+1000000 λαικςςς
Printable View
ξερεις τι μου θυμιζει?κατι πρωην μου που ειχαν κολητους απο το δημοτικο και τις γουσταρανε αλλα ητανε κοτες μεγαλες και δεν το ειπανε ποτε....
θυμαμαι σε μια σχεση μου πριν χρονια...βγηκαμε εγω η κοπελα μ και ο κολλητος της ..και μολις φυγαμε τις λεω αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι σ...και μου λεει μπα δεν ειναι.....και τελικα μετα απο δυο μερες τις εκανε ερωτικη εξομολογηση...και ηρθε και μου το ειπε και γελαγαμε μαζι...και μ ελεγε μα ειναι δυνατον να νομιζε πως θα τον κοιταξω ποτε?και μετα ενω καθομασταν την παιρνει τηλ και τον διαολοστελνει....σου μιλαω για φιλια 10 χρονων ...
τωρα για τα υπολοιπα νταξει το να μπεις σε ενα ζευγαρι αναμεσα δεν ειναι και οτι καλυτερο.......αλλα οταν εισαι ερωτευμενος δεν σε νοιάζει...σε ολους εχει τυχη να θελουν δεσμευμενη γυναικα..
και επισης συμφωνω με τους απο πανω οτι δεν θα σ κατσει ποτε...αμα ηταν να σ κατσει θα ειχε γινει ηδη ....μην γινεσαι παιχνιδακι της
Με αφορμή αυτό το ποστ ας ανακεφαλαιώσω γιατί μερικοί μάλλον το χάσατε κάπου το στόρι:
1) Όταν της την έπεσα γνώριζα ότι είναι ελεύθερη.
2) Από τότε που μου είπε ότι είναι σε σχέση, το σεβάστηκα κ δεν την ενόχλησα καθόλου. Εκτός από κάνα δυο φορές με κοπλιμέντα μέσω μνμ (+μια εξομολόγηση επιπλέον σε αδύναμη στιγμή).
3) Όχι μόνο δεν την ενόχλησα αλλά έκοψα κ κάθε είδους επαφή για ένα 20ήμερο περίπου.
4) Εδώ και 1 μήνα εγώ δεν επικοινωνώ καθόλου. Αυτή είναι που στέλνει μηνύματα και ζητάει να βγαίνουμε όλο κ πιο συχνά. Και όντως βγαίνουμε (σε φιλικό/επαγγελματικό επίπεδο).
5) Εκτός από καψουρεμένος μαζί της, νιώθω (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) ότι την αγαπάω αληθινά κ δεν θα ήθελα να τη χάσω από τη ζωή μου. Θα ήθελα να την έχω έστω και σαν φίλη.
Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν μπορείτε να με κατακρίνετε (και να με βρίσετε) όσο θέλετε. Αφού δεν με βλέπει ερωτικά, όπως λέτε, γιατί επιδιώκει πιο συχνή επικοινωνία κ γιατί ζητάει να βγαίνουμε από τη στιγμή μάλιστα που ξέρει τα αισθήματα μου γι' αυτήν; Την επικοινωνία μπορώ να την καταλάβω. Είναι στα πλαίσια της δουλειάς, μπορεί να είναι φιλάρεσκη, να κολακεύεται, να επιδιώκει να εκμαιεύει κοπλιμέντα, οκ. Τις εξόδους όμως και τα ραντεβού; Γιατί τα ζητάει;
Ελπίζω τώρα να καταλάβατε. Από τη μια δεν μπορώ να κάνω το βήμα παραπάνω γιατί έχει σχέση κ το σέβομαι (υποσχέθηκα κιόλας ότι δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα για το θέμα) κ από την άλλη φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον κ να μου δίνει όλο το "πράσινο" φως!!!
Θα μας βόλευε πολύ να σου χαϊδέψουμε τα αυτιά και να σου λέμε ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής σου, ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και αλλά τέτοια τετριμμένα ρομαντικά λογάκια.
