λοιπον τελικα δεν αρχισα ακομα νηστεια κ εχω απιστευτο φουσκωμα που τρωω πολυ αργα το βραδυ εστω και σαλατα...
Printable View
λοιπον τελικα δεν αρχισα ακομα νηστεια κ εχω απιστευτο φουσκωμα που τρωω πολυ αργα το βραδυ εστω και σαλατα...
δεσμευομαι, τερμα τα αστεια, απο αυριο θα τρωω 9-18 ή 10-19 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΑΨΙΜΟ. Υποσχομαι οτι αν δεν εχω προλαβει να φαω βραδυνο μεχρι τις 6 ή 7 το βραδυ τοτε θα τρωω βραδυνο κανονικα ο,τι ωρα μπορεσω αλλα απο την επομενη ημερα θα συνεχιζω κανονικα τη νηστεια μου,,,δεν θα παραλειπω γευματα κ θα επιστρεψω στα σωστα ωραρια μου!
καλησπερα, τοχω παρακανει μετο να τρωω αργα κ ολο τσιμπαω...
απο σημερα θα γραφω εδω μονο το τι ωρα εφαγα τελευταιο γευμα την προηγουμενη μερα.
Θα προσπαθησω κ το πρωτο γευμα την επομενη μερα ναναι αργα ωστε να κανω νηστεια αλλα επειδη ειμαι σε ταξιδι μαλλον δε θα τα καταφερω, εστω το βραδυνο να κανω νωρις οομως...
Λοιπον απο σημερα νηστεια βραδυνη!
badgirl τελικα εχει αποτελεσμα ολο αυτο το συστημα με την νηστεια?
εφαρμοζεις κανονικα το διαιτολογιο σου, τρωγωντας το απο μια ωρα και επειτα μεχρι μια συγκεκριμενη ωρα?
εχεις δει διαφορα στα κιλα σου τωρα απο το να εφαρμοζες το ιδιο ας πουμε διαιτολογιο σε ασχετες ωρες?
δωσε μας τα φωτα σου...
εχω δει μεγαλη διαφορα με τη νηστεια, οσο πιο νωρις τρως το τελευταιο γευμα τοσο το καλυτερο, το ειδα κ εμπρακτα αυτο..
.
Εχασα απροσμενα γρηγορα βαρος, διαβασε τα προηγουυμενα ποστ αν θελεις να δεις τι παιζει...
Το σημαντικοτερο για μενα ειναι οτι η νηστεια σε βοηθα να μεινεις στα πλαισια του διαιτολογιου σου, οποιο κι αν ειναι αυτο, χωρις να αδειασεις το ψυγειο...
ειδικα το βραδυ που για μενα ειναι οι πιο δυσκολες ωρες...ολοι τρωνε αλλα εγω εχω ηδη φαει το γευμα μου νωριτερα κ απλα δε μου κανει αισθηση! κ αργοτερα οταν πεινασω κ "ζηλεψω" να φαω κ γω κατι δεν αγγιζω τιποτε αφου ειναι πλεον περασμενη ωρα κ δε το διακινδυνευω, μη με παρει η κατρακυλα..
Δεν ξερω πως θα λειτουργησει σε αλλο ατομο με βουλιμικες τασεις, εμενα σχεδον εξαλειψε το προβλημα...Για την ακριβεια ειμαι σε ταξιδι κ δεν ειναι ευκολο να τρωω νωρις το βραδυνο...κ δυσκολευομαι απιστευτα να μη φαω ολο το συμπαν μετα το βραδυνο...
Φυσικα η νηστεια δε χρειαζεται ναρχιζει νωρις αλλα οποτε θελεις...(μμπορεις να φας τελευταιο γευμα 10 το βραδυ ή 12 αρκει να μην φας για τις επομενες ωρες που εχεις προκαθορισει αναλογα με το προγραμμα που ακολουθεις, και αυτο οχι καθε ημερα αλλα οποτε θελεις)
Προσωπικα προτιμω να τρωω νωρις τελευταιο γευμα ωστε να ξυπνω αναλαφρη κ ετοιμη για μια νεα ημερα! αυριο θα ειναι μια τετοια ημερα κ ανυπομονω!!!
σημερα επειδη εφαγα τελειως παχυντικα απο δω κ περα δε θα φαω τιποτε.
Τελευταιο γευμα λοιπον στις 14:00
και πως θα αντεξεις???
Λοιπον σημερα εφαγα το πρωινο μου γυρω στις 11 (αντι για 9) και θα προσπαθησω να εχω φαει το βραδινο μου μεχρι τις 7.30, αντε 8 το αργοτερο (καλα δεν ειναι για πρωτη φορα?).
Θα το δοκιμασω αυτο το συστημα..να δω πως δουλευει σε μενα.
οχι μονο για σημερα αλλα για οποτε το κανεις ειναι καλες ωρες αυτες! (και δοκιμασμενες απο εμενα αφου αυτες κανω συνηθως!)
ομως παιζει ρολο τι ωρα θα φας αυριο, αν φας το πρωτο γευμα 15 ωρες μετα το βραδυνο σου τοτε εχεις κανει 15 ωρη νηστεια! τοσο απλα. Δεν χρειαζεται να το κανεις κ μεθαυριο αν κατι σου τυχει κ φας αργοτερα, εσυ καθοριζεις το ποτε κ το πως.
Διαβασε τα πρωτα ποστ της forty, εχει ολοκληρο βιβλιο για το fast-5, εσυ εφαρμοζεις τα ιδια ακριβως για οποιο φαστ κανεις, (αν τρως τα παντα μεσα σε 8 ωρες κανεις φαστ8, αν μεσα σε εννια ωρες κανεις φαστ 9...)
Τις ωρες που δεν τρως μπορεις να πιεις ροφηματα, καφε σκετο, οποιοδηποτε υγρο χωρις θερμιδες, θα σε βοηθησουν πολυ στο να αποτοξινωθεις,,,
δες τι εφαγα, μουρχεται να κανω εμετο...ασε που επεσα σε ληθαργο μολις τα εφαγα...κ νιωθω σαν αρρωστη :(Quote:
Originally posted by zwhtsa
και πως θα αντεξεις???
απο αυριο θα τρωω νορμαλ γιατι 3 μερες τρωω βλακειες κ εχει χαλασει το στομαχι μου....κ αρχιζω κ νηστειες βραδυνες . + _Quote:
Originally posted by badgirl
τσααααα τσικνοπεμπτη! τσικνισαμε τσικνισαμε?
Τσικνισα μονη κ περασα υπερροχα!
~πρωι 2 φ. ψωμι τοστ σικαλεως, 2 φ. μιλνερ, μαρμελαδα με ζαχαρη πανω στο τοστ
~μεσημερι (πριν λιγο)
1 μεριδα γυρο κοτοπουλο εξτρα λαρτζ (σως πατατες πιτες κτλ)
1 παγωτο σκανταλ 200 mL
1 λακτα μικρη (~300 θερμιδες)
Τελευταιο γευμα στις 2, νηστεια ως αυριο το πρωι.
Γυμναστικη:
(ελπιζω ναναι ανοιχτο το γυμναστηριο)
θα κανω ενα δυωρο, κυριως αεροβικη, κοιλιακους
αν ειναι κλειστο θα περπατησω για καμια ωρα στο παρκο
Νερο: θα πινω αβερτα απο εδω κ περα να αποτοξινωθω
και του χρονου με υγεια! κ χωρις διαιτα! μονο σωστη διατροφη
Λοιπον τελικα νομιζω οτι κατι γινεται με αυτο το συστημα ρε παιδια...στην ουσια μονο μια μερα το τηρησα κατα γραμμα (χθες ξεκινησα στις 11.30 και τελειωσα στις 19.30) και σημερα το πρωι με εδειξε η ζυγαρια σχεδον μισο κιλο κατω.
