Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 132
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 132 of 139 FirstFirst ... 3282122130131132133134 ... LastLast
Results 1,966 to 1,980 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχα Εγω μολις διαβασα για προσφορα και ζητηση το θυμηθηκα. ακριβως σημαίνει πως όλες οι αλλες μεταβλητες είναι σταθερες, σε ελευθερη μεταφραση σημαινει "τα άλλα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα"
    Ναι, αλλα αναλόγως τα προσοντα. Θα σου που κατι και ελπιζω να το διαβασει και ο Why αυτο. ειχα διαβασει σε ενα blog μια αγγελια και ελεγε:

"Η Τσάντλερ Λας είναι μόλις 25 ετών και έχει γίνει δημοφιλής περσόνα του διαδικτύου αποκτώντας αμέτρητους followers. Ετσι είναι φυσικό η κάθε της δημοσίευση να παίρνει αμέτρητες απαντήσεις. Ωστόσο την απάντηση που πήρε σε πρόσφατη ανάρτηση της σε forum για ραντεβού, σίγουρα δε την περίμενε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ακολουθώντας ως μότο το «στόχος είναι τα λεφτά», η εντυπωσιακή Λας ανέβασε σε forum για ραντεβού το ακόλουθο κείμενο:

«Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.

Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;

Ανάμεσα στους άνδρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού στο παρελθόν, ο πιο πλούσιος έβγαζε 250.000 δολάρια το χρόνο και αυτό είναι το χαμηλότερο όριό μου. Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.

Ετσι απευθύνω σε εσάς ορισμένες ταπεινές ερωτήσεις:

Πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες; (Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ, εστιατορίων, γυμναστηρίων).
    Σε ποια ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να στοχεύω;
    Γιατί οι περισσότερες γυναίκες πλουσίων ανδρών είναι μέτριες εμφανισιακά; Γνώρισα μερικά κορίτσια που δεν έχουν την εμφάνιση και δεν έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο παντρεύτηκαν πλούσιους άνδρες.
    Πώς αποφασίζετε ποια μπορεί να γίνει γυναίκα σας, και ποια μπορεί να γίνει μόνο φίλη σας; (Ο στόχος μου τώρα είναι να παντρευτώ).
    (υπογραφή) Όμορφη»

Η δεσποινίς όμορφη όμως πήρε μία απάντηση που σίγουρα δεν την περίμενε. Συγκεκριμένα, στην δημοσίευση της απάντησε ένας χρήστης φερόμενος ως διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan αναλύοντας τα λάθη της με οικονομικούς όρους και βάζοντας της κυριολεκτικά τα γυαλιά.

«Αγαπητή κυρία Ομορφη,

Διάβασα την επιστολή σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοιες απορίες με τη δική σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής.

Το ετήσιο εισόδημά μου είναι πάνω από 500.000 δολάρια και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, έτσι πιστεύω ότι δεν χάνω τον χρόνο μου εδώ.

Ως άνθρωπος των επιχειρήσεων, θα ήταν κακή απόφαση να σας παντρευτώ. Η εξήγηση είναι πολύ απλή, οπότε επιτρέψτε μου να την αναλύσω.

Βάλτε στην άκρη τις λεπτομέρειες, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι μια ανταλλαγή «ομορφιάς» και «χρήματος»: Το πρόσωπο Α παρέχει την ομορφιά και το Β πληρώνει γι 'αυτήν, τόσο απλά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ. Η ομορφιά σας θα εξασθενίσει κάποτε, ενώ τα χρήματα μου δεν θα εξαφανιστούν (τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο). Λογικά το εισόδημά μου θα αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά εσείς δεν θα είστε πιο όμορφη καθώς τα χρόνια θα περνούν.

Ως εκ τούτου, από την άποψη των οικονομικών, εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Αν η ομορφιά είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας, η αξία σας θα είναι πολύ χειρότερη μετά από 10 χρόνια.

Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Αν η εμπορική αξία ενός περιουσιακού στοιχείου δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το γάμο που θέλετε να κάνετε.

Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν. Θα σας συμβούλευα να εγκαταλείψετε την αναζήτηση στοιχείων και συμβουλών για να παντρευτείτε πλούσιο άνδρα. Και στην τελική, θα μπορούσατε να γίνετε εσείς η ίδια το άτομο που κερδίζει τα 500.000 δολάρια το χρόνο. Είναι πιο πιθανό από το να βρείτε έναν ηλίθιο πλούσιο.

