Originally Posted by
Lemonpie5
Πρώτον δεν ζούσα σε πόλη
Ζούσα σε επαρχία που οι άνθρωποι ήταν ηλίθιοι, σχολίαζαν και δεν με ελκυε κανένας τότε. Μόνο ένα παιδί, με το οποίο φλερταραμε αλλά είχε ήδη σχέση.
Επίσης δεν ήμουν ούτε τόσο όμορφη (τουλάχιστον εγώ δεν με θεωρούσα, πράγμα που σε εμποδίζει πολύ να προχωρήσεις σε φλερτ, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση)
Από εκεί και πέρα, όταν άρχισα να βγαίνω με αγόρια συνήθως έπεφτε φιλί και φασωμα από το πρώτο ραντεβού και ήθελαν να ολοκληρώσουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ πραγμα που δεν με έκανε να νιώσω άνετα.
Εγώ θέλω να γνωρίσω λιγάκι τον άλλο, να νιώσω μια οικειότητα πριν ολοκληρώσω μαζί του. Έτσι δεν λειτουργω. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αυτό που λέω, σου εξηγω γιατί δεν ολοκλήρωσα.
Ωραίο κορμί έχω φτιάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ χοντρή η κατι τέτοιο, είχα απλά μερικά κιλακια και δεν ήμουν τόσο γυμνασμενη. Απλώς είμαι τελειομανής και για να νιώσω ωραία θέλω να είμαι ακριβώς όπως με ονειρεύομαι.
Όσο για το 10 χρόνια, μάλλον εσύ το θεωρείς νορμάλ.να πηδιομαστε από τα 15. Οκ, δεκτό τι να σου πω....