Βρε λες?
μια χαρα τετι, παιζει κ ρρολο τι διατροφη κανεις αυτες τις ωρες, μπραβο σου παντως, μισο κιλο ειναι μια χαρα...πες μας για σενα οποτε εχεις διαθεση...εγω αρχισα απο τα 103 κ ειμαι 83-84 κιλα (1.63 υψος). Αλλαξα ομως ζυγαρια...
Αρχισα κ γω νηστειες απο εχθες, ομως οχι σωστη διατροφη...ακομη βλακειες τρωω :D παρολαυτα ημουν μισο κιλο κατω!
σημερα αδιαθετησα κιολα οποτε χαλαλι οι τσικνοπεμπτες! (μια ηταν¨? 3 φορες τη γιορτασα :D)
Λοιπον 1η μερα νηστειας εχθες κ παροτι εφαγα λαθος κ πολυ ενιωθα αναλαφρη σημερα.
Αποψε τελευταιο γευμα στις 9 (σε λιγο) κ μετα ραψιμο.
Απο αυριο αρχιζω κ διαιτα γιατι το παρακανα! φιλουπες
badgirl μου νομιζω εχουμε ξανασυστηθει...κι εγω 1.63 υψος και ξεκινησα με 97 κιλα μετα απο δυο εγκυμοσυνες.
Μην φανταστεις οτι εχω χασει τιποτα ιδιαιτερο, τωρα ειμαι 94,5, δηλαδη ακομη στην αρχη.
Πρεπει να κατεβω στα 70 για να νιωσω καλα με τον εαυτο μου...για να τον ξαναβρω θα ελεγα καλυτερα.
Παντως λεω να το συνεχισω αυτο με το τελευταιο γευμα στις 7.30 με 8. Πραγματικα νιωθεις αναλαφρη το πρωι.
Καθε αρχη και δυσκολη! οντως τετη, καλωσηρθες κ στην παρεα μας!
Στην αρχη δυσκολευτηκα τρομερα για να παω απο 103 στα 97...δε μπορουσα να ελαττωσω το φαγητο με τιποτε...αν βαλεις μεσα κι εκεινη την περιοδο τοτε κανω περιπου 1 χρονο προσπαθεια να χασω βαρος...οποτε μη λες οτι ειναι ευκολα τα πρωτα κιλα...ισα ισα! εκει πρεπει να αλλαξεις διατροφικη συμπεριφορα κ ειναι πολυ πιο δυσκολο...
ευτυχως σταδιακα εκλεισε καπως το στομαχι κ μετα το Σεπτεμβρη πηρα εμπρος...μετα βρηκα κ το φορουμ κ εχασα 10 κιλα!
Να χαιρεσαι ξανα τα παιδακια σου κ μη σε νοιαζει τιποτε...ολα τα αλλα θα τα φτιαξεις!
Σ' ευχαριστω badgirl να εισαι καλα.
Εγω απλα το μονο που θελω ειναι να βλεπω αποτελεσματα κι ας μου παρει χρονο να χασω τα κιλα μου.
Μονο να μην βλεπω την ζυγαρια μονιμως κολλημενη, γιατι ξερεις πως ειναι να προσπαθεις και η ρημαδα να σε δειχνει συνεχεια στα ιδια κιλα...πεφτεις ψυχολογικα.
με τη νηστεια δεν μου εχει κολλησει ποτε, ο,τι διαιτα κανω αποδιδει...μαλιστα ακομα κ οταν τρωω παραπανω (οπως τις τελευταιες μερες που εχω ξεπατωθει) κανω νηστεια κ ετσι δε βαζω κιλα ευκολα...
αν θες γραφε τι τρως στο αντιστοιχο τοπικ κ βαλε κ ενα τικερακι με τα κιλα σου να ξερεις τι σου γινεται...
α μου επιταχυνει επισης παρα πολυ την απωλεια βαρους...
Τωρα που ειπες για τικερακι, μπορω να σε ρωτησω κατι?
Προσπαθησα να το φτιαξω χθες αλλα ρε γμτ μου περανει μονο στρογγυλο τον αριθμο των κιλων, εκει που γραφεις το βαρος σου, πχ το 95 το περναγε, το 94.5 ομως δεν το περναγε, γιατι αραγε, μηπως κανω κατι εγω λαθος?
balto san 95 κ μετα αφου κ το δεχτει θα πας κ θα το αλλαξεις να το κανεις οσο θελεις
Πω πω απ' οτι βλεπω απο το δικο σου, εχεις χασει 17 κιλα, μπραβο σου, εγω ορισμενες φορες οταν σκεφτομαι ποσα πρεπει να χασω με πιανει πανικος, προσπαθω να το ξεχνας και οτι γινει..
Απλα για την ωρα εχω βαλει σαν στοχο μεχρι το Πασχα να εχω πεσει απο τα 90...και ο καλος θεουλης ας βαλει το χερακι του!
kala αλλο κ τουτο...δε δεχεται τον κωδικο μου...αναγκαστικα να αλλαξω νικ για να μπω...
eleos de me vazei me to allo...
μια χαρα θα εισαι αν χανεις 1% του βαρους σου/ βδομαδα. Θαναι κ λιπος, αρκει να τρεφεσαι σωστα... εφτιαξες τικερακι? αναγκαστικα κ αλλαξα νικ κ τα ξαναφτιαξα...δε με εβαζε!Quote:
Originally posted by teti
Πω πω απ' οτι βλεπω απο το δικο σου, εχεις χασει 17 κιλα, μπραβο σου, εγω ορισμενες φορες οταν σκεφτομαι ποσα πρεπει να χασω με πιανει πανικος, προσπαθω να το ξεχνας και οτι γινει..
Απλα για την ωρα εχω βαλει σαν στοχο μεχρι το Πασχα να εχω πεσει απο τα 90...και ο καλος θεουλης ας βαλει το χερακι του!
ωραιο αρθρακι για τη διατροφη που κανουμε εδω: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1943&page=2
Εφτιαξα αλλα δεν μου το κανει copy paste στο κουτακι της υπογραφης στο control panel, πανω δεξια.
περιεργο!
καλα το εκανα τοσες φορες σημερα που εγινα εξπερ...ο,τι βοηθεια θελησεις σφυρα!
τελευταιο γευμα 18:00
...test...test...
yeeeeeeeeeeees!
Ετοιμο το τικερακι μου, πως με βρισκεις?
Αργησα αλλα τα καταφερα...
ονειρεμενο :)
thanks καλη μου!
forty που χαθηκες? μια ερωτηση, ο πρωινος καπουτσινο (με γαλα χτυπημενο αποπανω) σπαει τη νηστεια? (σκετος χωρις ζαχαρη)
Κι εγω την ιδια απορια εχω, ποιος θα μας την λυσει, και οχι μονο για τον καπουτσινο, αλλα για τον καφε γενικα το πρωι με λιγο γαλατακι και λιγη ζαχαριτσα...αντε εστω ζαχαρινη..
βασικα αν διαβασεις το ebook για το φαστ-5 που εχει στο πρωτο πρωτο μηνυμα θα δεις οτι επιτρεπονται μονο ροφηματα χωρις θερμιδες...αρα μαλλον κ οι δυο μας την σπασαμε :D
παντως καπου διαβασα οτι για τις γυναικες ειναι αρκετες 14 ωρες νηστεια, ισως δοκιμασω κ αυτο...
Εγω δεν την εσπασα, απλα επειδη παντα ξυπναω αρκετα πρωι, μου μυριζει λιγο καφεδακι μεχρι να παει η ωρα 11 και κατι για να φαω το πρωινο μου. Εχω μεγαλη δυσκολια στο να τον πιω σκετο, γι αυτο αναρωτιωμουν για την ζαχαρινη.