Εσύ όμως θα είσαι αυτός που θα το φάει μια μέρα το πακέτο. Να το θυμάσαι. Εσύ μια μέρα θα υποφέρεις γιατί εθελοτυφλείς!
Οι δικές μας οι ζωές, όποια και αν είναι η έκβαση της ιστορίας σου, δεν θα επηρεαστούν καθόλου. Η δική σου θα είναι αυτή που θα επηρεαστεί και με το παραπάνω!
Εμείς όμως και από εμπειρία (άλλος με μεγαλύτερη εμπειρία άλλος με μικρότερη), σου λέμε πως το πράγμα δεν θα έχει μακρά πνοή.
Και ούτε έχει!
Ωραία, μια χαρά. Αν διάβασες όμως κ το πιο πάνω ποστ βλέπεις ότι εγώ κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να ξεκόψω. Τελείως όχι φυσικά, γιατί είναι κ η δουλειά στη μέση. Απλά να περιοριστεί η επικοινωνία στα απολύτως τυπικά κ αναγκαία. Όταν όμως η άλλη με προσεγγίζει ακόμα πιο πολύ κ ζητάει να βγαίνουμε όλο κ πιο συχνά, πως το εξηγείς; Και πως υποτίθεται ότι πρέπει να αντιδράσω εγώ... καψουρεμένος άνθρωπος;!!
Εσύ την θέλεις την τύπισσα; Αυτή σε θέλει;
Εγώ νομίζω πως τόσο καιρό, αυτό που πρακτικά κάνεις είναι να μαδάς τις μαργαρίτες... :)
Μη ρωτάς τις μαργαρίτες, που λέει και το άσμα!
Ρώτα την εκείνη ξεκάθαρα και ζήτα της να σου απαντήσει ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές: "Με θες; Την βρίσκεις μαζί μου;"
Μην το κουράζουμε το πράγμα!
Και στο ξαναλέω: Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο!
Μα αυτό είναι το πρόβλημα βρε Άρη. Ότι αυτή δεν θα κάνει ποτέ πίσω γιατί πλέον ξέρει ότι μπορεί να παίρνει από σένα την επιβεβαίωση (κοπλιμέντα κλπ) χωρίς όμως κάτι παραπάνω που είναι προφανές ότι δεν θέλει από σένα. Ρωτάς γιατί σε προσεγγίζει αφού ξέρει ότι την γουστάρεις. Γιατί μπορεί πολύ απλά (στο καλό σενάριο) να της αρέσεις σαν άνθρωπος και να θέλει την παρέα σου, (στο κακό) να είσαι απλά το άτομο που την επιβεβαιώνει και ποσώς την ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου και το αν εσύ βασανίζεσαι με όλο αυτό. Αυτή θεωρεί ότι έχει ξεκαθαρίσει με το να πει ότι έχει σχέση. Αν αργότερα της ζητήσεις το λόγο που σε ταλαιπωρούσε θα σου πει ότι αυτή είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της προς εσένα. Για το πώς πρέπει να αντιδράσεις είναι απλό. Της λες ότι δεν μπορείς να τη δεις απλά σαν φίλη, ότι ταλαιπωρείσαι με όλη αυτή την κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά και προτιμάς να διατηρήσεις μόνο τις τυπικές επαφές στο γραφείο. Όσο κι αν πιστεύεις ότι με το να την έχεις από κοντά κάτι θα αλλάξει, στο υπογράφω ότι όσο μένεις έτσι κοντά της μπαίνεις ακόμη πιο βαθεία στο friendzone. Καλύτερα να ξεκόψεις. Θα μου πεις γιατί έτσι θα την κερδίσω; Όχι, οι πιθανότητες να την κερδίσεις έτσι είναι μικρές αλλά με την τακτική που ακολουθείς τώρα είναι ανύπαρκτες!
Ο Άρης αυτή την στιγμή έχει την τύχη με το μέρος του.
