Και γω τοταλ 0% τρωω.Οταν το συνοδευω με φαγητο βαζω λιιιγο αλατι και παπρικα.Αν το φαω σκετο βαζω λιγο γλυκαντικο σε σκονη sweet n balance και ισως λιγη κανελα.Βεβαια γουστα ειναι αυτα, θα βρεις μια μαρκα να σου ταιριαζει.
Printable View
Και γω τοταλ 0% τρωω.Οταν το συνοδευω με φαγητο βαζω λιιιγο αλατι και παπρικα.Αν το φαω σκετο βαζω λιγο γλυκαντικο σε σκονη sweet n balance και ισως λιγη κανελα.Βεβαια γουστα ειναι αυτα, θα βρεις μια μαρκα να σου ταιριαζει.
παιδιά μου τι κανετε? ολα καλά? ηθελα να σας ρωτησω όταν βρίσκεστε σε φαση αδιαθεσιας και θελετε , γλυκο, ζαλιζεστε τι κανετε? εχω χασει 6,5 κιλα και δεν θελω να κανω καμια χαζομαρα, βεβαια τωρα η ζυγαρια μου εχει κολλησει αλλα, και παλι, δωστε μου τα φωτα σας, Ευχαριστω :eureka:
γεια σου Pitsirdelaki !!! γλυκα? απειρα!!! σε προηγουμενο μηνυμα θα βρεις ενα link για συνταγες για ολα τα γουστα!
:thumbup::thumbup: ευχαριστω Λορα γιατι εχω παθει ενα λαλα σημερα χαχαχαχαQuote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
καλημερα!
helena ευχαριστω πολυ για την ψηφο εμπιστοσυνης! μια χαρα ολα! θα στειλω pm!!!
elafaki20 υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια για ντουκανογλυκακια γι αυτο επιμενω για συνταγες... για την ακριβεια ολους τους μηνες που κανω dukan δεν περασε ουτε μερα που να μην φαω γλυκακι... εγω τις συνταγες τις βρισκω εδω
http://www.pareadukan.com/index.php/...BF%CF%85%CE%BC
:smilegrin:
τα χω παρατησει τωρα τελευταια και τρωω οτι να ναι
ποτε μου θυμιεται η διαιτα και ποτε τη γραφω κανονικα
πρεπει να κανω ενα τριημερο ντουκαν να στανιαρω
δεν την γουσταρω αλλα με τη ντουκαν θα δω φως, το ξερω
μονο ετσι θα χασω τα 5 κιλακια που με ταλαιπωρουν.
kalispera molis eixa voulimiko episodio me emeto den ksero pleon ti na kanv briskomai se adieksodo
εσεις που ξερετε εχει αποτελεσματα η dukan να την αρχισω?
το κακαο ιον μπορουμε να το κανουμε ροφημα με γαλα 1,5% και να το πιουμε?και ποσα φλυτζανια επιτρεπονται την ημερα?
θα μου απατησει καποιος σας παρακαλω?
Αν τη διάβασα καλά, στη dukan σε όλες τις φάσεις επιτρέπεται το γάλα 1,5% καθώς και το άπαχο κακάο (ΙΟΝ χωρίς ζάχαρη). Τα γαλακτοκομικά επιτρέπονται στην ποσότητα του ενός λίτρου τη μέρα. Οπότε φαντάζομαι, ότι αυτό είναι και το όριο για το γάλα με κακάο.Quote:
Originally posted by crisoula
το κακαο ιον μπορουμε να το κανουμε ροφημα με γαλα 1,5% και να το πιουμε?και ποσα φλυτζανια επιτρεπονται την ημερα?
Κακαο μονο χωρις ζαχαρη και μονο 1κουταλακι του γλυκου τη μερα.
o% η 1,50% το γαλα αλλου λεει 0 και αλλου λεει 1,5 τι απο τα 2 ισχυει?
μονο το γαλα 1.5 %. ολα τα αλλα γαλακτοκομικα 0%. αυτην τουλαχιστον την εκδοχη ακολουθησα εγω...
λορα ποσα κιλα εχασεσ με τη
ν διαιτα αυτη και σε ποσο καιρο?
Καλημερα σημερα αρχισα την dukan ελπιζω να τα καταφερω 15 κιλα θελω να χασω
καλημερα ! καλη αρχη crisoula! ολα τα κιλα μου με dukan τα εχασα σε 8 μηνες -2μηνες διακοπη καιστασιμοτητα. σημειωτεων δεν γυμναζομαι καθολου και γενικα δεν χανω ευκολα!
να τα κρατησεισ κουκλα μου γιατι εγωμε το reductil ειχα χασει 50 κιλα ειχα παει 65 κιλα το 2007 και τωρα θελω να χασω 15 κιλα
ειμαι τωρα 80 και θελω να τα χασω 15 κιλα
crisoula τα 15 κιλά δεν είναι πολλά!Μην απογοητεύεσαι!
κι εγω παθων ειμαι... ελπιζω και μαθων... θα δειξει!!! οντως τα 15 δεν ειναι πολλα και η dukan σαν διαιτα ειναι η χαρα του λιχουδη!
Κορίτσια καλησπέρα!!