βασικα μπορεις να τρως νωρις το βραδυνο ωστε να παιρνεις νωρις κ το πρωινο...αλλωστε δε χρειαζεται καθε μερα να το κανεις...καποιες φορες τη βδομαδα αρκει
Πρώτη φορά διαβάζω γιαυτή τη 'δίαιτα' αλλα θυμήθηκα παλιά όταν ήμουν φοιτήτρια έτσι είχα χάσει πολλά κιλά. Έκοψα το βραδινό αλλά έτρωγα ότι ήθελα μέχρι τις 6 και περπατούσα. Μου βάλατε ιδέες τώρα να το δοκιμάσω και γω...
Παντως εμενα εχει αρχισει και συνηθιζει το στομαχι μου και δεν πειναω καθολου τα βραδια, δηλ μετα το τελευταιο γευμα που ειναι στις 7,30.
Τωρα η ζυγαρια δεν ξερω κατα ποσο ειναι με το μερος μου, αυτο θα το διαπιστωσω την Παρασκευη που εχω ζυγισμα.
μια απο τα ιδια, σαν φοιτητρια την εκανα εν αγνοια μου κ ειχα χασει πολλα κιλα...
Δαλεξε ενα παραθυρο να τρως πχ 10-6 ή 7 ή οποιες ωρες θελεις αρκει να τρως για 8-9 ωρες κ μετα να κανεις νηστεια...καλο ειναι να συμπεριλαβεις τις βραδυνες ωρες στη νηστεια...θα δεις τα κιλα να πεφτουν βροχη... :)
θελει ομως να τρως κ σωστα τις ωρες που τρεφεσαι, τελευταιο γευμα να ειναι κατι αργης καυσης κ θρεπτικο, οχι να πεινας...νηστεια δε σημαινει πεινα (εκτος απο τις πρωτες ισως ημερες)
διαβασε το ebook που δινει η forty στο πρωτο πρωτο μηνυμα, αν τοχεις το αγγλικο, κ ο,τι θελεις εδω ειμαστε... δες κ εδω ειναι πολυ σημαντικο
πολυ πολυ ενδιαφερον δειτε εδω για διαλειματικη νηστεια (IF διατροφη)
http://www.bodybuilders.gr/data/main...TOPIC_ID=13557
το αποπανω ειναι στα Ελληνικα κ ειναι πολυ κατατοπιστικο!
ενδεικτικα:
"Τεχνική ανάλυση της μεθόδου:
Με τη μέθοδο ΙF τις πρώτες 16 ώρες δεν κατάναλώνουμε τπτ εκτός απο ροφήματα τα οποία δεν περιέχουν θερμίδες πχ καφε,τσαικτλ(Μετά τις 16 ώρες το υπατικό γλυκογόνο μειώνεται υπερβολικά και εξαντλέιται γύρω στις 24 ώρες).Τις επόμενες 8 ώρες καταναλώνουμε κανονικά τα γεύματά μας τα οποία μπορεί να είναι 2 ή 3 ανάλογα με το πως βολεύει τον καθένα,αρκέι να φτανει ς ημερήσιες θερμιδικές του ανάγκες.Τις ημέρες προπόνησης το ένα γεύμα είναι preworkout και τα υπόλοιπα postworkout.Tις ημέρες που δεν έχουμε προπόνηση μειώνουμε τους υδατάνθρακες καθώς δεν έχουμε τόσες πολλές ενεργειακές απαιτήσεις και αυξάνουμε τα καλά λιπαρά.Βασιζόμαστε κυρίως σε στερεά τροφή και όχι τόσο σε συμπληρώματα.
Tα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου:
H μέθοδος αυτή μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή αυξάνει την αντίσταση στις ασθένειες,προάγει τη μακροζωία,και βοηθάει στην εγκεφαλική υγεία διεγείρωντας την παραγωγή νευρώνων από τα βλαστοκύτταρα."