Όλοι εμείς του χτυπάμε καμπανάκια λίγο πριν φάει το πακέτο και την πίκρα. Μακάρι να είχαν όλοι τέτοια τύχη, αλλά που!
Από τη μια λες ότι θέλεις να ξεκόψεις από την άλλη ότι είσαι καψουρεμένος.
Είσαι 33 χρονών. Δεν είσαι παιδάκι όπως εγώ.
Πάρε αποφάσεις επιτέλους!
Melissa, της το είπα κι αυτό! Ότι βασανίζομαι κ ότι με τον τρόπο της δεν με βοηθάει να ξεκολλήσω. Ξέρεις τι μου απάντησε; Εμένα λέει δεν με πειράζει που είσαι κολλημένος μαζί μου! Κ κοπλιμέντα να κάνεις κ ότι θέλεις να μου λες γιατί δεν σε βλέπω σαν τους άλλους τους λιγούρηδες! Εσύ είσαι αλλιώς για μένα!!!!
Πόσιτιβ, τις αποφάσεις μου τις πήρα! Από τη στιγμή που μου είπε ότι έχει σχέση προσπαθώ να ξεκόψω! Έκοψα μνμ, έκοψα κοπλιμέντα, κρατάω αποστάσεις! Αυτή δεν με αφήνει να φύγω!!!
Και με αυτό που σου είπε εσύ τι καταλαβαίνεις; Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως ότι σε γουστάρει. Σου είπε απλά ότι εκφράζεις διακριτικά το ότι την γουστάρεις και δεν ενοχλείται όπως με άλλους που στο πέσιμο πιέζουν για κάτι παραπάνω (σεξ). Εσύ απλά εκφράζεις το θαυμασμό σου, αυτό γιατί να την πειράζει; Παίρνει καθημερινά επιβεβαίωση χωρίς να έρχεται σε δύσκολη θέση όπως με τους άλλους. Αυτό είπε. Και γι'αυτό σου είπε ότι δεν χρειάζεται να σταματήσεις.
Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. Και να υποθέσω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Έχει σχέση. Ένα το κρατούμενο.
Θες να ξεκόψεις. Δεύτερο κρατούμενο.
Αυτή δεν σε αφήνει να φύγεις. Μου ακούγεται κουλό... Εσύ διογκώνεις τα πράγματα με το μυαλό σου.
Και στο φινάλε, αυτή τη στιγμή, τι πραγματικά νιώθεις για αυτή; Αυτό πες μου μόνο!
Ρε συ...στο ειπε ξεκάθαρα ότι απλά σε θέλει να την τριγυριζεις απλά επειδή το διασκεδάζει και αντλεί επιβεβαίωση από εσένα...πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πει...ρε φίλε ειλικρινα μη το πάρεις προσωπικά αλλά πόσο στοκοι είστε οι άντρες ώρες ώρες -_-
Βασικά να σου πω κάτι...; Γιατί δεν την ρωτάς στα ίσα;
Πες της εγώ σου είπα πως νιωθω, δε θες κάτι έχεις σχέση λες...προσπαθώ να απομακυνθω και να είμαι κύριος με προσεγγίζεις πάλι...τι θελεις τελικά; Να σου δίνω επιβεβαίωση ενώ έχεις σχέση με άλλον όπως λες;
Δεν θα τολμησεις να της πεις αυτό το πράγμα τόσο μ***νοπανο της που σε έχει συγνώμη κι όλας αλλά εκεί θα εβλεπες τι γίνεται στα αλήθεια...και το να το πηγαίνεις σιγά σιγά δεν αλλάζει την αλήθεια...
Αν ήταν καλός άνθρωπος όπως λες και στα συγκαλα της θα σε άφηνε να απομακρυνθεις αν σεβόταν όσο παριστάνει πως σέβεται τη σχέση της και δε θα σου έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ "επιβεβαίωσε με επιβεβαίωσε με άλλα χωρίς να σου καθομαι ποτε" λολ...είσαι τέρμα θολωμενος.
