Ε κουνήσου... Δεν είσαι δέντρο.
Ζήσε. Δεν σαρεσει η ζωή σου, κάνε κάτι ιιιιι
Printable View
Απλά δεν βγαίνουν οι μέρες των χαπιών με τα ραντεβού που μου κλείνουν κάθε 3 μήνες κι έτσι έτυχε να μου τελειώσουν. Δεν μπορώ να τα αγοράσω γιατί ο φαρμακοποιός μου είπε ότι τα stedon δεν τα πουλάνε γιατί είναι σαν ναρκωτικά και δεν μπορώ να πάρω πιο νωρίς δανεικά γιατί μετά πάλι δεν θα μου βγουν οι μέρες. Η μόνη λύση είναι να κάνω υπομονή και να πω στην ψυχίατρο να μετρήσει τις μέρες ώστε να μου κλείνει πιο νωρίς ραντεβού.
Όσο για την user μην της την πέφτετε όλοι ρε παιδιά "κάνε αλλαγή", "κουνήσου" που ξέρετε τι ψυχικά αποθέματα έχει η κοπέλα; Μην την πιέζετε. Γράφει εδώ αυτά που την απασχολούν για να συζητήσει όχι για να την πιέζουμε κάθε φορά να αλλάξει.
τα φάρμακα δεν φθάνουν όταν έχει π.χ 28 το κουτί και οι μήνες έχουν 30-31 μέρες. Νομίζω πως και να θέλει ο γιατρός να σου γράψει νωρίτερα δεν μπορεί πρέπει να έρθει η κατάλληλη ημερομηνία.
Δυστυχώς η συνήθεια είναι το χειρότερο πράγμα που κάνουμε σαν άνθρωποι.
Μιλάω για αρνητικές συνήθειες που έχουμε.
Και εγώ βολεμενος ένιωθα για 3 χρόνια αλλά δεν μου αρκούσε αυτό.
Τώρα κάνω προσπάθειες μεγάλες.
Όπως και να χει εύχομαι σύντομα να βρεις κάτι που θα σε κινητοποιήσει εφόσον το θες, δλδ αν θες μια αλλαγή για αυτό το βολεμα:).
η αλήθεια είναι πως, ένα σπρώξιμο οι ανθρώποι το χρειάζονται. απλά ο τρόπος που θα παρακινήσεις κάποιον χωρίς να τον κάνεις να κάνει βήματα πίσω -ή να πάρει λάθος αποφάσεις είναι το θέμα.
αν μου έλεγαν πχ είναι δικό σου πρόβλημα, εσύ τα κάνεις στον εαυτό σου δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. μπορεί να το πίστευα κι όλας και να έλεγα "ωραία, ας συνεχίσω να κάνω εγώ ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν!"
μιλάμε για ένα άλλο success story, player λοιπόν; βλέπεις αλλαγές στο πώς σκέφτεαι; πώς αντιδράς στο στρες; αυτό θα ήταν ελπιδοφόρο :)
Βλέπω αλλά μικρές αλλαγές , μην φανταστείς ότι έγινα εξπερ και ξεπέρασα όλα μου τα προβλήματα.
Πρώτα απ' όλα χαίρομαι που ξεπέρασα την κατάθλιψη.
Το στρες είναι μια άλλη ιστορία, θεωρώ ότι θα μου πάρει καιρό να το αντιμετωπίσω και να φτάσω σε ένα σημείο που να έχω μόνο παραγωγικό στρες.
Όπως και να έχει μικρές αλλαγές κάνουν την διαφορά.
Το θέμα είναι αυτό που είπες ότι όλοι θέλουμε ένα σπρώξιμο από ψυχολόγο, από κάποιον γνωστό από οπουδήποτε.
Πάντως είμαι καλύτερα κ αφού μπορώ εγω μπορείς κ εσύ.
και αυτό είναι το ωραίο αν με ρωτάς, ότι δεν ξέρεις ότι θα πετυχεις. έτσι το φχαριστιέσαι πιο πολύ αν τα καταφέρεις και δεν απογοητεύεσαι τόσο αν αποτύχεις.
Δεν αισθάνομαι τίποτα πλέον. Δεν ξέρω πότε κοιμάμαι, πότε ξυπνάω. Βλέπω απλά τη ζωή να κάνει το δικό της παιχνίδι και εγώ είμαι ένας απλός παίχτης. Ένα ακόμη λιποθυμικό επεισόδιο, εκει που πίστευα ότι σε αυτό το θέμα τα πάμε καλά.. Και από φαγητό? Με το ζόρι. Άδικα ελπίζω
το άγχος είναι φυσιολογικό να υπαρχει, μας προειδοποιεί και μας προστατεύει από τον κίνδυνο. το θέμα είναι να είσαι λειτουργικός ή να μην αγχώνεσαι για πράγματα που δεν χρειάζεται. και πιο νωρίς νομίζω θα τα καταφέρεις.
η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα
σαν ταξιδάκι αναψυχής με ένα κρυμμένο τραύμα ♪♫
ΠΕΙΝΑΩ.
Πήγα σήμερα στην νέα μου ψυχίατρο να μου γράψει τα φάρμακα. Εν συντομία με ρώτησε γιατί δεν έχω την παλιά μου γιατρό και της είπα ότι μου είπε " Εγώ δεν είμαι εγκληματίας να σου γράφω φάρμακα κι εσύ να πίνεις", και μου απαντάει "Είμαι εγώ εγκληματίας;" χα χα Μου λέει, κοίτα αν πίνεις, δύσκολα θα βρεις γιατρό να σε αναλάβει γι' αυτό θέλω να πας σε κέντρο απεξάρτησης.
Εγώ δεν είμαι σε φάση να πάω σε κέντρο απεξάρτησης πάλι. Είμαι σε αρκετά καλό επίπεδο σε σχέση με την τρέλα που είχα παλιά με το ποτό, και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.
Γιατί κι αυτή απ' όσο κατάλαβα δεν θα με αναλάβει αν δεν έχω όπως είπε κάποιον να με υποστηρίζει.
Κράτησε η συνάντηση μας πολύ ώρα και τελικά μου είπε "το πρόβλημα σου είναι το αλκοόλ". Της λέω μα δεν παίρνω φαρμακευτική αγωγή για το αλκοόλ δεν μπορώ χωρίς τα φάρμακα μου. Και το χάρηκα γιατί δεν μου είπε ότι δεν είμαι καλά στα μυαλά μου ας πούμε ή στην ψυχική μου υγεία αλλά ότι το μόνο που έχω τώρα στη ζωή μου είναι το ποτό που με κρατάει πίσω.
Αισθάνομαι πως δεν ξέρω πως να βάλω ένα στοπ σε αυτό.
Γιατί ρε, πάω για απόσυρση επειδή είμαι 35;! ΆΚου να κόψω τα γκομενικά, να κόψω το αλκοόλ, και τι θα μου μείνει;; :Ρ
Ναι όντως ήταν πολύ αισιόδοξο το ότι μου είπε αυτή την κουβέντα. Απλά είπα δεν ξέρω πως και πότε θα τα βάλω κάτω και θα πω άντε καν'το, τελείωσε αυτό το παιχνιδάκι για εσένα.
HarleyQuinn ποσο χρονων εισαι και απο που;
Και εγω επινα για μια περιοδο και ο γιατρος η μαλλον οι γιατροι γιατι εχω αλλαξει πολλους δεν με αναλαμβαναν...Χαπια και αλκοολ οτι χειροτερο. Το εκοψα μαχαιρι. Εχω να βαλω αλκοολ στο στομα μου 2 χρονια.. Και ειμαι καλυτερα..
Δεν πανε αυτα τα δυο μαζι δυστυχως, εσυ παιρνεις αγωγη και πινεις? τι αγωγη παιρνεις?
Ηλίας ειναι το ονομα μου! Εσενα?
Γεια σου Harley :) Καλή δύναμη σου εύχομαι. Καθένας έχει το δικό του αλκοολίκι που πρέπει να κόψει. Άλλος το ποτό, άλλος (καλή ώρα..) το φαΐ κλπ. Πρέπει να βρούμε άλλες εναλλακτικές, άλλα (πιο υγιεινά) «καταφύγια». Εσύ θα στηρίξεις τον εαυτό σου, και άλλος να υπάρχει που λέει η γιατρός, στο τέλος της ημέρας από πάνω σου είναι να περάσει όλο αυτό, εσύ θα το κάνεις μόνη σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα. Αν απέτυχες 1000 φορές στο παρελθόν να μη σε τρομάζει αυτό. Πρόβες ήταν για τη μια και μοναδική που χρειάζεται να πετύχει.. Το ‘χεις.. :)
Την καλησπέρα μου και στους υπόλοιπους.
Αισθάνομαι άσχημα γτ ήρθε η ώρα να σταματήσω το τζανκ φουντ και να στρωθω στο γυμναστήριο κ στο τζοκινγκ.
Τσιγάρο το έκοψα.
Ποτό το έκοψα.
Χόρτο το έκοψα.
Τζακ φουντ μου έμεινε και ειδικά το βράδυ άμα δεν φάω ψιλονταουνιαζω.
Ας ελπισω η πρώτη βδομάδα να είναι δύσκολη.
Όταν κόβεις έναν εθισμό πέφτει κ λίγο η ψυχολογία ανεβαίνει το στρες, οπότε όλα αυτά μαζί αισθάνομαι τώρα.
Τελικά στα λόγια όλα εύκολα είναι.
Αισθάνομαι άγχος.
Πως νιώθετε τώρα που μπαίνει ο Νοέμβριος? Για εμένα είναι η χειρότερη περίοδος οι επόμενοι 3 μήνες. Δεν έχω καθόλου διάθεση. Νυχτώνει νωρίς, δεν έχω όρεξη για φαγητό, δεν προλαβαίνω να πεινάσω για να φάω για βράδυ, δεν μπορώ και να κοιμηθώ απόγευμα, μόνο εξάντληση νιώθω και κούραση. Μπορεί να φταίει και υγρασία, πρωί - βράδυ κρύο και αργά το μεσημέρι ζέστη. Να έρθουν τα ηλιουγεννα και να ξανά γεμίσουμε ενέργεια καθώς θα μεγαλώνει το απόγευμα, βέβαια για να δούμε ήλιο νωρίς το πρωί θα περιμένουμε 3 μήνες...