ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Συμφωνω. εχω γνωρίσει γυναικαρες και είναι κ@ριολες, μετριες (ή ασχημες) που ειναι γλυκιες
και γυναικαρες που είναι απο τα καλυτερα ατομα που ξερω, μετριες (που επειδη τις αντιπαθω τις βλέπω πιο ασχημες και απο τις πιο πανω) που ειναι να παρεις ενα οπλο και να αδειασεις τον γεμιστηρα πάνω τους
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα χααχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχα χχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχ αχαχαχαχααχαχαχααχα
Αρχαντζελ , η αγγελι, και κυριως η απαντηση , ειναι καταπληκτικη .................. σπανιως γελαω με κειμενα του φορουμ , αλλα εδω πραματικα γελασα , πολυ εξυπνος ο τυπος και πολυ αληθεια αυτα που γραφει .........
Χαχαχαχαχαχχαχαα θεος...ισως δινει λιγο εναυσμα σε μισογυνουληδες το αρθρακι αν το παρεξηγησουν αλλα μ'αρεσε.
Ωστοσο θα διαφωνησω σε ενα σημειο...το οτι η αξια των προσοντων της ομορφης του στορυ φθινει δεν σημαινει πως δεν θα την επιλεξει κανεις...σημαινει πως απλα ειναι αναλωσιμη.
Οποτε θα συμφωνησω με το κομματι με εντονα γραμματα, οχι σωνει και καλα ως προς τον πλουτισμο αλλα ως προς το οτι καλο ειναι να επενδυεις ο ιδιος/η ιδια σε σταθερα προτετηματα και οχι να ψαχνεις να καρπωθεις ο,τι ψευδαισθηση προσφερουν προσωρινα δια αντιπροσωπου οποια και αν ειναι αυτα (πλουτος, ομοφια, νιοτη, κοινωνικο στατους, καλλιεργεια η γουατεβερ).
Οι περισσοτεροι αντρες ανεξαρτητως εμφανισης ειναι πολυ μουνοδουλοι και ξοδευουν πολλα λεφτα και χρονο ακομα και για να πανε με μια μετρια γυναικα,αυξανοντας τεχνητα την αξια τους.Δημιουργουν πληθωρισμο μια και πιασαμε τα οικονομικα :P
Πρεπει να γινουμε πολυ πιο επιλεκτικοι.
Αυτοι οι λεφταδες εχουν το κακο ο,τι ασχετα με το τι θελουν αυτοι,αναγκαστικα προσελκυουν ματαιοδοξες που θελουν να ζησουν την μεγαλη ζωη.
Οντως , Αλαφ , ειναι το ρωμεικο αυτο , οπως λεει κι ο Αυλωνιτης , ' εχω λεφτα εγω ' ...............
Κατι το οποιο ειναι χαζο γιατι συμφερει πιο πολυ οικονομικα και απο αποψη χρονου να δωσεις ενα 50αρι σε ενα στουντιο,απο το να τα ξοδεψεις σε φιλοχρηματες,ηθικες δηθεν,που δεν ξερεις καν αν θα σου κατσουν ή δεν ξερουν καν να πηδιουνται.
Αν ημουν πολυ φραγκατος θα μπλεκα ή με μια αντιστοιχη φραγκατη και αν ημουν τελειως στα @@ μου με το που θα πανε τα λεφτα αφου πεθανω,θα τριγυρνουσα με βιζιτες μεχρι τα γεραματα και στο τελος θα τα γραφα σε καμια ρωσιδα,στα ανιψια ή σε τιποτα ορφανοτροφεια.
Γεια σου whyalwaysme?.. Για πολλοστή φορά είσαι λίγο εκτός πραγματικότητας.Αντι να σκεφτείς πως κατάφερε κάποιος που είναι ακόμη πιο κοντός απο σένα να κερδίσει την 1.88 ύψος γυναικάρα,σκέφτεσαι γιατί δεν είσαι 1,90...οκκκκκκκ....
Ο ενας 1,88 γυναικα πηρε ρε παιδια οχι ριμπαουντ χαλαρωστε
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Εγω γιατι λειπω απο την λιστα? Διαμαρτυρομαι εντονα !!!
Εγω απαιτω να μπω πρωτη
Να πας με ασχημη / μετρια γουαι ναι το ειπα βαλε με πρωτη τωρα
Εγω πρωτη παρακαλω, παρακαλω κυριε Γουαι να μεριμνησετε αμεσα !! Εδω και τωρα :p
Ρε με μισείτε!
Δεν με καταλαβαίνετε και δεν θέλετε να βοηθήσετε!
Μήπως θέλετε να πεθάνω κιόλας?
Mariah, admforall,Σελτζούκος,rea που λόγω ασχήμιας και υπερβολικών κιλών,λένε να πάω με μη όμορφες.
Οριστε και να μη σε βαζω σε κοπο, εφτιαξα μονη μου την λιστα :p
Μαριαh τι ενδιαφεροντα εχεις?