Να ξέρεις δύο είναι τα τινά...ή απλά θέλει αυτή την επιβεβαίωση και άσπρη μέρα δεν θα δεις, ή θα υπάρξει ένα διάστημα που θα το παίζει διπλό ταμπλό...Δε θα χωρίσει το γκομενο της για εσένα, άντε να τον απατήσει μαζί σου μέχρι να δει ότι όντως "της κάνεις"...και μετά θα κάνει το ίδιο με εσένα και τον επόμενο. Γκαραντί...
Melissa, ότι με γουστάρει μου το έχει πει παλαιότερα η ίδια. Μου αρέσεις, μου πέρασε από το μυαλό να κάνουμε κάτι αλλά μετά τα ξαναβρήκα με τον πρώην κ δεν είμαι διαθέσιμη. Έτσι μου είπε.
Positive, την γουστάρω και την θέλω! Φουλ καψούρα!
Ναταλία, η επιβεβαίωση κ τα κοπλιμέντα έχουν κοπεί εδώ κ καιρό, πάει πάνω από μήνας! Άρα δεν είναι νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος! Πάντως το άλλο θα της το ρωτήσω! Μην νομίζεις ότι έχω κ ιδιαίτερα κολλήματα!!!
Θα δω πως θα πάει το πράγμα μέσα στον μήνα και αν δεν αλλάξει τίποτα, θα την κόψω μια κ καλή. Αυτό θα κάνω!
Έχω το θάρρος να το παραδεχθώ. Ναι, είμαστε στόκοι! Πρώτης ποιότητας.
Ντουροστικ για κάθε χρήση, που λέει και η διαφήμιση! :D
Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές δεν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα.
Μας αρέσει να τρέφουμε αυταπάτες. Είναι βολικό το ψέμα.
Εγώ όταν έφαγα πρόσφατα Χ από κάποια (βλέπε το topic που είχα ανοίξει), όχι απλά προσγειώθηκα άλλα γειώθηκα κανονικά!
Έτσι είναι όταν παρεξηγείς την άλλη.
Π.χ. σήμερα πήγα στο φαρμακείο και είχε έρθει μια καινούργια φαρμακοποιός που έκανε την πρακτική της. Μου συμπεριφέρθηκε με χαμόγελο, με σκέρτσο, νάζι και με τεράστια ευγένεια. Δεν σημαίνει ότι μόλις με είδε, έπαθε την πλάκα της μαζί μου!
Πολύ θα το ήθελα, αλλά νομίζω πως πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο λογικά!
Οι άνδρες δεν σκεφτόμαστε και τόσο, πιστεύω! Καλημέρα να μας πείτε, λέμε: "Να! Σημάδι! Με θέλει!"
Στο θέμα μας τώρα. Όλοι λέμε όλοι τα ίδια. Και είναι εμφανές πως όσα λέμε δεν ήχουν τόσο ωραία στα αυτιά του φίλου μας.
Και φαίνεται και ο ίδιος να είναι κατά τι συγχυσμένος μέσα του αυτή τη στιγμή!
Πρέπει να βάλεις τάξη ΑΜΕΣΑ! Σήμερα, όχι αύριο!
Και φούλ καψούρης και με διάθεση να ξεκόψεις;
Να ξέρεις πως σε τέτοια θέματα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι.
Τόσο ξεκάθαροι όσο και ένας γυναικολόγος!
Ποιος γυναικολόγος έχει πει σε γυναίκα "είσαι λίγο έγκυος";
Εδώ δυστυχώς το πράγμα πρέπει να το δεις σε δυο αποχρώσεις. Σε άσπρο και σε μαύρο.
Έσυ βρίσκεσαι σε μια από τις πενήντα αποχρώσεις του γκρί! :D
Μια χαρά ξεκαθαρισμένος είμαι μέσα μου Πόσιτιβ. Την γουστάρω, μου αρέσει αλλά αφού είναι με άλλον ΣΤΟΠ! Τη δική της συμπεριφορά προσπαθώ να ψυχολογήσω! Κ δεν είναι θέμα επιβεβαίωσης γιατί κι αυτή σταμάτησε να υπάρχει από τη μεριά μου! Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω! Μέχρι κ σημάδια ζήλιας άρχισε να δείχνει!!!
Αυτό που λέει η melissa είναι το πιο σωστό! Κοπελιά σόρυ αλλά καλύτερα να περιοριστούμε στα τυπικά κ να κόψουμε τα πολλά πάρε δώσε γιατί δεν μπορώ να ξεκολλήσω!
Μα επειδή σταμάτησε να υπάρχει από την πλευρά σου ή επιβεβαίωση προσπαθεί να σε τσιγκλισει και να σου βάλει πάλι μπρος με τη πρόφαση της φιλίας παρέας δε ξέρω τι...προφανώς της κακοφανηκε που απομακρύνθηκες...όχι επειδή την νοιαζεις. Πιστεψε με αν την ένοιαζες δεν θα σε έβαζε σε αυτή τη θέση. Απλά επειδή καλομαθε τώρα με την μουνοδουλιαση που εδειξες και της λείπει καθαρά αυτο....
Δεν λέω ότι αποκλείεται να σου κάτσει αλλά αν το κάνει σου ειπα πάντως πως θα γίνει. Και κατά πάσα πιθανότητα αν και όταν θα είσαι ο σύντροφός της δεν θα είσαι η εξαίρεση χαρην της οποίας θα κάνει τύπους που θα τη προσεγγίζουν όπως κάνεις εσύ τώρα πέρα...δεν είναι δεδομένο αλλά η πιθανότητα είναι μεγάλη γιατί μιλάμε για το πώς τείνει να συμπεριφέρεται ενας άνθρωπος...δεν αποκλείεται να συμπεριφερθει αλλιώς αλλά τα δείγματα είναι κατά σου από όλες τις απόψεις...
Τώρα πχ για να πάρετε μια γεύση. Βγήκαμε χθες για καφέ σε κλίμα τελείως φιλικό/επαγγελματικό. Μετά τον καφέ, μου πρότεινε να πάμε το Σάββατο σε ταβέρνα κ μετά για ποτό!!! Και πριν αποχαιρετιστούμε, με ρώτησε τι θα κάνω το βράδυ! Μόλις της είπα ότι μπορεί να βγω μια βόλτα με ρώτησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου αλλά σε στιλ ανάκρισης "Σοβαρά, ε;; Και με ποιον δλδ θα βγεις βόλτα;"!!! Άντε πες Πόσιτιβ τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ...
Σταμάτησε να υπάρχει από τη μεριά σου και την γουστάρεις;
Προσπαθείς να ψυχολογήσεις; Άρα την έχεις στο μυαλό σου!
Γουστάρω κάποια. Άρα αυτή η κάποια υπάρχει μέσα μου. Αυτό σημαίνει πρακτικά.
Ζήλια; Χαχαχαχαχα! Φίλε, δεν είσαι λογικός. Σύνελθε!
Στο φινάλε για να σε δω. Για καν'την τώρα που μιλάμε μπλοκ σε FB, Viber. Βάλε το κινητό της στη μαύρη λίστα. Το αντέχεις;
Μπορείς να το κάνεις και να φύγεις μια ώρα νωρίτερα από δίπλα της;
Αν δεν το αντέχεις, είσαι καψούρης, την θες και παραμυθιάζεσαι γενικώς.
Μα είμαι καψούρης, δεν το αρνούμαι! Απλά θέλω να ξεκολλήσω γιατί είναι με άλλον, έχει σχέση κι εγώ δεν γίνεται ούτε καψούρης να είμαι με κάποια δεσμευμένη ούτε να την περιμένω αιώνια! Και η επιβεβαίωση όντως σταμάτησε. Και τα κοπλιμέντα έχω κόψει κ τα μνμ κ τις προτάσεις να βρεθούμε κ όλα!!! Είπα θα σεβαστώ τη σχέση της κ το κάνω!
Να ξεκόψω τελείως, δεν γίνεται! Είναι κ η δουλειά στη μέση βλέπεις!
Ή δουλειά τι σχέση έχει με τον καφέ και το φαγητό και το ποτό; Πιθανοτατα απλά θέλει να σε γνωρίσει πρώτα περισσότερο πριν παρατήσει τον γκομενο της...φιλενάδες δεν έχει για να πάει για καφέ; Και άντε γουσταρει αντρική παρεα...Αφού είστε φίλοι πηγατε ποτέ για καφέ εσυ αυτή και ο σύντροφός της; Σαν ένα ωραίο παρεακι; Αμφιβάλλω...Λολ...αρα όντως έχεις ελπίδες.
Για να καταλάβεις, η δουλειά μπορεί να γίνει άνετα κ μέσω τηλεφώνου ή email!!! Αλλά εντάξει τον καταλαβαίνω τον καφέ γιατί από την αρχή της συνεργασίας μας πηγαίναμε για ένα καφεδάκι μια φορά στο τόσο μαζί με άλλους συνεργάτες. Τώρα πάμε μόνοι μας. Και δεν είναι μόνο ο καφές, το φαγητό και το ποτό! Είναι κ η πρόταση για σινεμά (ναι, υπήρξε κ τέτοια)!!!
Ναι Πόσιτιβ, για τη δουλειά είναι απαραίτητη σαν συνεργάτιδα! Να κόψουμε τελείως επαφή δεν γίνεται!
Βασικά, είναι η αρχή 80/20 του Pareto όπως και να το δείς.
Δηλαδή όταν ξεκινάς να την πάρεις τηλέφωνο ή να της στείλεις μήνυμα, σκέφτεσαι τη δουλειά, ε;
Όχι το κοκο (το πως θα κάνεις κατάσταση δηλαδή);
Μα εσύ δεν θα έπρεπε να την ρωτήσεις κάπως αν τελικά χώρισε ?
Κοίτα, εγώ τα τηλ κ τα μνμ τα έκοψα. Αλλά όταν ήθελα παλιά να επικοινωνήσω σκεφτόμουν τη δουλειά για να έχω μια αφορμή και μια "δικαιολογία" για την επικοινωνία. Να την πάρω τηλ ή να με πάρει για να πούμε έλα τι κάνεις, πως τα περνάς κλπ κλπ δεν παίζει. Συνήθως, μιλάμε για δουλειά κ κάπου εκεί πέρα πάνω κανονίζουμε να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά! Τις τελευταίες πάντως φορές που μου πρότεινε να βγούμε δεν είχε σχέση με τη δουλειά. Για χθες πχ μου είπε να πάμε για ένα καφεδάκι για να ξεσκάσει λίγο!
Τι λέει αυτή η αρχή του Pareto;;!!!
Εγώ λέω μήπως τελικά χώρισε και σε διάλεξε εσένα, δεν θα βγάλουμε την κοπέλα ηλίθια και ότι θέλει μόνο επιβεβαίωση ...γιατί το να σε προκαλεί είναι ανήθικο αν δεν έχει σκοπό για κάτι παραπάνω....θα έπρεπε να στο πει όμως κάπως.................γιατί δεν το πε ? το ξέχασε?????
Δεν λέω ότι είναι ηθικό ή ανήθικο...λέω πως οταν τον βαρεθεί ή χωθεί τρίτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει το ίδιο...υπάρχουν άνθρωποι που αν είναι ευχαριστημένοι από τη σχέση τους δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν τρίτο και αν δεν είναι ευχαριστημένοι απλά χωρίζουν, δεν ψάχνονται παράλληλα...γιατί το να ψαχνεσαι παράλληλα τι σημαίνει; Ότι αυτός με τον οποίο είσαι μαζί είναι αρκετός, περνάει τη βάση αλλά ε δε τρελενεσαι κι όλας...και αν δε βρεις κάτι καλύτερο απλά κάθεσαι εκεί και τον καθυστερείς από το να βρει κι εκείνος κάποιον πιο κατάλληλο...για αυτό το βρίσκω λάθος τακτική προσωπικά που δείχνει ότι δεν σεβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου αλλά δεν έχει και σημασία. Το κάνουν πολλοι άνθρωποι ως μοτίβο για να προχωρήσουν από τη μία σχέση στην άλλη και αρκετούς δεν τους πειράζει να είναι αποδεκτες τέτοιας συμπεριφοράς. Αν τον Αρη δεν τον πειράζει, που από ότι βλέπω δεν τον πειραζει καλώς...αυτό απλά...
Πολύς λόγος γίνεται για το πόσο ηθική είναι η εν λόγω δεσποινίδα και αν ο φίλος μας πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του.
Εγώ πιστεύω πως είναι ανούσιο να προσπαθήσουμε να ψυχολογήσουμε την τύπισσα.
Καλύτερο είναι να ψυχολογήσουμε τον Άρη.
Φίλε μου, σου έχω ένα τέστ και θέλω να δω τι αισθάνεσαι τώρα, βασιζόμενος από τις απαντήσεις που θα δώσεις.
Ένας άνδρας (ο M) και μια γυναίκα (η L) αγαπιούνται παράφορα και είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.
Δυστυχώς ένα ποτάμι τους χωρίζει και βρίσκονται στις οχθές του ποταμού, σε αντίθετα σημεία.
Στη μερια που βρίσκεται η L βρίσκεται ένας βαρκάρης (ο B), που είναι διατεθειμένος να την πάει στην αντίπερα όχθη, αλλά αρνείται αν η L δεν του δώσει 200 ευρώ (κανονικά χρεώνει 100 ευρώ, αλλά ξέρει ότι η L είναι καψούρα και εκμεταλλεύεται την ανάγκη της).
Η L δεν έχει λεφτά. Ένας άλλος άνδρας (ο S) μαθαίνει ότι η L έχει ανάγκη τα λεφτά και της λέει πως θα της δώσει 200 ευρώ αν αυτή του κάτσει. Η L του κάθεται, παίρνει τα 200 ευρώ, τα δίνει στον Β και πηγαίνει τελικά στην αντίπερα όχθη.
Τελικά ξανασμίγουν. Ένας φίλος του M, o F, του λέει πως η γυναίκα του τον απάτησε με τον S. O M χωρίς δεύτερη κουβέντα έδιωξε την L και της είπε να μην του ξαναμιλήσει ποτέ.
Για πές μου, ποιός έπραξε το σωστό;
Θέλω να τους κατατάξεις με τη σείρα. Στο 1 να βάλεις αυτόν που έπραξε το καλύτερο και στο 5 αυτόν που έκανε το χειρότερο.
Κανείς δεν έκανε λόγο για την ηθική της κοπέλας...ο μόνος λόγος που γίνεται είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φάει τα μούτρα του και χωνεται σε καταστασεις που κανει μπαμ απο την αρχη πως ειναι ανοητο να χωθει...αλλά έτσι είναι η καψουρα υποθέτω.
Ο παραλληλισμός με το παράδειγμά σου είναι αστοχος πάντως ποσιτιβ...εδώ η κοπέλα δεν επέλεξε ως μέσο τον s για να φτάσει στον τύπο στην αντίπερα οχθη που είναι υποθέτω ο Αρης...ή σχεση με τον s προϋπήρχε και για να βρίσκεται σε αυτήν ή κοπέλα της προσδίδει κάποια παραπάνω αξία από αυτήν του "βαρκαρη"...
Ενιγουει έχω αρχίσει να ψιλοαρρωσταινω με τη βλακεία που σας δέρνει σε αυτό το ποστ :P
Καλή τύχη Αρη whatever...