Είμαι στην 8η μερα της πρώτης φάσης και απο θέμα βάρους πάμε καλά! απο θέμα ποικιλίας φαγητού όχι γιατι δεν έχω στροθεί να μαγειρεύω και εχω λίγο πήξει!Σε 3 μέρες θα φάω ότι λαχανικό βρω μπροστά μου!!!
Καλή μας συνέχεια!!:smilegrin:
Καλημέρα τα θαλασσωσα χτεσ τι να κανω?να ξαναρχισω σημερα ξανα την dukan?πειραζει?
ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΚΑΙ 2Η ΦΑΣΗQuote:
Originally posted by crisoula
Καλημέρα τα θαλασσωσα χτεσ τι να κανω?να ξαναρχισω σημερα ξανα την dukan?πειραζει?
...
22. Ακόμα και ένα μικρό λάθος στη δίαιτα, αυτό σημαίνει ότι την επόμενη μέρα κάνετε ξανά μέρα πρωτεΐνης και καλύτερα λευκή μέρα δηλαδή καταναλώνετε λευκές τροφές, ασπράδια, κοτόπουλο, ψάρια, λιγότερο αλάτι, νερό κλπ. και μισή ώρα περπάτημα ή άσκηση.
Οπότε, έχεις την "τιμωρία" σου και το σχέδιο εξιλέωσης!
σας ευχαριστω κοριτσια
εσυ αννα65 ποσα κιλα εχασεσ με την dukan και σε ποσο διαστημα?
Δεν έχω κάνει τη dukan, έχω αρχίσει όμως να τη φλερτάρω! Τα κιλά μου τα έχασα με επέμβαση, αλλά με έχω "συλλάβει" να ρέπω προς τις ατασθαλίες, ενώ η διατροφή μου πρέπει να είναι κυρίως πρωτεϊνική με αποφυγή λιπαρών και ζάχαρης. Η dukan μου κάνει σαν βάση, και όλο λέω να την ξεκινήσω, και όλο το αφήνω για Δευτέρα!
εχω απο τισ 06/08/2011 που αρχισα την dukan και σημερα ειμαι 2 κιλα μειον ασχετα που χτεσ εφαγα βλακειεσ
ψεμματα απο τισ 06/09/2011 την αρχισα
Eγώ σήμερα συμπληρώνω το 10μέρο της πρώτης φάσης και είμαι 4,5 κιλά κάτω!!:P
crisoula, piggaki μπραβο για τις απωλιες! καλη συνεχεια!
anna65 ψαξτο με την dukan, αξιζει... ειδικα η συντηρηση της ειναι ολα τα λεφτα και συνεχιζεις να χανεις βαρος! οσο για το τι μπορεις να φτιαξεις με την βρωμη... θαυματα! εγω σωθηκα κυριολεκτικα με αυτην την διαιτα. την ακολουθω 7-8 μηνες και δεν με εχει κουρασει καθολου! ειμαι ενθουσιασμενη! αλλα θελει μαγειρεμα. μην μενετε στα ιδια και στα ιδια...
παιδια θελω και γω να ξεκινησω παλι ντουκαν
απο τοτε που τη παρατησα ,ξεφευγω παλι με το φαγητο
αλλα ολο το λεω και δε το κανω,πρεπει να παω σουπερ μαρκετ να οργανωθω...
παντως αυτα που εχασα με τη ντουκαν,τα διατηρω ακομα (βλεπε τικερακι):crazy:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΗΔΗ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΝΤΟΥΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 3 ΚΙΛΑ.... ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ....
ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΗ ????;);):smirk:
Συνταγές Dukan εδώ έχει διάφορες συνταγές και αν κοιτάξεις κάπου λίγο πιο πάνω τα κορίτσια έχουν γράψει άλλο ένα site,καλή επιτυχία!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ .... PLS ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ... ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ???
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ !!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ 7,5 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ
axaxaxxaxaxa ευχαριστώ αλλά δεν έχω μωράκι (μακάρι να είχα!) το new life αφορά την ημερομηνία που έκανα επέμβαση!όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τις ευχές και αντ-εύχομαι με τις καλύτερες ευχές για τα ζουζούνια σου! 11 μήνες κάνεις δίαιτα ή 12 μέρες?με μπέρδεψε το τικεράκι σου
ΜΟΛΙΣ 12 ΗΜΕΡΕΣ ..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Καλησπέρα τι κάνετε?χτεσ τα πηγα καλα δεν ξεφυγα καθολου απο την διαιτα....
BASP καλη αρχη και απο μενα!
crisoula μπραβο που δεν ξεφυγες! καθε μερα που περνα και δεν ξεφευγεις θα το κανει ολο και πιο ευκολο θα δεις. φροντισε να εχεις ετοιμα διαφορα επιτρεπομενα σνακ βοηθαει απιστευτα! εγω ειμαι ετοιμη να τσακισω ενα κομματι dukanοπιτσα!:spin:
οκ! μελετησε καλα! την εκδοχη που βρισκεται στην πρωτη σελ ακολουθησα κι εγω ευλαβικα. ειναι σαφεστατα νομιζω. οσο για συνταγες αφθονες! θα βρεις λινκς παραπανω. α! και κατι αλλο! μην βγαζεις συμπερασματα βιαστικα για την βρωμη! θα την λατρεψεις μεσα στις συνταγες και θα λες γιατι δεν μπορω να φαω παραπανω? πιστεψε με! αντε καλο διαβασμα!