιστον τησ ημερασ μπορω να συννενοηθω οποτε ασ κοιταξει καθενασ τον εαυτο του
κι ασ κοψει ο καθενασ τισ χαζομαρεσ αν θελουνε αν δε θελουνε κακο του κεφαλιου τουσ
Σταύρο, κάνω τον ηλίθιο, αλλά ηλίθιος δεν είμαι. Επίσης κάνω και υπομονή.....
Έχεις καμιά αμφιβολία ότι παραβίασες τους όρους χρήσης περί διαγνώσεων στο φόρουμ και προτροπών για λήψη αγωγής, τουλάχιστον 10-15 φορές τις τελευταίες ημέρες?
Και δίπλωμα γιατρού να μου είχες προσκομήσει, πάλι οι διαγνώσεις θα σου έλεγα ότι απαγορεύονται. Μάθε ακόμη πως σε 3 απανωτές διαγνώσεις, τυπικά, το μέλος αποκλείεται από το φόρουμ.
Σου έστειλα ωστόσο απλές προειδοποιήσεις, χωρίς πόντους ποινής, ευελπιστώντας να κατανοήσεις τι κάνεις και να το μαζέψεις.
Δεν θα συνεχίσω να τρέχω από πίσω σου να σκουπίζω δεκάδες μηνύματα σου, κι αυτό λάβε το ως τελευταία ενημέρωση ώστε να διαβάσεις τους όρους χρήσης, να τους σεβαστείς και να μην συνεχίσεις να κάνεις σενάρια συνομωσίας, να κάνεις διαγνώσεις, να προτρέπεις για φαρμακευτικές αγωγές, να προσβάλεις τη διαχείριση, να πετάς μπηχτές και υπονοούμενα, να ψάχνεις για "κύκλωπες και λαιστρυγόνες".
ενταξει ειμαι λιγο μπουζουκοβιοσ εγω το ονειρο μου ηταν να δουλεψω σε καφετερια γι αυτο ξερω τα παντα για τουσ καφεδεσ
και ακουω ολη μερα μουσικη καλωσ η κακωσ αυτο ηταν το ονειρο μου απο μικροσ
για σενα φιλε μακ μπορει να ειναι "κατεβατα" για μενα ειναι εκφραση...και εχει νοημα. για μενα το φορουμ το εχω ξαναπει, ειναι τα μελη του...ολα τα αλλα ειναι απλα αναγκαιο κακο! και εχω δικαιωμα να το εκφραζω..αν δεν εχεις παρακολουθησει την αλληλουχια των συζητησεων κρινεις αυθεραιτα οτι κατι λαθος θα εχω κανει και εγω και δικαιωμα σου...το σημερινο κατεβατο εγινε για συγκεκριμενους λογους...και το τρολαρισμα που δεχτηκα χθες και τις παρατηρησεις του σταυρου
ρε συ ρεα δε μπορει να εισαι τοσο ευαισθητη με το παραμικρο που σου λενε κατι που δε σ αρεσει
ειτε ειναι κακια ειτε ειναι αντιθετο σε αυτα που λεσ ειτε δε ξερω εγω τι αλλο
δειχνεισ πολυ μεγαλη ευαισθησια στο τι γραφεται κι αυτο πωσ το βλεπεισ σου κανει καλο;
και δε λεω να εισαι αναισθητη αλλα οχι τοσο πια
Δεν αντιλεγω , Ρεα , προσπαθω ως πιο ψυχραιμος να κατευνασω τα πνευματα . Δεν κατηγορω μελη γενικως , οτι κανω , το κανω για να ηρεμησει η κατασταση . Αν καπου εγραψα κατι λαθος , η εκ παραδρομης , σου ζητω συγγνωμη .
Δεν μου πεφτει λογος , αν θελεις συνεχισε , κακως ανακατευομαι , αφου πλεον εχει λαβει προσωπικο χαρακτηρα η διαμαχη , και δεν εχω πληρη επιγνωση του συμβαντος ....
τα μυαλα τα δικα σου μια χαρα ειναι αν και σε κρινω καθολου ψυχραιμη απο εκει και περα μετα απο σενα οσοι μπηκανε
εκεινοι θελουν στρωσιμο μεχρι εσενα καλα πηγαμε μετα οι επομενοι θελουν στρωσιμο κι εγω δεν εχω κανενα προβλημα να υπαρχουν να λενε οτι τουσ κατεβει το οτιδηποτε αλλα αν θελουν να ζησουν καλα θελουν λιγο στρωσιμο
δεν εχεις κανενα λογο να ζητησεις συγνωμη μακ ...ουτε εγραψες κατι λαθος ... η διαμαχη δεν εχει προσωπικο χαρακτηρα ..ουτε τους ξερω ουτε και με ενδιαφερει να τους μαθω...και δεν ειναι πια διαμαχη...εγω πραγματικα απλα εθεσα ενα τελος και τα ειπα ολα οσα ειχα να πω εκει που επρεπε να τα πω..! οποιος καταλαβε -καταλαβε!!
ρεα μηπωσ ησουνα εσυ η ομορφη που ειδα σημερα γιατι αν ησουνα καλη εισαι
αλλα πολυ ομορφη ρε παιδακι μου και προστατρια των αδυνατων κι ολα
και δεν εχεισ και γαμπρο τι αλλο θελουμε
αυτο προσπαθω να σου πω δεν εχω καμια γνωμη για σενα και δε θα σχηματισω ποτε
εκτοσ αν μιλαμε δεκαπεντε χρονια δεν ειμαι σαν τουσ αλλουσ εγω ειχα φιλαρακια
εικοσι χρονια και ειμαι τριαντα πεντε ξερεισ τι δεσιμο ειχα με αυτουσ απιστευτο
ξερεισ τι βλακειεσ τουσ ελεγα απιστευτεσ ξερεισ τι μαλακιεσ καναμε απιστευτεσ
μετα απο ολα αυτα εγω δε θα μπω σε ενα φορουμ για να σχηματισω αποψη για κανενα
απλα μιλαω για να χαλαρωνω γιατι κατα τη γνωμη μου περναω δυσκολα αν μπορω να βοηθησω κανενα
καλωσ αλλα σιγουρα δεν ειναι ο σκοποσ μου ουτε να κανω γνωριμιεσ ουτε να φλερταρω ουτε τιποτα
πρεπει να χαλαρωσεισ δεν το βλεπεισ;
μα..εγω ειμαι απολυτως ηρεμη ... ισως ηταν λαθος μου που εγραψα αυτο το ποστ γιατι μαλλον σας κουρασα... ζητησα συγνωμη εκ των προτερων... δεν θελω να αναστατωνω και να κουραζω τα μελη, δεν μου φταιτε εσεις σε τιποτα ...καταλαβαινω οτι απο την στιγμη που αναφερομαι σε κατι που αφορα το φορουμ το παιρνετε πιο προσωπικα ... λαθος μου!.και πάλι συγνωμη ...δεν υπαρχει κατι αλλο να πω...το ενιωσα και το εγραψα ...μπορει τελικα να εχει δικιο το μνημονιο και να ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου ... τι να πω...
(η συγνωμη απευθυνεται στα μελη και ΜΟΝΟ το τονιζω!!!)
καλημέρα..Ρεα πόσο δίκιο έχεις σ' αυτά που λες..εμένα τουλάχιστον με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη...
Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι σκάλωμα έχουν φάει με εμάς..ούτε προσβάλαμε κανέναν, ούτε πειράξαμε κανέναν ούτε τίποτα..
μου πετάχτηκε η άλλη χθες για πολλοστή φορά για να προκαλέσει αντιδράσεις, όπως κάνουν πολλοί εδώ μέσα..και απλά τη λυπήθηκα για την κατάντια της, όπως και άλλους χρήστες εδώ μέσα που κάνει μπαμ ο ρόλος τους..
όπως προφανώς θα έχουν δει οι mods, το mnimonio κάνει αβέρτα επίθεση από το πουθενά και προσπαθεί να ''αποκαταστήσει'' τη φήμη του φορουμ, μέσα απο ειρωνικά posts...δεν ασχολήθηκα ποτέ μέχρι χθες..
έχω να της προτείνω να ασχοληθεί λίγο με την πραγματική ζωή και να πάψει να ψάχνει threads, προσπαθώντας να την πει σε κόσμο για να περάσει η ώρα της..αλλά αμα δεν έχεις προσωπική ζωή θα ασχοληθείς και με το δικό μου το σουτιέν..και με όλα όσα γράφω...αλλά λίγο παρατηρητική να ήταν θα έβλεπε ότι η κουβέντα περί σουτιέν ξεκίνησε από ένα μούδιασμα που έχω στην πλάτη και μία χρήστης με ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να φταίει το εσωρουχο...αλλά όταν είσαι κακοπροαίρετος κάτι τέτοια δεν τα σκέφτεσαι...
αλλα προφανώς και τα δικά μου μηνύματα θεωρούνται οτι παραβιάζουν τους όρους χρήσης και γι αυτο τα σβήνουν...μήπως....λέω μήπως...να κοιτάξετε και κανένα άλλο thread που ένας χρήστης γράφει ''θέλω να δω τη μάνα μου να πεθαίνει, αν δεν πάω με όμορφη γυναίκα''?
Νομίζω το δικό μου το σουτιέν και το καθε πότε το βγάζω είναι πταίσμα μπροστά σ' αυτην την αηδία που κυκλοφορεί και την αφήνετε να περνάει απαρατήρητη!!!
ΥΓ: ζητώ ταπεινά συγγνώμη που βγήκα εκτός θέματος από το τόπικ ''κάνω come back'', λέγοντας τα παραπάνω...
επίσης, Mnimonio...τράβα κοριτσάρα μου να παρηγορήσεις τον whyAlwaysMe που εύχεται να αποβάλλει η εγκυμοσούσα ξαδέρφη του...ή να χάσει η μάνα του το νεφρό της προκειμένου να του κάτσει γυναίκα και που παροτρύνει άλλους χρήστες να κόψουν τις φλέβες τους και άσε το δικό μου το σουτιέν στην άκρη..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
πολυ αντζελα παιζω τελευταια... να ανυσηχω??
....η απολυτη επιβεβαιωση των λεγομενων μου..Ατελειωτο τσαταρισμα , ατελειωτη μιρλα , χαρακτηρισμοι και χαχανητα. Αντε εις ανωτερα :)
Oλα αυτα φανταζομαι θα ειναι απορροια της καταθλιψης και της αδικιας που υπεστη η come back απο τους μοντ που την ξεμπαναραν και της επετρεψαν την εισοδο της για να συνεχισει τον αγωνα κατα των μοντ. Ποιος τρολλαρει ποιον εδω μεσα .
εξαλλου εγω δεν βγαινω οφ τοπικ ..κανω καμμπακ και αντζελα μαλλον το μονο οντοπικ του τοπικ ως τωρα!!
καπου ειχα διαβασει τον κανονα οφ τοπικ που λεει οτι πρεπει να μιλαμε ΜΟΝΟ για θεματα ψυχολογιας... βεβαια δεν υπάρχει θεμα που να ξεπερναει τις 3 σελιδες και να μιλαει μονο για αυτο ..σε οποια κατηγορια ..και απο την ωρα που ξεκινησα να γραφω εδω καταλαβα οτι υπάρχει περιθωριο απο τα μελη για πιο χαλαρες συζητησεις και επιτρεπεται σε γενικες γραμμες ...και το βρηκα λογικο..δεν θα υπηρχαν τοσα μελη εδω αν μας επεβαλλαν ρομποτ να μιλαμε μονο για το προβλημα μας... που βεβαια απο εκει απορρεουν ολες οι συζητησεις και δεν τις θεωρω οφ τοπικ ...στην πραγματικοτητα δεν ειναι καθολου..ειναι επι της ουσιας συζητησεις ψυχικης υποστηριξης. δεν καταλαβαινω τωρα ξαφνικα γιατι γινετε τοσο θεμα το οφτοπικ
σωστό...έλα να μιλήσουμε για Άτζελα τότε..πως σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά η Άτζελα, Ρέα?
μια κουβεντα της μονο θα σου πω...και να την θυμασαι... για ολη σου την ζωη μαντη... "κανεις δεν ειναι ασφαλτος!"