Ποτε ΑΛΙΑ δεν ειπα αυτο που ειπες. ΠΟΤΕ
Printable View
Ποτε ΑΛΙΑ δεν ειπα αυτο που ειπες. ΠΟΤΕ
Στη θέση σου θα ήμουνα πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς μου. Αυτό το pathetic σε άλλες συμπεριφορές παραπέμπει...Ξέρεις εσύ!
Και τις διαταγές σου αλλού μπάρμπα! Άντε βγες κανένα ραντεβουδάκι να ξελαμπικάρεις! Και πού ξέρεις, μπορεί να είσαι τυχερός και αυτή τη φορά να συναντήσεις την γυναίκα-δούλα που ψάχνεις.
Εγώ ευτυχώς (και δεν είμαι η μόνη), έχω δίπλα μου πραγματικό σύντροφο και όχι αφέντη. Ο οποίος μπορεί να είναι άντρας χωρίς τα κόμπλεξ του άντρα - κουβαλητή και της γυναίκας - τροφού.
Έτσι λοιπόν έχω συνηθίσει (στην πράξη και όχι στη θεωρία) και όλα αυτά τα λογύδρια που βγάζεις περί σχέσεων για μένα είναι παπαριές καμαρωτές.
Σου φαίνεται, κανενας ρατσισμός. Και εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία που λες. Σου ανεφερα απλά τί βλεπω στα σχολεια για να τονίσω οτι το σημαντικοτερο πραγμα στη ζωή ειναι η ανθρώπινη ψυχή και όχι τα χρήματα.
Είτε έχεις χρήματα είτε δεν έχεις, η προτεραιότητα πρεπει να ειναι παντα το παιδί. Απλά, άμα έχεις χρήματα, έχεις λιγότερο άγχος επιβίωσης. Και αυτό είναι σημαντικό
Εκτίθεσαι και δείχνεις περίτρανα και τον χαρακτήρα σου και την «παιδεία» σου, όταν το μόνο που κάνεις είναι να ευφυολογείς και να βρίζεις, συν του να δέχεσαι ως αλήθειες τα ψέματα που γράφτηκαν κατά παραβίαση των κανονισμών του φόρουμ.
Θα μπορούσες (???) απλά, αν είχες απαντήσεις, να τοποθετηθείς στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσα και παραμένουν αναπάντητα, καταθέτοντας τα επιχειρήματα σου.
Είναι γνωστή η τακτική των ακαλλιέργητων και μωρών ανθρώπων, να βρίζουν και να γεμίζουν flamesένα thread, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και με παντελή αδυναμία υποστήριξης των απόψεών τους.
Επαναλαμβάνω, τέτοιες συμπεριφορές είναι PATHETIC.
Είσαι σε ένα χώρο που τα μέλη που συμμετέχουν σε ένα θέμα, πρέπει να εκθέτουν και να υποστηρίζουν τις απόψεις τους σε ένα γόνιμο διάλογο, και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις!
Για να το εμπεδώσεις. Pathetic.
Απλά
Γίνεσαι απίστευτα βαρετός!
Είναι δυνατόν να κάνω διάλογο με κάποιον που δεν έχει ιδέα τι είναι διάλογος, εκτός αν ο άλλος συμφωνεί μαζί του?
Και ποιος ο λόγος να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, σε κάτι που για μένα είναι λυμένο?
Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε, ξαναλέω ότι θεωρώ αναχρονιστικές και στενόμυαλες τις απόψεις σου και εκνευριστικό εσένα σαν (συν?)ομιλητή.
Τα λόγια σου δεν με αγγίζουν στο παραμικρό και νομίζω ότι αρκετή αξία σου έδωσα με το να σου απευθύνω το λόγο.
Αυτά.
Το να απαντάς σε ΣΕΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ερωτήσεις σε ένα φόρουμ, σημαίνει πως καταθέτεις τις απόψεις σου και τις στηρίζεις με τα επιχειρήματά σου. Σε αυτά μπορούν τα τοποθετηθούν άλλα μέλη και να εκθέσουν τις δικές τους σκέψεις κ.ο.κ
Οι ερωτήσεις μου είναι γενικού περιεχομένου και αφορούν αυτό που συζητάμε στο θέμα. Το να τις απαντήσεις δεν σημαίνει πως κάνεις διάλογο μαζί μου. Καμία αντιπαράθεση δεν υπάρχει
Απλά χώρος για επιχειρήματα. Εχεις; Τα καταθέτεις. Δεν έχεις; Διαβάζεις αυτά που έχουν αναφερθεί.
Εσύ προτιμάς να βρίζεις. Και αυτή η στάση σου, είναι PATHETIC.
Βλέπω ότι επιμένεις να το συνεχίσουμε. Διακρίνω κάποια εμμονή, θα έλεγα.
Προφανώς δεν αντέχεις κάποιος να μη συμμορφώνεται με τα παραγγέλματά σου. Δυστυχώς για σένα, είμαστε αρκετοί.
Και επίσης δυστυχώς για σένα, δεν σε έβαλε κανένας συντονιστή της κουβέντας.
Το να απαντώ ή να μην απαντώ σε κάποια ερώτηση στο φόρουμ είναι δικό μου δικαίωμα και επιλογή και δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το απαιτήσει ή να μου το επιβάλει. Θεωρώ μάλιστα γελοίο το ύφος με το οποίο απαιτείς από κάποιον να απαντήσει, σε ερωτήσεις που θεωρείς ότι εκκρεμούν.
Όταν δε, έχω πει τη γνώμη μου ξεκάθαρα, αλλά κάποιος χοντροκέφαλος δεν θέλει να τη δεχτεί, γιατί δεν συμφωνεί με τη δικιά του, τότε το θέμα ξεφεύγει από την απλή ανοησία και ισχυρογνωμοσύνη και γίνεται εμμονή όπως είπα και πιο πάνω.
Αν βρίζω ή όχι δεν ξέρω, πάντως εσύ τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να ενοχλείσαι, όταν συνεχώς χρησιμοποιείς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Όσο για επιχειρήματα, εγώ τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ξεπατικώνω νόμους και εγκυκλίους για να υποστηρίξω τις θέσεις μου. Ούτε να επικαλούμαι τους κανονισμούς του φόρουμ για να προστατευτώ. Μπορώ να το κάνω και μόνη μου.
Όσο για το ποιος είναι αξιολύπητος* εδώ μέσα, φάνηκε περίτρανα τις προάλλες, παρόλο που έσπευσες να απαιτήσεις να εξαφανιστεί το θέμα.
*Μεταφράζω το pathetic, μια και στην Ελλάδα συνηθίζω να μιλάω ελληνικά, αν και γνωρίζω και την αγγλική και άλλες γλώσσες. Αν δεν γνωρίζεις την αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά λυπάμαι, αν πάλι το γράφεις στ' αγγλικά για να κάνεις εντύπωση, λυπάμαι ακόμη περισσότερο.