ανθουλα μη ξεχασεις κ βραδυνο γευμα! αν δε σου χωρανε ασε καποιο ενδιαμεσο, οχι βραδυνο ομως...να χορτασεις!
πολλες φορες τα τρωω ολα μαζι πχ προ περιοδου κ παλι χαανω (πχ τρωω μεσημεριανο + το απογευματινο σαν γλυκο)
Printable View
ανθουλα μη ξεχασεις κ βραδυνο γευμα! αν δε σου χωρανε ασε καποιο ενδιαμεσο, οχι βραδυνο ομως...να χορτασεις!
πολλες φορες τα τρωω ολα μαζι πχ προ περιοδου κ παλι χαανω (πχ τρωω μεσημεριανο + το απογευματινο σαν γλυκο)
Μπαντ!!!! Τρεχα στο εγγυμοσυνη
καταιδρωμενη εφτασα αλλα :puzzled:
Quote:
Originally posted by badgirl11
οχι κακο κοριτσι μου δεν θα το ξεχασω....τωρα εφαγα το μεσημεριανο...ομελετα στον φουρνο...και ελαχιστεσ πατατεσ τηγανιτες...δεν αντεξα και εφαγα 3 πιρουνιες πατατεσ....το βραδυνο μου στισ 8 8α ειναι γαλα 1.5 και δημητριακα...αυριο 8α ζυγιστω μετα απο ολοκληρη μερα ΙΦ!!!ΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧ
1,5% εννοω...
ναταλια εσυ΄κανεις 24ωρη if, μέρα παρα μέρα:question::puzzled:
ναι πλην σκ που σταματαω. συνολικα κανω τρια την εβδομαδα. αλλα δε το προτεινω σε εσας οχι τουλαχιστον για αρχη. εγω κανω fasting σχεδον ενα ετος με ενα μεγαλο διαστημα διακοποης απο τα μεσα καλοκαιριου εως πριν ενα μηνα.
πολύ καιρό!:thumbup:
απ'οτι κατάλαβα σε βοηθάνε ε?
εννοώ τα 24ωρα.
βασικα με βολευουνε, και ναι αισθανομαι πως με βοηθανε αλλα ειναι κατι το 24ωρο στο οποιο κατεληξε υστερα απο πολλους πειραματισμους και φυσικα δε θα το ακολουθησω μια ζωη, παντως επειδη ειστε καινουριες σε αυτο το συστημα θα ηθελα να σας διευκρυνισω πως το φαστινγκ ειναι μια απλη μεθοδος για να τρωμε λιγοτερο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΓΙΑ ΟΥΤΕ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ , ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ απο τη τροφη για ενα συγκεκριμενο διαστημα και ουτε αποτελει αλοθι για να πεσουμε στα μουτρα στο φαγητο μολις ληξει το παραθυρο μας.
επισης πρεπει να συνδυαστει με γυμναστικη για να εχει αποτελεσμα και κυριως με βαρη για να περιοριστει η δυνατο περισσοτερο η απωλεια μυικου ιστου η οποια ειναι αναποφευκτη οσο αδυνατιζουμε. επαναλαμβανω ειναι ενα εργαλειο που βοηθαει στο αδυνατισμα και συμφωνα με νεες ερευνες βοηθαει με πολους τροπους τον ανθρωπινο οργανιαμο (για πιο πολλες πληροφοριες ψαχτε στο γουκιπιντια), ισως να μη ταιριαζει σε ολους και θελει προσοχη σε οσους εχουν προβλημα με υπερφαγικα
έχεις δίκιο ναταλία!
απλά ρώτησα απο απορία γιατί εγω δε θα μπορούσα να το κάνω και μετά να μή πέσω με τα μούτρα και κάνω υπερφαγικό..!
εγω δε κάνω if, αν κ μου αρέσει η ιδέα. ίσως όταν ψάξω πιο πολλά.. και όταν ισορροπήσω τη διατροφή μου (ποιος ξέρει).
γεια σας Ιφιτισσες (!!!) τελευταιο γευμα 6μιση, διοτι σημερα το παρακανω.
πηρα τελειο πρωινο, παρελειψα το ενδιαμεσο γεμα αφου δεν πεινουσα, επεσα ομως με τα μουτρα στο μεσημεριανο που καθυσττερουσε να "γινει" αφου το εβαλα αργα λογω απεργιας στη δουλεια.
Το αποτελεσμα ηταν να φαω λιπος απο μπριζολα, να μου πεσει βαρυ, να νιωθω οτι χαλαω την διαιτα κ να πλακωσω κ 2 γαλακτομπουρικα στο καπακι.
Το τελικο αποτελεσμα ειναι να αηδιασω απιστευτα απο ολα αυτα τα λιπη που εβαλα μονομιας μεσα μου κ δεν θελω να ξαναδω φαγητο...
Ετσι η σημερινη νηστεια δεν ξερω ποσο θα κρατησει, μολις πεινασω θα τη ληξω.
