Ετών 40. - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 22 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 329

Thread: Ετών 40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε αυτό δεν είναι μ΄αρέσουν οι γάτες, αυτό είναι κοιτάω την άνεσή μου.....Ναι από αυτή την άποψη και εγώ γάτα θα ήθελα....Η αλήθεια είναι ότι ο σκύλος έχει μεγαλύτερη ευθύνη και θέλει περισσότερο χρόνο και πολλοί δεν τον έχουν.....
    μπορω να σ παραθεσω και αλλα πολλα.εχω τοσα να πω που θα ξημερωσω

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ναι σε φροντιστηριο. Δεν πειραζει που δεν το εκανες νωριτερα, ποτε δεν ειναι αργα. Ξεκινα απο αυριο κι ολας. Και τι ευχαριστεις σιγα. Ολα καλα θα πανε αυριο θα δεις :)
    Δεν είναι αύριο , σε λίγες μέρες είναι....και πως είναι η εμπειρία σου? Σου σπαν τα νεύρα τα κωλόπαιδα ? χαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    μπορω να σ παραθεσω και αλλα πολλα.εχω τοσα να πω που θα ξημερωσω
    Καλά δεν σε είπαμε και καμπούρη :P....βλέπω σοβάρεψες ξαφνικά....
    Ε κάθε ένας έχει τα γούστα του ....

Senior Member
    Καλά δεν σε είπαμε και καμπούρη :P....βλέπω σοβάρεψες ξαφνικά....
    Ε κάθε ένας έχει τα γούστα του ....
    Αυτο ειναι σαν να με ειπατε καμπουρη νιώθω ,πληγωθηκε κατι μεσα μου που δεν αποδεχεσται τις γατες :p

Banned
    Τι εξυπνες καλε; Στοκαδια ειναι χαχαχα απλα δινουν τη ψευδαισθηση οτι ειναι εξυπνες επειδη ειναι αφυψηλου και ανεξαρτητες/μοναχικες.
    Σε αυτο με την εμπιστοσυνη δεν ξερω ειναι προσωπικο μου κολλημα...καλα δεν θα κρινω τον αλλον απο την επιλογη κατοικιδιου ουτε θελω να θιξω γατοφιλους και παω πασο με το δεσιμο, δεκτο. Αλλα οπως και να το κανουμε, ασχετα με το δεσιμο που αισθανεσαι εσυ η γατα δεν αισθανεται το αντιστοιχο δεσιμο, απλουστατα επειδη ειναι μοναχικο αιλουροειδες...αυτα δεν εχουν τετοια κοινωνικα ενστικτα. Απλα παρερμηνευουν νομιζω καποιοι ανθρωποι τις συμπεριφορες τους ως αντιστοιχες με τις δικες μας αλλα ειναι πολυυυυ διαφορετικες. Πολυ ομως.
    Ναι στο ότι είναι μοναχική συμφωνώ....αλλά διαφορά στην εξυπνάδα δεν έχουν νομίζω, στο να λυνουν προβλήματα δηλαδή, απλά ο σκύλος δείχνει πιο έξυπνος λόγω του ότι εκπαιδεύεται , είναι πιο εκφραστικός κλπ...

Banned
    Αυτο ειναι σαν να με ειπατε καμπουρη νιώθω ,πληγωθηκε κατι μεσα μου που δεν αποδεχεσται τις γατες :p
    Μη μασάς ρε..........
    Ωραίο είναι να σέβεσαι όλα τα ζώα, το τι συμπαθείς είναι και γούστο....

Senior Member
    Ε αυτό δεν είναι μ΄αρέσουν οι γάτες, αυτό είναι κοιτάω την άνεσή μου.....Ναι από αυτή την άποψη και εγώ γάτα θα ήθελα....Η αλήθεια είναι ότι ο σκύλος έχει μεγαλύτερη ευθύνη και θέλει περισσότερο χρόνο και πολλοί δεν τον έχουν.....
    Αυτο θα ελεγα...το μονο καλο που περιγραφεις για τη γατα ειναι οτι δεν σου σπαει τα @@ και δεν θελει τοση προσπαθεια και δεν βρωμιζει και ειναι οικονομικη κλπ...ε ειναι η αποφυγη ευθυνης που ελεγα :P ενα μαλλιαρο ζωακι χωρις ολη τη σκοτουρα.
    Ωραια θελει ο σκυλος βολτα. Εχεις ευθυνη να τον πας.
    Χεζει ο σκυλος. Εχεις ευθυνη να τα μαζεψεις.
    Και ουτω καθεξης. Συμφωνω και εχεις δικιο στο οτι υπαρχουν ανευθυνοι ιδιοκτητες που δεν τα κανουν αυτα και αφηνουν τα σκυλια τους κλεισμενα στο σπιτι η μια αυλη να γαβγιζουν η να ουρλιαζουν μερα νυχτα και να παραπαταμε πανω στις κουραδες τους.
    Και για το παιδακι οκ...ηταν ασχημο και πολυ λυπηρο. Μπορουν να ειναι επικινδυνα ναι. Αλλα φταιει ο ιδιοκτητης για εμενα. Τα εκανε αγρια και τα αφησε ξαμολημενα. Ειχε και ενα σωρο, αυτα ηταν αγρια αγγελη απο μονα τους, ετσι ειχαν μαθει, πως να ειναι ηρεμα σκυλια φιλος του ανθρωπου αν τα ειχε σαν μια αγριεμενη αγγελη; Δεν γινεται. Ειναι μαλακας για εμενα. Και κανεις λαθος που λες οτι οι γατες δεν ειναι επικινδυνες. Εχουν τοξικο σαλιο. Μια γυναικα την δαγκωσε στο χερι η γατα της στο τενοντα και τον κατεστρεψε και επαθε μολυνση και κινδυνεψε, εκανε και εγχειρηση στο χερι και της εμεινε κουσουρι. Τεσπα...ειναι θεμα ιδιοκτητη γενικα το θεμα επικινδυνοτητας.

