Κάνω come back... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 233
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν αντιλεγω , Ρεα , προσπαθω ως πιο ψυχραιμος να κατευνασω τα πνευματα . Δεν κατηγορω μελη γενικως , οτι κανω , το κανω για να ηρεμησει η κατασταση . Αν καπου εγραψα κατι λαθος , η εκ παραδρομης , σου ζητω συγγνωμη .
    Δεν μου πεφτει λογος , αν θελεις συνεχισε , κακως ανακατευομαι , αφου πλεον εχει λαβει προσωπικο χαρακτηρα η διαμαχη , και δεν εχω πληρη επιγνωση του συμβαντος ....
    δεν εχεις κανενα λογο να ζητησεις συγνωμη μακ ...ουτε εγραψες κατι λαθος ... η διαμαχη δεν εχει προσωπικο χαρακτηρα ..ουτε τους ξερω ουτε και με ενδιαφερει να τους μαθω...και δεν ειναι πια διαμαχη...εγω πραγματικα απλα εθεσα ενα τελος και τα ειπα ολα οσα ειχα να πω εκει που επρεπε να τα πω..! οποιος καταλαβε -καταλαβε!!

Senior Member
    ρεα μηπωσ ησουνα εσυ η ομορφη που ειδα σημερα γιατι αν ησουνα καλη εισαι
    αλλα πολυ ομορφη ρε παιδακι μου και προστατρια των αδυνατων κι ολα
    και δεν εχεισ και γαμπρο τι αλλο θελουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ρε συ ρεα δε μπορει να εισαι τοσο ευαισθητη με το παραμικρο που σου λενε κατι που δε σ αρεσει
    ειτε ειναι κακια ειτε ειναι αντιθετο σε αυτα που λεσ ειτε δε ξερω εγω τι αλλο
    δειχνεισ πολυ μεγαλη ευαισθησια στο τι γραφεται κι αυτο πωσ το βλεπεισ σου κανει καλο;
    και δε λεω να εισαι αναισθητη αλλα οχι τοσο πια
    εισαι αδικος μαζι μου ελις.. αλλα αυτη ειναι η γνωμη σου για μενα και αν αυτο εχεις καταλάβει ως τωρα δεν εχει νοημα να προσπαθησω να στο αλλαξω!:(

Senior Member
    αυτο προσπαθω να σου πω δεν εχω καμια γνωμη για σενα και δε θα σχηματισω ποτε
    εκτοσ αν μιλαμε δεκαπεντε χρονια δεν ειμαι σαν τουσ αλλουσ εγω ειχα φιλαρακια
    εικοσι χρονια και ειμαι τριαντα πεντε ξερεισ τι δεσιμο ειχα με αυτουσ απιστευτο
    ξερεισ τι βλακειεσ τουσ ελεγα απιστευτεσ ξερεισ τι μαλακιεσ καναμε απιστευτεσ
    μετα απο ολα αυτα εγω δε θα μπω σε ενα φορουμ για να σχηματισω αποψη για κανενα
    απλα μιλαω για να χαλαρωνω γιατι κατα τη γνωμη μου περναω δυσκολα αν μπορω να βοηθησω κανενα
    καλωσ αλλα σιγουρα δεν ειναι ο σκοποσ μου ουτε να κανω γνωριμιεσ ουτε να φλερταρω ουτε τιποτα
    πρεπει να χαλαρωσεισ δεν το βλεπεισ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    μα..εγω ειμαι απολυτως ηρεμη ... ισως ηταν λαθος μου που εγραψα αυτο το ποστ γιατι μαλλον σας κουρασα... ζητησα συγνωμη εκ των προτερων... δεν θελω να αναστατωνω και να κουραζω τα μελη, δεν μου φταιτε εσεις σε τιποτα ...καταλαβαινω οτι απο την στιγμη που αναφερομαι σε κατι που αφορα το φορουμ το παιρνετε πιο προσωπικα ... λαθος μου!.και πάλι συγνωμη ...δεν υπαρχει κατι αλλο να πω...το ενιωσα και το εγραψα ...μπορει τελικα να εχει δικιο το μνημονιο και να ειναι ετσι ο χαρακτηρας μου ... τι να πω...

Banned
    (η συγνωμη απευθυνεται στα μελη και ΜΟΝΟ το τονιζω!!!)

Senior Member
    καλημέρα..Ρεα πόσο δίκιο έχεις σ' αυτά που λες..εμένα τουλάχιστον με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη...
    Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι σκάλωμα έχουν φάει με εμάς..ούτε προσβάλαμε κανέναν, ούτε πειράξαμε κανέναν ούτε τίποτα..
    μου πετάχτηκε η άλλη χθες για πολλοστή φορά για να προκαλέσει αντιδράσεις, όπως κάνουν πολλοί εδώ μέσα..και απλά τη λυπήθηκα για την κατάντια της, όπως και άλλους χρήστες εδώ μέσα που κάνει μπαμ ο ρόλος τους..
    όπως προφανώς θα έχουν δει οι mods, το mnimonio κάνει αβέρτα επίθεση από το πουθενά και προσπαθεί να ''αποκαταστήσει'' τη φήμη του φορουμ, μέσα απο ειρωνικά posts...δεν ασχολήθηκα ποτέ μέχρι χθες..
    έχω να της προτείνω να ασχοληθεί λίγο με την πραγματική ζωή και να πάψει να ψάχνει threads, προσπαθώντας να την πει σε κόσμο για να περάσει η ώρα της..αλλά αμα δεν έχεις προσωπική ζωή θα ασχοληθείς και με το δικό μου το σουτιέν..και με όλα όσα γράφω...αλλά λίγο παρατηρητική να ήταν θα έβλεπε ότι η κουβέντα περί σουτιέν ξεκίνησε από ένα μούδιασμα που έχω στην πλάτη και μία χρήστης με ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να φταίει το εσωρουχο...αλλά όταν είσαι κακοπροαίρετος κάτι τέτοια δεν τα σκέφτεσαι...
    αλλα προφανώς και τα δικά μου μηνύματα θεωρούνται οτι παραβιάζουν τους όρους χρήσης και γι αυτο τα σβήνουν...μήπως....λέω μήπως...να κοιτάξετε και κανένα άλλο thread που ένας χρήστης γράφει ''θέλω να δω τη μάνα μου να πεθαίνει, αν δεν πάω με όμορφη γυναίκα''?
    Νομίζω το δικό μου το σουτιέν και το καθε πότε το βγάζω είναι πταίσμα μπροστά σ' αυτην την αηδία που κυκλοφορεί και την αφήνετε να περνάει απαρατήρητη!!!

ΥΓ: ζητώ ταπεινά συγγνώμη που βγήκα εκτός θέματος από το τόπικ ''κάνω come back'', λέγοντας τα παραπάνω...

επίσης, Mnimonio...τράβα κοριτσάρα μου να παρηγορήσεις τον whyAlwaysMe που εύχεται να αποβάλλει η εγκυμοσούσα ξαδέρφη του...ή να χάσει η μάνα του το νεφρό της προκειμένου να του κάτσει γυναίκα και που παροτρύνει άλλους χρήστες να κόψουν τις φλέβες τους και άσε το δικό μου το σουτιέν στην άκρη..
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 23-12-2015 at 14:03.
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    Last edited by Aeon; 23-12-2015 at 14:05.

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    χαχαχαχα...ε να ..εμενα ουτε τραγοπαπας δεν μεχει ασπαστει!!!... θα ανοιξω θρεντ ..ειναι κατι χαρακτηρες..τελειωμενοι αναπτηρες!!!
    Last edited by Aeon; 23-12-2015 at 14:06.

Banned
    πολυ αντζελα παιζω τελευταια... να ανυσηχω??

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι!! σήμερα είμαι μιά χαρά!!! εγώ, ο αλητάμπουρας μου και το σουτιέν μου κάνανε ντόρο στο φορουμ!!!!
    Last edited by Aeon; 23-12-2015 at 14:06.
    Pionier vsegda gotov!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    πολυ αντζελα παιζω τελευταια... να ανυσηχω??
    Ρεα μη βγαίνεις off topic σε παρακαλώ γιατί θα έρθει ο θηλυκός Ζορό να απονύμει δικαιοσύνη!!!
    Pionier vsegda gotov!!!

Banned
    Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    ναι!! σήμερα είμαι μιά χαρά!!! εγώ, ο αλητάμπουρας μου και το σουτιέν μου κάνανε ντόρο στο φορουμ!!!!
    χαχαχαχαχα...τρελος ντορος σεξυ μαμα!!!!

Banned
    Last edited by Aeon; 23-12-2015 at 14:07.

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast