:thumbup:
Printable View
:thumbup:
Γλυκε μου Οκτωβρη αστα να πανε....δεν κατεβαινει μπουκια κατω το πιστευεις;;; τι εχω παθει;;;;Quote:
Originally posted by sweetOctober
Τέλεια! Εχεις κάθε λόγο να είσαι ευτυχισμένη, και αδυνατισμένη!!! Βουρ!!!!
Καλησπέρα λυπημένη μου. Πόσο με στεναχωρει το ονομα σου και βλεποντας το tickeraki σου εχω παθει την πλακα της ζωης σου. Η χαρα της ζωης προσωποποιημενη. Να εισαι καλα που μας δινεις δυναμη :love:Quote:
Originally posted by lipimeni
ευαγγελία Διάβασα λίγο τα παραπάνω και έχω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο!!Το 8 είναι πολύ κοντά σου και το 7 και όσο επιθυμείς εσύ!!Και ο έρωτας βοηθάει ε???δε δίνει μία δύναμη ανεξήγητη??Καλή συνέχεια από μία συναγωνίστρια!!
Quote:
άπειρα κιλά...πόσο ωραίο ακούγεται..χαχαχαχα μακάρι να ήταν άπειρα..λοιπόν...εγώ γενικά το πάω αργά..τώρα πήρα λίγο μπρος να το επιταχύνω το θέμα γιατί θέλω το καλοκαίρι να πάω σε παραλία με κόσμο..Δε γίνεται πια..Κάνω διατροφή ανθρώπινη,τα τελευταία 2μιση χρόνια..Άρα αν υπολογίσεις θα καταλάβεις ότι πάω σαν χελώνα.Τώρα κάποιοι θα πουν πως είναι καλό..τι να σου πω.Απλά εγώ είχα και έχω θέματα ψυχολογίας και χρειάζομαι γενικά το χρόνο μου σε πολλά πράγματα.Νιώθω ότι τώρα ξανασυστήνομαι με τον εαυτό μου.Φτου και από την αρχή.Αυτό που κάνω είναι να μη τρώω τα γνωστά χαζά που έτρωγα για να φτάσω τα 134 με μεγάλη επιτυχία και να πηγαίνω ένα σχετικό γυμναστήριο...θέλει ψυχολογία το θέμα.Έχω καταλήξει πως το μυστικό στο να χάσει κάποιος κιλά,το κλειδί μάλλον,γιατί μυστικό δεν είναι,είναι ο χρόνος..Αν έχεις υπομονή,τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ.Αν δεν έχεις,εκεί υπάρχει πρόβλημα..εύχομαι να βοήθησα..
Δεν εχω κατι αλλο να πω περα απο οτι ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!
ευαγγελία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ..Υγεία να έχουμε και νομίζω πως όλα καλά θα πάνε!!Σε φιλώ!Δε χανόμαστε..
Καλημεραααααααα
Σας στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
lipimeni σε λιγο οπως πας θαλλαξεις απο λΥπημενη σε χαρουμενη, εχοντας χασει τοοοσα πολλα και χανοντας κια αλλα!!!!
Πως τα εχασες τα κιλα σου και σε ποσο χρονικο διαστημα;
Πρεπει να ανοιξουμε νεο ποστ με τις προσωπικες προσπαθειες του καθενος εδω μεσα.Θα μας κανει καλο!!!!!!!
Εγω στα ιδια αλλα εχτες δεν γυμναστηκα και εφαγα περισσοτερο.
Παω για γυμναστικη!!!!!!!!!!!!
Καλημερα ...δεν τα παραταμε και προχωραμε!!!!!!!!!!!:grin:
:thumbup:Quote:
άπειρα κιλά...πόσο ωραίο ακούγεται..χαχαχαχα μακάρι να ήταν άπειρα..λοιπόν...εγώ γενικά το πάω αργά..τώρα πήρα λίγο μπρος να το επιταχύνω το θέμα γιατί θέλω το καλοκαίρι να πάω σε παραλία με κόσμο..Δε γίνεται πια..Κάνω διατροφή ανθρώπινη,τα τελευταία 2μιση χρόνια..Άρα αν υπολογίσεις θα καταλάβεις ότι πάω σαν χελώνα.Τώρα κάποιοι θα πουν πως είναι καλό..τι να σου πω.Απλά εγώ είχα και έχω θέματα ψυχολογίας και χρειάζομαι γενικά το χρόνο μου σε πολλά πράγματα.Νιώθω ότι τώρα ξανασυστήνομαι με τον εαυτό μου.Φτου και από την αρχή.Αυτό που κάνω είναι να μη τρώω τα γνωστά χαζά που έτρωγα για να φτάσω τα 134 με μεγάλη επιτυχία και να πηγαίνω ένα σχετικό γυμναστήριο...θέλει ψυχολογία το θέμα[b]..Έχω καταλήξει πως το μυστικό στο να χάσει κάποιος κιλά,το κλειδί μάλλον,γιατί μυστικό δεν είναι,είναι ο χρόνος..Αν έχεις υπομονή,τα αποτελέσματα θα είναι σούπερ.Αν δεν έχεις,εκεί υπάρχει πρόβλημα..b]εύχομαι να βοήθησα..
Επιβεβαιώνω και επαυξάνω ..................
89.9:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P:P:P
Ακούστηκε η τσιριδα μου μέχρι το σπιτι σας?????????????
Quote:
Originally posted by evageliagiannena
Ευτυχώς είσαι στη Ρόδο και την γλυτώσαμε!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(Tσιριδα τυπου Ζουμπουλιας απο το "παρα 5")
χαχαχαχχαχαχαχαQuote:
Originally posted by giorgosdelta
Quote:
Ευτυχώς είσαι στη Ρόδο και την γλυτώσαμε!
:spin:
Και βαλε....η τσιρίδα της Ζουμπουλίας δεν πιάνει μια μπροστά στην κορώνα που έβγαλα :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by marimari
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
μπραβο !!! Εις κατωτερα!!Quote:
Και βαλε....η τσιρίδα της Ζουμπουλίας δεν πιάνει μια μπροστά στην κορώνα που έβγαλα :smilegrin::smilegrin:Quote:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup: μπράβο μπράβο χοροπήδα και τσίριζεεεεεεεεεεεεεεεεε ελεύθερα!!!:starhit::starhit::starhit::sta rhit:Quote:
Έεεεεεεεεετσι, να κατεβαίνουν οι δεκάδες!Πετάει η ομάδα λέμεεεεεεεεεε:thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup:Quote:
Quote:
Originally posted by ton76
μπραβο !!! Εις κατωτερα!!Quote:
ωωωωω πολυ ευχαριστω!!!
Curvy girl -Sweet October πηρα τα πάνω μου!!
Τί χαρά ήταν αυτή που πήρα, δεν περιγράφεται. Ανταμείβεται ο κόπος μου και η όλη προσπάθεια.
Απερίγραπτο συναίσθημα όταν είδα τη ζυγαριά ένα τσακ κάτω απο τα 90!!:smilegrin:
καλημερα κι απο μενα. συνεχεια ξεκιναω αποφασισμενη μεχρι που παλι τα καταστρεφω ολα σε χρονο μηδεν... δεν ξερω τι θα πετυχω αυτη τη φορα... καλη επιτυχια σε ολους μας...
Καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία Sofouki μου.Quote:
Originally posted by sofouki
καλημερα κι απο μενα. συνεχεια ξεκιναω αποφασισμενη μεχρι που παλι τα καταστρεφω ολα σε χρονο μηδεν... δεν ξερω τι θα πετυχω αυτη τη φορα... καλη επιτυχια σε ολους μας...
Να μπαίνεις να μας λες πως πας. Εγω χάθηκα λίγο αυτή την εβδομάδα αλλά επέστρεψα πιο δυναμικα. Εννοω το φορουμ γιατι τη διατροφη τη συνεχιζω κανονικοτατα.;)
Καλημέρα σε όλα τα αγόρια και κορίτσια. Πως πάτε;
Εγώ μικρή απώλεια την εβδομάδα που μας πέρασε. Μόνο 200γρ. Δεν πειράζει όμως, δεν το βάζω κάτω.
Εσείς που βρίσκεστε; Που χαθήκατε; Πώς πάτε;;;
Φυγατε ολοι ε?? δεν πειραζει. εγω θα ενημερωνω για την πορεια μου και αν μπει κανεις παλι εδω θα ειμαστε να τα λεμε!:love:
Εδω ειμαστε παντα για υποστηριξη.Απλώς δεν μπαινω συχνα και αν δεν εχω κατι καλο να πω, απλώς δεν γραφω.Συνεχισε ακαθεκτη!!!!!!!!!!!!:thumbup:
evagelia,
εδω ειμαι!! πως πας για πες ! εγω δεν θα τα πω παλι γιατι αγχωνομαι χειροτερα να τα λεω χαχα!!!
παντως ετσι κι ετσι ! εσυ πες
ουφ νομισα φυγατε ολοι.
Εγω αυτη τη βδομαδα εχασα 200 γραμμαρια μονο. Ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν πειραζει. Ελπιζω η επομενη να μου παει καλυτερα.
παμε μαζι την επομενη βδομαδα θα χασουμε αρκετα οκ??
http://yoursmiles.org/csmile/preved/c0101.gif
παρούσα!!! μπαινοβγαίνω! μην πτοείσαι αν κάποιες μέρες δε χάνεις, όσο είσαι πιστή στη διατροφή σου θα χάσεις, θες δε θες! Κι αν απιστήσεις μετά να επιστρέψεις κατευθείαν και όλα καλά!
Πάμε γερα!
Quote:
παμε μαζι την επομενη βδομαδα θα χασουμε αρκετα οκ??
ΣΥΜΦΩΝΟΙ!!!!1:spin:
Με πειραξε λιγουλακι αλλα θα προσπαθησω αυτη την εβδομαδα να τα παω καλυτερα. Εκανα κατι απιστιες σε μια ταβερνα αλλα καλα να παθω.Quote:
παρούσα!!! μπαινοβγαίνω! μην πτοείσαι αν κάποιες μέρες δε χάνεις, όσο είσαι πιστή στη διατροφή σου θα χάσεις, θες δε θες! Κι αν απιστήσεις μετά να επιστρέψεις κατευθείαν και όλα καλά!
Πάμε γερα!
Αυτην την εβδομαδα θα ειμαι πιο προσεκτικη:wink2:
Ευαγγελιαααααααααααα!!! Πως παμε????? Προσεχουμε???για ομολογα τωρα:smirk:
Είχα πρόβλημα με το ιντερνετ και δυστυχως δεν είχα πρόσβαση για να δω νωριτερα το μηνυμα :sniffle:Quote:
Ευαγγελιαααααααααααα!!! Πως παμε????? Προσεχουμε???για ομολογα τωρα:smirk:
Δεν πάω και πολυ καλά η αλήθεια είναι, γιατί όλη την προηγούμενη βδομάδα δεν πρόσεχα καθόλου συν οτι κοπάνησα τα τσιπουράκια μου, τις ρετσινούλες μου και φυσικά όλα τα μεζεδάκια.
Το ευτύχημα είναι βέβαια πως δεν έβαλα κιόλας.
Εσείς τί νέα;
ελα στο ιδιο καζανι μωρε βραζουμε, βαλε νεους στοχους, μη σταματας, εγω εβαλα να μπω σε προγραμμα σχετικο, μεχρι 15 Μαρτη. Δεν εχω προσδιορισει πιο προγραμμα ακριβως ωστε να μητα παρατησω. Σωστη διατροφη τελοσπαντων. Ε καπου στις 1600 θερμιδες, αλλα και σημερα που παω για 1800 δε θα σκασω. Στοχος ειναι να συνεχιζουμε και θα τα ριξουμε μωρε τα κιλα. Μην ακουω ηττοπαθειες. Παμε γερα!!!Quote:
Με πειραξε λιγουλακι αλλα θα προσπαθησω αυτη την εβδομαδα να τα παω καλυτερα. Εκανα κατι απιστιες σε μια ταβερνα αλλα καλα να παθω.Quote:
Πάμε γερα!
Quote:
ελα στο ιδιο καζανι μωρε βραζουμε, βαλε νεους στοχους, μη σταματας, εγω εβαλα να μπω σε προγραμμα σχετικο, μεχρι 15 Μαρτη. Δεν εχω προσδιορισει πιο προγραμμα ακριβως ωστε να μητα παρατησω. Σωστη διατροφη τελοσπαντων. Ε καπου στις 1600 θερμιδες, αλλα και σημερα που παω για 1800 δε θα σκασω. Στοχος ειναι να συνεχιζουμε και θα τα ριξουμε μωρε τα κιλα. Μην ακουω ηττοπαθειες. Παμε γερα!!!Quote:
Πάμε γερα!
Πόσο πολύ σου εύχομαι να τα καταφέρεις!!
Παρεούλα να μου δίνεις δύναμη γιατί η αρχική χαρά που είχα σιγά σιγά φεύγει και μετατρέπεται σε βαρεμάρα
Υπομονή, να σκέφτεσαι θετικά κι ότι το κάνεις για σενα`
Θα το παλέψω ξανά απο την αρχή. Αυτό είπα και στη διαιτολόγο μου σήμερα.
Με το αγόρι μου βγαίνουμε συχνά και δυστυχως για μενα πηγαίνουμε με φίλους σε τσιπουράδικα. Οπότε καταλαβαίνεις...
Μαζί με το τσιπουρο, ρετσίναι κτλ έρχονται και οι μεζέδες.
Στην αρχή τσιμπολογάω ελάχιστα και μετά πλακώνομαι.
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια αύριο για να μπω σε μια σειρά ξανά. Μακάρι να μπορέσω να κρατηθώ.
Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με τον εαυτό μου.
εχω διαιτολογιο του 2006 που γνωρισα τον αντρα μου οπου ημουν 79-80 κιλα, και πηγαινα σε διαιτολογο για να αδυνατισω.
Ειδες ποσα κιλα ειμαι 7 χρονια μετα. Τελικα αυτο μετραει, οχι η πορεια αλλα το αποτελεσμα. Ναι ενιαμεσα ανεβοκατεβαινα. Και? Μια τρυπα στο νερο. Προσεξε μη βαλεις βαρος για αρχη, μετα βλεπεις. Στη θεση σου δε θα πηγαινα στο διαιτολογο, εισαι σε φαση περιεργη. Φυσικα ο,τι νομιζεις κανεις, σου λεω την δικια μου "περιπτωση¨. Εγω πηγαινα και δεν τα εκανα, μετα σταματησα.
Απλα προσεχε! Να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να ζυγιζεσαι τακτικα.
Ασε που να δεις στη συγκατοικηση τα ωραια, ειδικα αν ο αλλος τρωει ο,τι γουσταρει και δεν παχαινει με την καμμια! Εμενα τρωει λιγο, μονο απο τα σκατολοιδια τρωει πολυ, πχ γαριδακια, σοκολατες, μπισκοτα και φυσικ σουβλακια!!
καλημερα Ευαγγελια,
πως πας?? θα μπουμε σε σειρα σημερα ??
Ευτυχώς το θέμα της συγκατοίκησης τουλάχιστον προς το παρόν δεν παίζει. Οπότε καλό είναι που δεν έχω κανέναν στο σπίτι να τρώει ότι γουστάρει.Quote:
εχω διαιτολογιο του 2006 που γνωρισα τον αντρα μου οπου ημουν 79-80 κιλα, και πηγαινα σε διαιτολογο για να αδυνατισω.
Ειδες ποσα κιλα ειμαι 7 χρονια μετα. Τελικα αυτο μετραει, οχι η πορεια αλλα το αποτελεσμα. Ναι ενιαμεσα ανεβοκατεβαινα. Και? Μια τρυπα στο νερο. Προσεξε μη βαλεις βαρος για αρχη, μετα βλεπεις. Στη θεση σου δε θα πηγαινα στο διαιτολογο, εισαι σε φαση περιεργη. Φυσικα ο,τι νομιζεις κανεις, σου λεω την δικια μου "περιπτωση¨. Εγω πηγαινα και δεν τα εκανα, μετα σταματησα.