Senior Member
    Μη μασάς ρε..........
    Ωραίο είναι να σέβεσαι όλα τα ζώα, το τι συμπαθείς είναι και γούστο....
    σιγουρα κοιτα το πιο συμπαθητικο ζωακι που ειχα ηταν ενα σκιουρακι ,αλλα ηταν αγριο ,το αβαζα πανω και εβγαινε στο σπιτι και πεταγε απο δω και απο εκει και δεν μπορουσα να το βαλω στο κλουβι .κυνηγι παιζαμε :p

Senior Member
    Αυτο θα ελεγα...το μονο καλο που περιγραφεις για τη γατα ειναι οτι δεν σου σπαει τα @@ και δεν θελει τοση προσπαθεια και δεν βρωμιζει και ειναι οικονομικη κλπ...ε ειναι η αποφυγη ευθυνης που ελεγα :P ενα μαλλιαρο ζωακι χωρις ολη τη σκοτουρα.
    Ωραια θελει ο σκυλος βολτα. Εχεις ευθυνη να τον πας.
    Χεζει ο σκυλος. Εχεις ευθυνη να τα μαζεψεις.
    Και ουτω καθεξης. Συμφωνω και εχεις δικιο στο οτι υπαρχουν ανευθυνοι ιδιοκτητες που δεν τα κανουν αυτα και αφηνουν τα σκυλια τους κλεισμενα στο σπιτι η μια αυλη να γαβγιζουν η να ουρλιαζουν μερα νυχτα και να παραπαταμε πανω στις κουραδες τους.
    Και για το παιδακι οκ...ηταν ασχημο και πολυ λυπηρο. Μπορουν να ειναι επικινδυνα ναι. Αλλα φταιει ο ιδιοκτητης για εμενα. Τα εκανε αγρια και τα αφησε ξαμολημενα. Ειχε και ενα σωρο, αυτα ηταν αγρια αγγελη απο μονα τους, ετσι ειχαν μαθει, πως να ειναι ηρεμα σκυλια φιλος του ανθρωπου αν τα ειχε σαν μια αγριεμενη αγγελη; Δεν γινεται. Ειναι μαλακας για εμενα. Και κανεις λαθος που λες οτι οι γατες δεν ειναι επικινδυνες. Εχουν τοξικο σαλιο. Μια γυναικα την δαγκωσε στο χερι η γατα της στο τενοντα και τον κατεστρεψε και επαθε μολυνση και κινδυνεψε, εκανε και εγχειρηση στο χερι και της εμεινε κουσουρι. Τεσπα...ειναι θεμα ιδιοκτητη γενικα το θεμα επικινδυνοτητας.
    ΤΕΣΠΑ ειναι θεμα γουστου διαφωνουμε τι να κανουμε.
    Αλλα αυτο με το χατσικο ηταν ολα τα λέφτα χαχαααχαχα ,εισαι ρομαντικη ψυχη τι να κανουμε

Senior Member
    Συγνωμη αν σε πληγωσαμε :P
    Δεν ειναι οτι δεν τις αποδεχομαστε, καλες ειναι, θα επαιρνα σου ειπα...απλα δεν δεχομαι πως ειναι καλυτερες απο τους σκυλους. Γνωμη ειναι αυτο γουστο μου καπελο μου και γουστο σου τραγιασκα σου λολ

Senior Member
    ΤΕΣΠΑ ειναι θεμα γουστου διαφωνουμε τι να κανουμε.
    Αλλα αυτο με το χατσικο ηταν ολα τα λέφτα χαχαααχαχα ,εισαι ρομαντικη ψυχη τι να κανουμε
    Πωπω τσατιστηκε χαχαχα
    Ειμαι παναθεμα με -_-

Banned
    σιγουρα κοιτα το πιο συμπαθητικο ζωακι που ειχα ηταν ενα σκιουρακι ,αλλα ηταν αγριο ,το αβαζα πανω και εβγαινε στο σπιτι και πεταγε απο δω και απο εκει και δεν μπορουσα να το βαλω στο κλουβι .κυνηγι παιζαμε :p
    Ε εντάξει και τι να το κάνεις το σκιουράκι ρε συ? Πόσο κατοικίδιο είναι αυτό? Εντάξει αυτά ψάρια, φίδια, μαϊμούδες κλπ δεν είναι κατοικίδια......δεν κάνουν για μέσα στο σπίτι θεωρώ....

Senior Member
    οκ ηρεμησατε σκυλομαχες?χαχαχαχα

Senior Member
    Ε εντάξει και τι να το κάνεις το σκιουράκι ρε συ? Πόσο κατοικίδιο είναι αυτό? Εντάξει αυτά ψάρια, φίδια, μαϊμούδες κλπ δεν είναι κατοικίδια......δεν κάνουν για μέσα στο σπίτι θεωρώ....
    καλα ναι .κοιτα εγω προσωπικα δεν θα ξαναεπερνα κατοικιδιο γτ δεν τα προσεχω ,οποτε γτ να τα τυρανω?

Banned
    καλα ναι .κοιτα εγω προσωπικα δεν θα ξαναεπερνα κατοικιδιο γτ δεν τα προσεχω ,οποτε γτ να τα τυρανω?
    Και καλά κάνεις....βλέπεις πάνε όλοι παίρνουν εκεί ότι βρούνε και μετά δεν έχουν τι να τα κάνουν!

Page 12 of 22 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast