claire δεν το χα σκεφτει αυτο...........λες?
τωρα δν ξερω αν πρεπει να νιωσω καλητερα η να τσαντιστω περισσοτερο
Printable View
claire δεν το χα σκεφτει αυτο...........λες?
τωρα δν ξερω αν πρεπει να νιωσω καλητερα η να τσαντιστω περισσοτερο
έλα μωρέ, που θα τσαντιστείς γι' αυτό!
γενικά νομίζω έδωσες πολλή σημασία, σε ένα περιστατικό ανάξιο λόγου. και ξέρεις τι? εσύ φορτίστηκες με αρνητικά συναισθήματα και χαλάστηκες. αυτοί απλά συνέχισαν τη βόλτα τους.
μπα κοιταζοντουσαν καπως.αυτος την κοιταζε καπως την ωρα εκεινη πραμα π σημαινει με ειχαν δει απο πριν κ κατι της ειχε πει για μενα
καποια στιγμη θα του εκανε μια μικρη σκηνη και ανακριση δεν παιζει
ναι, σίγουρα ήξερε ποια είσαι η κοπέλα, γι αυτό και δεν σου μίλησε αυτός! γιατί μετά παίζει να του έκανε σκηνή.
αλλά εσύ για ποιο λόγο να χαλαστείς για κάτι τέτοιο? δεν αξίζει ρε συ.
Λοιπον κι εγω συμφωνω με την κλαιρ, α) δεν ηθελε να δωσει πατημα στη γκομενα να αρχισει ζηλειες, και β) μεγαλη χαρη του εκανες που χαιρετησες την αφεντομουτσουναρα του να τον ανεβασεις μπροστα στη γκομενα. Σε καταλαβαινω νομιζω κι εγω ετσι θα ενιωθα με τετοια αντιμετωπιση, αλλα το λαθος που εκανες εσυ ειναι να το κρατησεις το συναισθημα αυτο μεσα σου και να το μεγαλωσεις, και επειδη το συναισθημα ειναι αρνητικο εγινε ολο και χειροτερο. Του δινεις πολλη αξια ετσι, και χανεις τη δικη σου οταν φτανεις στο σημειο να ασχολεισαι με κατι τετοια ατομα και να χαραζεις αυτοκινητα, οταν λες οτι ο τυπος ειναι καγκουρας και χιλιο δυο αλλα, πως εμπλεξες εσυ μαζι του λοιπον; Αμα ησουν τοσο γεματη αυτοπεποιθηση δε θα σε ενοχλουσε αυτο το γεγονος πιστευω..
εχεις ολα τα δικια ειναι ενα ψωνιο ναρκισσιστης με ελεηνο χαρακτηρα και ενα μονο ενδιαφερον, τα αμαξια, απλα με παρεσυρε τοτε η ομορφια του
τι εγινε?
καταληξαμε οτι παλι καποιος ελεεινος φταιει? :Ρ
αχ ρε κοριτσια :)
δεν φταιμε παντα εμεις
προφανώς το πως θα διαχειριστεί κανείς μια τέτοια συμπεριφορά βαραίνει μόνο τον ίδιο (τον αποδέκτη της συμπεριφοράς). δηλαδή κακώς για μένα η μπρόκεν ντολ, χαλάστηκε και πήγε μετά και χάραξε το αμάξι. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο τύπος δεν φέρθηκε ηλίθια.
Του γρατζουνησες το αμαξι μπροκετ θηριο?Θα σε πανε μεσα καλε μην κανεις τετοια γαμωτη σου :)
πρωτα απ ολα δεν ξερουμε αν φερθηκε ηλιθια.
μπορει απλα να την εγραψε γιατι δεν γουσταρει παρτιδες μαζι της.
αλλα αν τελικα ειναι βεβαιο οτι το εκανε μονο για την γκομενα, τοτε ΝΑΙ, ηταν ηλιθιο.
αλλα εδω δεν συζητουσαμε αν ειναι ηλιθιος αυτος, αλλα αν υπηρχε η παραμικρη δικαιολογια ειτε να του επιτεθει, ειτε να στεναχωρεθει τοσο πολυ!!!!
σε κάποιο ποστ έγραψε ότι άλλη μέρα της είχε μιλήσει κανονικά. :/
επίσης, νομίζω πως αναλύονταν και τα δύο (και γιατί δεν της μίλησε, αλλά και αν άξιζε να χαλαστεί τόσο από κάτι τέτοιο).
νομίζω πως αν μπορούσε να ερμηνεύσει καλύτερα τα κίνητρα του τύπου, θα διατηρούσε την ψυχραιμία της ευκολότερα!
1ον ναι ειχε μιλησει κανονικα την προηγουμενη!
και 2ον με ειπες ανασφαλαρα??????
απο ποια παρτιδα βγηκες εσυ και εισαι η γερη? αμα ειχα ροπαλο 8α του σπαγα το κεφαλι οχι το αμαξι
Εγω παντως αν εβλεπα πρωιν γκομενο με την δικια του οχι γεια θα του ελεγα αλλα θα του γυρναγα την πλατη και θα εκανα σαν να μην υπαρχει.Αξιας του δωσες μηλοντας του και χαραζοντας του το αυτοκινητο του κλανιαρη.:p
δεν ξερω αν σε οποιον λες γεια αυτοματα παιρνει αξια αμα ισχυει ναι του εδωσα.....
Ε αυτος δεν ηταν τυχαιος βρε πρωιν γκομενος ηταν.Και εγω αν ειμουν με νυν γκομενο και εβλεπα πρωιν δεν θα του μηλαγα ενοειτε οτι ειναι λεπτο το θεμα ρε παιδι μ.Τι χαλιεσαι με εναν πρωιν αφου εχεις τον νυν?:)
δεν με νοιαζει για αυτον 1 μηνα τα χαμε! η συμπεριφορα με ενοχλησε ενιωσα ρεζιλευμενη
Mπορει η γκομενα να ηξερε για σενα και να μην ηθελε αυτος να σου μηλισει και να το παρει η αλλη αλλιος.Μπορει να ζηλευε η αλλη :P
εχεις δικιο βρε παστελακι μ αλλα αυτο δν αλλαζει το πως ενιωσα εκεινη τη στιγμη!ο 8υμος χτυπαγε στα μυνιγγια μου
Nαι αλλα γιατι σε πειραξε τοσο τον αγαπας ακομη?:P
Eμενα με χαλαει απιστευτα οταν λεω γεια σε καποιον και δεν απανταει με αρρωστενει αλλα αν δω πρωιν με γκομενα ουτε να τους κοιταξω δεν θα γυρησω,
oxi ρε συ τι να προλαβω να αγαπησω σε 1 μηνα!απλα μ εκανε ενα κλικ που ειχα καιρο να παθω με αλλον λογο της απαθειας κ το αλλο ειναι οτι ηταν επακριβως ο τυπος που μαρεσει εξωτερικα!!!
αυτό που έγραψα πιο πάνω, το διάβασες?
προφανώς το πως θα διαχειριστεί κανείς μια τέτοια συμπεριφορά βαραίνει μόνο τον ίδιο (τον αποδέκτη της συμπεριφοράς). δηλαδή κακώς για μένα η μπρόκεν ντολ, χαλάστηκε και πήγε μετά και χάραξε το αμάξι. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο τύπος δεν φέρθηκε ηλίθια.
από αυτό βγάζεις το συμπέρασμα ότι δικαιολογώ σπασίματα-χαράγματα αμαξιών?!?!?
ημουν ξεκαθαρη κλερ....
ειπα 'σε περιπτωση που ΘΑ εσπαγες το αμαξι" που σε απλα λογια σημαινει οτι αν ΔΕΝ το εσπαγες, φυσικα και δεν ισχυει...
επαναλαμβανω γιατι δεν το προσεξες.
δεν συζητησαμε αν φερθηκε ηλιθια ο τυπος γιατι δεν το ξερουμε, απλα το υποψιαζομαστε
ολη η κουβεντα αφορα την αγρια αντιδραση της μπροκεν ειτε φερθηκε ηλιθια ο αλλος ειτε απλα την εφτυσε...
μα, αυτό είναι δεδομένο...
εγώ εξέταζα το γιατί ο τύπος φέρθηκε έτσι.
σιγά μην σπάμε και αμάξια, μην χαράζουμε πόρτες (οκ, μόνο αν έχουν αθηναικές πινακίδες)
αλλά, οκ, η κοπέλα όπως φαίνεται έχει ένα θέμα με τη βία. οπότε, το να προσπαθεί κάθε φορα να βρίσκει κίνητρα πίσω από συμπεριφορές, αντί να τα ερμηνεύει όλα αυτόματα ως απόρριψη, ίσως την βοηθήσει να το περιορίσει αυτό (το θέμα με τη βία).
λετε κανας γκομενος να μου πετα3ε τη χαρτοπετσετα με ασετον που βρηκα στο αυτοκινητο κ μ χαλασε το χρωμα?
αχαχαχαχα ειχα το γκομενο ρε συ διπλα δεν μπορουσα..
πιστευω πλεον ειναι φυσιολογικος ο θυμος μου τον συγκρινω με παλιοτερα που να με εστηνε καποιος σε ραντεβου εκανα σκηνη στον δρομο κ φωναζα και χτυπαγα πραγματα. σε δευτερολεπτα! αλλα τωρα, ηταν κατι που πρεπει να θυμωσει κανεις! νιωθω πως ειναι φυσιολογικο κ οχι υπερβολη!
κοιτα ο καθενας δινει αλλη βαρυτητα στα πραγματα, τωρα να χτυπας πραγματα γτ αργησε καποιος μπορει να χε τους λογους του, το ιδιο κ ο βλακας ο πρωην σου, εσυ χαλιεσαι δινοντας του σημασια..γενικοτερα σε πιανει μανια η υπερδραστηριοτητα, ισως ειναι χαρακτηριστικο σου αυτο αν εσενα δεν σε ενοχλει η τους αγαπημενους σου μια χαρα, αν αυτοι π το αναγνωριζουμε ως λαθος ειμαστε μονο εμεις του φορουμ τοτε μην μας δινεις καμια σημασια..
μα ενοχλουσε τοτε γιατι ναι το αναγνωριζω ΤΩΡΑ πως ηταν υπερβολικο και οχι συνιθισμενο. αλλα τωρα πιστευω δικαιολογουμαι