Τελευταιο γευμα 6μιση λοιπον κ :thumbup: βλεπουμε
Αυριο πρωι θα κανω νηστικη αεροβια κ ελπιζω να πεινασω γιατι σημερα πραγματικα αηδιασα...μπλιαχ λεμε. κ το μπουρεκο κατι ειχε κ με χαλασε. (εκτος απο το λιπος της μπριζολας)
ανθουλα τωρα θα σου πω κ ενα περιεργο, να ξερεις μη σου κακοφανει,
εγω οταν ειμαι νηστικη δε δειχνει η ζυγαρια μειωση,
αλλα την επομενη που δε θα εχω κανει νηστεια μπορει κ να ειμαι 1 κιλο κατω αποτομα.
δηλ. εχω την εντυπωση (μονο ετσι το εξηγω) οτι αποτοξινωνομαι κ λειτουργω καλυτερα με επακολουθο την απωλεια βαρους κ οχι οτι ειναι αμεσο αποτελεσμα της ΙΦ αλλα της συνολικης λειτουργιας του οργανισμου μου σε υψηλη ενεργεια (αυτο το εχω οταν δεν μπουκωνομαι με το φαγητο τα βραδυα).
ΥΓ καλο ζυγισμα κ περιμενουμε νεα!:thumbup:
παω για 20ωρη, εκλεισα 15 ωρη κ δεν εχω ορεξη να φαω...
αγωνιστικες καλημερες κ τα λεμε αυριο που εχω κ ζυγισμα! μετα απο πολυ κρασι το βραδυ κ τσικνα :smilegrin:
καλημερα σας!!!τι κανετε??πριν λιγο ξυπνησα και σε μια ωρα θα φαω το πρωινο μου...δεν πειναω καθολου.....επισης ζυγιστηκα και ημουν -400γρ ......τι χαρα θεε μου.....αυτεσ τισ μερεσ εχω λιγο προβλημα με το αναπνευστικο μου αλλα μολις μου περασει ξεκιναω γυμναστικη αεροβια μονη μου....
προσεχω τι τρωω και ειμαι πολυ ικανοποιημενη με αυτον τον τρόπο απωλειασ....δεν καταλαβαινω οτι κανω διαιτα.....:kiss:
ευχομαι να συνεχιστει για παρα πολυ καιρο η προσπαθεια μου αυτη....
badgirl11 θα τα εχω υποψην μου αυτα που μου λεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !καλη συνεχεια να εχεισ...και να μην πτωησαι καθολου και να μην σταματασ την γυμναστικη!
αν κ ακομα μου εχει μεινει ενα θεμα στο αναπνευστικο την αρχισα γιατι δε γινεται...αν ξαναρρωστησω βεβαια θα σταματησω ανθη μου.
Δεν γινεται να ειμαστε αρρωστες κ να γυμναζομαστε, εμενα τουλαχιστο με εξαντλει!
προσεξε μη καταπονεισαι τωρα που νιωθεις ετσι κ δες ενα γιατρουλη! φιλια!
πολυ χαιρομαι που νιωθεις ομορφα με το προγραμμα αυτο!
τελικα κρατησα 17.5 ωρες νηστεια καπου στη μεση 15ωρης κ 20ωρης :P
17,5 ωρες νηστεια ρε θηριο εε??χαχαχαχ μπραβο!!!!ναι αυτο με το ασθμα μου με κραταει πολυ πισω......πρεπει να δω εναν γιατρο γιατι μου εχει κρατησει εναν μηνα τωρα.....αλλα και να παω 8α μου δωσει τις ιδιεσ εισπνοεσ που κανω...:flaming::flaming::flaming::flaming::fl aming:
ααχ τεσπα θα δω......αποψε τι κανω??τσικνοπεμπτη και θα το τσικνισουμε το βραδυ....αρα μπορω να φαω το πρωινο μου το αυριανο στισ 4 το μεσημερι?η να φαω το μεσημεριανο εκεινη την ωρα ??οεο??
απλα μην κανεις νηστεια! :) αφου εχεις παρει το πρωινο σου δε βγαινει οντως...
δεν εκανα επιτηδες τοσες ωρες απλα δεν πεινουσα...
κ μεις θα βγουμε αλλα το μεσημερι θα φαω κανονικα ωστε να μη πεσω με τα μουτρα.
αχ ασθμα...καταλαβα...νομιζα ειχες καμμια ιωσουλα...
8a dw/////ase min moy tin varesei kai den faw tipota...as trwne oi alloi/////kai 8a faw molis gyrisw apo tin sxoli....stis 8 diladi....aman pia me tis giortes....mia gene8lia, mia agiou valentinoy, mia to ena mia to allo!!!!!!!!!eleos!!!emeis pote 8a kanoyme diaita????????????????????????:grind::crazy::bounc y:
η αληθεια ειναι οτι μου αρεσουν πολυ οι γιορτες κτλ...τρωω χωρις τυψεις κ το απολαμβανω! αχ βαριεμαι να κανω οτιδηποτε σημερα μαυτο το καιρο κ εχω τοσο γεματο προγραμμα, μου κακοφαινεται που καθομουν με την ιωση...
Τελικα κανω νηστεια απο χθες, τελευταιο γευμα ηταν 2 το βραδυ κ επομενο στις 4 θα ειναι.
Δεν πειναω καθολου ομως κ σκεφτομαι να τη κρατησω.
Μετα εχουμε παλι μινι εξοδο κ θα φαω ουσιααστικα μεσημεριανο, μετα γλυκο + βραδυνο μαζι κ μετα ραψιμο γατι δε θελω να μαθω να τρωω παλι αργα το βραδυ.
Καλα ηταν χθες αλλα τελος τωρα.
Χθες λοιπον 14ωρη, κ αποψε τελευταιο γευμα μεχρι τις 9 ωστε να κρατησω
παλι 14ωρη.
Μετα ενα καλο πρωινο στη δουλεια κ θα παω για γυμναστικη.
Καλησπέρα σε όλους, επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάσω το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο σκοπός της νηστείας αυτής.Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός?:blush:
εχει καποια λινκ που παραπεμπουν σε σελιδες με τα οφελη της νηστειας, αν δεν ειναι ενεργα πες το να βρουμε νεα :yes:
Κατεβαινει ο διακοπτης της μασελας κ ενεργοποιουνται αλλες διαδικασιες :D
αποψε τρωγαμε μεχρι τις 2 το βραδυ, παιδικο παρτυ με παραρτημα για μεγαλους! ακυρη η νηστεια αποψε λοιπον.
τελευταιο γευμα 6, θα κρατησω 15ωρη ή 16ωρη. φιλουπες!
καλη σαρακοστη! αν δε βγω αποψε μετα τη δουλεια θα κρατησω νηστεια,
ειδαλως απο αυριο καθημερινες βραδυνες νηστειες κ θα χτυπαω καρτα εδω για καταγραφη.
Εχω 47 μερες να γινω κουκλαρα μεχριτην επετειο του γαμου μας που πεφτει...Κυριακη του Πασχα!!!
μια που δε θα νηστεψω κανονικα θα κανω νηστεια IF ;)
χθες εβγαλα 14ωρη! μια χαρα
σημερα παω για 15, τελευταιο γευμα θαναι στις 10 αισιως!
αποψε τελευταιο γευμα 8μιση κ θα παω για 14 ωρη, αν δε πεινω 15 ωρη. θα φαω στη δουλεια πια το πρωι κ ελπιζω κατι να εχω ετοιμασει καλο απτο σπιτι...αν ξυπνησω!
αρχιζω καθημερινη IF, τα κεφαλια μεσα! τελευταιο γευμα 9κ 30 ειτε παω δουλεια ειτε οχι. (ψαρι λιπαρο με κολοκυθακια βραστα κ λιγη πατατα!)
α χθες εκανα 13ωρη νηστεια, σημερα θα κρατησω 15ωρη οπωσδηποτε γιατι οι 13 τι να κανουν...
αποψε τελευταιο γευμα 20:00 (τωρα) και θα κρατησω 15ωρη! ή και 16 θα δω...
Badgirl σε εσένα δουλεύει δηλαδή αυτο? Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται κακή ιδέα...Σίγουρα πάντως θα νιώθεις πιο ξεφούσκωτη ε? Αλλά στην πραγματική απώλεια βοηθάει?
εμ εχω παει απο 95.7 στα 92.4 μεσα σε μια εβδομαδα...
κ δεν τρωω το βραδυ, πχ τωρα ξερω οτι πηρα το τελευταιο μου γευμα κ δεν τρωω τιποτε αλλο παροτι ο ανδρας μου τρωει...
αν μπω στο τρυπακι να φαω εστω λιγο απο κατι καηκα, θα λυσσαξω.
τελικα τελευταιο γευμα 12 το βραδυ, αν πεινω θα φαω κανονικα το πρωι, ειδαλως το μεσημερι κατευθειαν κ θα κρατησω νηστεια.
εφαγα φακες βραδυατικο κ μαλλον θα ειναι χαλια το στομαχι μου το πρωι...ουφ αλλα τις απηλαυσα!
κάνεις αυτό το πρόγραμμα???που όσες φορές και αν διαβάσω δεν θα το καταλάβω...:question::question::question:
τι να καταλαβεις βρε συ? απλα τρως πχ βραδυνο στις 9 κ μετα δεν ξανατρως τιποτε για 14, 15 ή 16 ωρες.
(το ποτε θα φας το τελευταιο σου γευμα ειναι δικο σου θεμα)
α...αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση όμως με τα τρίωρα???που κατά την γνώμη μου είναι πιο υγιεινό και σίγουρα πιο εύκολο...:puzzled:
οχι κανεις 3ωρα γευματα αλλα λιγοτερα απο οσα αν ετρωγες μεχρι τις 12 το βραδυ οπως πχ εγω τωρα...
(εννοειται οτι αν θες κανεις 3ωρα ή ο,τι θες τις ωρες που τρως απλα τυγχανει εγω να κανω τριωρα γιατι τοτε εχω μαθει να πειναω...που το ηξερες εσυ αυτο οεο? χααχαχαχα)
έχω διαβάσει το τοπικ τρίωρα της ρίας...:blush::blush::blush: