δεν υπαρχουν πρεπει....ακου εκει πρεπει κατσε να σου δειξω κοπλεσ 100 και κιλα κουκλεσ....https://www.youtube.com/watch?v=whXPcDGOvKc
Printable View
δεν υπαρχουν πρεπει....ακου εκει πρεπει κατσε να σου δειξω κοπλεσ 100 και κιλα κουκλεσ....https://www.youtube.com/watch?v=whXPcDGOvKc
σημασια εχει να νιωθεισ καλα και αυτοπεποιθηση οπως εισαι...
δελφινι μια χαρα εισαι αρκει να χωρασ σε καρεκλα και να μη θεσ λεοφωρειο για να κατσεισ
περα απο την πλακα στο καθιστο φαινονται τα κιλα αμα καθεσαι και δε ξεχειλιζεισ απο την καρεκλα
μια χαρα εισαι και συμπαθητικη εισαι ολα τα χεισ
δελφινι ξερω πως εχεις διαλυμενη αυτοπεποιθηση κ νιωθεις ασχημα για σενα αυτη τη περιοδο.συγνωμη αλλα η ομορφια με τα κιλα δεν εχουν να κανουν κ πολυ.ξεκινησα να διαβαζω κ περιμενα να ακουσω για καποια κοπελα που ειχε καποια παραμορφωση μετα απο ατυχημα κτλ.κ διαβαζω για μια κυρια 40 ετων 1,60 84 κιλα.συγνωμη αλλα αυτο σημαινει πως εχεις 15-20 κιλα παραπανω κ πρεπει να χαθουν καταρχην για λογους υγειας κ κατοπιν για αισθητικους λογους.το ποσο πρεπει να εισαι (55) ειναι χαζομαρα.μεγαλυτερος χαζος ειναι αυτος που σου λεει να εισαι 50.εγω που σου μιλαω αυτη τη στιγμη ειμαι γυμναστης κ υπηρξα επαγγελματιας αθλητης.ολες αυτες οι μοναδες μετρησης ΔΜΣ κτλ ειναι ενδεικτικα.γνωμη μου πως εισαι 3 μηνες σκληρης προσπαθειας μακρυα απο αποτελεσματα που δεν εχεις καν φανταστει.3!!! μηνες μακρυα ειναι το ονειρο.κανε την αρχη αυριο κ γραψου σε ενα γυμναστηριο.βρες τη σωματικη ασκηση που σου ταιριαζει κ πριν καταλαβεις θα εισαι κορμαρα.μη ξαναδω αναρτηση για κιλα κ ασχημια θα γινει χαμος.ελπιζω η επομενη αναρτηση σου να ειναι σε λιγο καιρο κ να μας λες για τη προσπαθεια που κανεις κ τα αποτελεσματα σου.καλη αρχη
εισαι 21 ετων.εγω στην ηλικια σου σπουδαζα τεφαα κ εκανα επαγγελματικα αθλητισμο.δε θα σε ακουσω λοιπον γιατι θεωρω πως ξερω περισσοτερα σε αυτο το θεμα.δεν ειπα ποτε κανεναν χαζο επειδη εχει ως βαση το ΔΜΣ αλλα επειδη δειχνει να ειναι απολυτος σε αυτο.κ εσυ εισαι απολυτος σε μια κουταμαρα που σου ειπε καποιος για -10 κιλα απο το υψος.αυτα ειναι βασεις.οχι σταθερες.ειναι πολυ πιο πολυπλοκο.εχει να κανει με πολλες παραμετρους.ψαξου παραπανω αν θες εγκυκλοπαιδικες γνωσεις.αλλα οπως κ να χει δεν επιτρεπεται την αγνοια σου να τη μεταφερεις σε ενα σαιτ ψυχολογικης υποστηριξης για να μειωσεις καποιον.εγω στοιχηματιζω οτι θες χωρις καν να εχω δει τη κυρια πως στα 65 κιλα θα ειναι πανεμορφη.τα 50 κρατα τα για τα ανορεξικα κοριτσακια της ηλικιας σου.καλη συνεχεια
Πριν 7 μήνες έγραψες ακριβώς τα ίδια.... με μία διαφορά! Ήσουν 76 κιλά και τώρα είσαι 84. Αν το πάρουμε γεωμετρικά και συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο, μετά από 7 μήνες φαντάζεσαι τι θα γίνει και έρχεται και χειμώνας!
Έχεις δύο επιλογές είτε θα γράψεις ξανά τα ίδια μετά από 7 μήνες με +8-10 κιλά και οι μισοί θα σου λένε δεν πειράζει, προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου, είτε θα αποδεχθείς πως δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου όπως είσαι και θα το αλλάξεις. Δεν θα το αλλάξεις όμως ούτε από αύριο, ούτε από την επόμενη εβδομάδα, ούτε τον επόμενο μήνα. Θα το αλλάξεις τώρα αυτή τη στιγμή. Όσο το αφήνεις να τρέχει στερείς από το σώμα σου το δικαίωμα να είναι όπως θέλει το ίδιο να είναι. Μέσα στο σώμα σου γίνονται εκατομμύρια αντιδράσεις σε απίστευτους χρόνους προσπαθώντας να επιβιώσει και να ακολουθήσει την εξέλιξη.
Ο λόγος που δεν το κάνεις και σε έχει πιάσει κατάθλιψη, είναι επειδή θέλεις να το κάνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και φοβάσαι να το κάνεις. Το θεωρείς κουραστικό και επώδυνο. Το έχεις πιάσει όμως από τη λάθος πλευρά και κάνεις το ακριβώς αντίθετο από ότι πρέπει. Εσύ νομίζεις ότι πρέπει να σταματήσεις να τρως, ή θα τρως φαγητά που δεν θα σου αρέσουν. Η αλήθεια δεν είναι αυτή όμως!
Μην πας ούτε γυμναστήριο, μην πας πουθενά, θα μειώσεις όμως το φαγητό σου στο μισό. Θα μου πεις και πότε θα τα χάσω; Δεν έχει σημασία. Πριν από 7 μήνες ήσουν 8 κιλά ελαφρύτερη. Μην τρομάζεις, μην φοβάσαι χαλάρωσε. Δεν σε νοιάζει το πότε, σε νοιάζει απλώς να κάνεις την αρχή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. Εάν το να έχεις ένα πολύ καλό σώμα πιστεύεις ότι θα σου προσφέρει απίστευτη ευτυχία στη ζωή, ένα κλικ είναι για να το πάρεις, να τρως τα μισά. Τώρα αν σου έρθει να το κάνεις πιο γρήγορα βγες μια ώρα να περπατήσεις έξω. Αν βγαίνεις ήδη μία ώρα έξω βγες δύο.
Υπάρχει χιλιάδες κόσμος που το έχει κάνει και μπορείς να το κάνεις και εσύ. Μετά από 10 μήνες μπορείς να γράψεις ένα τίτλο με το ακριβώς αντίθετο νόημα από αυτό που έγραψες σήμερα και τη προηγούμενη φορά. Μην κάνεις δίαιτα, τρώγε απλώς τα μισά και πίνε νερό.Μπορείς να το κάνεις και στους 8 αλλά να μην το κάνεις στους 8 κάντο στους 10. Μπες μετά από δέκα μήνες και βάλε μία φωτογραφία before και μία after
κοιταξε δελφινι οπωσ βλεπεισ πολλοι σε αγαπανε οχι μονο εγω αλλα αυτο που θελω να σου πω εγω
επειδη κι εγω ειμαι ερασιτεχνησ αθλητησ και ξερω δυο πραγματα απο σωματοτυπο οταν εισαι ορθια
κι οταν εισαι καθιστη να ειναι περιπου η ιδια εικονα μην απλωνεισ δηλαδη οταν καθεσαι ετσι θα εχεισ παντα
τισ κατακτησεισ σου οπωσ και εχεισ φυσικα απλα εσυ δεν θελεισ και αμα εισαι λιγο πλαδαρη
να πασ ενα γυμναστηριο να σφιξεισ οχι να αδυνατισει πολυ να σφιξεισ αμα δεν εισαι σφιχτη βλεπω χοντρεσ
χωρισ να λεω οτι εσυ εισαι που οταν ειναι σφιχτεσ ειναι ομορφεσ αμα ειναι πλαδαρεσ μου κακοφαινεται
και παλι χωρισ να ξερω απλα μου κακοφαινεται αμα ειναι ομορφοι ανθρωποι δεν κοιταει κανεισ τα κιλα
ενα προσωπακι καλο να εχεισ και να εισαι λιγο ευχαριστη και παντα θα εχεισ κατακτησεισ οπωσ και εχεισ
Σιγά βρε Ολγάκι, υπάρχουν και χειρότερα!
Εκεί να δεις ασχήμια, επιστημονική φαντασία! ;)
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CE%B9%CE%B1
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%B9%CE%B1
χα χα ωραια η παραθεση