Originally Posted by
nick190813
καλα εσυ το πηγες αλου χαχα
Ολα αυτα που λες τα περισσοτερα δεν ειναι τεκμηριωμενα.
Α ειδες τον χατσικο σ ταινια ε? και περιμενε?και ο σκυλος του Οδυσσεα ε?τοπν αναγνωρισε? χαοχαοαχοααχοαχοαχοαχοαχο χαοαχοαχοαχο
Α δλδ θα παρεις σκυλο ,επειδη ψαχνεις ναρκωτικα? για κυνηγι πας για κυνηγι εσυ?Διασωση?ποτε εχουν κανει διασωσεις σκυλοι?δεν εχω δει κανεναν?.....
Α ναι ε οι γατες σε κολουν καταθλιψη ?απο που ισχυει αυτο?Εχει γινει ερευνα και δεν το ξερω?δεν εχω ακουσει τιποτα εγω?
Ο σκυλος προστατεις ε?γι αυτο φαγανε το παιδιακι στην κοζανη?Η γατα θα σκοτωσει?
Δλδ οπιος θελει γατα εχει θεματα?και οποιος θελει σκυλο οχι?
Ξερεις ποσους βαρεμενους βλέπω εγω με σκυλια στα παρκα να καταχεζουνε το χωμα εκει που παιζουνε παιδιακια και τα μολυνουνε?
Αυτο δειχνει δλδ?οτι οποιος εχει σκυλο δειχνει ανθρωπο που δεν εχει προβλημα να αναλαβει ευθυνες?χαχαχαχαχαχα ας γελασω.
Δεν βλεπω καποιο σωστο επειχηρημα παντως.
Το επειχειρηματα μου ειναι οτι η γατα δεν χεζει και κατουραει οπου ναναι,Δεν σκοτωνει,Δεν δαγκωνει, Το κυριοτερο δεν σ σπαει τα @@ με το γαβγισμα της μερα,βραδυ ,πρωι,Δεν σ πρηζει τα τετοια να την πας βολτα,δεν κανει μουνι το σπιτι αμα της αρνηθεις βολτα,δεν ειναι βρωμιαρα,την κανεις πιο ευκολα μπανιο,θελει λιγοτερο φαι,δεν θελει την ολημερη παρουσια σ,δεν θελει την ολημερη φροντιδα σ,ειναι πιο ηρεμη ,ειναι πιο χαδιαρα,κυνηγαει και ζωυφια αμα εχεις αυλη,ειναι πιο οικονομικο το φαι της,Δεν ειναι σιχαμερη σαν τον σκυλο,δεν χρειαζεται να την πας βολτα εχεις δεν εχεις ορεξη,μπορει να την δωσεις και σ καποιον για καποιες μερες να την φυλαει ενω σκυλο δεν θελει κανενας, και παρα πολλα αλλα