Εύχομαι αυτό να σας βοηθήσει

Δ/νων Σύμβουλος της J. Ρ. Morgan»"
    Χαχαχαχαχαχχαχαα θεος...ισως δινει λιγο εναυσμα σε μισογυνουληδες το αρθρακι αν το παρεξηγησουν αλλα μ'αρεσε.
    Ωστοσο θα διαφωνησω σε ενα σημειο...το οτι η αξια των προσοντων της ομορφης του στορυ φθινει δεν σημαινει πως δεν θα την επιλεξει κανεις...σημαινει πως απλα ειναι αναλωσιμη.
    Οποτε θα συμφωνησω με το κομματι με εντονα γραμματα, οχι σωνει και καλα ως προς τον πλουτισμο αλλα ως προς το οτι καλο ειναι να επενδυεις ο ιδιος/η ιδια σε σταθερα προτετηματα και οχι να ψαχνεις να καρπωθεις ο,τι ψευδαισθηση προσφερουν προσωρινα δια αντιπροσωπου οποια και αν ειναι αυτα (πλουτος, ομοφια, νιοτη, κοινωνικο στατους, καλλιεργεια η γουατεβερ).

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχα Εγω μολις διαβασα για προσφορα και ζητηση το θυμηθηκα. ακριβως σημαίνει πως όλες οι αλλες μεταβλητες είναι σταθερες, σε ελευθερη μεταφραση σημαινει "τα άλλα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα"
    Ναι, αλλα αναλόγως τα προσοντα. Θα σου που κατι και ελπιζω να το διαβασει και ο Why αυτο. ειχα διαβασει σε ενα blog μια αγγελια και ελεγε:

"Η Τσάντλερ Λας είναι μόλις 25 ετών και έχει γίνει δημοφιλής περσόνα του διαδικτύου αποκτώντας αμέτρητους followers. Ετσι είναι φυσικό η κάθε της δημοσίευση να παίρνει αμέτρητες απαντήσεις. Ωστόσο την απάντηση που πήρε σε πρόσφατη ανάρτηση της σε forum για ραντεβού, σίγουρα δε την περίμενε.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, ακολουθώντας ως μότο το «στόχος είναι τα λεφτά», η εντυπωσιακή Λας ανέβασε σε forum για ραντεβού το ακόλουθο κείμενο:

«Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.

Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;

Ανάμεσα στους άνδρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού στο παρελθόν, ο πιο πλούσιος έβγαζε 250.000 δολάρια το χρόνο και αυτό είναι το χαμηλότερο όριό μου. Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.

Ετσι απευθύνω σε εσάς ορισμένες ταπεινές ερωτήσεις:

Πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες; (Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ, εστιατορίων, γυμναστηρίων).
    Σε ποια ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να στοχεύω;
    Γιατί οι περισσότερες γυναίκες πλουσίων ανδρών είναι μέτριες εμφανισιακά; Γνώρισα μερικά κορίτσια που δεν έχουν την εμφάνιση και δεν έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο παντρεύτηκαν πλούσιους άνδρες.
    Πώς αποφασίζετε ποια μπορεί να γίνει γυναίκα σας, και ποια μπορεί να γίνει μόνο φίλη σας; (Ο στόχος μου τώρα είναι να παντρευτώ).
    (υπογραφή) Όμορφη»

Η δεσποινίς όμορφη όμως πήρε μία απάντηση που σίγουρα δεν την περίμενε. Συγκεκριμένα, στην δημοσίευση της απάντησε ένας χρήστης φερόμενος ως διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan αναλύοντας τα λάθη της με οικονομικούς όρους και βάζοντας της κυριολεκτικά τα γυαλιά.

«Αγαπητή κυρία Ομορφη,

Διάβασα την επιστολή σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοιες απορίες με τη δική σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής.

Το ετήσιο εισόδημά μου είναι πάνω από 500.000 δολάρια και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, έτσι πιστεύω ότι δεν χάνω τον χρόνο μου εδώ.

Ως άνθρωπος των επιχειρήσεων, θα ήταν κακή απόφαση να σας παντρευτώ. Η εξήγηση είναι πολύ απλή, οπότε επιτρέψτε μου να την αναλύσω.

Βάλτε στην άκρη τις λεπτομέρειες, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι μια ανταλλαγή «ομορφιάς» και «χρήματος»: Το πρόσωπο Α παρέχει την ομορφιά και το Β πληρώνει γι 'αυτήν, τόσο απλά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ. Η ομορφιά σας θα εξασθενίσει κάποτε, ενώ τα χρήματα μου δεν θα εξαφανιστούν (τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο). Λογικά το εισόδημά μου θα αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά εσείς δεν θα είστε πιο όμορφη καθώς τα χρόνια θα περνούν.

Ως εκ τούτου, από την άποψη των οικονομικών, εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Αν η ομορφιά είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας, η αξία σας θα είναι πολύ χειρότερη μετά από 10 χρόνια.

Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Αν η εμπορική αξία ενός περιουσιακού στοιχείου δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το γάμο που θέλετε να κάνετε.

Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν. Θα σας συμβούλευα να εγκαταλείψετε την αναζήτηση στοιχείων και συμβουλών για να παντρευτείτε πλούσιο άνδρα. Και στην τελική, θα μπορούσατε να γίνετε εσείς η ίδια το άτομο που κερδίζει τα 500.000 δολάρια το χρόνο. Είναι πιο πιθανό από το να βρείτε έναν ηλίθιο πλούσιο.

Εύχομαι αυτό να σας βοηθήσει

Δ/νων Σύμβουλος της J. Ρ. Morgan»"

Πολυ καλο , εγω το ειχα διαβασει πριν καιρο στο facebook αυτο, αλλα πραγματικα εχει πολυ γελιο.
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    και οχι να ψαχνεις να καρπωθεις ο,τι ψευδαισθηση προσφερουν προσωρινα δια αντιπροσωπου οποια και αν ειναι αυτα (πλουτος, ομοφια, νιοτη, κοινωνικο στατους, καλλιεργεια η γουατεβερ).

Παντως , για προσωρινα , μια χαρα ειναι ................!

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Υστερα , θελω να αναφερω οτι τις πολυ ωραιες κοπελες , τις κακομαθαινουμε εδω στην Ελλαδα οι αντρες , τους φερομεθα δουλοπρεπως , και φυσικα το παιρνουν πανω τους
    Οι περισσοτεροι αντρες ανεξαρτητως εμφανισης ειναι πολυ μουνοδουλοι και ξοδευουν πολλα λεφτα και χρονο ακομα και για να πανε με μια μετρια γυναικα,αυξανοντας τεχνητα την αξια τους.Δημιουργουν πληθωρισμο μια και πιασαμε τα οικονομικα :P
    Πρεπει να γινουμε πολυ πιο επιλεκτικοι.

Αυτοι οι λεφταδες εχουν το κακο ο,τι ασχετα με το τι θελουν αυτοι,αναγκαστικα προσελκυουν ματαιοδοξες που θελουν να ζησουν την μεγαλη ζωη.

Senior Member
    Οντως , Αλαφ , ειναι το ρωμεικο αυτο , οπως λεει κι ο Αυλωνιτης , ' εχω λεφτα εγω ' ...............

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η οικονομικη θεωρια , αρχιζει με το πως κρατας ενα πορτοφολι ευπρεπες , γιατι τα λεφτα ειναι καλα , και τους τροπους να βρισκει κανεις ψιλα .................. εδω κανουμε προχωρημενα μαθηματα ......

Senior Member
    Η οικονομικη θεωρια , αρχιζει με το πως κρατας ενα πορτοφολι ευπρεπες , γιατι τα λεφτα ειναι καλα , και τους τροπους να βρισκει κανεις ψιλα .................. εδω κανουμε προχωρημενα μαθηματα ......
    Εαν ξανα κουσω για αοθ την εβαψες μακ ανεσυλε την θεωρια χωρις οικονιμικες ενοιες που εγραψα ςτις πανελληνιες γτ εγραψα σκατα ( 16-17 ) δεν ειναι αναγκη να μου το υπενθυμηζουν ολοι το θυμαμαι απο μονη μου
    Υ1 ξερω να κραταω πορτοφολι
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Υ1 ξερω να κραταω πορτοφολι
    Ξερεις , αλλα ειναι ευπρεπες ? και ξερεις να βρισκεις ψιλα ?

Οντως , Αλαφ , ειναι το ρωμεικο αυτο , οπως λεει κι ο Αυλωνιτης , ' εχω λεφτα εγω ' ...............
    Κατι το οποιο ειναι χαζο γιατι συμφερει πιο πολυ οικονομικα και απο αποψη χρονου να δωσεις ενα 50αρι σε ενα στουντιο,απο το να τα ξοδεψεις σε φιλοχρηματες,ηθικες δηθεν,που δεν ξερεις καν αν θα σου κατσουν ή δεν ξερουν καν να πηδιουνται.

Αν ημουν πολυ φραγκατος θα μπλεκα ή με μια αντιστοιχη φραγκατη και αν ημουν τελειως στα @@ μου με το που θα πανε τα λεφτα αφου πεθανω,θα τριγυρνουσα με βιζιτες μεχρι τα γεραματα και στο τελος θα τα γραφα σε καμια ρωσιδα,στα ανιψια ή σε τιποτα ορφανοτροφεια.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν διαφωνω σε γενικες γραμμες καλα τα λες αλλα μπερδευεις τον why :P Το ειπα για να μη λεει πως θεοποιουμε τις μετριες και τετοια χαζα. Οι απαιτησεις απο εκει και περα που εχουν οι ανθρωποι "με ζητηση" οπως λες ειναι επισης πολυεπιπεδες, αλλος ενας λογος που εμμονη με την εμφανιση μονο και μονο δεν τον βοηθα, πρεπει να το λυσει αυτο το κομπλεξ.
    Ας σου θυμίσω κάτι......

Quote Originally Posted by κύριος View Post
    κατι που δεν σκεφτικες...αντε πες και την βρισκεις την ομορφη την εξυπνη την ετσι οπως την θες,πες πως γινετε το θαυμα ρε παιδι μου,τι να την κανεις?να την κοιτας στα ματια?που θα κρατησει ολο αυτο 3 λεπτα και μετα θα λες πω δεν πηγενα με 100 κνιτισες και χ.α και να περνουσα τωρα καλα με την ομορφη ολο το βραδυ...
    Quote Originally Posted by giang View Post
    κάποια μέρα θα ξυπνήσεις κι θα είσαι 60 δεν θα σου σηκώνετε και θα λες τι μαλάκια έκανα με την κνιτισα και την χρυσαυγιτισα και εκείνη και την άλλη
    Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Αν δεν έχεις αναλογίες μοντέλου, τότε οχι, δυσκολα θα βρεις εντυπωσιακη κοπέλα.

Παρότι κατανοώ τις κατευναστικες και "ανθρωπιστικες" απόψεις/απαντήσεις που μπορει πολλοί να σου δώσουν εδω μέσα, δυστυχώς, μεχρι ενος βαθμου εχεις δίκιο. Η εξωτερικη εμφανιση μετράει και Οι ανθρωποι κοιτουν καποιον να ειναι στο δικο τους επίπεδο, δλδ σίγουρα μια Γυναίκα που γυμνάζεται 10 χρονια και εχει κοιλιακους δεν θα κάτσει να κάνει σχέση με εναν μπυροκοιλιά, ή μια αρκετα ομορφη και ψηλή κοπέλα δεν θα κοιτάξει να κανει σχέση με τον Averaje Joe, οπως λενε και οι -οχι τόσο φιλοι μας - Αμερικάνοι.

Οπότε, οπως λέει και ο ψυχοθεραπευτης μου, ποια είναι η λύση:

Συμβιβασμός

Η σχέση εχει να κάνει με το τι προσφέρεις "στο τραπεζι". Αν η άλλη εχει να προσφέρει ένα υψος 1.90, παραστάσεις μοντέλου, δυο μεταπτυχιακά και πρωτάθλημα στη γυμναστική, θα απαιτήσει απο τη σχέση της να εχει πετύχει κάτι ισάξιο (οχι ανάλογο, αλλά ισάξιο).

Και εγω θα ηθελα να ειμαι 1.90 πανεμορφος μπρατσαράς και να σπαταλώ τις ώρες μου στα γυμναστηρια με μια θεογκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως μπορώ να το κάνω.

Συμβιβάζεσαι λοιπόν. Συμβιβάζεσαι με αυτά που έχεις να προσφέρεις σε μια κοπέλα. Αναλογίζεσαι τα θετικά και τα αρνητικα της εξωτερικης σου εμφάνισης ΚΑΙ τα θετικα και τα αρνητικα της εσωτερικης σου εμφανισης (δλδ της προσωπικότητας)

Οπότε λοιπόν συμβιβάσου, δέξου πως μια μέτρια κοπέλα μπορεί να ειναι πιο κατάλληλη για σένα - άλλωστε μη ξεχνας πως αυτα ειναι θέμα γουστου. Η Γυναικα που ειναι "μετρια" για σενα για καποιον αλλον μπορει να ειναι "Θεα"
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    παντως αυτή η ΧΑγιτισσα που ειπες αλλα και η κνιτισσα.. φαινοντε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.... θα γνωρίσεις και διαφορετικες αποψεις για τα πολιτικα δρωμενα... ασε που θα χεις και λογο για να τις χωρισεις
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    η ομορφια είναι παντα σχετικη ξεκινα με ότι εχεις... και στο μελλον βλέπεις... γιατι τα χρονια περνανε γρηγορα και μην φανταστείς ακομα και να πετυχεις καποια ''ωραια'' ότι θα κατσει μαζι σου.. ειδικα αν το σεξ είναι χαλια από την μερια σου και αυτή είναι πιο προχωρημενη....
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Βρες καποια μετρια να περασεις καλα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Why όπως το πας σε λίγο θα σου φταίει το ύψος σου γιατί δεν θα είσαι 1,90 ώστε να σε αποκαλούν παίδαρο και μετά θα λες θέλω λεφτά για να κάνω εγχείρηση επιμήκυνσης ποδιών. Πήγαινε γυμναστήριο όπως πας, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάποιος ψυχοθεραπευτής ή ψυχολόγος να σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και θα χάσεις πολύτιμο χρόνο επειδή δεν έχεις αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου. Στο τέλος θα φρικάρεις επειδή δεν θα βρίσκεις τη γκόμενα που θες και θα καταλήξεις σε ψυχίατρο με κατάθλιψη και σε βλέπω να παίρνεις χάπια... Και όλα αυτά για μια γκόμενα όπου οκ ρε παιδί μου και να την βρεις και να κάνεις σχέση, δεν σημαίνει πως θα έχεις σχέση μαζί της μια ζωή... Πρέπει να πας σε ψυχοθεραπευτή φίλε να σε βοηθήσει να βρεις τον εαυτό σου, να σου δείξει πως είσαι μια χαρά και να σε κάνει να μην πτοείσαι... Τις περισσότερες φορές στην ζωή να ξέρεις πως χάνουμε, πολύ πιθανόν και στις επόμενες 5 για τους ίδιους λόγους επειδή θα έχουν κάποιον άλλον στο μυαλό τους και θα έχουν σκαλώσει με εκείνον να σου πούνε όχι. Πρέπει να προσπαθείς με ωραίο τρόπο δηλαδή να δούνε ότι έχουν να πάρουν κάτι από σένα είτε αυτό λέγεται τρυφερότητα, είτε συντροφιά, είτε παρέα είτε χιούμορ... Έχω μία ξαδέρφη η οποία είναι μούναρος είναι 1,88 ύψος και όταν πήγαινε στα κλάμπ όλοι γυρνούσανε και την κοιτάζανε... Ο άντρας της γιατί είναι παντρεμένη τώρα είναι 1,67 και κάθε ημέρα θα σου λέει πως είναι ο άντρας της ζωής μου... Γιατί; Επειδή αυτό το παιδί έχει ένα χάρισμα με το χιούμορ και την έκανε ανέκαθεν να είναι ευτυχισμένη και να περνάει καλά... Αυτά είχα να σου πω...
    Κοίτα,είμαι λίγο κοντός....
    1,78 για την ακρίβεια.

Banned
    Γεια σου whyalwaysme?.. Για πολλοστή φορά είσαι λίγο εκτός πραγματικότητας.Αντι να σκεφτείς πως κατάφερε κάποιος που είναι ακόμη πιο κοντός απο σένα να κερδίσει την 1.88 ύψος γυναικάρα,σκέφτεσαι γιατί δεν είσαι 1,90...οκκκκκκκ....

Senior Member
    Ο ενας 1,88 γυναικα πηρε ρε παιδια οχι ριμπαουντ χαλαρωστε
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κοίτα,είμαι λίγο κοντός....
    1,78 για την ακρίβεια.
    Δλδ εγω πουμαι 1.77 , να τα βαψω μαυρα ? ελα ομως που ποτε δεν ηταν εμποδιο το υψος μου στην ζωη μου , στις σχεσεις μου , εκτος αν ηθελα να γινω ..........................μπασκετμπολι στας !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Αν ημουν πολυ φραγκατος θα μπλεκα ή με μια αντιστοιχη φραγκατη και αν ημουν τελειως στα @@ μου με το που θα πανε τα λεφτα αφου πεθανω,θα τριγυρνουσα με βιζιτες μεχρι τα γεραματα και στο τελος θα τα γραφα σε καμια ρωσιδα,στα ανιψια ή σε τιποτα ορφανοτροφεια.
    Μεγαλη διαφορα αποψεων ., Αλαφ , αν κι εχω μια οικον.ανεση , ποτε δεν σκεφτηκα κατ αυτον τον τροπο ........... αλλιως τα βλεπει ο καθεις ........φυσικο ειναι ...