Απλα προσεχε! Να εχεις τα ματια σου ανοιχτα και να ζυγιζεσαι τακτικα.
Ασε που να δεις στη συγκατοικηση τα ωραια, ειδικα αν ο αλλος τρωει ο,τι γουσταρει και δεν παχαινει με την καμμια! Εμενα τρωει λιγο, μονο απο τα σκατολοιδια τρωει πολυ, πχ γαριδακια, σοκολατες, μπισκοτα και φυσικ σουβλακια!!
Το καλό με την περίπτωση του είναι οτι παρόλο που τρώει λίγο τρώει τα πάντα και ήδη πρότεινε ότι έχω εγώ στο μενού μου να το κάνω και σε εκείνον με τη διαφορά οτι θα είναι κανονικά μαγειρεμένο.
Χωρίς δηλαδή να προσέχω λάδια κτλ.
Πραγματικα ειμαι σε περίεργη φάση η οποία ξεκινά μόνο όταν βγαίνω απο το σπίτι. Όλη η παρέα πάει σε τσιπουράδικα και μαζί με αυτούς σαβουριάζω και εγω.
Θα δοκιμάσω 1-2 βδομάδες ακόμα και αν δω πως δεν περπατάει θα σταματήσω τη διαιτολόγο και θα κάνω ότι μπορώ μόνη μου. Άλλωστε όλοι ξέρουμε τί πρέπει να τρώμε και τί όχι. Τί πρέπει να προσέχουμε και τί όχι.
δοκιμασε να φας ενα βραστο αυγο με ενα καροτο η αγγουρακι λιγη ωρα πριν βγειτε,εμενα με βοηθαει πολυ αυτο οταν ειναι να παω για φαγητο,σου κοβει τοσο την ορεξη ωστε να φας ελεγχομενα :thumbup:Quote:
Με το αγόρι μου βγαίνουμε συχνά και δυστυχως για μενα πηγαίνουμε με φίλους σε τσιπουράδικα. Οπότε καταλαβαίνεις...
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια αύριο για να μπω σε μια σειρά ξανά. Μακάρι να μπορέσω να κρατηθώ.
Καλή η ιδέα σου, θα το δοκιμάσω!!Quote:
Originally posted by forty
δοκιμασε να φας ενα βραστο αυγο με ενα καροτο η αγγουρακι λιγη ωρα πριν βγειτε,εμενα με βοηθαει πολυ αυτο οταν ειναι να παω για φαγητο,σου κοβει τοσο την ορεξη ωστε να φας ελεγχομενα :thumbup:Quote:
Μακάρι να πιάσει και σε μενα
ωχ βραχυκυκλωσα, γιατι θα του μαγειρευεις? Τωρα δε γνωριστηκατε? Εχεις χρονια για αυτο! Μην του μαγειρευεις με ελευθερο λαδι και τρως κι συ, ειναι πολλες οι θερμιδες,
ή βάζε λιγότερο σε όλο το φαγητό (μέτρα 1 κουταλιά ανα μερίδα) ή να τρώει όπου έτρωγε πάντα! Κι συ να μαγειρευεις για την πάρτυ σου.
Εκμεταλαυσου την ελευθερια σου να κανεις διαιτα, μετα τα πραγματα δυσκολευουν, οχι αναγκαια οτι θα γινεις σαν εμενα (ξου ξου μακρυα απο σενα) αλλα γιατι να περασεις τοσες δυσκολιες απο τωρα?
Μετά μια η συγκατοικηση/γαμος, μια τα προβληματα μια η εγγυμοσυνη μια το ενα μια το αλλο, είναι πιο δύσκολα.
Τωρα πας ό,τι ώρα γουσταρεις γυμναστήριο, τρώς ό,τι θες, όποτε θες μαγειρεύεις οποτε δε θες οχι, μαγγια! Αχ μακαρι να ημουν πισω σε αυτη την εποχη, δεν νοσταλγω καμμια αλλη, μονο τα χρονια αυτα.
Οχι τοσο για την ανεμελια τους, όσο για το ελευθερο του προγραμματος που εγω το κανονιζα με βαση τη δουλεια μου, τις σπουδες μου, και τιποτε αλλο!