Aσε εχω φιλους καλοφαγαδες και πολυφαγαδες (ειδικα τα αγορια).Αμα δω πρωτο ψηφιο 6, θα κανω ενα τσιμπουσι ετσι για το καλο.:P
Printable View
Aσε εχω φιλους καλοφαγαδες και πολυφαγαδες (ειδικα τα αγορια).Αμα δω πρωτο ψηφιο 6, θα κανω ενα τσιμπουσι ετσι για το καλο.:P
Μακάρι να το δέις σύντομα, αυτή είναι η ευχή μου σήμερα που γιορτάζεις!
Thanks Betty μου!:)
τωρα θελω να φαω κατι γλυκο!οπως να παραγγειλω κρεπα με μερεντα...αλλα φατε ματια ψαρια...δεν υπαρχει περιπτωση!
θελω ενα τεραστιο σαντουιτς με μπιφτεκι,μπεικον,κασερι,μα� �ιονεζα και πατατες
και ενα τριγωνο πανωραματος !
Ντρέπομαι που θα το πω αλλα εχω λυσσαξει, όχι βλακειες εχω παθει δεν ξερω κι εγω τι
Απο την Κυριακή εχω μια απιστευτη λιγουρα που θελω να φαω διαφορες βλακειες και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια, θελω να φαω τσιζκεικ και σοκολατινα και παγωτο νιρβανα
Αυριο θα συναντηθω με την διαιτολόγο μου να δουμε αν με αφηνει για την Τεταρτη να κανω ενα ελευθερο γιατι κρατιεμαι με νυχια και με δοντια
Ένα με απ'όλα παρακαλώ...
http://www.youtube.com/watch?v=pzZAtrImkDc&feature=player_embedded#!
θελω να φτιαξω τσιζκεικ και να το φαω ολο με το μωρο μουυυυυ!(και μονη θα το καταφερνα) και γλυκο του κουταλιου κερασι ή μερεντα με το κουταλι ξαπλωμενη στον καναπε!!!αλλα.........................
karamela
πάρε τηλέφωνο τη διαιτολόγο και πες το. Εγώ τη δικιά μου την είχα πρήξει και πάντα μου έβγαινε σε καλό.
Θα σου βρει κάποια ολιγοθεριδική λύση ή κάτι τέτοιο.
Εγώ θέλω να κατασπαράξω μία σοκολατα Milka κρέμα μπισκότο των 300γρ!! Ή μια lacta οχι τη λεπτη συσκευασία, αυτή που είναι σε κουτί... ή μια Cadburry με φουντούκια!!!!!!!! Ή έστω μία break με φουντούκια! :D
veronica καλωσηρθες!
τωρα που τις σκεφτηκες πηρες τη γλυκα τους και δεν χρειαζεται να τις φας!!
πιες και λιγο νερο, γιατι πολυ σοκολατα ρε παιδι μου!θα σε λιγωσε...
καπως ετσι κανω εγω και μπορω να πω πως τον ξεγελω τον εαυτο μου!
Aαααχχ ας πιω για να (τις) ξεχάσω...!Quote:
Originally posted by koritsaki
veronica καλωσηρθες!
τωρα που τις σκεφτηκες πηρες τη γλυκα τους και δεν χρειαζεται να τις φας!!
πιες και λιγο νερο, γιατι πολυ σοκολατα ρε παιδι μου!θα σε λιγωσε...
καπως ετσι κανω εγω και μπορω να πω πως τον ξεγελω τον εαυτο μου!
Τώρα θέλω ένα pint coca cola... να τη νοιώθω να γαργαλάει τα ρουθούνια μου όπως πίνω από το τεράστιο ποτήρι.. να ακούω το χαρούμενο τσσσσσσσσσ ουφ..
χαχαχα! εγω το απογευμα εφαγα ενα μικρο κρουασανακι σοκολατας. δεν το ζηλεψα απλα επειδη υπηρχε το εφαγα αλλα δεν βαριεσαι...
τωρα τιποτα δε θελω να φαω, μου περασε!!! αλλα να σας πω την αμαρτια μου, καθε πεμπτη βραδυ που παω να παρω το λεωφορειο απο το κτελ για να γυρισω σπιτι, παθαινω ντελιριο απο τις μυρουδιες μιας καντινας που ειναι εκει απεξω! το βρωμικο σε ολο του το μεγαλειο, τετοια λαχταρα δεν ενιωσα ποτε, αλλα φατε ματια ψαρια! παντως επειδη το 'χω απωθημενο λεω καποια απο αυτες τις μερες να παρω εστω δυο καλαμακια, οχι κοτοπουλο, κανονικα, για να μου περασει :P
Εγω θελω ενα τεραστειο milkshake σαν αυτα που ειδα στην καφετερια αποψε.Αντ'αυτου την εβγαλα με ανθρακουχο νερο.:P
εγω ουτε καν ανθρακουχο κονστανς μου! σκετο νερακι ηπια το απογευμα με τα κοριτσια απο το μαθημα :)
Αστα loukoumaki.Αν μπορουμε ας κανουμε κι αλλιως.:P Αλλα ομολογω οτι το milkshake το λαχταρησα το ατιμο!:P
παγωτό
axaxaxa re murcie που τις βρισκεις τις εικονες χαχαχα
αχαχαχαχα!Εμενα αυτη η εικονα μου εκοψε την ορεξη.:P
:) κι εμένα- γι' αυτό την ανέβασα- για να ΜΗΝ το φάω
κι εμένα :/Quote:
Originally posted by Constance
αχαχαχαχα!Εμενα αυτη η εικονα μου εκοψε την ορεξη.:P
δεν είμαι καθόλου σίγουρη για το αν θα καταφέρω να ξαναφάω παγωτό πριν το 2015.......Quote:
Originally posted by murcielago
:) κι εμένα- γι' αυτό την ανέβασα- για να ΜΗΝ το φάω
ρε κοριτσια τουλαχιστον δεν ειναι με γευση σοκολατα :P
ρε συυυυυυ;;;;;;Quote:
Originally posted by loukoumaki
ρε κοριτσια τουλαχιστον δεν ειναι με γευση σοκολατα :P
xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaaaa
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! ΚΑΡΑΛΟΛ!
καλά murcielago φοβερό,χαχα!Εγώ πάλι συνεχίζω να θέλω να φάω ένα παγωτό...Quote:
Originally posted by murcielago
παγωτό
Quote:
Originally posted by Danai20
karamela
πάρε τηλέφωνο τη διαιτολόγο και πες το. Εγώ τη δικιά μου την είχα πρήξει και πάντα μου έβγαινε σε καλό.
Θα σου βρει κάποια ολιγοθεριδική λύση ή κάτι τέτοιο.
Μιλήσαμε την Παρασκευη Δαναη μου και την Τεταρτη θα κανω ελευθερο, γιατι ειπε οτι δεν ειναι οτι το ζηταει ο οργανισμος μου αφου κρατιεμαι απο την προηγουμενη Κυριακή αλλα ειναι καθαρα ψυχολογικό το θεμα, οπότε να φαω για να τονωθει και η ψυχολογια μου ;)
Σημερα θα δοκιμασω sugarfree cheesecake απο τα Starbucks! Κατευθασε!
τώρα θέλω μία ζεστή τυροπιτούλα με σφολιάτα και φετούλα, την είδα στο κυλικείο στη δουλειά και τη ζήλεψα.......
θελω ενα ζεστο κρουασαν βουτηρου απο φουρνο και μια πιτουλα με ζαμπον-κασερι
Δηλαδή το ζεστό κρουασάν βουτύρου γεμισμένο με ζαμπόν και κασέρι δεν σου κάνει;; mmmmmmm
Με κολάζεις πρωινιάτικο :P
χα χα dew ναι μου κανει
πο πο τα σαλια μου τρεχουν:P:P:P
πειναωωωωωω...Θα ηθελα παγωτο και σουβλακια και ξανα παγωτο...αλλα το μενου εχει ενα αχλαδακι και 1 γιαουρτακι στις 8..ρε παιδια πρωτη φορα νιωθω τετοια πεινα,το στομαχι μου γουργουριζει.Που θα παει θα συνηθισω..
ntinoula μου υπομονη.Εισαι στην αρχη ακομα και ειναι δυσκολα.Αλλα μολις περασεις την πρωτη εβδομαδα θα δεις μετα οτι ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο φανταζοσουν.
Αχ εγω τωρα θα ηθελα να ζεστο τσαγακι αλλα δεν παιζει προς το παρον γιατι εχω δουλεια.Το βραδυ με περιμενουν ζεστες φακες ομως στο σπιτι και ανυπομονω.:)
Εγώ σήμερα κορίτσια την έκανα τη γουρουνιά μου..Έφαγα 1 κοκάκι και μισό παγωτίνι ξυλάκι κι έχει και συνέχεια..σουβλακάκι με πίτα και χοιρινό καλαμάκι...αλλά από αύριο επανέρχομαι δριμύτερη, το χρειαζόμουν ένα διαλειμματάκι μετά τα πρώτα 10 κιλά..Απλά νιώθω πάλι τρομερές τύψεις και αυτές καμιά φορά οδηγούν σε κρίσεις υπερφαγίας και πολύ με φοβίζει αυτό αλλά..θα το ξεπεράσω!:D
Oχι μπιζελακι μη νιωθεις τυψεις, κανε το ελευθερο σου σημερα και αυριο με νεα διαθεση παλι ξεκινας.:)
Τωρα κοριτσια,μ αρεσει δε μ αρεσει,αυτο ειναι,μπηκα στο χορο και θα χορεψω..Καιρος να πληρωσω για τα αμαρτωλα μου βραδια μπροστα στην τηλεοραση.Κι αυτο το μισο κιλακι που εφυγε σημερα μου εδωσε λιγο θαρρος,αλλα αυτη την εβδομαδα θελω να τα κανω ολα σωστα(και κυριως ολες τις μερες) ωστε να ερθουν και μεγαλυτερα νουμερα.Στοχος για την επομενη τεταρτη τουλαχιστον 1 κιλακι..Αντε να δουμε