Quote:
Originally posted by bomo
καλημέρα σε όλους! κίκα μου αυτοί που χρεώνουν την βελονίτσα, δεν χρεώνουν μία βελονίτσα 100 ευρώ.. απλά κάνουν ωτοβελονισμό. Δεν έχω κάνει τέτοια μέθοδο απλά το ξέρω γιατί το έψαξα.Βάζουν αρκετές βελονίτσες στια αφτιά. Τα οποία αφτιά είναι μικρογραφίες του ανθρώπινου σώματος, φαντάσου το αφτί σαν ανεστραμμένο έμβρυο. Είναι απλώς άλλη τεχνική ο ωτοβελονισμός. Κακώς πάντως ο γιατρός σου λέει ότι δεν κάνουν δουλειά. Και κακώς τον πιστεύεις απόλυτα. Καλύτερα να σου έλεγε ότι ΟΚ, είναι μία μέθοδος και αυτή.Ας ξέρει ο άνθρωπος όμως ότι υπάρχει και η ακριβώς αντίθετη αντίληψη ότι ο βελονισμός στο σώμα δεν κάνει απολύτως τίποτα για το αδυνάτισμα, παρά μόνο ο ωτοβελονισμός!! Απ΄τη στιγμή όμως που αμφότεροι οι ασθενείς βλέπουν καλά αποτελέσματα, σε όποιο σημείο και να βελονίζονται, εμένα μου αποδεικνύει ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.... και ότι κατά πάσα πιθανότητα ο κάθε γιατρός παινεύει μόνο την μέθοδο στην οποία έχει αυτός ειδικευτεί. ας μην είμαστε λοιπόν σαν τα πρόβατα, και ας έχουμε ανοιχτή τη διάνοιά μας, να κρίνουμε και να φιλτράρουμε ό,τι μας σερβίρουν! δεν συμφωνείτε;;
συμφωνώ κούκλα.... εμένα πάντως μου βάζει και στα αυτιά όταν έχω συνεδρία, και στο πρόσωπο και στο κεφάλι και στα πόδια και στην κοιλία.... μέσα στο πρόγραμμα δεν είναι και το αυτί? δηλαδη αυτο που λες για ωτοβελονισμό πας και σε κάνουν μόνο στο αυτί??? εσενα bomo μου και στο αυτί δεν σου βάζει?